Dagisvagn ;)

bild tagen från google.

Short update.

Nyduschad och redo för sängen, ska bara fläta håret innan :)

Nighty night, sweet dreams ;)

Humor.

Hahahahahah så jävla bra :D

Filmtajm.

Yes yes, ikväll blir det en film jag verkligen längtat efter!
Unknown heter den, lägger upp trailern nedanför! Såg själv trailern på en dvd film häromdagen och jag vart såld, älskar verkligen såna skummis filmer eller vad tusan man ska kalla dom haha! 
Men det är najs, men efter den är det bums i säng för min del då det är dagis imorgon igen :)

Men jag har räknat ut på ett ungefär att jag läre ha kollat klart på filmen runt klockan halv 10-10 där så det är ju en ganska bra tid att komma i säng, iallefall för mig ;)

Annars blir det bara lugnt ikväll, ska strax kasta in ett lass tvätt i maskinen och sen blir det bus med Elias! Tänkte bygga en koja faktiskt, jag tycker nog det är roligare än honom hahahah!
Jaja, ha en fortsatt bra dag!

XOXO



Vi just nu ;)


Workout.

Så snart Elias är inskolad ordentligt, jag har skrivit in mig på stället för oss arbetslösa..
Då jäflar sätter jag fart, dom sista kilona ska väck! Dom äcklar mig haha! Måste dessutom sluta med mitt cola-beroende. Ciggen behåller jag ett tag till ;)

Men fan va snygg jag ska vara, bättre att träna så slipper man lös-skinnet. Finns nog inget mer osexigt än det, talar
självklart av egen erfarenhet då jag har på magen efterssom min mage var enorm och den försvann så snabbt så skinnet han aldrig med. 

Men efter att jag gått ner till min önskevikt ska jag kolla på operationer, vill inte se ut så 21 år gammal. Är nog inte så vidare för någons självförtroende! Men innan dess så funkar det ju, bara att man inte har för åtsittande tröjor och allt för tajta byxor! Så om jag känner mig bra imorgon och om morsan kan ta Elias ska jag ut och springa. Känner att jag måste göra något! Ska leta fram musik och lurar dessutom, hemskt med tystnad haha!

Jaja, egentligen borde jag ligga i säng vid det här laget men det är så himla lätt att fastna vi datorn, har nog suttit på youtube i över en timma och bara lyssnat på olika låtar. Haha vilket liv man har ;).

Imorgon ska jag som sagt iväg, åker bil med mormor dit och kommunalt hem då mormor ska vidare till jobbet. Vilken underbar familj man har :)

Men nu ska jag ta en cigg och kasta mig i duschen innan det blir för sent!
Pussen!

Now go, stop, drop and pause.

Kan seriöst inte få låten ur huvudet, så sjuuukt bra haha!
Det gick jätte bra för Elias på dagis idag, han somnade till och med på vilan med andra barn i samma rum. Det tog ungefär 5 minuter innan han somnade och så är han inte ens här hemma haha! Så det känns skönt som fan!

Håller nu på att lagar mat, kyckling och ris med sky blir det, gott som fan! Dock har jag en sån hemsk migrän, från nacken bak upp under ögonen. Ja svårt att förklara men hemskt!
Imorgon ska vi inte till dagis för att det är stängt för alla barn, personalmöte eller så. Skönt för mig då jag kan uträtta lite små ärenden då. Så imorgon blir det till att fara runt haha.

Ja nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva, men skriver kanske ett inlägg ikväll innan jag lägger mig också!
XOXO


En bild på Elias regnoverall :)

Dagens låt.


Elin genom tiderna..

ps, så här smal ska jag vara igen, trust me ;) ds.

Nu har du åkt hem och jag saknar dig redan så mycket att det gör ont i mig!
Önskar att du kunde bo här nere med oss, men kanske längre fram i tiden!

Jag älskar dig otroligt mycket pappa! ♥

I'M NOT AFRAID.

Vilken härlig dag det varit, trots förkylningshelsiket!
Förmiddagen gick åt att bara ta det lugnt, sov en stund med Elias men jag var bara tröttare när jag vaknade. Men han är så pigg och glad och herrejisstanes vad pojken pratar nu, inte ren svenska men på hans eget språk. Och det låter så himla kul, och han gestikulerar med händer och hela kroppen :)
Myskillen mammas ♥

Till något annat, jag tror jag har en luftvägsinfektion eller lunginflammation eller liknande då det gör så ont när jag andas. Alvedonen hjälper lite men är det lika imorgon så ringer jag och hör med sjukhuset hur jag ska gå till väga för så här kan jag inte ha det heller. Så jäkla typiskt att jag skulle bli sjuk igen när jag äntligen hade blivit frisk. Men det skyller jag på robban för haha! ;)

Bara jag är frisk tills på måndag, kan inte skjuta upp Elias dagis nå mer nu, han är ju frisk som en nötkärna nu. Men jag får väl se. Annars köper jag väl munskydd och har på mig hahahah!

Sen på eftermiddagen så kom Mariah förbi med Simon & Cornelia, så vi pratade och barnen busade och jag spelade "tennis" med simon. Han vann helt klart, trots att jag försökte skylla på att jag inte var beredd hela tiden. Men det var så trevligt så, och Cornelia hade blivit så stor och vilka ögon hon har. Magiska, verkligen en liten prinsessa :)

Jaja, nu ska jag göra lite dipp åt mig och morsan sen ska vi förmodligen kolla på senaste pirates of the carribian på datorn, då brännskivorna vi har inte fungerar på dvd'n. Skitsak, ska köpa en ny fanemej!
Ha en fortsatt trevlig kväll/helg!

XOXO



Sjuknat om?!

