Morron.

God morgon, blir ett litet snabbt inlägg så här på morgonkvisten.
Har sovit jäkligt bra inatt, det gillar vi! Just nu sitter Elias i gåstolen och öppnar och stänger skåpsluckorna. Haha han är så söt min lilla fis! Han är lite smågnölig, ska snart ta och klä på oss och sen ska jag göra iordning frukost till oss båda 2. Blir nog en promenad senare idag och sen ska jag ju självklart dansa lite med Just Dance 2. Struntade i det igår för jag hade ju en hemsk träningsvärk så det vart det inget av. Men syster dansade järnet!

Men jag uppdaterar lite senare idag, kanske med mobilen om jag inte är hemma. Det kostar ju ingenting för jag har ju världens bästa Halebop. Jajjemän, comviq kan slänga sig i väggen mohaha!
Men vi hörs sen och hoppas att alla får en underbar och solig dag! Pussen.


Snabb utveckling?

Idag gjorde han det, min underbart vackra pojke satte sig upp helt själv från mage!
Han är så sjukt jävla duktig! Jag tycker han är vädligt snabb när det gäller utveckling. Men det kanske är vanligt att dom gör det vid 7 månader? Jaja, duktig är han iaf min lilla fina pojk! Snart springer han väl runt här också, han har ju börjat att försöka dra sig upp från sittande till stående men han orkar inte riktigt än. Men han är jätte duktig på att gå när han håller i ens fingrar! Så det dröjer nog inte så himlans länge innan han går själv!

Nu Har iaf pappa farit hem, känns tomt men han kommer ner i februari igen.
Saknar honom verkligen mellan gångerna. Jobbigt när man står varandra så nära och inte kan ses så ofta som man vill. Men det löser sig i framtiden, vi har våra planer mohahah. Just nu sitter jag och morsan och kollar på en sjukt bra rulle på 5:an. Jätte rolig, fast det är en "gammal" film. Från 95 tror jag att den är hah.

Hoppas alla haft en lika bra helg som jag har haft så hörs vi imorgon.
Vill bara avsluta detta inlägg med att säga att den äckliga jävla idioten som håller på att ringa min mormor om nätterna och stönar/flåsar i telefon. Får jag reda på vem du är, då ligger du risigt till. Hur mogen är man om man håller på så som du gör. Man gör inte så. But what goes around comes back around.
Karma is a bitch fuckface..


Dålig uppdatering på bloggen nu.

dsc05002 (MMS)

Dålig uppdatering på bloggen nu. Men jag umgås massa med min familj. Sitter inte vid datorn alls utan jag mobilbloggar :). Hoppas alla haft en underbar helg. Puss


Mätt & Belåten.

Är hemma och har lagt Elias för en liten stund sen.
Resten av the family är hos mormor men dom kommer hit efter att dom ätit klart. Jag vill inte bryta Elias rutiner i onödan så jag gick hem tidigare istället. Han har sovit snart 1 timma min lilla fis.

Måste bara berätta att Just Dance 2 fan är det roligaste spelet ever.
Har dansat hur mycket som helst idag och det är så sjukt roligt, så många olika dansstilar ( om vissa ens kan kallas för det haha ). Nej men jag tycker att alla som hae WII borde köpa det. Jag rekomenderar det iaf! Har suttit och tryckt i mig lite kyckling och vitlöksbröd nu, men det är min onyttiga dag idag och lite imorgon så det gör ingenting! Gott som fan var det iaf. Tack mormor !

Men nu ska jag ställa mig och diska så jag har det gjort innan familjen kommer. Ha en bra kväll för det ska verkligen jag ha. För nu är min älskade far här ♥


Det har kommit :-D

dsc05012 (MMS)

Det har kommit :-D


Post.

Elias ligger nu och sover, lillskiten var verkligen supertrött!
Jag själv sitter och väntar på posten samtidigt som jag hoppas att mitt spel kommer idag. Gick in på postens hemsida och kollade upp kolli-nr och då stod det att jag skulle ha paketet senast den 28 och det är ju idag. Så jag hoppas att dom mupparna inte förstör det för mig. Då blir jag arg.

Funderar också på hur jag ska möblera om mitt rum.
Det är så sjukt svårt och få det precis som man vill efterssom vi har så mycket saker och möbler i vårat sovrum. Jag vill ha det så att det finns åtminstonde en relativt stor yta. Får se hur slutresultatet blir. (om jag ens orkar haha). Nu sitter jag här och skriver samtidigt som jag kollar på DH. Loove it! Så jäkla kul med alla intriger. Påminner mig om en liten norrländsk byhåla!

