Elin och Elias tid.

Hej alla läsare.
Det kommer inte att vara någon speciell uppdateringar nu under dom närmaste dagarna då jag inte har någon blogglust alls. Tänkte bara tala om det!
Elias mår bra och jag med. Frisk är han också fast det tydligen är oren luft här nere. Men tydligen fungerar inte den "rena" luften heller haha! Kanske man ska läsa på lite efterssom vissa är så pass outbildade..

Jaja, nu ska jag strax ställa mig och diska och sen blir det sängen för min del.
H
oppas alla ni underbara människor där ute har en bra kväll och en bra helg med förhoppningsvis bra väder.
XOXO


Nappar.

Suttit och tänkt nu ett bra tag på om jag ska kasta alla Elias gamla nappar.
Men så när jag var på öppna förskolan igår så såg jag att dom hade en tavla med massa nappar i och jag funderar på om jag ska göra ett likadant åt Elias. Tycker sådant är roligt och dessutom sentimentalt om inte annat. Så jag ska fara iväg på IKEA någon dag och införskaffa mig lite saker och så ska jag sätta igång med mitt projekt. Tycker det är kul att spara det mesta från sina barn, inklusive nappar.

För jag kommer alltid ihåg, nu vet jag inte om det är skansen eller furuvik men på något av ställena så hade dom en hörna med massa kattungar och det hängde en hel drös av nappar som barn skänkt i ett snöre och jag tyckte det såg så himla fint ut när jag var mindre. Har inte sett det på många år nu. Så det är där jag ska finna min inspiration. För nu sist när jag var på ÖF så gjorde jag ett till hand och fot avtryck fast denna gång i tavelramar.

Ska bli så kul och göra iordning Elias rum sen när jag får en lägenhet! Fann en hel del i Sandras Elias rum. Finare barnrum har jag nog ärligt talat inte sett. Men jag har tänkt mig nå liknande iaf :)

Men men, nu ska jag sätta mig och invänta min älskade mormor som säkert kommer cyklandes snart!
Hoppas på en fortsatt fin dag med underbart väder!

XOXO

Sol i sinnet.

Godmorgon folket där ute!
Hoppas alla sovit lika gott som jag själv och att ni har lika fint väder som här!
Idag bär det av till BVC för att väga och mäta min lilli (stora) skrutt. Tycker att han har växt ordentligt men man kan ju ha fel så sett. Speciellt när han utvecklas så snabbt nu!
Det går ju av bara farten. Kommer ihåg min lilla kille när han var alldeles nykläckt. Svullen i ansiktet och så liten. Så underbar, han är lika underbar idag och inte mer. Han har ju verkligen sin egen sprudlande personlighet nu. Blir nästan aldrig arg utan är glad och skrattar. Pratar massor mer gör han nu också.

Kanske han både pratar och går till sin ettårsdag?! You never know ;)

Pratade med min faster igår kväll också, alltid lika trevligt! Det tar aldrig slut utan det finns något att säga hela tiden. Tycker det är så skönt att kunna bolla sina saker fram och tillbaka med någon som förstår!

Sen hade jag fått ett roligt mail. Tycker det är otroligt barnsligt men på samma gång komiskt då människan verkar ha något behov av att verkligen utrycka sig som om han vore bättre än alla andra.
Men så får det va, det var ju inte min mormor som uppfostrade han på så vis så det måste vara självlärt precis som allt annat.
Men han får fortsätta med sitt falska spel och jag fortsätter med mitt sanna spel och så får folk runtomkring bilda sin egen uppfattning om det hela.  Dom flesta är nog med mig då det inte är normalt av en 50 åring att racka ner på en 20 åring ;)

Men men, hoppas alla får en bra dag så kanske vi hörs senare.
XOXO


Home again.

Har varit en superbra dag idag!
Känner mig så sjukt glad och vill bara köra på ett stort glatt tjut men det går ju inte för sig, inte när ens lilla kille sover och inte när man bor i lägenhet haha. Var iaf hel mysigt på öppna föskolan! Hela huset har lixom som en aura av positiv energi. Låter kanske konstigt i vissa öron men så känns det verkligen.
Sen att alla är så underbart trevlig och glad gör ju saken bara bättre.
Hade skit trevligt med Sandra också, glad som fan över att kunna lära känna en sån genuin människa! Och så är det kul att hennes Elias och min Elias är så lika i åldern.
Elias var väldigt tyst i början men på slutet öppnade han sig och babblade på. Men inga ledsna miner var det iaf. Lite gnäll när han vart trött och någon tår när han bet för hårt på någonting då framtänderna är på gång och stackarn är svullen och dan på tandköttet.
Ja, men skit trevligt var det och det tycker jag att vi gör om!

Nu strax ska jag nog lägga mig i ett bad och ha lite egentid med peeling och allt. Lite ljus kanske det blir också, riktigt mysigt sådär. Fast först ska jag sätta batteriet till kameran på laddning och en cigg på det.
Hörs kanske innan jag lägger mig.

XOXO


Snöstorm.

Nej men nästan iaf, hatar verkligen vintern!
SOMMAR SOMMAR SOMMAR SKA DET VA! Sitter iaf här och väntar på att min lilla ängel ska vakna så ska jag göra iordning käk åt honom och sen ska vi ut i pissvädret. Typiskt, bara för att jag plattat mitt hår. Åååh jag avskyr detta väder!!!!!!!!

Men men, kul ska det bli. Är ju bra för Elias att träffa andra barn också istället för att sitta helt isolerad tills han börjar på dagis, det vill jag verkligen inte! Har hört att dom oftast blir våldsam på dagis. Rätta mig om jag har fel.

Men men nu sitter min ängel här med mig, var och hämtade honom så nu blir det mys en stund innan maten.
XOXO


En bild på mig från idag.


Fulväder.

Godmorgon, vi har ioförsig varit vaken sen 8!
Tråkigt väder, mulet och dant men det är inte så värst kallt så det är ju skönt! Elias sitter här bredvid och äter rån med smör på och själv sitter jag med mina älskade citronklyftor! Det är så sjukt gott speciellt med mjölk till haha!
Jag ska strax ta med mig Elias in i badrummet så ska jag ta en dusch och göra iordning mig så det inte blir i sista minuten som vanligt. Hatar stress överhuvudtaget.

Idag blir det öppna förskolan som sagt. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på innan dess, får helt enkelt se hur dagen stakar sig. Ska iaf beställa biljetter ikväll hade jag tänkt mig. Morsan ska hjälpa mig då jag aldrig gjort det själv förut. Har aldrig riktigt behövts.

Sen som slut på detta inlägg så vill jag bara säga att det finns människor, människor som i mina ögon bara är lort. Skit som jag inte har en endaste anledning att bry mig om. Men när dom sitter och trackar ner på dom jag älskar så är det ju självklart att man "backar" upp dom. Det är ju kärlek.
Men iaf, jag hoppas att dessa små jävla smutspartiklar får vad dom förtjänar någon dag. Outbildad är dom också.
What goes around comes back around.

Och när dagen kommer ska jag stå där och le, le åt dom patetiska varelser som ägnar sitt liv åt att vara så uppkäftig och elak bakom dataskärmar istället för att ta tag i saken och säga det ansikte mot ansikte. (dom har haft chansen många gånger, men det är säkert så jobbigt och bara sätta foten utanför dörren)
Känns som man går i skolan igen när man ser sådant här beteende, jag skäms faktiskt. Hoppas inte barnen tar efter i deras beteende, det vore en skam rätt igenom. Huvva.

Hoppas alla jag älskar och ni underbara människor där ute får en superbra dag!
XOXO


100615 dagen då mitt liv vart komplett.


Godnatt.

Nu är det alldeles strax time för sängen för min del.
Trött som in i norden är jag, men tänkte skriva några rader för mina läsares skull!
Promenaden var underbar, superfint väder. Dock blåste det lite väl men inte alldeles för mycket. Och vindarna var inte heller så himla kall. Hoppas på lika fint väder imorgon!
Och imorgon ska jag till mamma gruppen med Sandra och hennes lilla Elias, ska bli kul!

Pratat med farsan några gånger idag med. Dom hade också haft fint väder. Hoppas det håller i sig tills jag kommer. Tänker dock inte skriva ut när pga att jag inte har en aning om vilka som läser den här bloggen.

Nej men fy, nu svider det verkligen i ögonen av trötthet så nu blir det till att tvätta ansiktet och borsta tänderna. Hoppas alla haft en mysig dag och en underbar kväll.

XOXO


Vi just nu.




Mina åsikter.

Nu ligger min lilla älskade och sover så gott.
Han vart jätte trött efter maten så han somnade nästintill på en gång. Pratat med mormor nu på förmiddagen har jag gjort med. Förhoppningsvis blir det en promenad för oss alla 3 senare. Annars blir det bara jag och Elias då jag måste upp på Willys och handla idag. Men jag mår mycket bättre nu och det är fint väder så frisk luft skadar ju inte! Och att man rör på sig är ju bara posetivt det med. Jag vill ju inte vara stor som ett hus om några år haha!