Tro på fan att jag vaknade upp med halsont idag.
Varför jag?!! Jag tar hellre magsjuka än denna eviga halsont! Men det är bara att fortsätta på bli-frisk-kuren!
Skulle egentligen ha åkt till faster idag med pappa & syster men mår jag så här så går det ju inte, och jag vill ju inte smitta någon annan heller. Nej fyfan för förkylningar.

Ska snart slänga in en tvätt i maskinen, Elias ligger i sängen och äter välling just nu så jag passar på att skriva några rader. Men blir mer ikväll! Hoppas alla får en bra dag! 

XOXO



Stolt.

Det finns ett rykte som går runt som säger att pojkar är starkare än flickor..
Oh! snälla, kan du bära en 3-4 kg bebis i magen i 9 månader?
Kan du städa, laga mat och prata i telefon samtidigt?
Kan du bränna din panna med locktången och inte klaga?
Kan du gå hela dagen i klackar?
Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej?
Kom ihåg killar, tjejerna är bara hjälplösa tills naglacket torkat.
Sätt upp detta på din status/blogg om du är stolt över att vara en kvinna.

Dagens låt.

Helt klart bäst! ;)

E G O I S T J A V I S S T!

Idag är jag så egoistiskt man kan bli, idag är det min dag.
Känner inte mig så glad inför att bli äldre, 21 år. Gammelbitch, kommer garanterat ha en ålderskris i år.
Men oavsett så är jag bättre än just dig, jag har så många bra egenskaper, många bra sidor.

Jag har en underbar son, en son som ser mig som sin hjälte. Jag har en underbar familj som alltid finns där för mig. Jag har underbara vänner, vänner som jag kan ge min högra hand för.
Jag har tak över huvuder, mat på bordet, pengar över efter räkningar. Jag ska inte klaga, jag har ett underbart liv!
Och jag har kärlek, så mycket att det känns som om jag ska explodera!

En sak fattas mig, men snart så. En vacker dag :)

Har haft en helt underbar dag idag med min familj, syster, mor, far och min mormor. Jag Elias med självklart!
Och tack alla ni som ringt, smsat och skrivit på facebook! ♥

Nu ska jag ta mig en cigg i lugn och ro, Elias har somnat. Så sen ska jag nog sätta mig och kolla på Gossip Girl.
XOXO





Dagens låt.

;)

På bättringsvägen.

Ja, jag iallefall, resten av familjen är fortfarande krasslig.
Men vi har det mysigt ändå, fast alla kanske sover lite mer än vanligt haha. Men tacka fan för alvedon säger jag bara! Annars hade jag varit däckad än tror jag.

Elias har fått en jätte jobbig hosta så jag ska på apoteket imorgon och se om det finns någon receptfri hostmedicin för små barn. Man kan ju inte direkt ge honom cocelana (stavning?) haha.
Pratat med min kära mormor idag också, tanten är fan aldrig lugn en sekund hon e, precis som Elias. Ska fan höra med na imorgon vart hon finner energin hahah.
Hon har ju köpt en vinteroverall åt Elias nu också, igår kom hon med en regnoverall "fodrad" suuuperfin kan ja lova. Ska försöka lägga upp bild så fort som möjligt bara jag hittar data sladden. Den är iaf i olika blå färger!
Passade Elias bra, lite lång i ben och armar men den fanns kardborre så man kunde spänna åt :)
Tack så mycket mormor! Du är bäst, och Elias har världens underbaraste gammel-mormor ♥



Sen till nå negativt, måste få skriva av mig. Är rikligt förbannad nu ja.
Den 26 juli lämnade jag in min telefon på lagning, är en betalande kund då jag inte hade försäkring. Så 490 betalade man vid inlämningen och resten betalar man när man kan hämta telefon.
Iaf, mannen som hjälpte mig talade om att det skulle ta upp till 2-3 veckor innan den var klar. Det kändes bra och jag gick därifrån nöjd som bara den.

Nästa dag får jag ett sms från elgiganten om att telefon nu har "landat" hos verkstaden och att jag senare skulle få mer information via sms och elgigantens egna hemsida om jag vela det.
Nu har det snart gått 1 månad och idag när jag pratade med nån brud hos elgiganten så sa hon "Verkstäderna verkar vara mer intresserad av att tjaffsa med varandra" 

HALLÅ?!! Min telefon då, har dom ens påbörjat lagningen? Fanns inget svar.
Hur länge måste jag vänta då? Fanns inget svar.

Fick reda på att den 11 augusti hade min telefon skickats till en annan verkstad då elgigantens standard inte hade dom delarna min telefon behövde och att den verkstaden dom vidarebefodrade min telefon till hade det.
När man hör det tänker man ju att "yes, nu dröjer det inte länge till".
Men när det gäller Elin så är detta så jävla typiskt..

Fick också höra att eftersom jag har en HTC så tar det oftast längre tid med delar osv, men då tycker jag att man ska få den informationen redan vid inlämning eller har jag fel?!

Det är iaf sista gången någonsin jag lämnar in något på lagning där.
Fan er.

Annars är jag lycklig, av många olika anledningar några jag inte vill skriva ut här då jag har mina aningar om vem/vilka som läser ;)

Kan berätta lite om triathlon också, var sjuuukt mycket folk och varmt och fint väder.
Det hela började med att jag och syster åkte från Bro 09.15. Vi tog oss till gärdet med tunnelbana efter robbans kära beskrivning. Det slutade med att syrran försökte hitta med hjälp av gps i luren men det gick inge vidare. Vi var helt enkelt vilse, michelle dygnade och jag hade enbart sovit 2 timmar då Elias var sjuk.
Vi vart sjukt irriterade på varandra ena sekunden och andra kunde vi skratta ihjäl oss.