Jaja, nu ska jag ta mig en cigarett och sen så ska jag nog lägga mig och vila en stund jag med. Fick inte så många timmar inatt haha.


God Morgon.

Har sovit helt okej inatt..
Dessvärre vaknade jag upp med världen ryggont på en speciell punkt. Under revbenen vid högra skulderbladet. Det gör så sjukt ont att jag nästintill gråter av smärta. Men peppar peppar så har det blivit lite bättre nu! Elias håller just nu på att krypträna med morsan. Han är verkligen duktig!! Pratade med farsan också, fick höra lite saker och jag kan inte säga annat än fyfarao vilket barnsligt beteende. Men alla ska veta att allt dumt straffar en i slutändan och när den dagen kommer ska jag stå där och le. Det var mina sista ord om den saken iaf!

Ska snart göra iordning frukost till mig själv.
Elias ska inte äta förrän klockan 11 men han brukar få smaka av mig endå :') <3

Nu ska jag iaf ta och göra iordning och sen är det städning som står på schemat! Pussen.


Självdiciplin?!

Nej, jag sitter fortfarande här.
Har inte ens diskat än, men nu ska jag fan röka och sen så ska jag bannemej diska. Dom här latfasonerna får ta och läggas åt sidan ett tag nu. Men jag uppdaterar imorgon, och nu kan jag ju göra via mobilen så det är ju najs !
Sov så gott så hörs vi. Pusspuss!


Mobilblogg.

dsc04942 (MMS)

Testar att mobilblogga ;)


Sexlingar?!!

Sitter och kollar på ett program på tv4+..
Det handlar om en familj som fick 6 barn samtidigt. Helt sjukt, men dom klarar det verkligen superbra! Flerbarns föräldrar verkar ha ett väldigt bra tålamod måste jag säga! Fast iförsig kanske det beror på att dom är på teve också, men jag har en vädligt stor respekt för föräldrar med fler än 2 barn. Jag kan vara helt slut efter en hel dag med Elias och känna att jag bara vill lägga mig ner och dö. Då har jag en liten bebis och dom här har 6!
Men two thumbs up for them! All respekt åt er föräldrar där ute !

Ska snart ställa mig och diska.
Finns nog inget värre, jag har alltid älskat att diska fram tills nu. Jag tycker att det är avslappnande och jag älskar och se när saker och ting blir rent! Speciellt osthyveln, från lortig till spegelblank! (jag vet att jag är störd haha). Men nu för tiden gillar jag det inte alls, förhoppningsvis försvinner det så jag kan få vara mig själv igen!

Fick ett sms tidigare idag också..
Från posten och så här lyder det "Ett brev från CDON.COM är nu inlämnat till Posten och på väg till dig. Mvh Posten" Nu undrar jag helt enkelt vad det har för innebörd. Kommer brevet enda hem till brevlådan eller måste man gå och hämta det på ICA? Blir så irriterad när saker och ting inte är skrivet rakt ut bara. ALla kort på bordet, istället ska det vara mystiskt som det här. Men om det är någon som vet så kommentera gärna då. Kanske någon har fått ett likadant sms någon gång!

Nu är det iaf dags för diskhon. Ha en bra kväll så kanske vi hörs imorgon. Och om ni har tur kanske ni hör av mig om bara några timmar haha ;)


Handla.

Ska strax klä på Elias och möta syster vid bussstation..
Vi ska handla hem lite från skit-ica. Massa onyttigt, det är ju inte varje helg farsan kommer hit så då kan det faktiskt lyxas till lite! Har betalat räkningar och så idag med så nu är man några lappar fattigare. Men känns bra för jag har redan allt till Elias hemhandlat så det som finns kvar ska jag köpa massa kul för. Jag ska ju självklart spara undan en liten del också!

Jaja, nu är det dags att klä på lillskiten min..
Kanske skriver ett kvällsinlägg. Beror helt på om jag är vaken eller inte. Ska testa mig på att mobilblogga lite också haha!


Sol.

Trodde fan inte mina ögon när jag vaknade upp vid 10.
Solen är framme idag igen, underbart! Graderna är heller inte över -20 så det blir en långpromenad senare idag också. Nu på förmiddagen har vi bara myst jag och skrutten. Träffade Suzanne en snabbis för hon tyckte att vi skulle ta e cigg tillsammans så det gjorde vi. Sweet! Milo har blivit så himla stor nu också!