På tal om det.
Människor jag stör mig på är sådana som sitter och smockar i sig fet mat dag efter dag. Som inte rör på sig och klagar över att dom är fet. Dom påstår sig ha prövat att gymma, olika dieter m.m. Så tillslut får dom en magsäcksoperation. Varje gång blir jag så förbannad för jag tycker inte att såna människor förtjänar en sådan dyr operation. Jag tycker inte det, inte när det finns dom som försökt med allt för att gå ner men det fungerar inte. Dom behöver en operation då det inte är hälsosamt och vara fet!
Okej om man har råd att betala operationen själv, men inte när staten betalar. Det gillar jag inte alls.
Så jag hoppas alla där ute verkligen tänker till för man kan faktiskt göra något åt saken. En timmas promenad, lite övningar hemma, gym, personlig tränare. Det finns så många knep och det är inte omöjligt att gå ner i vikt.
Nu har jag fått det sagt..

En till sak som stör mig.



Det är människor som klär sig i niqab och tycker att dom blir felbehandlad när dom inte får dom jobben dom söker. Vill bara påpeka att jag inte är rasist av något slag utan detta är bara en åsikt jag själv har.
Men som sagt, jag har sett barn skrika av rädlsa när människor klädd så här gått förbi. Barn som springer till sina föräldrar och gömmer sig bakom ryggen för att dom tror att det är spöken.
Och hade jag haft ett företag, till exempel ett dagis. Det skulle aldrig falla mig in att anställa en människa klädd i det här. Aldrig. Jag känner mig själv obekväm när jag ser människor klädd i dessa niqabs.
Sen så har man dessutom hört att karlar klär sig i sådana här med.
Sen blir jag så fundersam för jag läste häromdagen att en kvinna hade blivit arresterad och hon fick ta ett polisfoto klädd i det här. Hur tusan ska man kunna veta att det är hon för det första när man knappt ser ögonen på människorna.
Jag måste faktiskt hålla med frankrike här, jag tycker att man ska ta bort niqabs.



Ännu en sak som stör mig är att människor i detta land inte får ha sina specifika åsikter om saker och ting. Ett exempel är min mormor då. Hon skrev ett inlägg inatt och jag citerar "...vem vill leva ett  skogstamefan liv...inte jag man vill ju finnas där man kan utvecklas och ha en hög status på sitt liv...".
Tydligen tar folk åt sig på en gång men inte en enda käft tänker på att min mormor faktiskt bott i skogen i jävligt många år. Hon måste ju få kunna tycka som hon vill. Och hon vet dessutom vad hon själv vill och känner. Jag förstår henne med. Det är inte friskare luft uppåt. Det är mindre avgaser men det finns inte "ren" luft någonstans i denna värld och jag blir bara så irriterad på att människor beter sig som små jävla idioter.

Jag står på min mormors sida, jag älskar Hälsingland det gör jag. Men man kan få för mycket av det då den större delen av människor i små byar är så äckligt jävla insnöade och inte har någon speciell koll på hur världen ser ut.

Jaja, nu vart det mycket negativt i detta inlägg men jag står för allt. Skyller inte på några diagnoser.
XOXO



Mobilblogg: Promenad

dsc05359 (MMS)

Mobilblogg: Promenad


....

Uppdaterar imorgon istället.
Hoppas ni underbara människor där ute haft en bra dag.
XOXO


Vårdcentralen.

Idag var det min tur.
Gick ner ihopp om att få någonting mot denna halsont då mina mandlar är extremt stor när jag är frisk så när jag är sjuk så blir det nästintill som att andas igenom enn sugrör. Men icke, en virusinfektion!!!! Så det är alvedon som gäller. Blir så less..

Elias mår mycket bättre och imorgon är det hans sista dag med pencelin! ÄNTLIGEN!
10 dagar och en nästan hel syltburk senare då det var det enda som fungerade.
Men efter det blir det sockerfritt igen.

Pratat med farsan idag ett par gånger med. Han har haft det supertrevligt med syster sin! Glad för hans skull. Han börjar också få iordning på lägenheten och det gillas. Dom hade köpt blommor och sånt idag!
Pratade med frugan min när hon var på väg till jobbet också. Alltid lika trevligt!

Strax är det dags för sängen för min del och jag hoppas att jag får sova inatt. Bara låg och vred och vände på mig igår. Väckte Elias ett flertal gången pga av det. Men har precis kört på nässpray och alvedon och förhoppningsvis blir det en lugn natt. Önskar mig åtmistonde 5 timmar. Det räcker nog, men inte mindre!

Hoppas alla jag tycker om haft en bra dag, med blåst och lite snö.
Resten kan fara och flyga. Gillar er inte och kommer aldrig att göra't!
XOXO


Min nya favoritbild på min älskade son, älskar buset i ögonen!
Snart är femte tanden igenom också.
Och snart går han med, ååh ska bli så roligt!

;)


Dags för bingen?!

Har precis gjort klart allt inför sängen.
Så nu är det en cigg som gäller och 2 alvedon och en önskan om att vakna upp lite friskare imorgon. Det här tar fanemej kol på mig. Det känns som om huvudet är fullt av bomull och näsan är igenstoppad med guvetvad..
Nej fy, inget jag önskar ens min värsta fiende!

Har iaf haft en mysig dag med min lilla kille som har lärt sig att stå helt själv i korta stunder utan att hålla i sig. Han är väl duktig han å! Han kommer nog garanterat gå innan sin ett års dag vilket ska bli så himla roligt! Har redan en massa planer på vad vi ska hitta på i sommar. Bergsjö/Hudiksvall helt klart. Man kan inte annat än att älska hälsingland, speciellt om somrarna. En mjukglass på möljen, helt klart ;)

Sen är det ju ett stooort + att farsan nu bor inne i "storstaden" så man inte behöver spendera allt för mycket tid i Bergsjö. Man kan ju få nog av byhålan ibland haha. 
Men men, nu ska jag lägga mig och lyssna på min son som snarkar som en hel karl.
Men det är nog för att han fortfarande är lite förkyld! På lördag är det iaf sista dagen med pencelinet! FINALY

Hoppas alla haft en bra dag, finns vissa undantag.
XOXO


Still going sick.

Sjuk som bara den fortfarande.
Jag avskyr verkligen förskylningar. Bara negativt: täppt i näsan, snoret rinner, hosta, feber, svettningar, fryser, ögonen rinner, ingen smak, kan knappt andas, ont i halsen.
Usch, jävla skit!!!

Elias sover nu och har sovit i snart en timme, försökte jag med men jag kunde inte andas så jag gav upp. Han vaknar nog snart och då ska han få sin pencelin och sen ska han få lite käk.
Sen ska jag nog tvinga ut mig själv så jag kan få lite frisk luft. Bli lite klarare i huvudet.
Justja, måste lägga till på Elias lista, han har ju lärt sig hur man klättrar nu också den lilla rackarungen. Inte fullt bra än men duktig är han. Det blir kul, han kommer förmodligen kunna klättra upp själv på sin trehjuling han ska få ;) Om jag hittar den! HOPPAS HOPPAS HOPPAS!
Annars får det bli en plastjäkel. Men huvudsaken Elias är nöjd! Vilket jag tror han skulle bli om han så öppnade en present med en barkbit hahah!

Men nu hör jag min älskade ropa på mig så vi hörs väl något.
Pussen..


Sjuklingar.

Täppt i näsan, ont i halsen och varm men samtidigt kall.
jag trodde verkligen att jag skulle klara mig men icke. Klockan 3 inatt slog det ut ordentligt.
Elias hade också feber imorse, 38,5 tror jag tempen låg på. Stackaren, men jag tror faktiskt att han är mer aktiv nu när han är sjuk än när han är frisk. Han är överallt och ingenstans och nu hörs han dessutom. Springer runt och säger "nej" och "hej" haha. Gullefisen mammas !

Mormor var här förut också, vi satt och pratade och hade det mysigt. Glad att jag har dig!

Nu ska jag iaf dra igång ett avsnitt av OTH tror jag eller så lägger jag mig och vilar. Får se hur det blir.
Kanske hörs senare om jag finner orken.
Puss.


Framsteg.

Elias kan nu:

Smacka med munnen (vilja ha en puss)
Gå när han håller i saker såsom bord väggar osv.
Krypa "flawless"
Äta så fint att han inte behöver haklapp vissa gånger.
Bitas (medvetet)
Öppna skåpsluckor och lådor.
Skälla och säga ifrån.
Springa när han håller en i händerna.
Och massor av mer men det här är det nyaste!

Han är duktig min kille ;)


.