Vi hittade tillbaka till tunnelbanan (tackålov) och spanade in en karta, vi tunnelbanade oss vidare någonstans och sen promenerade vi. Lyckan när man såg en massa cyklister var total, vi hade hittat hahahah!
Men promenaden bort till målet var inte nådigt, varmt och långt. Dessutom höll jag på att bli nermejad av en cyklist när jag skulle korsa vägen. (det var nog det som var mest pinsamt) haha.
Vi kom äntligen fram och då såg vi robbans mamma och hans son Simon. Så vi stod med dom och våran heja robban skylt som vi gjort kvällen innan, snyggt som fan för att vara gjord av amatörer ;)

Robban gick i mål och fick en medalj plus en sjukt snygg tröja. Vi fick en ganska svettig kram jag och syrran och jag kan bara säga att; Du är grym robban!
Tydligen ska jag med nästa år så jag får se till att träna järnet tills dess, annars skämmer jag ut mig och det har jag gjort tillräckligt under mina snart 21 år ;)

Hade iaf sjukt trevligt och tunnelbanan hem var nog det jag tyckte var roligast då jag, syster och simon och robbans mamma på ett hörn kom på en alldeles egen version av sten,sax och påse, de ni ;)
Bilderna från triathlon kommer också upp så fort jag hittat sladden och hört med robban om det är okej.

Men nu har det blivit rejält med text här, cred till dom som orkar läsa igenom allt ;)
Nu ska jag ta en cigg och sen kika lite på teve innan sängen..

"juicy & hot" ♥
XOXO



Dagens låt.

Bad meets Evil.

Humor.

A dying granny tells her granddaughter, "I want to leave you my farm.
"That includes the villa, the tractor and other equipment, the farmhouse and $22,398,750.78 in cash."
The granddaughter, about to be rich, says, "oh my granny, you are so generous. I didn't even know you had a farm. Where is it?"
With her last breath, her granny whispered, "Facebook"


HAHAHAHAHAHHAHAHAHA! Bästa ever :D


Sjuk.

Förlåt för skituppdatering, men vi alla är dunderförkyld.
Uppdaterar när vi är bättre.

XOXO

Min ängel ♥


Jag är så glad att du gett mitt liv en mening Elias, vad vore jag utan dig? Hur skulle jag må utan dig? Skulle jag ens existera längre? En sak vet jag och det är att du har gjort mig lycklig som ingen annan har.

Jag är så otroligt tacksam för att just jag får vara din mamma.
Jag är så otroligt tacksam för varenda minut jag kan spendera tillsammans med dig.
Jag älskar hur ditt leende får mig att smälta inombords.
Jag älskar dina ögon när dom är fulla av bus.
Jag älskar alla gånger du kramar och pussar mig.
Jag älskar alla gånger du ler mot mig när jag säger att jag älskar dig.
Jag älskar alla gånger du kommer till mig och vill mysa!
Jag älskar hur din underläpp ser ut när du blir sur.
Jag älskar dina små fingrar.
Jag älskar när du lägger huvudet på sidan och ler mot mig.
Jag älskar allt med dig, och jag älskar hur du får mig att må.
Jag älskar hur fridfull du ser ut när du sover.

Tänk att just du skulle få mig att se livet på ett helt annat sätt, att få mig att känna att det inte spelar någon roll vad som händer bara vi har varandra så kommer vi att klara oss. Jag hoppas att jag får en hel livstid med dig.
Jag kan aldrig säga det för mycket mitt hjärta, du betyder allt för mig ♥

Tack för att du valde mig som din förälder, och jag lovar att jag ska göra allt för dig och jag kommer aldrig att lämna din sida, oavsett vad som händer så finns jag här Elias.
JAG ÄLSKAR DIG! ♥







Humor.

Vet du vad kalorier är?
-Nej....
-Det är små otäcka djur som smyger omkring på natten och syr in dina kläder medan du sover!!

Firework!

Sitter här nu, klockan är halv 2 och jag kan inte somna om.
Somnade med Elias dum som jag är, och jag kan aldrig somna om på en gång. Jag kommer väl inte somna förrän 3 tiden eller nå dylikt. Men men, that's life if you're stupid like me ;)

Har iaf haft en toppendag idag, Elias har varit på bra humör och jag med. Vi har myst, busat och lekt järnet, sen så tog vi vårat pick och pack och drog vidare till mormor. Satt och bubblade om både det ena och andra, mysigt som alltid! Senare kom Sandra också och joinade oss så grabbarna fick busa lite.
Blir så glad när jag ser Elias busa med Elias haha, dom är så otroligt fin tillsammans! Så snäll, och jag tror verkligen att Elias tycker om Sandras Elias asmycket! Det verkar som så iaf :')
Jag tycker om dom båda 2 iaf :)

Efter det så mötte jag upp älskade V och så promenerade vi till centrum, skulle handla och självklart följde det med inte en utan 2 coca cola. It's like they stalking me those fuckers haha! Nej men jag ska försöka sluta så småningom, måste tänka på hälsan för fan. Och helst så vill man ju vara en bra förebild för Elias, en som håller sig till gotta en dag i veckan och inte varje dag! Iaf, så promenerade vi efter Ica och Elias somnade gott i vagnen. Mysigt som alltid var det gumman :) (p.s du glömde dina tuggummin haha d.s)

Pratat med min älskade far idag också, saknar honom nå otroligt men om allt går som det ska så syns vi snart! Längtar som fan, är så tacksam för de underbara föräldrar, mor&far föräldrar, alla mina kusiner (på pappas sida då de är de jag känner), faster och farbröder och självklart alla ingifta utom J. Ni är helt wonderful och jag älskar er alla!