Senare idag blir det städa som gäller för min del.
Känner för att möblera om i sovrummet igen också, vet inte hur jag vill ha riktigt än men det brukar lösa sig efter ett tag haha! Sen ska jag ta mig till miljöstugan också och kasta massa papper till pappersinsamlingen. Bäst att göra det innan det blir allt för mycket för då orkar man inte ta allt på en gång utan gå flera rundor vilket är jätte störande då just våran miljöstuga ligger längst bort. Pfft.

Men men, nu ska jag ta och diska och sen ska jag klippa Elias hår.
Han är så sjukt långhårig nu och det hänger ner i ögonen på honom nu så då är det kanske dags att dra fram sax och maskin. Sen tycker jag att killar ska ha kort hår också, iaf på sidorna, en mohawk kan dom ju alltid ha. För det är ju så jäkla charmigt! Så, nu vet ni hur min dag ser ut iaf. Jätte intressant, en typisk mamma/hemma dag.
Städa, diska tvätta och plocka ;)


Usel update..

Förlåt för den skitkassa uppdateringen men idag har varit en upptagen dag.
Elias har verkligen varit supermammig idag och har knappt velat sova, 30 minuter på hela dagen ungefär och han brukar sova minst ett par timmar om dagen. Men iaf, det var hyfsat lugnt här hemma fram tills klockan 12 då han bara började gallskrika rätt ut och sen fick han upp massa sura uppstötningar. Så då ringde jag Linda och frågade om hon hade nå tips och självklart hade gullhönan det. Hon sa åt mig att köpa filmjölk så då gjorde jag det. Elias tyckte det var skitäckligt men magen hans lugnade ner sig och det är ju huvudsaken. Sen fick han fisk till middag för Linda sa att det var lindrigt för hans lilla mage. Och hon hade rätt som vanligt haha !

Så Elias och jag har mest bara myst idag mellan allt skrik..
Justja, har ju beställt hem ett nytt tv-spel till wii också, kommer antingen imorgon eller i övermorgon. Just dance 2. Så nu ska det dansas bort ännu mera fett haha. Nej men det verkar faktiskt jätte roligt och jag kunde unna mig det då min underbara mormor fick en av mina babysittrar såld idag på tradera. Och spelet var på rea på CDON. Så jag gick plus-minus-noll där.

Imorgon blir det nog en långpromenad om vädret tillåter.
Går inte ut med Elias om det är över 20 minus. Mamma sa att det inte är bra för deras hud och så läste jag att dom kan få det jobbigt att andas. Så då blir det en mys dag hemma istället! Men jag hoppas att graderna ligger under 20 iaf för huvudet blir så klart efter en massa frisk luft och man får hur mycket energi som helst och det gillar vi ju!

Och på fredag kommer världens bästa pappa ner hit !!!
Längtar som fasiken, har saknat honom som bara den. Och vi står verkligen varandra nära, det gör jag med hela miin familj men även fast jag och farsan bor så långt ifrån varandra så pratar vi i telefon minst en gång om dagen. Superskönt! Läser du det här pappa så ska du veta att jag älskar dig innerligt !

Nej men nu ska jag ta och daska in mig i sovrummet..
Hoppas alla får en underbar och lugn natt så hörs vi kanske imorgon. Ska försöka uppdatera lite bättre men det beror som sagt på. Sov så gott och dröm sött hah !


Träningsvärk..

Axlar, lår, vader allt.
Pain in the ass, men skönt ändå. Man märker att det tar på kroppen och det är ju najs. Dock har jag lite nackspärr, det är dock inte skönt för 5 öre. Har nog sovit konstigt inatt. Det är så det brukar vara. Känner mig skapligt trött men det är bara att förtränga. För idag ska det shoppas jajjamän ! Elias sitter i gåstolen just nu och "dansar" till musiken gofisen! Ska snart ta och klä på oss och så ska han få träna på krypning !

Nu ska jag iaf göra något till frukost och sen blir det mys.
Vill bara avsluta det här inlägget med att skriva: Elias, mamma älskar dig från månen och tillbaka gånger allt ! I will always be there for you, you are my whole life and I can't live whitout you ! <3


Godnatt!

Vart inte klockan 10 som jag hade tänkt mig..
Men nu ska jag borsta tänderna och sen kasta mig i säng. Imorgon ska jag på Willys och handla hem och så blir de förmodligen barkarby. Inte helt hundra men vi får se. Elias har sovit sen klockan halv 8. Så nu är det min tur. Och imorgon blir jag nog inte bortskämd med att få sova ett par timmar på dagen med min lilla fis haha.
Sov så gott!!!


Sikken natt.