Har varit riktigt usel uppdatering dom här senaste dagarna.
Men har haft så fullt upp så att sitta och blogga inte varit nåt alternativ. Elias mår iaf mycket bättre nu vilket gillas starkt! Men då känner ju jag självklart av halsen. Men var ner och köpte ännu mera c-vitamin så jag får köra på det och hoppas att det går över!

Men nu ringer min fru så vi hörs kanske imorgon.
Puss..

Bilder.


















Dålig uppdatering.

Nya kläder till Elias ( ska köpas )








+ lite fler saker men dom fanns inte på hm's hemsida.


Michelle skriver!

Jag har aldrig haft någon kontakt med släkten på mammas sida. Förutom den jag haft med mormor och morfar. Mormor har en hel vägg med foton hemma, och senast i fredags frågade jag vilka två av dom var. Det var mina kusiner!

Varför jag inte har haft kontakt med dem, beror på att ingen av oss har tagit tag i det och gjort ett försök. Ingen har haft orken. Trots att jag bodde i samma förort som Tomas ett bra tag, så träffade jag han två gånger. Den första var när mamma och jag gick över och hälsade på hos han och Milla, den andra var när jag träffade han i centrum. Jag hälsade på honom och fråga hur det var. När han sedan gick vidare frågade mina kompisar, dem bästa vännerna jag hade, varför jag börjar prata med en främling. De visste inte att jag hade släkt på mammas sida, ännu mindre att jag hade en morbror  som bodde i Bro.

Jag har inte lagt mig i denna rond av bråket, då jag och Tomas hade ett bråk när jag 15 år gammal. Det skedde över facebook och både Tomas och mormor skrev till mig. Hårda ord skrevs från både min och deras sida. Tomas som aldrig varit där för mamma skulle plötsligt ha åsikter om mammas förhållande. Han kallade mig omogen, dum och så vidare. Efter det långa bråket har jag inte pratat med honom. Han finns inte för mig! Det finns även otroligt gammla händelser som spelar en roll nu! Saker han gjort som jag vet nu! Han är inte värd min luft idag, och kommer aldrig vara det. Dock finns det en del som blir indragna i detta som jag inte har något emot. Med det menas mina kusiner och deras familjer.

Jag skapar alltid mina egna uppfattningar om människor, och har inte blivit influerad av varken mamma eller mormor. Jag har pratat med mormor i lite drygt ett halvår, för efter det bråket sa vi upp kontakten med varann. Dock har vi lagt det bakom oss, och det kunde jag ha gjort med Tomas också. Men efter allt detta som skett nu är risken att jag pratar med honom, ansikte mot ansikte, rätt minimal.

Jag har inte känt nått större behov att ha kontakt med mina kusiner på mammas sida. Det beror inte på våra föräldrar utan pga att jag inte känner dem. Och dom har aldrig försökt ta upp kontakten, inte jag heller. Det är bara Mikaela som gjorde det och det är jag glad för! Visst skulle det vara kul att ha kontakt med resterande kusiner också, men jag tror att det kommer vara rätt svårt att få det att fungera med tanke på att ingen tar tag i det. Och eftersom Tomas inte har någon syster längre, enligt honom, så gör det nog sake ännu svårare. Det sårade mamma, och ännu mer när Faster Nena kom in i bilden.

Jag har hållt mig utanför det som sker nu, förutom en kommentar.
Jag höll mig på en mogen nivå när jag förklarade att min syster är en otroligt bra mamma. Trots att Faster Nena inte tycker att hon är kababel att ta hand om ett barn när hon själv är ett. Men säg mig då, är det inte en till i kusinskaran som fick barn när hon var ung. Hon hade som tur var en partner i det hela, tillskillnad från min syster! Trots att hon inte har någon partner så klarar hon av att vara en mamma!

Jag tycker det är otroligt starkt av alla dem som fått barn när de var unga!

Varför jag nu väljer att skriva detta är för att jag lessnat så otroligt på alla som känner Tomas. Ni dömer ut människor med bara den ena versionen. Det är fel! Ni kanske känner Tomas bra men hur bra egentligen. Vet ni vad han gjort mot oss? Vad han sagt, ordagrant? Det tror jag inte för då skulle ni haft lite förståelse till att vi inte har kontakt, och att vi inte bryr oss om varann.

Hoppas jag inte upprört någon eller kränkt någon genom att skriva ner mina åsikter.

Mvh

Michelle Petersen

Min syn på saker och ting.

Min version:

Nu får detta ta en slut en gång för alla. Jag ska berätta precis hur jag ser på den här situationen för jag är så less på all jävla smutskastning.

För det första, jag har aldrig haft någon kontakt med varken mina kusiner på mammas sida eller hennes bröder. Dom har aldrig funnits där så som mina kusiner på pappas sida gjort. Visst det kanske är dumt men jag har lärt mig att leva med den saken.
Och Thomas har inte uppmuntrat någon kontakt mellan hans barn och oss. Inte för fem ynka öre. Han har aldrig hälsat på, aldrig ringt. Jag har träffat människan 1 jävla gång under mitt liv ( då räknar jag fortfarande inte med när jag var liten ). Och det var kanske 5 minuter?!!

Och från våran sida har det varit väldigt svårt då jag aldrig haft ett nummer eller en adress för att kunna höra av mig.
Men min mamma har alltid uppmuntrat oss till att ha kontakt med vår släkt. Det är därför vi är så nära dom vi har i vårat liv. Speciellt på min pappas sida.
På sommrarna så for vi nästan upp varje år och umgicks med våra kusiner och farbröder och min kära faster. På sportlov, påsklov jullov osv.
Jag kan tacka mina föräldrar för den underbara kontakt jag har med min släkt på pappas sida och ni ska veta att jag älskar er hela högen även fast vissa betett sig väldigt konstigt.

Med det här vill jag säga att det är sorgligt att vi inte har samma kontakt med släkten på mammas sida.
Vi känner inte varandra alls. Jag kan inte säga hur någon av mina kusiner är som person, vad dom heter i mellan-namn. Deras favorit hobby osv. Tyvärr, och det är INTE min mammas eller min mormors fel. För dom försökte åtminstonde.

Nu till det resterande, jag kommer aldrig att tycka om Thomas då jag anser att han är en dålig människa. Och det har jag bildat av mina egna upplevelser och inte vad någon annan i min familj anser om honom som person.
Jag anser att han är elak då han har skrivit sådana elaka saker, saker som att min pappa inte älskat mig, inte hört av sig och inte stöttat mig under vissa perioder under mitt liv.
Det är rent ock skärt skitsnack. Jag är den enda som kan yttra sig om hur min pappa varit mot mig.

Han har skrivit att jag är dum, att jag inte har någon läsförståelse etc.
Jag anser att han lägger sig i tjaffs han inte har ett skit med att göra då hela det här började mellan mig och Camilla ( Thomas flickvän ). Men självklart skulle han lägga sig i och då eskalerade saker och ting.
Visst jag har skrivit en hel del elaka saker jag med men jag står iaf för dom och jag har bett om ursäkt men den godtogs tydligen inte då en del av parten fortsatte med sina små spydigheter och jag hakade på som vilken normal människa skulle gjort.

Men jag står för allt jag skrivit, jag skyller inte på någonting alls. Som jag anser att andra gjort.
Jag har haft mina möjligheter att skriva ut saker som skulle förstöra en hel del för en av människorna i detta men jag har inte gjort det då vi alla kom överens ( trodde jag ) om att lägga ner.
Men nej, jag slutade men inte du Thomas. Nej nej du fortsätter med dina jävla små kommentarer och jag är äckligt jävla less nu. BETE DIG SOM DEN VUXNA MÄNNISKA DU ÄR !
Det är ett sådant barnsligt beteende från din sida.
Lögner och skitsnack och du verkar gå hand i hand.

Och detta är ingen smutskastning för 5 öre utan detta är helt enkelt min uppfattning och min syn på hela den här sidan. Vad ni tror där ute får stå för er, men detta är hundra procent sanning.

MVH
Elin



Jag vill bara tacka er alla där ute som finns där för mig och min son.
Jag älskar er!


Skrämmande.

http://politisktinkorrekt.info/2011/03/02/papperslosa-far-ratt-till-sjukvard-och-skolgang/

Nu har regeringen kommit överens om att illegala flyktingar – med ej laglig rätt att befinna sig i landet – ska få rätt till sjuk- och hälsovård, skolgång samt att starta företag. C, FP och KD har fått statsminister Reinfeldt att gå med på kraven. Och det är du som betalar kalaset.

Jag tycker att det är skandallöst det här, människor arbetar i hela sitt liv och sitter ändå 70+ och har en skit inkomst.

Citerar en av dom som kommenterat på sidan:

"Så då är det ok om jag går till tandläkaren nu,och säger på knackig engelska, me no have papers, me get dentalcare for free,för det är väl det som detta innebär ?, inga krav ingen som behöver veta vem du är,om detta gynnar dom så kan väl vi också säga så eller hur ??, detta är ju helt sjukt, jag trodde aldrig att jag skulle få uppleva något så sjukt."