Sen så gruvar jag mig så fruktansvärt tills på tisdag, då min ängel blir stor på riktigt och ska börja på dagis. Vart fan tog tiden vägen?! På ett sätt ska det bli himla skönt så att man kan få jobba osv. Men jag kommer att grina ihjäl mig dom första 2 veckorna kan ja garantera. Men jag har läst på en massa forum om hur man bäst lämnar ifrån sig barnet/barnen på dagis så jag hoppas att jag kommer ihåg hur man går till väga då dagen är inne. Fredag är den första dagen han är där alldeles själv. Dom 3 första är jag med!

Får jag inget jobb på direkten tänkte jag att han får vara på dagis 4 dagar i veckan och hemma med mig på fredagarna. Det blir nog bra :)

Sen så måste jag bara skriva: juicy & hot!
Det är nog ingen som vet vad/vem jag menar, utom frugan självklart och så får det förbli.

Nu är det dags för någon film innan sängen.
XOXO

Du.

Mörka, förjävliga bilder. Men jag är snygg ändå ;)

Damn you're hot.

Har noll lust att blogga nuförtiden. Elias tar upp all tid så jag hinner helt enkelt inte.
Nästa vecka börjar inskolningen, huvva! I helgen drar jag väl och shoppar lite som behövs, ska dessutom sätta mig och knäppa fast alla namn-lappar på kläderna. Får göra det någon kväll då det inte är möjligt när Elias är vaken ;)

Idag promenerade min ängel ända ner till ica och halva vägen hem. De ni, springa fritt fick han också göra och gud vad han somnade som en stock på kvällen sen haha! Nej men han är så himla duktig så det finns inte! Fast så tycker ju alla om sina egna barn! :)

På söndag ska vi in till stan och heja på robban som ska köra triathlon (stavning?!). Morsan skulle ta Elias under tiden så han slipper vara bland en massa folk, då det är 2000 som ska köra loppet och alla har ju förmodligen någon anhörig och så folk som bara vill titta på. Men kul ska det bli :)
Idag började syster skolan, nu är hon inne på sitt sista år i gymnasiet! Grym är hon, längtar tills dagen hon tar studenten, ska bli så himla roligt!!!!

Jaja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.
XOXO

Läs.

https://www.flashback.org/t1627606

Humor x2

Dad buys a lie detector robot which slaps people when they lie.
He decides to test it at dinner.
"Son, where were you today?"
The son says "at school dad."
Robot slaps the son!
"Ok, I watched a dvd at my friends house!"
"What dvd?"
"Toy story."
Robot slaps the son again!
"Ok, it was a porno" cries the son.
"What! When I was your age I didn't know what porn was" says the dad.
Robot slaps the dad!
"Mom laughs "HaHaHa! He's certainly your son."
Robot slaps the mom.

Humor.

En händelse på ica idag.

Syster min står före mig i kön och ska köpa 4 paket cigg och cola självklart.
Dom ber inte om legitimation och sen är det min tur.

Jag köper blöjor, cola & cigg samtidigt som jag står och skjuter Elias fram och tillbaka i vagnen.
Hör människan i kassan fråga;
-Har du legitimation?
Jag kollar heelt bestört på snubben i kassan för att se om det var ett skämt.
Ger honom min legitimation och under tiden ställer jag denna fråga;
-Alltså, ser hon ut att vara äldre än mig eller?!

Stackaren såg helt stöss ut och gav mig något svar och sen gick vi vidare.
Hur länge ska man behöva vara över 18 innan man får sluta visa det här jävla leget hahahah!


Jag personligen tycker fan att jag ser bra mycket äldre ut än 18 -.-

Sovmorgon igen.

Elias sov till 8, så var vi vaken till 10.
Vid 10 ville han sova igen och sov till klockan 12, skönt för mig då jag sov uruselt inatt. Vred och vände på mig som aldrig förr. Usch säger jag bara.

Idag blir det inget speciellt, ska hjälpa Reijo med massa skräp till miljöstugan och sen sitter man nog där och pratar en stund. Vädret är fint iaf så det blir nog en sväng till lekparken också :)

Elias sitter just nu och käkar, smaskar gör han också. Så jäkla gulligt hahah!
Nej usch, jag vet inte alls vad jag ska skriva nu.
Hörs senare.
XOXO


Morgonfrillan aahha!

Mammamys.

Kvällen är räddad haha, cheezballz + colan nere i vänstra hörnet.
Special Victims Unit race ftw!

Godnatt på er folket ;)

Kloka ord.

"En dag i taget, det räcker.
Vänd dig inte om och sörj det förflutna,
för det är borta.
Och bekymra dig inte om framtiden, 
för den har ännu inte kommit.
Utan lev i nuet,
och gör det så underbart 
att det blir värt att minnas."


» Ida Scot Taylor



Sentimentalt.


Utedag.

Har varit utomhus nästintill hela dagen, först hemma på gården och sen med Sandra.
Nu är vi hemma och Elias sover, han var så himla trött så jag tänkte att han får sova en stund. En kortare variant. Sitter just nu och väntar på att syster ska komma hem. Saknat henne nå otroligt har jag gjort! Och nästa vecka kommer pappa ner, han stannade nu för att han skulle hjälpa farfar och rose-marie.

Sen ska vi knata iväg till Reijo och hälsa på, sen innan Elias sängdags blir det ICA och fylla på cola förrådet. Kanske något annat gott slinker med också haha. Men skitesamma. Har totalmissat beach 2011 ändå, får köra på stenhårt till 2012 ;)

Fortfarande inget om telefonen, älsklingen har nu varit borta i 15 dagar. Så sex dagar till och sen har det fanemej gått 3 veckor och då ska jag ha hem den! Ögonaböj, annars är det jag som ska trakassera med telefonsamtal dagligen, helst 30 ggr om dagen också. Ska ringa imorgon (försöka), glömmer hela tiden bort det. Har fullt upp med Elias ju, springer runt som en tok gör han också ;) Men det är väl där man får motionen ahahah!