Makalöst trött just nu. Elias har sovit som en stock men inte jag..
Förstår inte varför det ska vara så, har varit det i ganska många nätter nu och jag börjar bli less. Jag känner mig så himla rastlös när jag lägger mig för natten. Det bara kryper i ben och armar och jag känner att jag måste göra något vilket inte går då alla ligger och sover och jag behöver det med. Nej usch, jag hoppas verkligen att det går bättre inatt. Tänkte försöka komma i säng vid 10 ikväll. Skulle verkligen vara behövligt!

Ska ta mig en långpromenad idag också, ingen sol men det är inte så kallt ute.
Sen så är det så fint ute nu, när alla grenar är vit. Sen är det ju bra och vara ute. Frisk luft stärker immunförsvaret! Och bara man klär på sina barn tycker inte jag att det gör något om man är utomhus i 1 timma eller 2 och bara går. Sen är det ju posetivt för min del också. Stärker min obefintliga kondition. Och dessutom om man promenerar i en rask takt så bränner man lite extra fett. Wihoo ! Haha ;)

Nu ska jag ta och klä på mig och Elias och sen göra iordning något att käka.
Skruttefis ska inte äta förrän om en timma men han får lite majskrokar medans jag äter och sen brukar han få smaka massor av mig ! Han är ju så matglad min stora kille !


Sooooooooooool !

Idag var det den bästa dagen att vakna upp till, solen i ögonen ! UNDERBART !
Jag tror att det är 3:e gången den här vintern som det är så här fint väder. Det har verkligen varit en skitvinter! Deprimernade och grå helt enkelt.

Igår så hade vi en spelkväll här hemma och det var verkligen sjukt roligt!
Vi spelade ett spel som hette absolut överens och så kort självklart och det vart en kväll fylld av skrattsalvor kan jag lova. Det vart tacos till mat och så hade jag bakat en kladdkaka till efterrätt med grädde till självklart. Uppskattat var det, mest av mig själv skulle jag tro haha.

Just nu är det skidskytte här hemma och jag tror att jag spyr...
Finns inget som är mer tråkigt än att kolla på allt som har med skidor och göra. Det är bara för nördar, fotboll och ishockey det är grejer de! Men efter det ska jag dra med morsan på en promenad. Man får passa på när det är så här soligt och fint, håller säkert bara i sig idag. Är nog lika grått och fult imorgon när man vaknar.

Nu ska jag ta och sätta mig med min lilla fis som tränar på att ta sig framåt.
Han har lärt sig att han ska flytta händerna men han blir så vinglig och faller ner igen. Men det tar sig. Han är så duktig min älskling! Men men, hoppas alla får en fin, solig och allmänt bra dag !

 
Utseendeutveckling på nästan 6 månader. Jag tycker att det är helt otroligt !
Kärlek.

 


WTF?!!

Haft en superbra dag idag, en liten dryg huvudvärk på eftermiddagen bara men nu är den borta tack gode gud. *pepparpeppar* .
Elias gör massor av framsteg, idag satte han sig nästan själv från att han låg på mage, om det inte varit för att ena benet legat lite fel så hade han klarat det istället för ramlat omkull. Duktiga killen mammas ! Han kryper nog vilken dag som helst också, just nu hoppar han framåt som en groda gullfisen. Men han är uppe på alla 4 hela tiden men han har inte riktigt lärt sig hur man flyttar händerna framåt samtidigt som benen. Charmtroll :)

Ja och så loggade jag in på facebook för en stund sen, ser att jag fått en vänförfrågan från en människa som på nyårsafton sa att hon inte vill ha med mig att göra längre och massa annat. Varför skickar man då en vänförfrågan?! Nej usch, den accepteras inte, behöver inga falska vänner i mitt liv och som dessutom lever på mina leftovers. NEJ TACK !  



Jaja, nu ska jag kolla på CSI och umgås med min syster. Elias sover och har gjort det ett bra tag nu. Fast först blir det en cigg och ringa farsan. Puss på alla ärliga människor, resten: Pissoff!

Rubrik.

Torsdag, en tråkig torsdag. Hade hoppats på sol idag igen men tji fick ja. Men jag fick väldigt mycket gjort igår. Tror det har med att solen ger en energi !