Och han har rätt, kanske ska jag göra detsamma.
Nej nu tycker jag att människor ska öppna ögonen och tänka till för guds skull.
Vi är ingen nation längre utan en hjälporganisation.
Tycker du att det är rätt det här, annars stå för vad du tycker och länka vidare.
Det är inte alla som vet att denna lag nu existerar!
Tänk på dina barn då det är dom som ska växa upp i förhoppningsvis detta land.

/ Elin

Vissa människor är ett Skämt!


Elias sover och jag sitter och mumsar på mina Kinder Maxi.
Jag är en fet torsk på kinderägg, så jag vart helt enkelt överlycklig när jag såg att det kommit ut såna här! Älskar smaken av vit och mörk choklad tillsammans haha!

Det har varit en underbar dag idag med, jag hoppas vädret är detsamma imorgon! Helt enkelt toppen. Jag känner mig så full av energi, så glad och pigg!
Blir en promenad imorgon med. Elias bara älskar att vara utomhus och kollar på allt, idag var det nästan ännu mer då han inte blev störd av solen i ögonen när han fick ha mina solbrills. Har sett att det finns för barn på apoteket så det ska jag införskaffa på måndag när skiten har öppet!
Har pratat med farsan och frugan idag med. Pappa har jag nog pratat med 4 gånger haha! Och Linda 2 tror jag. Saknar dom otroligt men nu är det inte alls långt kvar hellere!

Snart ska jag kasta in min jacka i tvättmaskinen och sen ska jag slänga mig framför teven tillsammans med morsan. Hoppas dom normala där ute haft en lika bra dag som mig, resten kan slänga sig i väggen ;)¨

XOXO
Elin


YES!!

Elias sov hela natten utan att vakna en endaste gång!
Och jag somnade tidigt så det vart nästan 12 timmars sömn för mig med! Känner mig som en ny människa!
Vart en promenad men mormor idag i finvädret. Skönt som bara den var det, mormor vart så varm så att hon var tvungen att öppna jackan hah! Jag tog på mig min min vårjacka innan vi gick ut så jag slapp att svettas. Elias sov så gott en stund och resten av vägen fick han ha mina solbrillor. Riktigt snygg vart han mammas kille ;)

Ikväll blir det mys, har köpt hem lite gott! Elias är piggare också vilket är jätte skönt. Och feberfri är han med och det gillas starkt! Men men, nu ska jag slänga in potatisgratängen i ugnen och så kanske vi hörs senare!
I'm not a computer nörd ja inte ^^

Puss på er, bortsett från you idiotas!

Äckliga vider.

Senaste veckorna har jag haft oturen att fastna vid en massa dokumentärer.
Hemska dokumentärer om pedofiler, incest osv. Och jag kan inte dra mig ifrån datorn och det slutar med att jag sitter och gråter i slutet varje gång, speciellt när det gäller barn.
Jag anser att sådana människor förtjänar dödsstraff, men nej nej inte i Sverige. Här får pedofilerna egna instutioner där dom kan sitta och konversera med andra äckel av samma slag. Ingen tolererar sådana människor förutom dom som är likadan själv så det är därför dom får egna "fängelser". Annars skulle dom inte ens hinna spendera en timma i ett vanligt fängelse innan dom är död.

Men jag tycker inte att det är fel, hur hemskt det låter. Jag anser att dom förtjänar att dö. Dom skadar barn för resten av livet. Dom flesta säger men kastrera dom kastrera dom! Men tror ni för fan att det hjälper, det finns andra tillhyggen att använda och det är så jävla sjukt! Jag verkligen avskyr Sveriges rättsystem. En livstid innebär inte en livstid.
När flickor blivit våldtagen frågar man vad dom hade för kläder på sig?!!!
MAN SKA KUNNA GÅ NAKEN UTAN ATT BLI TVINGAD TILL SEX!

Genom dessa lama straff som finns så känner jag på ett sätt att Sverige accepterar dom här människorna, och dom släpper ut dom på gatorna igen utan att ens tänka på alla OSKYLDIGA barn som finns där ute.
Men ååh, äcklena har blivit frisk genom terapi, men snälla rara säger jag bara. Sånt försvinner inte, deras lust finns där ändå. En pedofil i samhället betyder fara för barn!
Och att folk som bor runtomkring inte ens får en varning om dessa pedofiler gör mig äcklad, jag skulle verkligen vilja veta om det finns någon här omkring. För skulle min son eller något annat barn råkat ut för något liknande och det hade kunnat stoppats genom lite information hade jag slitit skallen av ett x antal människor där ute.

För ett tag sedan fick jag reda på en blogg som fortfarande existerar om jag inte missminner mig. Där det var en pedofil som arbetade på ett dagis. ETT JÄVLA DAGIS!!!! Och man kunde inget göra för att han inget fel gjort. Förutom att sitta och skriva hur upphetsad han blivit av att smörja in en liten flicka med sol-lotion!
ÄR INTE DET FEL? I såna fall tycker jag att yttrandefriheten ska gås runt, speciellt när hela bloggen var som ett samlings-comunity för andra pedofiler. Men flera andra och även jag själv anmälde denna blogg men ingenting hände. Och sånt här gör mig så förbannad. Jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag avskyr såna saker, för jag anser inte att man är mänsklig om man anser att barn är upphetsande på ett sexuellt vis.
Nej fyfaaaaan!

Något mer som äcklar mig är incest, familjemedlemmar som utför sexuella handlingar på oftast barn. FAMILJEMEDLEMMAR! Det äcklar mig något så fruktansvärt. Såna kan inte vara mänsklig dom heller, och såna borde inte få vistas i samma värld som resten av oss. Antingen inlåst eller död. Det är min åsikt. Och jag tycker dessutom att både män och kvinnor som utför sådant borde bli kastrerad. För man vet aldrig vad som händer den dagen doom själv får barn. Jag personligen tycker att det borde vara lag på det!
Och det som gör det ännu hemskare är att man vet inte vem det kan vara, det kan vara din bror, din syster, din mamma, din pappa, din kusin eller vad fan som helst.

Nej ni människor som känner er träffad av detta inlägg jag hoppas att ni faller död eller att ni får stå på domedagen och betala det hemska ni gjort/gör mot oskyldiga barn. Ni förtjänar inte erat liv då ni förstört andras.

Att folk aldrig ger sig?!

Elias sover gott, och jag själv väntar på att Big Brother ska börja.
Hittills har Elias inte vaknat än och jag hoppas att det håller i sig! Sömn är bra både för honom och för mig!
Det vart en liten promenad idag och Elias njöt i fulla muggar, han tycker alltid att det är lika roligt att titta på allt och speciellt små hundar! Jäkligt skönt med frisk luft för en själv med, blir så himla klar i huvudet på en gång och jag känner hur energin bara strömmar igenom kroppen.

Vi var in på biblioteket en stund med då syster ville kolla på en ljudbok. Elias somnade i vagnen på vägen hem och jag och syrran satt och pratade utanför porten en bra stund. Ända tills det prompt skulle parkera en jävla bil där. Lixom är inte gäst parkeringarna nere på parkeringen till någon nytta. Bilfan stod där i ett par timmar också. Så jäkla respektlöst då samma människa ställt sig en gång tidigare bara att hon ställde sig rakt över så att man inte kunde ta sig förbi med vagnen. Nej usch, vet man inte vart man ska parkera om man ska stå en längre tid så tycker jag att man inte ska ha körkort. Jag är för hårdare straff när det gäller sådant, 5 parkeringbotar och klippt körkort!

Sen något mer som verkligen stör mig är all äcklig hundskit som kommer fram nu när snön och isen smälter. Hur svårt kan det vara att plocka upp bajset? Jag förstår att man kanske inte vill om det ligger ute på en täkt eller så men på asfaltsvägar och lekparker?! WTF, har folk ingen hänsyn här nere. En bra hundägare för mig har bajspåsar på kopplet och plockar upp skiten. Resten kan bara flyga och fara!

Elias har iaf mått mycket bättre nu ikväll, han sov en bra stund efter promenaden och var en pigg och glad kille hela kvällen. Han badade och plaskade och duschade ner mig och skrattade och busade med duschdraperiet. Sen somnade han som en stock igen efter vällingen.

Jaja, nu ska jag sätta mig framför televisionen fast först en cigg och sen får jag förhoppningsvis prata med min fru! Hoppas alla haft en underbar dag! Utom ni idioter ofcourse.

XOXO

Fisk.