Jaja, nu ska jag plocka undan lite leksaker som ligger precis överallt här hemma. Ska dra en sväng med dammsugaren ikväll om ja orkar. Annars får det bli imorgon!

XOXO


En bild på älsklingen min, snart är du här igen!
Bilden är tagen från Google.

Jag just nu.


Onsdag.

Jag tror att det är onsdag idag iaf, skulle inte förvåna mig alls om det är måndag!
Idag blir det till att gå ut, det regnar inte och det gillar vi! Hoppas solen kan komma fram helt senare framåt dagen. Elias sitter just nu och äter och jag passar på att få mina 10 minuter här :)

Sov till halv 10 gjorde vi båda 2, skööönt kan jag lova. Men jag måste börja vänja honom, och mig själv vid tidiga mornar då han börjar på dagis snart! Usch vad jag gruver mig men nogpratat om det!

Telefonen min har jag fortfarande inte hört något om än, aaaah blir så jäkla irriterad. Hur lång tid kan det ta egentligen?! Ska ringa senare efterssom jag aldrig gjorde det igår. Och om det går mer än 3 veckor ja då jävlar blir ja förbannad. Huvaligen.

Elias och jag har busat nu på morgonen, jag byggde en liten koja med filtar och det tyckte han va skit kul! Och jag med barnslig som jag är! Sen efter en timma ungefär vart han less och rev ner allt och asgulligarvade hahah! Himla gullig han är min son :)

Nej, nu ska jag tvätta av Elias och klä på oss och sen ska vi ut!
XOXO

Bättre idag.

Elias sitter som vanligt och äter frukost/mellanmål.
Och då passar jag som vanligt på att uppdatera lite, finns inte en möjlighet att kunna sitta vid datorn annars haha. Tur att det finns mat ibland ;). Värken är mycket bättre idag, det molar mest bara och det är jag glad för. Ska väl ändå inte klaga då jag bara har mens varannan och var tredje månad men vafan. Tycker att den satans p-staven borde ta bort allt men tydligen inte.

Igår kväll så var vi ute med Sandra och hennes Elias i världens finaste park här i bro, otroligt fina gräsmattor och i sanden var det inte en enda pinne, fimp eller lort alls. Det luktade dessutom inte ens kattpiss så dit ska vi igen. Vi gungade gungbräda alla fyra och fan vad det kittlades i magen, tror nog att jag tyckte det var lite roligare än Elias. Fast han skrattade imellanåt han med sötnosen!

Idag (eller just nu) så regnar det, hoppas på att det snart går över så vi kan gå ut och gunga lite. Så han får bränna energi, då kanske han är lite lugnare senare. Han somnade iaf som en stock igår kväll, vaknade upp 2 gånger på kvällen för att han drömde mardrömmar men det var bara att ge honom nappen så somnade han om. Så sov vi till 8 imorse och han fick välling och sen somnade han om till halv 10. Sovmorgon ♥

Har ringt en massa samtal idag också, det är då själva fan att minnet ska vara så dåligt att man ska missa möten till höger och vänster. Men det ordnade sig, fick en ny tid den 15:de så det vart inte så långt man fick vänta iaf. Annat är det med min telefon, har väntat i snart 2 veckor och jag tycker att den borde vara färdiglagad nu förfanken. Jag vet att det står att det tar 2-3 veckor men det är ju lite överdrivet. Ska nog ringa till elgiganten och höra med dom också hur det ligger till med fonen min. Vill ha hem den nu så jag kan ladda ner fruit ninja som är det roligaste och mest irriterande spel jag spelat hahah. Jäkla millah och introducera mig för det ;) ♥

Jaja, nu ser jag att min kära son alldeles strax är klar med sitt käk så då blir det inge mer skrivande just nu.
Ha en bra dag alla där ute!
XOXO



Fan.

Värken är hundra gånger värre igår så jag bara vilar och tar hand om Elias, ska försöka mig på en promenad senare om jag orkar.
Ska dessutom försökaknåpa ihop ett inlägg ikväll så det finns någonting att läsa iaf.
Hoppas ni har överseende!
XOXO

Värk.

Förlåt att jag inte uppdaterat på hela dagen men jag har en sådan hemsk mensvärk att jag fan inte orkar. Ska alldeles strax lägga mig igen och hoppas att det bara håller i sig en dag istället för 3 som det brukar..

Hoppas ni haft en bra dag trots min usla uppdatering och jag lovar att imorgon ska det bli hundra gånger bättre än idag.

XOXO



idag är det dessutom den här sötnosens 1årsdag så grattis på födelsedagen Elias!!!!! :)


Fotograf; Michelle Petersen
Modell; Elias, Sandras son!

Sen update.

Somnade vid halv 8 tror jag när jag lade Elias för natten.
Vaknade för lite mindre än en timma sen, ska alldeles strax lägga mig igen bara det att jag tänkte uppdatera om dagen först. Millah var ju här vilket var skitmyyys! Hoppas vi ses snart igen hjärtat! Vi hade iaf jätte kul och pratade om allt mellan himmel och jord och skrattade så jag nästintill pissa på mig ahah! Elias flörtade som fanken med Millah med sötnosen, härjade runt gjorde han med.