Ska iaf ta mig upp till Willys idag och handa ingredientser ( stavning?!?! ) till tacosen vi ska käka på lördag. Ska handla lite annat smått och gott med. Det är ju spellkväll och då läre man ju bunkra upp, speciellt med lakrits pinnar då skit-ICA har tagit bort just dom från godis hyllan dom jäklarna. Lika med lakrits-såsen till glass. Den har dom också tagit bort. Fy för er säger jag bara. Nästa ni ger er på är säkert colan. Allt för att psyka mig, men jag ska säga er att ni aldrig kommer att lyckas. Hahahaha skämt åsido. Ska faktiskt kolla efter något nyttigt snacks till mig själv :D

Men nu ska jag ta och försöka lägga min lilla fis och mig själv en stund. Kanske hörs senare.




Tänder.

Nu är tand nummer 3 igenom. Den har nog varit det ett par dagar men jag har inte tänkt att kolla på "vampyr-tänderna" haha ! Mamma älskar dig Elias <3

BVC.

UPDATE: Från igår, glömde visst publicera det.




God morgon gänget !

Ska snart dra ner med Elias på BVC och väga & mäta honom själv då det inte finns någon 7 månaders kontroll, men i han baby bok så ska det vara med ! Ska bli kul och se hur mycket han väger nu. Han är då jävligt tung haha !

Har bytt tungstav nu också, var less på den rosa så nu har jag en svart, snyggt sörru ;)
Elias sitter i gåstolen med en envis hicka, den har kommit i omgånger sen han och jag vaknade imorse. Men han stör sig inte så det är ju bra. Är bara rädd att det ska börja göra ont, för så är det för mig när jag har hickat för länge!

Pratade med farsan en snabbis förut också, han mår mycket bättre efter lunginflammationen och det är ju bra, men jag sa åt honom att ringa till läkaren efterssom han blir så anfådd av att anstränga sig lite granna bara. Bättre att få det kollat än att det ska ha gått ner i andra lungan !

I helgen blir det familjekväll, mormor kommer över och så ska vi mysa och spela. Älskar dom kvällarna, är underbart att få spendera så mycket tid med dom man älskar. Jag tappade ju ganska många år med familjen pga olika omständigheter som inte behövs ta upp här. Men nu är det bra och jag älskar er alla ska ni veta !

Men men, nu blir det att ringa ett par samtal och sen ska jag klä på min lilla (stora) fis :)

Ha en sjukt bra dag så kanske vi hörs senare!


Jag älskar dig.

7 Månader & 2 dagar, så länge har mitt liv haft en riktig betydelse. Så länge har jag fått känna riktig kärlek. Jag älskar dig så obeskrivligt Elias, jag struntar blankt i hur andra ser ner på mig för jag vet att jag kommer att vara en 10000000 gånger bättre förälder än vad dom någonsin kunnat drömma om ! Jag kommer att kunna ge dig allt du behöver i livet och mycket mer. Och jag kommer att älska dig för resten av mitt liv.

Nu blir det att kolla på det nya träningsprogrammet som går på 3:an och sen blir det sängen för min del. Morsan är inge vidare sällskap idag, hon bara pillar på sin nya touch-telefon. Ska sno den av na ja och byta ut den mot min, tror inte hon märker någon skillnad. En tegelsten mot en flashig touch. Inte så stor skillnad. Haha !

Ha en sjukt bra kväll alihopa ( bortsett från alla ni haters som existerat där ute )


Design.

Inte mycket till uppdatering just nu, men har helt enkelt fullt upp med Elias.. Väljer att vara med honom än att sitta och skriva 2-3 rader här. Håller på med en ny design med. Men den blir nog inte klar på länge. Tiden finns inte tyvärr. Hoppas alla får en underbar dag för nu ropar min fis efter mig :)


Rösta gärna på Elias med :) Bilden är länken till sidan ! Puss


Fredagsmys.

Egentid ! Elias var så trött att han somnade utan napp, ska nog börja avvänja honom vid den snart då jag har hört att barn har väldigt lätt att fästa sig vid tex nappar och jag vill inte ha någon dust senare. Jag tänker självklart inte ta bort den på en gång utan bara minska användningen succesivt tills man slutar helt. Tror det kommer gå, ger man sig fan på det så blir det minsann som man vill !

Nu blir det snart lite donkey kong för att senare bli sängen. Fast är inte så trött, jag och Elias har sovit flera gånger idag. Men det är ju bra att komma i säng i tid endå så man slipper vara så trött på morgonen, speciellt jag som är så sjukt morgonsur.

Ska diska innan jag börjar spela, så man har det gjort. Tycker det är äckligt och hemskt och gå och lägga sig för natten när det finns disk i ho'n. Men det kanske bara är jag, jag är ju rätt speciell ibland haha!

Jaja, nu ska jag bege mig mot sysslorna.
 

Rösta på  min ängel om ni vill :)
| Länk |


Sluta röka?