Nu har min ängel precis ätit sin middag.
Fisk, och det finns inget värre enligt honom. Men jag vill att han får i sig det minst 1 gång i veckan. Helst 2! Men nu är det ju verkligen inte att jag tvingar i honom maten utan han gapar alldeles själv. Det är smaken han är tveksam för och jag förstår honom. Fisk är ingenting jag skulle välja självmant att äta och göra iordning, men det är nyttigt! Och hellre att man äter så och får i sig alla bra näringsämnen osv istället för att smälla i sig en massa piller..

Ikväll blir det mys utav bara den, Elias är på riktigt gos humör. Det är han ioförsig varje dag men alltid lite extra när han är sjuk. Då kan han ligga en bra stund och bara gosa in huvudet hans i min nacke. Ååh jag nästan dör av all kärlek!!!!!

Imorgon ska det komma hit nå jävlar och ordna med nå stambyte, klockan jävla 7 på morgonen. Ingen hänsyn till mina sovmornar inte. Shame on you, mean folks. Nej skämt åsido, men dom håller på ända till klockan 5 och man får inte använda toaletterna eller vattenkranar eller nånting som har med avlopp och göra så Elias och jag ska vara i hos mormor. Tur att hon finns! Jag älskar dig mormor!
(Hon och morsan drar ju iväg på kryssning imorgon dom rackarna)

Men men, nu ska jag och mitt bustroll dra iväg på lite äventyr här hemma. Bad blir det klockan 7. Sen välling och sen sängen! Hoppas han sover lika bra inatt som igår. Man kan ju alltid hoppas, men jag fick tillräckligt med sömn inatt så jag klarar nog av en jobbig natt med ett leende. Tur man är ung säger jag bara!

Hoppas alla haft en bra dag och har en bra kväll, bortsett från er idioter som finns där ute!
XOXO


:)

Natten var hundra gånger bättre än igår!
Elias vaknade bara några gånger och jag är så himla glad för då betyder det att penecilinet börjar verka! Alvedonen hade ju säkert också nåt att säga till om men den hjälpte inte nå höromnatten! Men det är skönt vilket säkert alla andra föräldrar förstår. För vem vill egentligen att ens barn ska vara sjukt?!

Just nu härjar mitt lilla troll omkring här, glad och sjuk. Snoret rinner inte lika hemskt idag heller så det är mycket skönt det med!
Så nu har jag gett honom morgondosen av penecilin. Dom sa på apoteket att den hjälper bättre om man inte tar den i samband med mat och jag tror verkligen det då han inte alls verkar lika dålig som igår. Men det kan ju ändras ganska snabbt tyvärr.

Idag blir det lite lugnt, får se hur han mår om vi tar en promenad på eftermiddagen. Frisk luft är ju bra.

Hoppas alla får en bra dag, och njut för bövelen av finvädret vi har!
Puss på er, bortsett från er haters!

" 2 timmars sömn "

Som rubriken lyder.
Elias härjade hela natten lång och jag prövade med precis allt, han sov små stunder. En stund på mitt bröst, en stund i sin säng, en stund i vagnen och en stund i min säng bredvid mig. Men jag fick min förklarning till varför efter besöket på VC. Min lilla fis har halsfluss!!! Trodde inte att barn kunde få sådant, kanske ses som naivt från min sida men jag har aldrig hört talas om en liten bebis med halsfluss.
Vi har iaf fått penecilin ( stavning?! ) så jag hoppas verkligen att det hjälper, det gör så ont i mig att se hur han lider så fruktansvärt, men han har fortfarande matlust vilket jag tycker är skönt. Det tar lite längre tid än vanligt med huvudsaken är att han får i sig så att han orkar.

Och även pga av detta har han varit på så underbart humör, enda gångerna han blivit grinig är när han ska sova. Vilket jag förstår efterssom allt slen och skit hamnar i halsgången och det är ju inte skönt för någon alls!
Men han är så superduktig och han grät inte en enda gång idag på VC när dom tog blodprov och halsprov. DU ÄR UNDERBAR ELIAS OCH MAMMA ÄLSKAR DIG MILJONER GÅNGER OM!

Nu ska jag strax lägga mig i soffan och kika på teve, zappar självklart mellan djurgården-luleå och hoppas på vinst för djurgården! Uppdaterar farsan med sms om hur det går med haha ;)

Hoppas alla haft en bra dag i finvädret (även fast vi inte njutit så fruktansvärt av det idag)
Puss på er, bortsett från er haters där ute!


Hot mama ;)





Hoppas morsan & mormor har det lika trevligt ute som jag har inne !
Älskar er familjen!
( alla spenderar ju inte all fritid framför en dataskärm, vissa har ju ett liv )
Puss
;)


..

Har haft en riktigt bra dag idag, trevligt folk och mycket skratt!
Var hos mormor en sväng idag med, vi pratade och hon myste med Elias och vi skrattade åt ett och annat och vi kikade på teve. Mysigt!
Sen var jag på mamma-gruppen, det var bara jag och Sandra men vi hade jäkligt trevligt ändå.

Nu sitter jag här och tar det lugnt, medans jag springer in till Elias stup i kvarten då han har jätte problem och sova efterssom han vart akut täppt i näsan, usch jag hoppas verkligen inte han är på väg att bli förkyld! *peppar peppar*

Nu ska jag strax lägga mig vid teven efterssom jag blir alldeles för full i skratt av att sitta här vid datorn. Nämner inget för jag har det hellre osagt hah.
Måste bara avsluta med att säga att min mormor varken är dum, naiv eller osjälvständig.
Sådetså.

Ha det bra, och Thomas sluta gärna kommentera på min blogg. Dom blir ändå inte publicerade.

Puss på er alla förutom ni haters där ute



Klart.

Nu är det städat och fint här hemma.
Har ringt en del av samtalen och sen är det en dusch som gäller.
Efter det blir det en promenad och senare mamma gruppen. Elias har precis vaknat så nu sitter han och gottar sig med ett rån med smör på! Han ska få lunch om ungefär en timma. Får se vad jag lagar ihop för oss två ;)

Så snart lillkillen ätit klart här så ska vi busa lite. Han älskar verkligen när man låtsas jagar honom. Han kiknar nästintill av skratt :D

Jaja, en kort update om vad som pågår här hemma, får se när vi hörs nästa gång.
Puss på er, inte er haters då utan resten !


Underbart!

Så jäkla underbart att vakna upp till att solen lyser in.
Älskar att det är plusgrader ute, jag hoppas verkligen innerligt att våren är här snart. Ju fortare våren kommer ju fortare är sommaren här och då blir det kul! Ska blir så jäkla underbart alltihopa! Är verkligen lycklig.

Strax ska Elias äta och sen ska han sova, då ska jag ringa några samtal, sen ska jag städa och sen ska jag kasta mig in e en dusch. Hoppas jag iallafall hinner dammsuga då Elias helt plötsligt blivit livrädd för den. Ändrar nog om, städar först och ringer sen och duschen sist. Det blir nog bättre så!

Sen ska jag iväg en sväng på äventyr och efter det blir det mammagruppen. Ska också bli roligt! Om inte annat så är det ju bra för Elias att träffa barn i sin egen ålder!

Men men, nu ska jag göra iordning allt. Blir nog en väldigt kass uppdatering idag men så får det va. Jag har ju faktiskt ett liv också haha ;)

Pussen och ha en bra dag alla!


Bilder + Annat.

En lugn och harmonisk dag.
Pratat med farsan några gånger. Alltid lika skönt! Myst med Elias, och det är alltid underbart, han ska ju pussas en massa nu och gosa, så då trycker han in ansiktet i nacken på en :') . Stora killen! Kan inte förstå att imorgon är det 9 månader sen, 9 hela månader som bara sprungit iväg! Men många många år till väntar oss!

Imorgon har jag en hel del att göra, det ska ringas samtal det skas iväg på besök och sen ska jag försöka hinna med mamma gruppen med Sandra! Men det ska nog gå, brukar inte vara så stora problem att ha flera bollar i luften samtidigt. Sen på kvällen blir det mys för hela slanten!

Nu blir det lite bilder från häromdagen när vi var till lekparken. Inte alla då det vart 225 stycken haha!














Pinsamt.

Hahaha, allt jag har att säga.
tydligen hade du inget att komma med. Synd att du bara inte kan erkänna dina brister.
Men nu lägger jag ner det här ännu en gång men jag väntar mig endå ett "hat-inlägg" om mig. Det kommer väl någon gång.

Och sen såg jag att någon Fia kommenterat att jag inte gillat Thomas för att mormor inte gör det. Så barnsligt, jag har bildat min egen uppfattning och jag har alltid gjort det. Har aldrig brytt mig om vad andra sagt och gjort.
Och jag gillar inte honom och varför detta blogg krig som du kallade det har varit är för att han sitter och klankar ner på mig.

Gubbjävel.

Yes vilken underbar kväll jag hade igår, och en underbar morgon idag!
Elias är verkligen en liten ängel, glad hela tiden. Trots ont i tandkött och små feber. Nätterna är lite jobbig men så får det vara. Det är jobbigt för stunden men när man ser honom somna om med ett så fridfullt utryck i ansiktet vill man nästintill bara äta upp honom! Han är så vacker min älskade pojk!

