Skäms.

Nej fy vad dålig jag är på att uppdatera bloggen.
Men det är verkligen inte en lugn stund här hemma nu. Elias ställer sig upp hela tiden, han har slagit i huvudet 2 gånger idag lilla fisen. Och jag känner mig så dum som inte hinner fram, det går ju så sjukt fort. Spelar ingen roll om man sitter endast en meter ifrån honom så hinner man inte. Men det gick över på några minuter av att sitta i famnen och med lite sång! Han får inte nappen när han är ledsen av mig för jag tycker att den inte behövs för honom. Sen så är det lättare att avvänja honom lite längre fram. Och det hjälper ju med att mamma pussar och blåser så är han ju glad igen min lilla skrutt :')

Imorgon ska jag upp på Willys och handla hem allt, blöjor mat osv. Sen på lördag ska jag ta och fara till Barkarby, ska köpa en ny pipmugg åt Elias. Finns en med musse pigg på som jag gillar och jag har för mig att den kostar 99 kronor och jag tycker inte det är så farligt, dom är ju bra dessutom. Sen ska jag handla hem lite kläder till både Elias och mig själv. Sen så måste jag ju kolla på den nya affären som öppnat upp i Barkarby, Barnens Hus.

Men men, nu ska jag röka och sen ska jag prata lite mer med morsan och syster. Sen så blir det sängen för min del. Så sov så gott och jag lovar att jag ska försöka bli bättre med uppdateringen.


Äckliga människor.

Snart ska jag ta mig en tripp uppåt.

Inte långt kvar, är så äckligt less på folk som snackar så mycket goja men som inte kan stå för det i verkligheten. Skäms ni inte?! Speciellt du, påstår att vissa har alkoholproblem när det är du som verkar ha mest problem med skiten. Skäller ut folk för saker som gjordes när man inte ens fanns. Är så arg att du spottar en i ansiktet. Blicken fylld av rent hat. Jag var rädd för dig, livrädd ! Och så när du får det sagt till dig påstår du att jag ljuger och sen helt plötsligt har du minnesluckor. Vad är det för BS?!!!!

Och sen du, äckliga människa. Jag är glad att jag tror på Karma, och jag vet att du kommer att få tillbaka. Ljuga i polisförhör det är illa du. Men som sagt it's all on you. Jag hoppas du får betala för dina lögner. Spelar ingen roll på vilket sätt. Men när väl dagen kommer ska jag stå där. Jag kommer att vara så skadeglad. För det är den sanna glädjen!


Nu ska jag strax ta och lägga mig och sova. Ska bara göra det allra sista innan jag hoppar i säng.
Pussen..


SALT.

Idag har jag haft min "ätavadjagvilldag". Chips och coca cola vart det.
Fick inte i mig så mycket chips, vart mest illamående efter några stycken. Usch, men på ett sätt är det väl posetivt antar jag haha. Kollade på filmen "Salt" med. Sjukt bra om man frågar mig. Var spännande ända till slutet. Så det kändes roligt att jag äntligen fick med mig en bra film hem, annars när jag har hyrt så har dom inte alls varit bra.

Har småstädat idag också, tvättat 2 maskiner med tvätt. Har 2 till imorgon och sen är det bara att vika in och sortera i garderoberna. Nu sitter jag och kikar på en dokumentär som handlar om autism. Tycker det är synd att dom sänds så sent för jag tror att många behöver lära sig vad autism handlar om. Inklusive mig själv.

Vart ingen promenad till Willys idag, det vart så sent tillslut plus att det snöade. Avskyr verkligen vintern just nu. Jag har nog aldrig haft en sån stark längtan efter våren! Mindre kläder, mer sol, varmare ute. Mysiga kvällar! Längtar till Elias 1års dag.

På tal om min lilla fis, idag ställde han sig upp alldeles själv. Först mage, sen satte han sig och sen ställde han sig upp. 3 gånger gjorde han det ! Mammas duktiga kille :')

Nej nu ska jag ta mig en cigg och fortsätta kolla på dokumentären.
Puss & Godnatt på er folket!


CSI Miami.