God morgon, Elias och jag sov till klockan 9 idag så nu är man relativt pigg må ja säga. Han ligger och sover nu med, somnade på en gång så han var nog supertrött.
Idag blir det bara en lugn hemma kväll för våran del, och tv-spel för mig när Elias har lagt sig för natten självklart!

Sitter och funderar på om jag verkligen ska försöka sluta röka, det låter så enkelt när man säger det. Men när alla humör-svängningar, all lättirritation och allt annat kommer så är det inte så kul. Är orolig att jag ska bli en dålig mamma pga av att jag ska sluta röka, det är dom små pinnarna som ger mig det lugn jag behöver. Det är verkligen en match att sluta röka, att bli av med själva  vanan blir nog jobbigast. Men jag få se hur det blir, jag vill ju inte röka men jag behöver det..


Kväller.

Egentid, egentid EGENTIIIID !
Då kryper tv-spels nörden fram, ska strax bänka mig framför Donkey Kong och spela ett tag innan det blir sängen för min del. Morsan är nu framme i Gnarp också, skönt för henne. Är glad att det inte vart några förseningar vilket jag var rädd för. Men morsan har tur hon den jäkeln, annat äre när det gäller mig haha !
Middagen vart iaf suverän, gott som bara den och sen vart det ju självklart lite alfapet och chicago efter det. Är så mysigt och umgås så som vi gör. Sen kom Annelie över också, hon är fortfarande kvar och sitter med syster i köket. Tror att dom fortfarande spelar kort haha.

Elias har varit en ängel idag, nästintill som vanligt ! Han var dock jätte svullen i ena ögat imorse så jag ringde till vårdupplysningen och dom sa att han förmodligen legat på ögat?! . Men svullnaden var helt borta nu ikväll så det är ju skönt. Men hade en fasikens panik imorse då han såg hemsk ut. Som om han fått en rejäl smäll. Men han var inte grinig alls för det, han var inte brydd för fem öre så. Duktig liten fis jag har ja !

Imorgon blir det lugnt, om det är fint väder blir det en promenad för min och fisepruppens del. Skönt med friskluft vafarao, fast inte idag. Höll på att frysa ihjäl ja när jag var tvungen att gå på ICA och handla hem det nödvändigaste. Plus att det var nästan 2 dm snö på marken, vafan sover skottarna eller vadå? Tycker dom ska vara ute hela tiden ja, och ännu mer när det snöar såpass som det gjorde idag. Sen skulle det ju inte skada om dom kunde köra med salt/sand istället för bara sand. Men men, lathet och snålhet finns det då gott om.

Yeseribox, men nu ska jag ge mig på tv-spelet ja. Kanske hörs imorgon ! Peaace ;)


Rösta på min ängel också, det gör ni här --->
LÄÄÄÄNK


Lista.

Jag:

*Vilka var dina favorit kläder? Mjukiskläder och väldigt mycket tights med tunikor.
*Vad var din/dina favorit rätter? Tacopaj !
*Vad var dina/din favorit dryck? Päronsoda.
*Vad tyckte du inte om? Coca Cola.
*Var det någon favorit rätt som ändrades? Nej.
*Vad var du mest sugen på? Glass & Lakrits.
*Hade du halsbränna? Hela tiden.
*Hade du foglossning? Jag tror inte det.
*Hade du sammandragningar? Inga alls.
*Mådde du illa? Dom första 3 månaderna. 
*Vilken sovställning var bäst? Sidan med benen nästintill under hakan haha.

*När var din BF dag? 5 Juni.

*Gick du över tiden? 10 dagar.
*Hur mycket gick du upp i vikt? 25+.
*Hade du mycket vätska i kroppen? Överallt, mina händer var som monsterhänder.
*Hur var ditt psyke? Glad och pigg. 
*Gnällde/klagade du? Hela tiden efter den 7:e månaden.
*Vad trodde du det var för kön? Kände på mig att det var en pojke från första början.
*Visste du vad det var för kön? Japp från vecka 18 visste jag.
*Hur låg ditt SF mått? Precis på kurvan, förutom på slutet då det låg över.
*Var du rädd för något? Jag var livrädd för att han inte skulle skrika när han kom ut.
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Snabb helt klart !
*Hur ser du på graviditeten idag? Det var underbart, men jag saknar det inte alls. Har min ängel här !