Senare idag blir det en promenad för mig och Elias. Fult väder med vindstilla och varmt så det är ju skönt! Igge har varit här och hämtat resesängen idag också, tills på fredag då jag och Elias ska övernatta där och bara prata och umgås! Har pratat med min fru idag också, hon var på väg till ett arbets/planerings möte där hon nu är fastanställd! Så det gillar vi starkt, och hon är en förbannat stark människa! I love you ♥


Nu till det dom flesta säkert sitter och väntar på. Idioten skrev ju att min far inte alltid funnits där för mig eller visat mig kärlek. Han skrev ut det på något han fått höra av någon annan än mig eller farsan.
Då gör jag samma sak, men då tar det hus i helvete, han är så äckligt full av dubbelmoral den här snart pensionerade gubbfan. Jag gjorde precis samma sak som honom.
Så far åt skogen Thomas, du är ingenting värd och jag är glad att du inte finns i mitt liv då du är en hemsk människa, men du kommer få tillbaka. Elaka människor får skit tillbaka ;) Karma!

Och en sak till, du skrev att hur fan ska jag veta hur ofta du ringer dina barn?
MEN DETSAMMA DIN JÄVLA IDIOT!
Hur fan kan du veta hur ofta min far ringer sina barn?
Har du kopior på våra samtalslistor eller?!

Nej väx upp människa, du är patetiskt vilket du förhoppningsvis vet själv, annars är du ju enbart dum med en ärta till hjärna, men oops, kopierade jag dig nu. Enligt dig var det ju jag som hade en ärthjärna.
Pass på dig, gå vidare nu och lägg tiden på din familj istället för att tracka ner på vår familj.

Puss.


Ett väldigt vuxet beteende.

För det första.
Du skriver att du tar avstånd från den här delen av släkten. Men kära nån du har aldrig funnits här igentligen. Jag har träffat dig en gång. (då räknar jag inte med när jag var liten) Och jag hade lagt ner hela det här men då sitter du och knåpar ihop ännu ett inlägg om mig. Känner du dig hotad av mig efterssom du skriver så nedvärderande om en människa, en 20 årig människa som du inte känner. För att jag står bakom min mormor som har funnits för mig i hela mitt liv. Och du ska ha klart för dig att mormor favoriserar inte ett enda av sina barnbarn. Du kanske inte har sett hennes fotovägg där alla sitter, och inte fan är det fler kort på mig och Michelle. Och vad jag vet så är det inte hon som valde bort sina barnbarn under alla dessa år, utan hon verkar bara haft/ha en jäkla idiot till son.

Och det här med morfar, jag förstår att du sett honom som en pappa och jag vet att morfar såg dig som sin son. Men du var inget vidare när han var sjuk. DU FANNS INTE ENS DÄR! Och det vet jag för jag, michelle mamma och mormor vad där. Försök inte att få dig själv att framstå som guds bästa barn. För det är bannemej tvärtom. Du är en rätt igenom elak människa, säger som mormor. Du har enbart empati gällande dig själv.

Och att du rackar ner på min läsning, jag kan läsa. Det har jag gjort sen jag var 4 år. Och det är inget fel på min läsförtående. Utan du hoppar på mig som person, du skriver att jag är omogen (hur man nu kan veta det utan att känna personen i fråga, för man känner ingen genom att läsa en blogg), du skriver att jag är patetiskt när det är tvärtom, du sa det själv. Jag är ung, men då ska väl du som är en gubbe föregå med gott exempel. Men icke, du är på samma nivå som dagisbarn. Du kallar min familj för Maffia. Det är så så extremt vuxet av dig.

"Maffian är idag ett samlingsnamn för en organisation eller snarare ett globalt nätverk av kriminella organisationer, som ägnar sig åt inkomstbringande kriminell verksamhet och ekonomisk brottslighet blandad med lagliga affärsområden. Mutor, hot och infiltration av samhällsapparaten och särskilt rättsväsendet är åtgärder som syftar till att maffian ska få arbeta så ostört som möjligt."

Du använder ordet läger och hänvisar till politiken. Vad jag vet så är ingen utav oss politiker. Så det är bara löjligt från din sida. För det här handlar inte om läger utan det handlar helt enkelt om att jag inte tycker om dig. Och jag har aldrig sett dig som släkt och vi känner inte varandra. Och det är jag glad för nu när man ser vilken sorts människa du är.

Du skriver att jag inte vet något om livet när 6 år av mitt liv har varit ett rent ock skärt helvete. Som jag med hjälp av familj och vänner klarade mig igenom.
Du skriver att jag ser mig själv som bättre än alla andra för att jag tycker att man är lat om man inte orkar göra något åt sin övervikt men man sitter och klagar på att man är fet ändå.
Du säger att jag ser mig själv som bättre än alla andra för att jag tycker att jag själv ser bra ut och att jag gillar att lägga upp bilder på mig själv.

Du är som sagt en elak jävla människa som helt garanterat mår bättre av att sitta och trycka ner 20 åringar som du dessutom inte känner. Sådant gör man av ren och skär avundsjuka. Och jag kan förstå dig, jag har ett underbart liv och jag är omringad av folk som älskar mig trots mina dåliga sidor. Jag har en pappa som funnits där för mig i hela mitt liv, jag har en mamma som tröstat och stöttat mig igenom alla jobbiga år. Jag har en mormor och en morfar som jag älskar högt och som alltid funnits för mig. Jag har en syster som alltid står vid min sida oavsett om vi är ovänner eller inte. Och jag vet att jag är älskad för att jag älskar tillbaka. Jag behandlar dom med respekt och kärlek. Jag trycker inte ner någon som du gör.

Om du ser det här ur en neutral synvinkel så är det inte du som valt bort oss utan det är tvärtom. Man ska omringa sig med människor som ger en bra energi och värme och det enda du utstrålar är egenkärhet och kyla.

Tack för mig.

Lycklig.

Jag är så förbannat lycklig idag.
Jag är lycklig för att jag har världens underbaraste son, som är frisk och välskapt. Jag har vänner, släkt och familj som älskar mig och som jag älskar tillbaka. Jag har haft en sådan tur. Jag hade aldrig kunnat tänka mig att mitt liv skulle se ut så här om jag fått gissat när jag var mellan 13-17 år. Tanken hade nog aldrig slagit mig.

Jag är så lycklig över att jag har chansen att kunna ge min son alla möjligheter och chanser till att växa upp till en självständig man. En man som kan bli vad han känner för att bli, städare till egen företagare. Jag är och kommer alltid att vara stolt över honom i resten av mitt liv. Spelar ingen roll vad han väljer för väg för att jag kommer alltid att stå bakom honom och stötta och finnas där.

Jag hoppas att Elias kommer att se på mig som jag ser på mina föräldrar, för oavsett vad som hänt har jag ALDRIG tvivlat på deras kärlek till mig. Och jag önskar att en dag kommer jag och Elias ha en liknande relation som min faster och hennes son har. Jag hoppas att Elias litar till 100% på min kärlek till honom och att han kan komma till mig oavsett vad det skulle handla om. Jag skulle aldrig ge upp honom. Finns inte på världskartan.
Han har gjort mitt liv fulländat. Jag har fått uppleva hur det är att känna riktig jävla kärlek.
Och jag önskar att jag kunde skriva ut det i ord men det närmaste jag kommer är att jag skulle kunna ge mitt liv för att han ska få ha det bra.

Jag har helt enkelt haft en sådan tur, och jag uppskattar er alla som funnits där för mig under alla svåra år. Och som stod kvar vid min sida fast jag kanske inte var den snällaste människan på jorden. Men ni bortsåg från det och stöttade mig igenom det här och jag klarade det tillslut. Jag vann över mig själv.

Så tack allihopa, ett evigt tack från min sida för ni alla har gjort mig till den jag är idag !




En bild från igår på det vackraste som existerar i "min värld" ♥

.

Jag är så otroligt lyckligt lottad över den familj och släkt jag har, blodsbunden och ingift. Jag är så glad att ni finns där oavsett om man tycker olika, jag är glad att ni låter mig få ha dom åsikterna jag har om saker och ting utan att ni ser det som ett problem. Jag är så glad att ni är så förstående över att jag står bakom mina föräldrar oavsett händelser. Puss på er hela högen!

Jag har burit barn i magen, sovit med dem på mitt bröst, kysst små tår & torkat bort tårar. Jag har blivit spydd och kissad på, tillbringat sömnlösa nätter för att få dem att sova, men jag vill inte byta för allt i världen! Jag har långt ifrån någon modellkropp, men när jag ser mej i spegeln ser jag en MAMMA, och det finns ingen större ära eller välsignelse! Stjäl gärna denna om du också är en STOLT MAMMA ♥


Fin dag.