Sitter just nu och småkikar lite samtidigt som jag kollar OTH på datorn.
Haha det är väl tur att man är kvinna så man kan göra fler saker samtidigt, dock har jag väldigt svårt att hänga med så det slutar väl med att jag tittar på one tree hill istället. Kääärlek till den serien!
Idag har det varit en lugn dag, har inte gjort så mycket förutom att plocka efter min älskade lilla son som nuförtiden är överallt och ingenstans och allt ska kastas ner i golvet :'). Lite små gulligt faktiskt !
Haha sen så är han som en liten hund, han tuggar fast den leksaken han vill ha och så kryper i han iväg i superfart och så sätter han sig upp och leker en stund och så börjar han om igen. Tillslut är det saker överallt.

Imorgon har jag inte planerat något speciellt men det blir nog en promenad..
Upp på Willys tror jag. Sen på Lördag blir det nog Jakobsberg med Veronica och så ska jag ta och kolla på någon ny hårfärg. Vill ha lite ljusare än det jag har nu, absolut inte blondt men något mellan blondt och brunt! Sen när det blir solblekt är det så sjuukt snyggt ! Yeseribox!
Elias sover som en stock. Haha jag hann inte ens lägga ner honom i sin säng innan han somnade, gullfis!
Funderar på om jag ska hyra några filmer imorgon också, skulle verkligen vilja se den nya som kom för ett tag sen med Angeling Jolie, min absoluta kvinnliga favoritskådis! Men den är säkert uthyrd som vanligt.
Jaja, nu ska jag iaf fortsätta kolla på mina serier här så kanske vi hörs sen eller imorgon!
Pussen..


Good morning.

Hoppas alla sovit underbart gott inatt för det har minsann jag gjort !
Vart inte så många timmar inatt heller men det duger, jag känner mig lite små trött men det är ju bara att jag lägger mig när Elias sover middag. Svårare än så är det inte. Ska strax kasta in en maskin tvätt och sen ska jag göra iordning gröten till Elias. Men men, vet inte vad mer jag ska skriva men vi hörs senare idag.
Pusseen.


Sömntuta.

Nu ligger min fis och sover för tredje gången idag.
Han var så himla trött och somnade nästan på en gång då jag la ner honom i sin säng. Han kan gott få sova en stund innan badet. Det har ingen betydelse för honom om han sover mycket på dagen eller lite. Nätterna är ändå lite småjobbig. Inte alla men dom flesta. Men det är ju tänderna.

Jag sitter här och samtidigt kollar jag på ett program på tv4 fakta. Gillar den kanalen starkt faktiskt. Kommer väldigt bra program där ganska ofta faktiskt!

Vart bara en 20 minutare på bandet förut men träning är ju träning, vart helt chockad för att jag sprang 10 minuter av dom utan att känna andnöd. Och ändå röker jag, men jag har dragit ner väldigt mycket dom här senaste 2 veckorna. Är ca 5 cigaretter om dagen, och det är bra jämfört med dom 10-19 cigaretterna jag rökte om dagen. Så jag är jäkligt stolt över mina framsteg! Ikväll blir det nog sängen tidigt för mig, fick ju som sagt inte så mycket sömn inatt så kan ju vara bra att ta igen lite.

Men men, nu ska jag lägga mig i soffan och titta på tv en stund innan lillefisen vaknar.
Pussen


Bebis.

Just nu ligger mitt charmtroll och sover så gott.
Så då passar jag på att nörda lite här vid datorn, och skriver av mig lite på bloggen. Det behövs ibland, vissa dagar är den som mitt bollplank. Men idag är det iaf en bra dag, känner mig pigg och utvilad fast jag inte fick mycket sömn inatt. Känner mig glad för att jag har en sån bra familj som finns där för mig vad som än händer och sker. Är så glad för alla mina vänner som stöttar när jag har det jobbigt. Är så glad att jag har folk som älskar mig för den jag är ! Jag älskar er alla av hela mitt hjärta och jag hoppas ni alla vet det! ♥

Fint väder är det idag med, inte för kallt och soligt. Nästan inga moln på himlen är det heller och det gillar vi. Ska förmodligen ta en promenad lite senare ! Får se hur det blir, annars tar jag en 30 minutare på bandet.

Nu hör jag Elias ligga och jollra i sängen så jag ska gå och ta upp honom. Mysa och busa lite :')
Men vi hörs senare. Pussen..


Glömde berätta!

