14 Juni 2010

Nyss hemkommer från barnmorskan. Var dit för sista gången nu, känns sådär då Berit är den absolut bästabarnmorska man kunnat ha ! Rekomenderar henne starkt ! Ännu ett + är att hon kommer från Iggesund, vad är oddsen för det egentligen? :)

Hjärtljuden var bra lika sf-måtten. Hon förstår dock inte att jag gått så långt över efterssom min lilla skrutt ligger så långt ner han kan göra innan han är ute :) . Men fick ett nummer jag ska ringa på Söndag så blir jag igångsatt samma dag. Alltså är jag mamma senast måndag ! Känns helt sjukt men ändå så underbart ! Hoppas ju självklart på att han vill kika ut tidigare men man vet ju aldrig !

Pratat med farmor och pappa också, dom går och väntar lika mycket som jag ! Haha !
Ska ta mig en powernap snart också då jag vaknade vid halv 6 och inte kunde somna om, så är lite slut nu om man säger så ! Blir till att lyssna på en ljudbok, Räven av Michael Connelly (stavning?!). Sjukt bra, är verkligen helt besatt av hans böcker nu tack vare min käre syster som gjorde mig insatt i dom !

Michelle ska åka upp till Bergsjö snart också, någongång efter midsommar så far hon upp med våran farbror. Är lite smått avundsjuk efterssom det inte finns någon mysigare by. + Att man har all släkt där, bortsett från några som bor här i stockholm. Men mamma och jag och förhoppningsvis följer michelle med också så ska vi fara upp i slutet av juli-augusti ! När skrutten har blivit lite äldre än bara några veckor, han ska minst vara över 1 månad har jag bestämmt !

Men nu ska jag lägga mig och förhoppningsvis vaknar jag till sol ! (Händer nog inte men man kan hoppas)
Ha en superbra dag alla, kanske lägger upp lite olika bilder ikväll. På barnvagn och hela kitet så får ni se.

Puss Elin !

13 Juni 2010

BF+8 idag ! Ingenting än, ska till barnmorskan imorgon och då får jag tid till igångsättning. Men får se om skrutten kanske vill komma ut självmant ! Har varit och handlat idag också, sen så gick vi en sväng på tivolit igen. Vart några fler gosedjur. Tror familjen är addicted to the "klomaskins" .

Nu sitter vi och kollar fotboll, tycker det är skittråkigt när Sverige endå inte är med men mamma håller på Danmark så vi får se hur långt dom tar sig ! Lite finare väder idag också än det var igår, men det är nå fruktansvärt kvavt ute så jag tror det blir åska. Hoppas på det så luften blir lite klarare !

Pratade med pappa idag också, han, janita och kevin skulle picknicka. Sjukt mysigt ju ! Ska nog sätta mig på våran gräsmatta med en filt och nå gott. Haha ! Eller inte !

Ska pröva hoppa lite hopprep sen också ! Och nu ska jag vara social med resten av familjen och Reijo !

Puss elin !

12 Juni 2010

Ännu ingen bebis på ingång. Men har haft "mensvärk" hela dagen så man vet ju aldrig om det kanske är på gång, hoppas på det iaf ! Vi har varit till jakobsberg idag också, Reijo bjöd på kinamat och så vart det till att kolla i lite affärer. Var bara michelle som hittade något. Känns inte så peppat för mig att handla kläder till mig själv när jag är stor som en flodhäst. Så väntar med det tills skrutten har kommit ut och jag tappat några kilon !

Idag ska vi bara mysa, och om det blir lite bättre väder till ikväll så blir det nog en sväng på tivolit igen. Mamma och jag är helt besatt av klomaskinerna, vi har 12 gosedjur som vi vunnit. Men mamma är det som har mest tur. Hon får jämt upp dom på första försöket !

Pratade med pappa idag också, lillebror är helvild nu ! Kryper och går och pratar ! Ska bli kul och träffa dom snart, dom kommer ju ner när jag har fött så jag längtar verkligen ! Michelle ska upp till bergsjö efter midsommar någon gång. Hon far upp med farbror Anders då. Så det blir nog skönt för henne istället för att vara här hemma med en massa barnskrik (skämt åsido).

Nu ska jag snart hjälpa min mor att färga håret och sen ska jag ut och gå upp och ner för trappen några gången, sen om jag orkar så kanske en vända på morfars rullband !

Hoppas alla haft en lika bra dag som oss !
Puss Elin !

11 Juni 2010

BF-dagen är nu passerad varför jag, din än så länge tålmodiga mamma, nu ser mig tvungen att informera dig om att hyreskontraktet på din etta gått ut. Då önskemål om förlängning av hyreskontrakt inte inkommit till oss senast tre månader innan bf-dagen måste jag därför underrätta dig om vräkning. Du har nu 24 timmar på dig att lämna bostaden, utgången finner du strax söderut.
Skulle du trots detta inte lämna bostaden frivilligt ser jag ingen annan utväg än avhysning.
Vidare vill jag underrätta dig om att parkeringsböter kommer att utdelas samt trängselskatt debiteras fr o m idag.
Med vänlig hälsning
Din mamma!