Förlossningen:

*När började din förlossning? Klockan 6 på morgonen.
*Hur började den? Jag trodde att jag var förstoppad.
*När åkte du/ni in till förlossningen? Klockan 12 har jag för mig.
*Varför? Jag kände att jag behövde det.
*Vem/vilka åkte du in med? Mamma & Syster.
*Fick du/ni åka hem igen? Nej jag var öppen 6 cm så jag fick vara kvar :D
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Karolinska.
*Hur mycket var du öppen när ni kom in? 6 cm.
*Vad hände under tiden du/ni låg inne på förlossningen? Jag fick världens underbaraste pojk!
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Mamma, syster och 2 barnmorskor.
*Tog du nått smärtstillande? Lustgas, epidural men den släppte så jag födde helt utan smärtstillande.
*Grät du? Ja det gjorde jag.
*Vad tyckte du var jobbigast? Väntan!
*Var du rädd för något? Att han inte skulle skrika.
*Hur lång tid tog det? Ca 12 timmar från början till slut.
*Hur ser du på förlossningen idag? Helt underbart !

Barnet:

*Vad blev det för kön? En pojke !
*Hur mycket vägde barnet? 4055 gram.
*Hur lång var barnet? 52 cm.
*Vad var huvudomfången? 35 cm.
*Hur mådde barnet? Han mådde hur bra som helst ! Inga komplikationer alls.


Lista tagen av: http://ebbaojag.blogg.se/


Sötnööt.

Min lilla fis somnade helt ovaggat idag, även fast han har sovit sammanlagt 3,5 timmar på dagen. Känns hur skönt som helst för mamma (mig ofc). Ska skriva ett litet inlägg tänkte jag, sen ska jag diska och duscha. Imorgon kommer mormor över på middag. Jag ska laga så jag hoppas det blir bra. Justja, bakade ju bullar idag och dom vart supergod! Har tryckt i mig ett helt gäng men det är ju bara det enda söta jag ätit på över en vecka nu så det gör ju inte så mycket. Ska minsann tappa alla skit kilon nu. Måste ju vara slimmad till augusti då jag är bjuden på bröllop och man vill ju inte se ut som en stoppad korv i en klänning haha ! Men tack Malin för inbjudan, ska bli supertrevligt !

Nu till något helt annat, jag blir så sjukt äcklad av vissa människor. Speciellt dom som sätter andra före sina egna barn. Då undrar jag verkligen hur fan man är funtad!? Speciellt när man sätter en partner före ens barn. Usch, skulle aldrig göra så ja e, och om man gör så ska man inte ha barn! Det är bara ett egoistiskt val, det är inte barnen som bett om att få bli född utan det är föräldrarnas/förälderns val. Och med det valet kommer det ansvar, man kan inte längre tänka på sig själv. Nej nog om det, hoppas ni kommer på bättre tankar annars så hoppas jag att någon närstående gör det och tar ett ordentligt snack med personerna i fråga.

Nu ska jag ta mig en underbar cigarett, kommer nog aldrig att sluta. Uppskattar det alldeles för mycket. Jag vet att jag röker mig närmare döden för varje sätt men är man beroende kan man inte tänka så. Man tänker fyfan vad gott det skulle vara med en cigg nu. Men jag uppmuntrar inte folk till att börja röka för det är det dummaste man kan börja med. Det kommer bara massa negativt med det. Finns inget possetivt med att börja röka.
Jag ska iaf vara stenhård med Elias, ska säga att röker, dricker och snusar han inte innan sin 18-års dag så ska jag betala hans körkort inklusive bil. Och visst alla provar det gör inte så mtycket men huvudsaken att han inte blir beroende av det. Jag tror det kommer bli bra iaf, jag vet då hur man ska uppfostrar och inte. Man har lärt sig av sig själv. Det dummaste är om man har för strikta regler, alla barn älskar att bryta regler. ( om det inte är nå jäkla amishbarn )
Det ska finnas regler absolut, men inte för strikt som sagt.

Jaja, nu blir det till att fixa det sista inför ikväll och sen kura ner sig i soffan och kolla klart på programmet på 5:an och sen duschen och sen sängen. Men sov så gott !


Rösta på min ängel också, han är ju världens sötaste så ! :)
Bilden är länken till röstningssidan.


Sovmorgon.

Syster min hade kommit in idag och hämtat Elias så att jag fick sova en timma längre idag ! Hur snäll familj har man inte egentligen!!! Är såå tacksam, nu sitter han i gåstolen och jag ska försöka få honom att sova en stund. Han är jätte trött lillefisen ! Och snart är han 7 månader, vart tar tiden vägen egentligen?! Snart kryper han (han ålar bara nu) och sen går han och sen springer han. Att barn kan utvecklas så snabbt från att knappt röra sig alls till att springa runt med en energi som inte existerar bland vuxna människor.