Elias kryper ju nu !
Han kryper på sitt egna lilla vis men fort går det och han följer efter en vart man än går! Underbara pojke!
Han börjar bli så stor nu, var ju och vägde och mätte honom igår också. Han hade inte gått upp så mycket i vikt men kanske inte så konstigt efterssom han rör sig hela tiden (även när han sover haha). Men han hade växt 2 cm iaf ! Ska ta och fara in till jakobsberg någon dag framöver och handla hem lite kläder till sommaren åt honom. Badshorts och en massa annat. Mycket som krävs för en sån liten pojk :)

Men nu ska han och jag ta och lägga oss en liten stund. Läste ett inlägg också och kan inte annat än att säga; Barnsligt. Det är det sista jag nämner om det här för jag tänker inte sjunka så lågt som vissa andra.

Skriver kanske senare. Puss !


Svar på tal?

Jag fryser så sjukt mycket, men ändå så är det inte så kallt.
Mina fötter är som isbitar, jag hoppas verkligen att jag inte är på väg att bli sjuk. Har klarat mig så länge från sjukdomar nu att det skulle vara hemskt om jag vart fökyld eller nå dylikt. Ska snart klä på mig också, blir bannemej raggsockor på fötterna. Elias far just nu omkring i sin gåstol, ska snart sätta mig på golvet och busa lite med honom.

Fick ett liter svar-på-tal av bloggen jag skrev om igår.

"Jag fick betala 14 000 kr i böter pga att han inte träffade sin dotter och jag skulle fått betala ännu mer pengar om jag inte lät honom ha henne ensam. Hade jag fortfarande vägrat hade polisen kommit och tagit henne även om hon skrikit och stretat emot och tvingat henne till sin pappa."

En del av kommentaren jag fick, tycker det låter så himla sjukt. Men jag kan bara se på saken hur jag hade gjort. Och hade jag fått det scenariot upplagt för mig så hade jag dragit. Långt bort från sverige. Hade inte spelat någon roll om jag fått betala extremt med pengar i böter. Jag hade betalat det som krävts för att mitt barn inte ska få umgås med sin pappa om han är våldsam.
Har sagt det förut och sagt det igen, det är verkligen illa med hur sveriges lagar ser ut idag. Men det finns alltid andra möjligheter!



Nu tillbaka till min verklighet här, ska snart ställa mig vid spisen och koka iordning lite havregrynsgröt åt min lilla skrutt som vart 8 månader igår! Så nu är det mindre än 4 månader tills han blir 1 år. Känns som om tiden bara flyger iväg.
Hoppas alla får en bra dag så hörs vi senare.
Puss




Idioter?

Först ber jag om ursäkt för riktigt dålig uppdatering.

Sen till saken, satt och klickade runt på en massa bloggar nu ikväll och kom in på en blogg som jag tyckte var intressant. Satt och läste inläggen och kommernarerna och ser att hon haft en pojkvän ( som hon har barn med ) och att hon lämnade honom för att han var väldigt våldsam.
Citerar en mening hon skrev som svar på en av kommentarerna "Jaha och vad tycker du då? Att man ska leva med någon tills han har ihjäl en? Tragiska människa"
Men människan verkar inte alls ha några problem med att ha hennes dotter där ensam. Förstår inte tanken, skulle aldrig falla mig in och lämna min son hos någon som är våldsam! Då är man en idiot rätt igenom. Lagar eller inte, man kan kräva övervakning av besök. Blir så sjukt arg när jag ser sånt här.
Naivt rent ut sagt.


Jag har hört ett flertal gånger att alla människor kan klara av sin roll som förälder.
Men icke, tror inte ett smack på den smörjan. Såg en dokumentär häromdagen som handlade om en mamma som mördade sitt barn. Har sett på facebook att folk lämnar sina barn som är under 1 år ensam i ett badkar.
FÖRFAN ! MAN LÄMNAR ALDRIG ETT BARN OÖVERVAKAT I ETT BADKAR !
Spelar ingen roll om det så handlar om ett par sekunder. Då klarar man verkligen inte av sin roll som förälder. Att man tycker att en dator är viktigare än att sitta med sitt barn antingen bredvid eller i badkaret då är man skadad. Och det står jag för!

Man läser så mycket hemskheter som sker runtom och i en stor del så är det barn inblandat. Så säg mig, hur fan kan folk säga att alla kan vara en bra förälder?!!! Säger man något sånt så är man dummare än jag trodde. Det är inte alla som klarar av det. Det är en psykisk jävla process att gå igenom. Jag har gråtit, jag har skrikit rätt ner i mina kuddar i sängen för att jag varit så äckligt less på att vara förälder ibland. Men jag skulle aldrig och då menar jag ALDRIG utsätta min son för någon sorts fara ! Nej, blir så förbannad ju mer jag skriver om det här!