Har nu gått 6 dagar över tiden ! Det börjar bli lite jobbigt nu lillhjärtat mitt !
Så sluta vara så förbenat envis och kom ut istället !


Puss Elin !

5 Juni 2010

Fortfarande ingen bebis. Tror inte han kommer ut på minst en vecka till !
Hoppas det blir hyfsat väder så jag slipper svettas ihjäl dom här sista dagarna.
Igår drog jag och syster min ut på en cykeltur runt bro, riktigt mysigt må jag säga, sen var det sjukt skönt ute. Inte för varmt och inte för kallt utan lagom ! :)

Idag har jag städat, tvättat och michelle likaså. Fritjoff stökar däremot bara ner, tror hon har någon grej som gäller att putta ner en massa när hon ser att man plockar upp en massa annat. *kattskrälle* <3

Mamma jobbar i helgen, och ikväll kommer Reijo över så ska vi grilla och äta gott ! Ska bli väldigt kul !

Måste bara tillägga att jag är helt förälskad i frankrikes bidrag till melodifestivalen, blir nog en rejäl sommarhit skulle jag kunna tro. Jag hade i varjefall partatjärnet till den :)

Sen en annan sak, när min lilla skrutt kommer ut tänker jag inte lägga ut bilder på honom, för jag vill inte att en viss person ska få tag i dom bilderna. Så om ni vill se så fråga så skickar jag i ett mail eller så !

Ha en sjukt underbar dag nu !

Puss Elin !

3 Juni 2010

Ååh underbar början på denna dag ! Jag och mor var till barnmorskan, nu är han helt fixerad och hjärtljuden var perfekt ! Han växer dessutom som han ska ( även fast jag röker ). Nu är det bara att du ska komma ut i världen min lille skrutt, är så nyfiken på hur du kommer se ut ! Du är så nära men ändå så långt bort !

Idag ska jag dessutom dammsuga och så här hemma, fritjoff ska få varaute hela dagen så hon blir lugn till kvällen. Hon har börjat med nå totalflipp runt läggdags så då far hon runt överallt, på bokhyllorna, gardinerna, tvättkorgar you name it så är hon där ! Hemskt svårt och sova när hon håller på som hon gör, för hon hittar alltid på dom högljudda sakerna så man blir störd. Värst är det nog för mor min :( <3

Ska sätta mig en stund i solen idag också, få lite mera färg. Kan aldrig skada, solbränd är snyggt ;)
Sen så ska reijo in på operation idag *lycka till* . Han kommer förmodligen redan hem imorgon om allt går bra !

Nej, nu är det nog med datorn, ska ut i solen och ringa min far och farmor. Tacka gudarna att jag har en sån underbar släkt ! Som verkligen stöttar en och inte ser ner på mina beslut utan är riktigt glad för min skull.

Vet att du också hade varit glad för min skull morfar, saknar dig något otroligt mycket <3

Ha en superbra dag i värmen !
Puss elin !


( Bjuder på en riktigt sommrig bild på min urgulliga kusin <3 )

2 Juni 2010

Läänge sen jag skrev nu, men har helt enkelt inte haft lust eller ork till det ! Men idag känner jag mig pigg och glad, så nu kommer det ett litet inlägg !

Det är sjukt fint väder idag, fritjoff och jag bara njuter, fast fritjoff vill mest bara äta en massa flugor och sånt. Och jag vill bara att min lilla skrutt ska komma ut nu, kan knappt gå ut utan att svettas ihjäl som en gris !!
Inte så vidare fräscht men jag är ju gravid, sånt hör väl till antar jag !

Nu i helgen firade vi min älskade syster som blev hela 17, får lite smått ångest av tanken på att hon snart är 18. Tiden går alldeles för fort enligt mig ! Men hon fick en körkortsteoriskiva av mig och mor. Sen så hade mamma gjort världens godaste tårta ! Reijo var hit också och vi grillade, det var supergott ! Finns inget bättre än grillat och jordgubbar på sommaren tror ja :) .

Läste på aftonbladet idag också att nu verkar det som om sommaren är här för att stanna, låter helt superbra i mina öron. Ska nog försöka mig på en cykeltur idag också om ryggen min ger med sig, har hört att cykling ska kunna få igång värkarna så det är ju bara att prova på. Känner att jag verkligen inte vill gå över tiden med 2 veckor. Isåfall blir jag igångsatt den 18 juni och vara gravid i den här värmen i ca 2 veckor till känns inte riktigt pepp om man säger så !

Sen till något helt annat, min älskade morfar skulle blivit 64 år den 30 maj, önskar verkligen att du varit här morfar ! Saknar dig något fruktansvärt mycket ! Men jag vet att du vakar över oss alla. <3

Nej nu ska jag ut i solen igen och njuta ! Ha en superbra dag allihopa !

Bjuder på en bild från förra sommaren då man var smal och fin ;)



RSS 2.0