Solen lyser, det är varmt ute. Kan man hoppas på att det är våren som tittar fram tro?
En promenad står på listan att göra idag, sen får jag se hur dagen artar sig. Hoppas på att något trevligt händer. Elias ska snart lägga sig och sova en stund, efter det tar vi promenaden och så gunga självklart.

Tänker inte kommentera något utav dom kära barnsligheterna Thomas skrivit på sin blogg. Namnet är passande iaf. Och du vet ingenting om hur mitt liv sett ut gubbfan så håll enbart käften om saker du inte har en aning om. Jag har garanterat gått igenom mer saker än du kunnat drömma om.
End of story.

Nu ska jag ta min trötta bebis och lägga honom. Skriver väl senare.
Puss.

Egocentriska?!

Har haft en helt underbar dag idag.
Elias har somnat för en liten stund sen efter nästan 40 minuters bad. Hels sjukt vad han älskar att bada. Tror att jag fyllde på nytt vatten ungefär 5-6 gånger för att han inte skulle bli kall. Stora killen, han har börjat ta massor av steg nu när han håller i sig i saker och ting. Speciellt vardagsrumsbordet och matstolen. Dröjer nog inte länge till innan han tar sina första steg utan att hålla i sig! ♥

Idag har vi varit hos min mormor med. Vi åt gott och samtalade. Alltid lika trevligt och roligt. Idag hade vi kanske extra mycket att skratta åt! ;) Pratade med min käre far idag också, ska ringa honom igen om en stund. Tänkte bara skriva lite innan! Imorgon har jag inte riktigt en aning om vad jag och Elias ska hitta på. Men nåt roligt blir det allt. Gunga ska vi iaf göra, eller ja Elias får gunga och jag får putta på hehe.
Blir nog en promenad också, alltid skönt och speciellt nu när det är så extremt fint väder!

Tänkte avsluta med en undran om vissa människor, om dom verkligen tror att allt som sägs, skrivs och sker cirkulerar runt just dom?! Att allt är menat åt deras håll osv. Själv tycker jag att det är ett väldigt egocentriskt beteende och det står jag för.
























Avslutar inlägget helt med några bilder på min extremt vackra son ♥
Bilderna är från imorse.


..

Superdag idag med, jajjemän!
Synd bara att finvädret byttes ut mod kyla och fanskap. Har iaf varit hos mormor idag, prövade på hennes nya maskin och sen dansade vi lite zumba. Sen visade hon mig en kommentar hon hade fått haha, någon undrar tydligen om hon har en dotter till. Men jag har mina aningar om vilka/vem det kan vara. ;)

Sen fick jag 2 par byxor till Elias, och senare idag efter hon varit i barkarby kommer morsan med en hood-tröja som mormor hade köpt till Elias. Sjukt fin var den, allt var superfint! Tack så mycket mormor!
Förra veckan fick han dessutom en skitfin tjocktröja och ett par jeans av mormor med. Bortskämd liten herre det där. Men man behöver mycket kläder speciellt sen när han börjar dagis då kläder går sönder och fläckas ner osv.

Sen efter vi varit hos mormor ett bra tag så tog vi en promenad till centrum och hämtade ut mina älskade foton. Så när jag skrivit klart så ska det klippas och klistras in mera bilder i Elias bok. Ååh ska bli så kul när han blir äldre och han får se, för jag har min bok och jag tycker att det är jätte roligt med sånt där!

Pratade med farsan idag med och jag blir bara så ledsen, finns en människa som springer runt och talar så extremt mycket blaha. Inget utav det är sant heller. Hon försöker förstöra för min käre far men hon gräver bara sin egen grav. Du kommer få tillbaka, i believe in carma ;)

Jaja, nu ska jag sätta igång med mitt pyssel. Hadet gott.

Pussen.


Dagisplats.

Yeeeees! Äntligen, och förstahandsvalet vart det med :D
Så nu känns det sjukt bra, mycket mer rolig som kommer ske inom framtiden men det håller jag för mig själv så länge! Annars har jag haft det helt sjukt bra idag, alltid lika roligt med min faster!

Elias sover nu och jag tar det bara lugnt, ska snart ställa mig och diska och allt annat som finns att göra så här på kvällskanten, speciellt när en 8-månaders orkan dragit igenom alla rum haha ;)

Imorgon ska jag och Elias till mormor. Prata och umgås och efter det blir det en promenad för våran del. Hoppas att det är väder för det också.

Men men, time to go.
Pussen.


Dålig uppdatering idag. Ska spendera dagen...

Dålig uppdatering idag. Ska spendera dagen med min faster. Vi hörs kanske ikväll. Puss


Underbar dag!

Fint väder och världens gulligaste son, kan det bli bättre?!!
Just nu ligger han och sover i vagnen, har balkongdörren öppen så att jag hör och så tittar jag var femte minut ungefär. Jag ska städa också men jag väntar tills Elias vaknar då istället efterssom han sover utomhus. Går ju inte och lita på folk nuförtiden. Annat var det förr. Hua! Och nu sitter det säkert någon idiot och tänker varför har hon ingen barnvakt då för. Och det har jag, men jag litar inte på sånt. Och sen är det inte jobbigt och kolla sitt barn stup i kvarten. Det gör jag mer än gärna för att skulle det hända honom någonting skulle jag aldrig förlåta mig själv och jag skulle känna mig som en idiot om det berodde på barnvakten. Sådetså.

Jag har iallafall hunnit plocka undan överallt så det är bara att dammsuga när jag är klar, och sen självklart skura. Annars är det ju onödigt med dammsugandet? Så tycker jag iallefall! Pratade med farsan idag också, saknar honom så otroligt men vi träffas ju snart! Så skönt att vi träffas så ofta som vi gör fast vi bor 30 mil ifrån varandra ;)

Fick inga kort hem i brevlådan så jag hoppas att dom kommer imorgon. Älskar verkligen fotografier, köpte ett till album häromveckan så jag har plats för alla haha! Det är ju en hel del på min ängel. 300 på mobilen och nästan 2000 på kameran. Så det behövs ju några album ;)

Har plockat ihop Elias leksaker i hans korg också, det märks att pojken är bortskämd. Han har verkligen extremt med leksaker. Men så är det väl oftast för alla första föräldrar? Man brukar ju skämma bort dom så det skriker av det! Tycker det är kul ja iaf, det är ju inte som att han kommer få allt han pekar på i framtiden men leksaker ska ju barn ha. Och jag längtar verkligen tills han fyller år! Han redan börjar stasha upp med saker hahah. Jag håller på och leta intensivt efter en specifik trehjuling som jag och michelle hade när vi var så. Det är gummidäck på den så det inte låter så illa på asfalt och så är det en stav som föräldern kan skjuta på och så är det en bra sits med ryggstöd. Jag hoppas verkligen att jan hittar en för plast hjul är bara skit.

Men men, nu ska jag ta mig en cigg i den fina vädret och sen ska jag bara ta det lugnt tills Elias vaknar.
Pussen..


16 and pregnant.

Nu är det 16 & pregnant på MTV.
Efter det blir det nog sängen för min del.
Så vi hörs kanske imorgon om jag nu känner för det!

Pussen..

Mobilblogg.

dsc05250 (MMS)

Mysigt med promenad :)


Frisk luft är bra.

Nu är måndagens träningspass avklarat..
Det vart en timmas dans och 30 minuter på gåbandet varav 15 minuter spring. Svetten rinner som jag vet inte vad och det är varmt som bara den. Ska ta och hoppa in i en dusch sen när jag har fått tillbaka mina lungor haha. Elias sitter här bredvid mig och äter ett rån med smör på. Han är helt tokig i det, jag med. Fast det ska vara ost på mina haha.

Skitväder är det med, trodde att solen skulle spricka fram men tji så fel jag hade. Blåser gör det också. Men jag ska ut sen ändå. Elias har det ju varmt så det är ju ingen fara med honom. Frisk luft dör man ju inte av. Han kändes lite varm imorse men nu har han normal temp. Så jäkla skönt för dom senaste 2 tänderna han fått har det inte varit feber eller nått sånt. Han har vaknat ett par gången om nätterna men jag tror inte att det är tänderna utan att han har träningsvärk efter hans språngmarscher om dagarna. Han är inte still för 5 öre min skrutt haha.

Jaja, nu ska jag ställa mig och diska och sen klockan 4 blir det mat för både mig och Elias. Får se vad jag gör iordning ;) .
Men vi hörs när vi hörs.
Pussen..


Rubrik?

Är verkligen så himla sämst på att komma på rubrik till mina inlägg.
Haha, vilken början. Ser iallefall ut som om solen är på väg att spricka fram. Hoppas det, blir skönare att promenera med solen i ansiktet! Sen så går det fortare så att all äckelsnö försvinner någon gång. Elias ligger och sover nu, och jag har precis kollat på ett avsnitt av OTH. Är inne på åttonde säsongen nu.