Vi har varit ute hela dagen idag trots fult väder, men mot kvällssnåret vart det faktiskt fint! Efter jag lämnat av millah på pendeln så ruschade jag hem, joggade faktiskt en bit och jag vart inte lika andfådd som när jag var i skogen sist med robban. Kanske är en positiv inverkan på min käre kropp. Sen när jag kom hem så drog morsan, jag och Elias vidare till mormor för där skulle det grillas och gott var det kan ja ju tala om! Elias fick kokpärer och köttbullar med sås han istället. Han åt riktigt bra han med, satt som en riktig kung gjorde han också :)

Mamma och mormor gjorde en liten tron till honom medans jag skar upp pärerna och köttbullarna i bitar inne i köket. Sen efter maten vart det prat och mys och sen knatade vi till centrum då jag skulle ha cigg och morsan och mormor skulle träffa någon väninna. Gick och sa hej då efter ica och sen hem. Klädde av Elias och tappade upp badvatten och sen plaskade han järnet i ca 30 minuter innan han vart supertrött på en gång. Då blev det till att borsta hans småtänder och sen välling och vi båda somnade som sagt.


Igår så var jag med Sandra och hennes sötnos Elias på tivolit, riktigt dåligt var det i år tyvärr. Karusellerna bryr jag mig inte i så mycket men det var inte en klo-maskin så långt ögat kunde nå. Besviken som fan då jag älskar dom rackarns maskinerna. Känslan när man får tag i ett gosedjur. Ska åka till Grönan istället och spela på deras mohaha. Men jag hade iaf supertrevligt som vanligt med Sandra och så åkte Elias och jag en karusell. Elias tyckte nog det var ganska kul men efterssom den bara gick runt runt så vart jag pissedålig hahah. Börjar nog tappa stinget ;)

Efterssom tivolit sög så drog vi vidare till en lekpark så fick barnen gunga och åka rutschkana, jag åkte med Elias och dra mig baklänges vad det kittlades i magen, fort gick det med! Elias och Elias busade runt och jag tror verkligen att dom tycker om varandra. Dom är så otroligt gullig tillsammans och det är så kul att se. Sen är det skönt att Elias får umgås med någon i sin ålder istället för att spendera all tid med massa gammelkärringar här hemma hahah. Skämt åsido.

Men ååh, när vi var på väg till centrum efter lekparken så gick vi bredvid varandra med barnvagnarna och då sitter grabbarna och håller varandra i händerna. Haha det var nog det allra gulligaste jag varit med om!

Men men, nu ska jag ta en cigg och sen blir det fanemej sängen igen.
Hoppas alla haft en lika bra dag som oss.
XOXO

P.S. Hade besöks rekord idag på över 400 läsare, vart chockad som fasiken kan ja ju lova! Vart kommer ni ifrån? :) D.S

Millah är hääär!

Nu sitter min älskade och äter frukost/mellanmål!
Millah sitter ute med morsan och pratar och dricker kaffe och jag sitter här och tänkte dra mig en snabb uppdatering! Blir inte så mycket skrivande idag då jag ska umgås massa med min älskade brud!

Vaknade iaf före Elias idag och för att vi skulle hinna möta upp Millah vid pendeln så var jag tvungen att väcka honom haha! Stackarn var alldeles yrvaken från början! Lite roligt att jag var vaken före, har aldrig hänt förut kan ja ju tala om! Så idag känner jag mig piggare än piggast!!

Tråkigt väder är det idag också, varmt ja men ingen sol. Mulet och fult! Hoppas iaf på uppehåll längre fram på dagen!
Men nu ska jag umgås, ha en sjukt bra dag!

Avslutar med att folk som kommenterar anonymt; är ni så löjlig att ni inte kan stå för det ni skriver? ;)

XOXO

Sol i sinne.

Lika fint väder idag, jag älskar verkligen sommaren!
Idag blir det tivolit med Sandra och hennes sötnos. Hoppas verkligen att det fina vädret håller i sig. Ikväll blir det ut och springa med Robban också. Gruvar mig men vafan, vill man va fin får man lida pin eller hur man nu säger. Sen så är han grym, han får en att vilja fortsätta även fast man är halvt avtuppad hahah.
Du borde bli en PT Robban, tror verkligen att du skulle passa bra som det!

Imorgon kommer min älskade Millah hit och hälsar på. Ska bli så sjuuuuukt roligt! Saknar bruden nå innerligt. Vi har hålli ihop i vått och torrt i så många år nu :') ♥

Jag verkade dessutom klara mig från att bli förkyld för jag känner inte alls av halsen längre *peppar peppar*. Kanske man har ett bra immunförsvar ändå fast jag bor i en förort med lortig luft ;D..

Men men, nu ska jag joina morsan och Elias som sitter och pott-tränar nu. Han är så duktig min älskade unge!!!
Ha en bra dag för de ska jag ha!
XOXO



Mammabloggaren Micah.

http://micah.myshowroom.se/upptacktsfard/#comment

Läser hennes blogg ganska så ofta och idag fick jag mig en smärre chock. Tycker så otroligt synd om henne nu och ingen förtjänar detta. Nu är det så att jag bodde på ett behandlingshem "B's ungdomshem" för många år sedan. Mardrömsställe rent ut sagt (kanske ändrats idag men jag är väldigt tveksam). Micah har iaf lagt upp bilder på omgivningen runt stället hon bor på dels en bild på en gul kyrka (det var genom den bilden som jag kände igen mig).

Den kyrkan ligger bara över vägen från helveteshuset. Huset där jag spenderade två år av mitt liv. 2 år av att gråta sig till sömns. Så jag känner igen mig, den saken är det ingen tvekan om. Nu vet jag ju inte om hon bor på behandlingshemmet eller om hon haft turen att hamna hos en sjysst fosterfamilj. Men för hennes skull hoppas jag på nummer 2!





Grattis lillebror.