Idag blir det lugnt här hemma, ska övertala syster till att springa på ICA och handla jäst och kanel för här ska det bakas kanelbullar ! Morsan åker iväg upp till Bergsjö imorgon så då ska jag be henne ta med sig en bullpåse till pappa ! Sen så far jag upp förmodligen i slutet av maj, inte helt hundra igen för det är ju räkningar som ska betalas och en hel del annat ! Men till 90% kommer jag iväg iallafall !

Men men, nu ska jag ta min lilla fiseprupp och mysa en stund innan han ska sova! Hoppas alla får en bra dag för det ska vi ha.


Glöm inte att rösta, tryck på bilden för att komma dit och tack alla som har röstat hittils :)


Rösta !!!



Rösta gärna på Elias i en omslagstävling, klicka på bilden för att komma dit :)


Tacos.

Idag blir det jag som lagar mat, och efterssom jag inte är någon gourmet-kock (stavning?) än så blir det Tacos, enkelt och gott ! Var ut med Elias och vi var till miljöstugan och fick allt kastat och så tog jag ica i samma veva för att köpa hem allt. Sen vart det en extra promenix så han fick sova lite extra i vagnen. Frisk luft är ju bra, han tycker nog det med för han somnade så fort vi kom ut i kylan !

Just nu sitter lillafis i sin gåstol och skrattar åt mitt håll, gohjärtat mitt :') <3
Men nu ska jag ta och diska och sen hacka alla grönsaker ! Hörs maybe later.


Tänka sig att det snart är 1 år sen jag gjorde det här ultraljudet och var så nyfiken på hur den lilla fisen såg ut. Och nu vet jag och jag har verkligen fått världens vackraste son helt enkelt. Frisk och välmående, jag har haft tur !


........





Nu har min älskade lilla fritjoff farit. Känns jätte jobbigt men jag vet ju att hon kommer att ha det mycket bättre där, det är mer avskilt och massa skog. Det kommer att gå bra, men jag kommer att sakna ihjäl mig. Min lilla tjej <3


Typiskt.

Gammel-kärringarna vann. Är väl för att dom fick enklare banor. Men umgdomarna har iaf utseendet på deras sida och det gillas ! Och kul var det att titta på ;)

Nu blir det sängen för min del, ska bara ta mig en nattmacka först. På måndag börjar nyttigheterna ordentligt. Inte ens på helger ska det bli, vill inte va fet. Smal ska det va, smal mår man bra av att va :D

Sov så gott alla så hörs vi imorgon !


Min lilla misse som flyttar imorgon, men det är för Elias bästa och jag vet att Veronica kommer att ta bra hand om dig ! Självklart kommer jag att sakna ihjäl dig för ju är ju faktiskt mammas första bebis ! Men jag kommer och hälsar på ! Jag älskar dig Fritjoff <3


Nytt år !

Nytt år, kan det bli bättre? Man kan lägga all skit och alla idioter som existerar bakom sig och endast fokusera framåt ! Det här året kommer att bli det bästa hittils, det vet jag ! Elias 1-års dag, utomlandsresa, självklart ska jag hem till Bergsjö ett flertal gånger, måste ju visa Elias hur mamma växt upp :') . Lära honom min favorit syssla. Haha det låter säkert ganska roligt men jag älskar att meta. Har gjort det med min pappa sen jag var hur liten som helst och det sitter kvar. Det är mitt sätt att slappna av och bara andas ! Men det kan man göra här i stockholm också. Jag älskar stockholm, jag kommer alltid att vara en bonnjänta inombords men jag älskar storstäder ! Älskar hur man kan ta sig överallt utan problem, affärer och massa annat !

Ni sitter jag och kollar på fångarna på fortet, tror att tjejerna krossar skiten ur gammeltanterna om jag ska vara ärlig ;) Haha ! Är sjukt glad att det programmet är tillbaka, det var ett av mina favoritprogram när jag var mindre !



Imorgon ska jag och lillfis slänga en massa i miljöstugan, blev en hel del efter alla julklappar, kartonger ocj presentpapper och ja massor ! Ska ta mig till barkarby någon dag och handla hem ännu mer badleksaker, och en pelikan man hänger på badkarskanten som man kan lägga alla leksaker i, jättemart faktiskt ! Bild här under, tryck på bilden om ni vill se den större ;)



Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och vila ryggen, har så ont i svankpartiet. Men så är det ibland !
Hoppas alla, eller ja dom flesta får ett bra år för en hel del förtjänar det inte sådeså !


RSS 2.0