På onsdag ska jag till faster min och det ser jag verkligen fram emot. Ska bli så sjukt roligt av att bara få umgås och prata.



Så, var tvungen att hämta min lilla fis. Han har sovit i nästan 1,5 timmar så det är bra. Ska snart hänga tvätt med, tror att det är 10 minuter kvar på maskinen så. Ååh, måste bara berätta, Elias har ju lärt sig göra gimmie five. Haha så sjukt charmigt. Han har ju kunnat det i ett par veckor nu men jag har helt glömt bort att skriva det.
Min stora kille, och nu är det nästan bara 3 månader kvar tills hans blir 1 år. Herregud var fort tiden går.
Press paus, ja tack!

Nu ska jag gå och mysa med min son. Ha en bra dag.
Pussen.


Godnatt.

Nu blir det sängen för min del.
Jag har haft en sjukt bra dag och jag hoppas att imorgon blir lika bra! Fint väder, en underbar som och familj och vänner som jag älskar och som älskar mig tillbaks! Hörs när vi hörs.

Pusseen..


Mobilblogg.

dsc05248 (MMS)

Världens sötaste :) <3


God Morgon !

Inatt har jag sovit underbart bra.
Sen så är det superfint väder på det med. Det kanske är på väg att bli vår nu iallafall. Hoppas!!! Elias ska strax äta lite havregrynsgröt, jag har redan ätit min frukost. Skogaholms-limpa med smör och ost. Elias fick smaka han med ;)

Blir nog en promenad senare idag med, man måste ju passa på. Så synd att det ska blåsa så förbannat bara!
Men nu ska jag börja med allt. Hörs när vi hörs.
Pusseen..


Mobilblogg.

dsc05241 (MMS)

Strike a fjortis-pose ! ;)


Bildbomb.

































En liten del av bilderna, men jag har ingen ork att sitta och ladda upp resten just nu. Det är så sjukt segt på kvällarna. Är väl nå med blogg.se skulle jag tro. Men god natt så hörs vi när vi hörs.
Pussen..


Godnatt.

Nu blir det till att starta igång ett avsnitt av OTH och sen blir det sängen.
Har haft så fullt upp idag, och en lååång promenad vart det med morsan med, fick så sjukt ont i öronen bara för att det blåste så jäkligt. Men smart som man är hade man ju en mössa nerpackad hehe!
Ska ta och ladda in lite bilder från kameran också, bilder från idag. Tog en hel drös på min älskade unge ! ♥
Dom kommer i ett senare inlägg eller så kommer dom imorgon. Får se hur mycket ork jag har haha!
Hoppas alla haft en underbar dag så får vi se när jag bloggar nästa gång!

Pusseen.. 

..

Nu ligger Elias och sover.
Så så ska jag starta igång ett avsnitt av OTH och bara fläska mig här i soffan. Får se om det kommer fler uppdateringar idag. Hoppas alla har lika fint väder som vi och att ni har en bra dag!
Pussen..


God morgon :)

dsc05196 (MMS)

God morgon :)


Lite bilder.







det kommer nog lite fler bilder imorgon, det är lixom hundratals med min ängel hehe. Det är iaf min kära syster som tagit dessa bilder, hon är helt sjukt duktig på att fotografera. Dom här bilderna är lita små gamla dom med, tror dom är tagen i början av februari?! om jag inte minns fel. Men jag ska ta lite splittnya imorgon.
Pussen..


Resident Evil.

Elias sover och jag har lugn och underbat egentid.
Så nu ska jag starta filmen och lägga mig och slappna av, hoppas verkligen att filmen är lika bra som dom andra har varit! Men jag tvivlar, brukar oftast inte vara så. Har egentligen ingen betydelse, hade kunnat kolla på bamse och känt mig lika nöjd. Jag älskar verkligen dom här stunderna på kvällen innan man själv ska lägga sig och sova. Man måste verkligen ta vara på dom, speciellt nu när man nästan inte har en lugn stund. Elias är ju lixom överallt och ingenstans, säger som min mormor brukar säga, att hade han haft sugproppar på fötterna hade han sprungit runt i taket om han så velat haha!

Men men, nu blir det Elin tid, ska lägga in bilder sen om jag inte somnar.
Pussen..


Mammas storkille :')


.

Nu ligger mitt älskade underverk och sover.
Jag ska alldeles strax starta upp ett nytt avsnitt av OTH, har snart kollat klart på sjunde säsongen. Sen när Elias vaknar ska jag hoppa in i en dusch och göra mig iordning för att sen fara iväg. Tänkte bara dra en liten update för mina läsares skull. Sen är det alltid roligt med flera uppdateringar, tycker jag själv när jag läser andra bloggar iaf. Ska fixa bilder senare idag också, så ni slipper alla dom gamla rackarna jag har haha!

Pussen..

Mobilblogg.

dsc05195 (MMS)

Stor kille ;)


Bra natt.

Inatt var det en bra natt.
Elias vaknade bara 1 gång och jag känner mig så jäkla utvilad! Sånt gillar vi! Just nu står lilltrollet och dansar, så sjukt gulligt! Satt och tänkte igår hur hemskt fort det gick, han kröp ordentligt i en vecka och sen så ställde han sig upp. Snart går han och sen springer han. Kan inte annat än längta. Ska bli så roligt i sommar. Vi ska spendera jäkla mycket tid i bergsjö. Lugnt och avslappnande är det! Självklart ska vi vara här nere i Stockholm med!

Idag ska jag och Elias iaf fara iväg och leta reda på någon affär som säljer badrumsmattor. Det läre ju finnas någonstans, ingenting är ju omöjligt som man säger! Sen blir det en lugn och mysig kväll för min del!
Jajusstja, syster den jäkeln ska fara iväg på laserdoom idag. Så orättvist, tycker sånt är så himla roligt! Ska bannemej ta med Elias på sånt när han blir äldre ;)

Jaja, nu ska jag ta och göra iordning någon frukost till mig, och halv 11 är det dags för Elias.
Ha en sjukt bra solig och varm? dag.
Pussen..


Sover.

Nu sover min lilla fis en stund..
Han var fortfarande trött efter sin förra powernap så han får sova lite extra. Har pratat med faster min idag också, alltid lika trevligt. Mycket skratt! Vi ska träffas nu på onsdag så det ska bli skit kul!
Ska snart ställa mig och göra iordning lite mat åt Elias, vet inte vad det blir idag vi får se helt enkelt! Kanske kör på makaroner och något mer. Han är ju så duktig att äta själv för att bara vara 8 månader. Och snart så går han ju med ;)

Efter maten blir det en promenad nu när det ändå är ljust ute längre, looove! Hoppas verkligen att finvädret håller i sig och att man kanske kan få ha det lite varmare. Mindre kläder och brunare hy.
Imorgon har jag inte riktigt bestämt vad som ska göras, eller jo jag ska nog fara till barkarby och leta efter en sugproppsmatta till badkaret. Vart inte av idag men det gör inte så mycket!

Usch, känner mig lite småtrött nu faktiskt. Men jag ska dra igång just dance tror jag och dansa igång energin.
Hörs kanske senare, annars någon annan gång.


och du måste ju ha något jävla fel, omogna människa.


Städa.

Snart är det dags för storstädning här hemma.
Jag och Elias har bara myst hela förmiddagen, vi har dansat, sjungit och busat. Och han har skrattat så det rann tårar från honom :'). Ska strax lägga honom en stund och så ska jag börja dammsuga, vill helst att han ska sova efterssom jag vill ha balkong dörren öppen samtidigt. Ja men nu står han här bredvid mig så jag får väl ta och fortsätta med mitt.

Pussen..


Världens vackraste pojk :)<3

dsc05180 (MMS)

Världens vackraste pojk :)<3


..

Jag ska helt enkelt sluta säga att jag ska blogga mer..
För då blir det bara sämre haha. Tänkte dra en snabb genomgång på den här senaste veckan som gått.
Farsan har äntligen fått flytta in i sin nya lägenhet. Elias kan gå lite granna när han håller i sig i tex ett bord. Han kryper superbra. Idag tog han sig ur sin badstol i badkaret, så jag ska köpa en matta som man kan ha i botten på badkaret istället. Ska nog kika på det imorgon. Idag fick han äta spagetti och köttbullar helt själv och det var spagetti överallt. Ska nog pröva med makaroner nästa gång haha.

Ska ta och lägga in lite fler bilder på datorn imorgon så det finns lite nya på min lilla, eller stora fis. Jag skulle tippa på att han kan gå inom en månad :') .
Nej fyfarao, nu vart jag slagen i huvudet av john blund. Känner att ögonen inte orkar så länge till så godnatt och vi hörs vid nästa uppdatering. När den nu är ;)

Pussen..


RSS 2.0