Grattis Kevin på din 2 års dag. Hoppas att du haft jätte roligt och att du fått massor av fina presenter!
Jag försökte ringa men din mor kände väl inte för att svara.

Saknar dig iaf och jag hoppas att du mår bra.
Massa pussar och kramar från storesyrran ♥



Fotograf; Michelle Petersen
Modeller; Kevin & Jag.

Dagens outfit.

Sorry för cambild, men systemkameran är inte tillgänglig just nu ;)
(hör till planen)

Planen igångsatt.

Nu är allting på g, kan inte skriva ut här än då jag inte vet vilka som läser till 100%.
Men jag kan ju lova att någon kommer att blir jävligt glad och överraskad! Elias sitter iaf och äter mellanmål just nu, lite tidigare idag efterssom att han vaknade vid halv 7 snåret där. Men han fortsatte och sov vidare efter vällingen till halv 9 så man fick sig en sovmorgon trots allt!

Nu till något negativt, imorse vaknade jag upp med ont i halsen. Lixom men VAFAAAAAN!!!! Sjuk på sommaren?!! Vem är det som hittat på nå så dyligt, skäms på er! Jag hoppas det går över, har proppat i mig vitaminer och dricker en jävla massa vatten. Ska ner på ica om en stund och köpa några citroner och göra citronvatten! Här ska det inte finnas några förkylningar inte. Det blir nog senare då Elias börjar på dagis!!!

Idag vet jag inte vad jag ska göra, är det en förkylning jag har vill jag ju inte smitta några! Ska ringa sandra senare och höra om hon vill ta en prommis även fast jag är sjuk! Annars promenerar jag nog själv.

Filmen igår var iaf bra, konstigt slut vilket stör mig som fan men den var bra och jag hoppade faktiskt till några gånger haha. Somnade utan problem med vilket är skönt. Störande att man blivit så känslig på senare tid, jag har alltid varit ett stort fan av skräckfilmer och har kollat på dom med eller utan någon utan problem. Men nu, så fort det är ett barn med i filmen blir jag livrädd. Huga, får skaffa mig ett husdjur som jag kan krama om hahah.

Och inatt så drömde jag väl att jag äntligen fick tillbaka min telefon, så när jag vaknade upp var jag lycklig som fan fram tills jag såg den jag har. Iförsig har det bara gått en vecka men vafan, jag känner mig knepig som fanken utan min lur. Min älskade touch!

Men men, nu blir det till att göra ren poolen och i med nytt vatten så Elias ska få plaska runt, är väldigt varmt idag så. Hoppas ni där ute får en sjukt bra dag! 
XOXO



Dagens låt.

Älskar denna låt, och sen är hon så jävla snygg så det finns inte! Älskar henne och hennes musik!
Speciellt låten med henne och eminem!

Nu är det godnatt för min del.
XOXO

Frågor/Svar.

HAR
Har du ett förhållande? -
Nej.
Har du någonsin haft ett förhållande? - Ja.
Har du allt du någonsin önskat? - Både nej & ja.
Har du syskon? - 2 bröder och en syster.
Har du någonsin velat dö? - Nej.
Har du en stor hemlighet som ingen vet om? - Japp.
Har du haft sex? - Ja.
Har du en egen dator? - Japp.
Har du en idol? - Inte direkt.
Har du varit på en riktig konsert? - Hur räknas en riktig?
Har du några framtidsdrömmar? - Japp.
Har du druckit så mycket så du har spytt? - Jag har spytt med vilja.
Har du blivit påkommen när du haft sex? - Maybe.
Har du någon fobi? - Japp.
Har du körkort? - Nej, men senare.

VEM
Vem vill du träffa? -
Farsan & släkten.
Vem saknar du? - Samma som på frågan över.
Vem kysste du senaste? - Det är så länge sen så jag har ingen aning haha!
Vem fick du senast ett sms av? - Farbror.
Vem skrev du senast ett sms åt? - Farbror.
Vem av dina vänner är mest partypingla? - Alla är sin egen speciella partypingla.
Vem är din bästavän? - Millah.
Vem skulle du ta med på bio just nu? - Någon som är rolig att umgås med.
Vem är din idol? -
Vem vill du aldrig någonsin träffa igen? - Janita.
Vem vill du prata med just nu? - Farsan.
Vem bråkade du med sist? - Syster?
Vems hus var du senast i? - Vad räknas som ett hus?
Vem ringde dig senast? - Pappa.
Vem ringde du senast? - Linda.

VAD
Vad åt du senast? -
Middag.
Vad drack du senast? - Coca cola.
Vad stod det i ditt senaste mottagna sms? - Det är preskiberat atm hah :)
Vad heter du i mellannamn? - Lovisa & Madelene.
Vad vill du heta? - Elin funkar bra ;)
Vad tycker du om homosexualitet? - Kärlek är kärlek, oavsett vilket kön det är.
Vad tycker du om abort? - Inte som preventivmedel.
Vad ska du göra efter dethär testet? - Ta och lägga mig.
Vad hade du önskat dig om du hade fått tre önskningar? - En lägenhet hade räckt för mig.
Vad gör du just nu? - Svarar på dessa frågor.
Vad för sorts filmer gillar du? - Thriller/action & vissa skräckisar.
Vad har du på dig just nu? - Tjocktröja och shorts.
Vad ser du om du kollar åt vänster? - En cola ;)
Vad hade du velat göra just nu? - Vet ärligt inte, sova kanske?
Vad ska du göra imorgon? - Hemligt just nu hah.