Sen något som gör mig ännu mer förbannad är att man lämnar bort sitt barn nästintill varje helg för att gå ut och dricka. Är alkoholen så viktigt i ens liv ska man inte heller ha barn. Visst, man behöver egentid. Men inte varje helg och dessutom inte med en massa alkohol inblandat. Och sen att man dricker när man har sitt barn hemma förstår jag mig inte på heller, skulle aldrig falla mig in. Skulle inte förlåta mig själv om Elias vaknar på natten och jag är smått påverkad och andas alkoholångor på honom. Nej fy säger jag bara.

Som sagt, alla kan inte vara bra föräldrar.
Och jag hoppas för era barns skull att ni ändrar på erat beteende för era barns bästa. För att den dagen ni tog det beslutet att behålla erat barn gav ni upp att sätta er själv framför allt annat.


Piss.

Vilken natt, det här har nog varit den värsta natten sen Elias föddes.
Han vaknade upp hundratals gånger, höll inte koll på exakt hur många då jag var äckligt jäkla trött. Sen vaknade han vil halv 5?! och det tog fan över en timma och få honom att somna om. Kan ju flika in att han säkert hade somnat fortare om jag gjort iordning välling åt honom men det vägrar jag. Han får i sig tillräckligt på dagarna så han behöver inte någon mat på kvällarna och det står jag fast vid.

Jag känner mig som en trött jäkla zombie just nu.
Det enda posetiva inatt var väl att han inte var ledsen utan bara piggnade till hipp som happ. Hade nog varit nedbryten psykist om han hade skrikit varje gång han vaknade. Blääh. Men jag älskar min lilla fis endå. Jag kan vara så himla less och så bara ler han mot mig och jag smälter och alla negativa tankar bara försvinner.
s
Men vad kuuuuuuuuuuuuuuuuul.
Tittar jag ut, och då har det väl börjat snöa!! Kan det bli sämre eller. Jag hatar vintern nå så jävulskt! Har fått mina doser av snö dom åren jag bodde i norrland. Nu vill jag ha tidiga sommrar som det alltid har varit här nere. Folk har ju typ alltid sprungit runt med shorts och linne i början på Maj utan och frysa. Pissdag, jag hoppas verkligen att den blir bättre annars lägger jag mig och självdör en stund inne i sängen!

Hoppas alla andra haft en bättre natt än jag och att ni får en bra dag! Pussen.


Frukost.

Nu sitter jag här och trycker i mig en baguette med gurka och ost.
Gott som fan är det, sen efter det blir det en cigg för mig del. Elias springer runt som en dåre i gåstolen. Förstår inte vart barn får sin energi ifrån. Jaja. Blir en lite bättre update när Elias har somnat senare.
Pussen.


Sovgott.

Nu är det sängtime för mig snart. Ska diska och koka vatten så Elias har imorgon och sen ska jag kasta mig i säng. Börjar känna mig rktigt trött faktiskt. Det märks att man gick och la sig i tid igår. Men vi hörs imorgon.
Puss och godnatt!


Kväll.

Elias sover och jag & morsan har precis kollat klart på förlossningskliniken.
Har suttit och läst lite på forum idag också. Har nog fått mitt svar nu på varför Elias skriker som en dåre så fort jag går ut och röker eller att han inte vill somna osv. Det står att det är jätte vanligt att barn från 7 månader kan få separations ångest. Och vanligast så varar det fram till 18 månader. Yeess?! Typ inte, jag hoppas verkligen att det bara är tillfälligt. Det var lite svårt att få honom att somna ikväll men jag smekte honom över huvudet ett tag så att han slappnade av och då somnade han. Känns ändå skönt att veta att han blir trygg av att vara i min närhet. Skönt att känna sig behövd och veta att man är älskad av den man älskar mer än allt!

Ska snart ställa mig och diska så man har det gjort.
Sen blir det till att lägga sig i ett bad och slappna av lite med korsordstidningen. Japp det är sant, jag har oficiellt gått och blivit en pensionär hah. Men det är skönt att få använda huvudet ibland också.
Imorgon ska det bli en promenad igen, mormor ska med hon också. Vi tänkte ta en sväng runt Bro. Det är så jäkla fint på vissa ställen. Allra helst i dom små villa-områdena. En riktig mysfaktor haha. Har redan sett mitt drömhus här också. Fast jag ska köpa uppåt istället, man får mycket mer för pengarna. Men det är inte förrän om några år.