SKOLA
Vilken klass går du i? -
Jag går inte i skolan.
Trivs du där? -
Vem i din klass umgås du mest med hemma? -
Har du bytt skola nångång? - Japp.
Lämnar du alltid in skoluppgifter i tid? -
Är du mer en MVG-elev än IG-elev? - Något mitt emellan.
Kommer du bra överens med lärare? -
Vilket är ditt favoritämne? -


KÄRLEK/SEX
Är du singel? -
Ja. 
Vill du vara singel? - Japp.
Hur många har du haft sex med? - Inget som jag vill dela med mig till okänt folk.
Är du romantisk? - Absolut inte!
Spelar utseendet roll? - Klart det gör. Det är det första man ser hos en person.
Vad är din typ? - Inte för kort, bredaxlad, gärna muskler och fina ögon, händer och leende :)
Har du varit otrogen? - Japp.
Vem hade du senast sex med? -
Har du haft sex utomhus? - Ja.


RANDOM/ÖVRIGT
Vad tycker du om sex utan känslor? -
Mycket mindre drama :) 
Vad är klockan just nu? - 22.46
Vad lyssnar du på just nu? - Ingenting.
Ditt favoritband? - Har inget favoritband så sett.
Din favoritartist? - Samma där.
Vill du gifta dig i framtiden? - Jag har alltid sagt nej och gör det än. Men om jag träffar den rätte så :)
Vars skulle du ha flyttat om du hade kunnat? - Ingenstans, trivs där jag är just nu :)
Är du helsvensk? - Nej.
Vars hitta du denhär listan? - Nån sida.
Har du spotifypremium? - Ja.
Vem beundrar du? - Min son och mina föräldrar.
Har du en blogg? - hah ja.

Filmtajm.

Ikväll blir det The Ward. Skriver antagligen imorgon om hur den var! Hoppas på det bästa iaf, inga barn som var med, iaf inte på trailern. (jag har blivit väldigt känslig med skräckisar med barn i som tex insidious, vågar inte se den själv hahahahah)



Träningsvärk.

Inatt har jag sovit underbart bra, ända till 09.30!
Min son är underbar helt enkelt! Han tänker på sin stackars trötta mamma och låter henne få sova ut haha! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, känner mig alldeles lost. Blir en promenad iallefall. Super fint väder är det med! Har suttit och solat en stund medan Elias plockade blommor åt mamma ute på gården :'). Sötpära <3

Träningsvärk i rövva har jag med, känns i både lår och vader också. Men jag gillar't. Då vet jag att kroppen fick sig lite träning igår. Elias sitter just nu och äter mellanmål som vanligt vid den här tiden. Vilket påminner mig om att jag måste köpa leverpastej idag! Får ta och skriva en lista så jag kommer ihåg då mitt minne inte är vad det en gång varit hahahah! Känner mig senil som fan ibland och närminnet är inte att leka med ;)

Nej fankenlars, (eller som mormor säger; grönlars) nu blir det till att gå ut i solen igen och ta vara på detta väder som inte visar sig alltför ofta. Glad att jag inte bor uppåt längre då det brukar vara kortare sommar där uppe. Tacka vetja estockholmo! Ska be farsan och flytta ner också så familjen är samlad. Förhoppningsvis kanske man kan få ner lillebror med!

Men men, ha en sjukt bra dag folks!
Puss Elin!



Duschad & klar för sängen.

Som rubriken lyder. Ska bli skönt att lägga sig. Riktigt längtar (vilket inte händer så ofta). Har varit en grym dag iaf och jag är riktigt nöjd med min prestation idag. Hoppas att imorgon blir grym med!

XOXO


I'm still alive ;)

Gick bättre än jag trott att det skulle göra.
Men jag ska inte ljuga, det var det värsta jag varit med om i hela mitt liv! Det kändes som om mina lungor var som ärtor och dom brände nå otroligt! Jag fick stanna för att jag höll på att kräkas men jag klarade mig! Tack gode gud! Men ca 6 kilometer av löpning, jogging och gång vart det och jag är stolt! 

Faktiskt första gången jag tränar på riktigt. Tack robban! Vi skulle köra om 2 dagar igen huuva! Hahah!

Elias ligger och sover, han hade inte vaknat under tiden vi var borta! Skönt det med!
Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli ledig så jag får skölja av mig denna svett ahahaha! Är alldeles blöt på ryggen och mellan pattsen. Men det är det värt. Känns bra som fan nu och jag är glad, kommer somna ovaggat ikväll dessutom! Ska köra på plankan 2x3 innan jag lägger mig och mina lår och röv övningar innan jag lägger mig. Stretcha läre jag ju göra med, får inte glömmas!!!

Nu låter det iaf som syster strax är klar så jag avrundar inlägget.
Hoppas alla haft en bra dag.
Puss Elin.



Mardrömmen.

Idag är det sjuuukt fint väder, äntligen! Som jag har väntat!
Elias och jag har varit utomhus sen vi vaknade, just nu sitter han och äter mellanmål. Så jag passar på att skriva några snabba rader här. Idag blir det inte någon utflykt iaf, Elias och jag väntar besök av V. Ska bli kul!

Och senare ikväll väntar mardrömmen. Jag ska ut och springa med Robban. Och jag har aldrig tränat en dag i mitt liv för att jag aldrig behövt. Hade ju en jävligt bra ämnesomsättning. Men så är det ju inte nu tyvärr. Så det är bara att köra. Kommer säkert att svimma efter 10 minuter hahah! Nej förhoppningsvis kommer det att gå bra. Det är ju hälsosamt iaf. Så kvart över 8 gäller det. Kommer kanske ett inlägg om mardrömmen efterråt om jag inte tuppar av i sängen av ren utmattning ;)

Jaja, nu ska jag tvätta av min älskade son och sen ska vi busa lite innan han ska sova en stund.
Hoppas alla där ute får en riktigt sjysst och underbar dag med fint väder som här!

Puss & Kram!


Bild från Google.

RSS 2.0