Nej, nu ska jag bege mig mot sysslorna.
Men vi får höras senare eller imorgon. Vi får helt enkelt se. Hoppas alla får en trevlig kväll.



Willys.

Snart kommer mormor hit.
Vi ska ta en promenad tillsammans. Det är så fint väder ju, 5+ och strålande sol. Kan man bli gladare eller?! Njaae skulle inte tro det va. Man kanske kan börja hoppas på att våren är här? Det skulle vara underbart om så var fallet. Men det kommer väl någon snöstorm lite längre fram.

Men men, nu ska jag ta och göra iordning allt.
Klä på Elias, packa ner lite extra mat om han blir hungrig blöjor. Ja allt som behövs när man är förälder.
Skriver senare.


Piggelin.

Somnade innan klockan 10 igår kväll.
Det är då inte ofta det sker när det gäller mig, men skönt var det och nu är jag utvilad. Ska ta mig en promenad till Willys senare. Ska bara ringa alla samtal behöver också. Inte lätt att vara så eftertraktad haha.
Elias sitter i gåstolen just nu, ska strax ta och sätta mig bredvid honom och mysa lite. Han är så go nu för tiden. Han pussas hejvilt och så klappar han en på kinden :') mitt lilla änglabarn <3

Men nu ska jag ta och göra iordning nå käk till mig själv. Elias ska inte äta förrän om en timma ungefär. Men han får en liten macka med smör på så är han nöjd han med. Han har ju en massa tänder och han kan tugga så jag tycker inte att det är fel med det ;) Puss.


God natt ;)

dsc05091 (MMS)

God natt ;)


Ljuger?!

Fyfan vad dålig jag är haha, sitter och skriver att det ska bli bra uppdatering..
Men istället blev det tvärtom, har iaf inte varit en så speciellt bra dag idag. Elias har inte varit glad alls idag. Men han somnade redan vid 7 idag så jag tror att han var supertrött. Kanske inte så konstigt då han inte sov mycket alls under dagen. Sammanlagt kanske 30-35 minuter och det är extremt lite för att vara min lilla fis!

Idag har vi iallafall bara myst en hel del.
Tagit det lugnt och haft en supermysig hemmadag. Elias har tappat lusten att krypa nu också haha, när man lägger ner honom på mage så sätter han sig upp på en gång. Och så lägger han sig ner och samma sak igen. Han kommer ju fram men det är då ett väldigt udda sätt han gör det på. Men tur att han inte är som alla andra. Man ska vara lite speciell av sig. Jag själv har en massa vanor som jag inte tror att andra människor har. Och tur är väl det. En av dom är min "barnsliga" sida. Har alltid älskat att busa och leka med mina mindre kusiner och syrran självklart. Och jag tror Elias kommer uppskatta det när han blir lite äldre. För det finns väl ändå inget hemskare än föräldrar som enbart gör en massa vuxengrejor. Nej usch, barn uppskattar lekfulla föräldrar och det vet jag ev egen erfarenhet ;)

Imorgon har jag inte riktigt klurat ut vad vi ska hitta på Elias & Jag.
En promenad blir det men sen så vet jag inte riktigt. Det beror ju också på hur mitt och Elias humör ser ut men jag funderar på att fara till Barkarby. Kolla in vagnen jag ska köpa. Sååååå fin ! Man måste ju uppgradera sig lite haha. Blir det inte barkarby tar jag mig fasiken en långprommis upp på Willys. Handla hem till middagen på Fredag. Då äre jag som ska laga och det blir fläskfilé och potatisgratäng. Kanske låter som en konstig blandning men jag tror att det kommer att bli super gott !

Men nu ska jag fortsätta kolla på programmet som går på 5:an. Poliser i Hofors, lite roligt att höra sin egen dialekt ;) . Är glad för att jag inte har tappat den som vissa gör. Tycker faktiskt att jag har "renare" och bättre svenska än dom flesta. Men men, uppdaterar kanske imorgon. Blir iaf minst ett inlägg.



Mobilblogg.

Mobilblogg. Fastnade vid tv:n så det blir ingen ordentlig uppdatering ikväll. Ska ställa mig och diska alldeles strax. Ska bara röka klart. Elias sover och har gjort det sen klockan halv 8. Men bättre uppdatering imorgon. Puss


RSS 2.0