Kallt.

Fyfarao vad det är kallt ute idag, höll på att förfrysa när jag skulle ta min morgoncigg. Det kanske är dags att sluta?!! Vem vet. Det är ju inte det lättaste om man säger så. Och min vilja är inte speciellt stark heller.
Fick en sovmorgon ida, halv 9 ville lillfisen min ha mat. Så då fick han det och så sov vi till halv 10 båda 2 ! Så man börjar känna sig lite piggare, så jag får se om ett par koffeintabletter gör susen ! Får hoppas på det !
Ska på öppna förskolan idag med Suzanne och Milo, kul kul. Har för mig att man kan göra julkort så det vill jag göra. Mycket roligare det än en tråkig lapp på paketen där man skriver haha !

Elias sitter just ni i babysittern och kollar på Pingu som förövrigt var min kära systers favoritprogram när hon var liten. Skrutt ska inte ha mat förrän halv 12 så jag tänkte lulla runt i min egen värld och göra lite frukost till mig själv och sen göra mig iordning !

Men men, nu ska jag ta fram gåstolen så Elias får springa runt lite.Hörs kanske senare.


Bildbomb.


Elias i mammas mössa :') <3


Elias i mammas ( min ) mössa :') <3


Elias i mammas mössa :') <3


Elias i mammas mössa :') <3


Elias i mammas mössa :') <3


Elias i mammas mössa :') <3


Mammas hjärta :) <3


Mammas hjärta :) <3


Mammas hjärta :) <3


Mammas hjärta :) <3


Lilla Fritjoff, världens finaste katt är hon :) <3


En bild jag tog med systemkameran, så jäkla svårt med alla inställningar som finns haha !

..

Bilder kommer imorgon istället. Nacken är mycket värre idag så jag ska lägga mig alldeles strax. Är så slut i huvudet. Vart inte många timmar inatt då jag inte kunde hitta en bekväm ställning så att det inte gjorde ont.

Hörs imorgon, sov så gott och jag ber om ursäkt för denna usla uppdatering !


En gammal bild på mig och min underbara vän Camilla :)

Back on track baby.

Jaa, nu sitter jag här och alla sover så då tänkte jag att jag kunde skriva litegranna. Samtidigt som jag kollar på Paradise Hotel. Pinsamt jag vet. Men det är väldigt kul och se folk snacka skit om varandra bakom ryggen, men när dom har personen framför sig så är dom en helt annan människa.
Precis som här i Bro, men det finns ju människor till allt som sagt !

Idag har den julpyntats här hemma, så sjukt mysigt är det nu, bilder kommer upp imorgon !
Det är så förbaskat mysigt nu runt jul också, visst jag hatar snö och kyla men när man är inomhus i värmen med tända ljus och folk man älskar så kan livet inte bli bättre. Man måste uppskatta sånt, annars är man ingen människa tycker jag. Då är man en känslokall robot ! Det är min åsikt iaf !

Elias har prövat torsk och potatis med morötter under dom här dagarna, gick verkligen hem. Han var lite skeptisk i början när han kände lukten ( fisk har ju en väldigt spec. lukt ) men så fort han fått i sig första skeden så gapade pojken så stort att jag trodde käken hans skulle hoppa ur. Haha skämt åsido men han gillade det och det är ju huvudsaken. Han är ju inte kräsen alls min lilla pojk.
Jag har ju börjat med majs-välling nu också, det gick hem det med. Prövade att byta till nästa storlek på nappen till flaskan men det rann lite för fort, men det är ju bara att vänja honom. För det märks att han tycker att storlek 2 är för liten nu !
Imorgon blir det förmodligen Willys, det är väl inte helt hundra igen. Men jag måste köpa en massa julklapps-papper ! Och snören, det får jag bannemej inte glömma. Det är ju det som barnen gillar mest på paketen när dom är i Elias ålder.
Elias ligger och sover nu, han är så duktig min lilla prins. Sover hela nätterna utan något matmål. Hörde någonstans att barnen inte ska behöva äta nattmål efter 6 månader? eller något sånt. För dom ska ha fått tillräckligt under dagen så att dom klarar sig. Men alla barn är ju olika, Elias är ju absolut inte lik någon till sättet. Utan han har verkligen sin egen personlighet. Något han har fått från mig är ju dock mitt usla tålamod. Men det kanske växer bort.
Och snart så kryper han min lilla pojk, inte alls långt kvar nu, han har ju fått upp benen i över 2 månader nu men då har inte armarna varit med. Men nu den senaste veckan är det verkligen på gång. Snart går han väl också, han kan gå några steg om han håller i ens händer :D HAN ÄR SÅ SJUKT DUKTIG !!!!!!!! <3

Ska snart diska flaskorna och så ska jag borsta tänderna och kasta mig i sängen. Håller på att lyssna på en superbra ljudbok nu också, en bok av Michael Connelly ( stavning?! ) .. Kommer inte ihåg titeln nu självklart men den är verkligen bra ! Alla hans böcker är suverän, så det rekomenderar jag verkligen ! Elias gillar det med, har lyssnat ända sen han låg i magen så han är ju van vid ljud. Han somnar inte om det är knäpptyst, och det är ju bra ! Man kan lixom dammsuga bredvid honom utan att han gör en min. Charmtrollet mitt !

Nej nu ska jag göra det sista så att jag kan få lägga mig och slappna av i nacken innan det gör alldeles för ont. Är det samma tror jag att ja fanemej går och självdör !

Sov gott, skriver möjligtvis imorgon. Inte säkert men bilder kommer det upp iallefall :D



Ja jag vet att jag har världens finaste pojk :)

PS. Ett STORT grattis till Samona Och Robban som ska ha en liten bebis nu i sommar. Wiihooo säger jag bara :) Puss på er båda 2 ! DS.

.

Tänker inte skriva något mer den här veckan. Har fortfarande ingen ork till att sitta och fokusera på en massa tangenter. Jag har knappt någon ork till att göra något alls. Spenderar all min energi på Elias.

TANDJÄVLAR SPRICK UPP NÅGON JÄKLA GÅNG



Du ska vara min innan jag dör. Så är det bara.
Inte just denna men samma modell ! Helst blå med vita sträck ;)

.....

jag har ingen ork...


Elias.

Nu sover min lilla ängel, haha han är så rackarns söt för han kämpar verkligen in i det sista för att inte somna. Knorrar och vrider och vänder på sig, sparkar och sliter ut nappen :) MAMMA ÄLSKAR DIG ! Charmtroll :)

Jag sitter här och somnar snart jag med, är verkligen supertrött. Märks att man sovit skitdåligt i en vecka?! nu. Har absolut ingen koll på dagarna så jag vet inte riktigt hur lång tid det har gått men något liknande iaf.
Ska nog lägga mig bredvid Elias och sova en stund jag med. Innan jag slocknar totalt. Måste springa ner på ICA sen också, handla ägg och lite annat. Skulle göra min standard frukost och det fanns inga ägg. Blev skit irriterad för jag tycker att man kan säga att äggen är slut om man tar det sista. Men det kanske var jag själv också det vet man ju aldrig. Men men nu ska jag lägga mig bredvid min fis och snusa lite.

Hörs senare !


Frukostgröt !

Godmorgon !
Sov riktigt uselt inatt, och hade väldiga svårigheter att somna in ordentligt ! Men nu är jag uppe iaf, ska snart göra iordning gröt åt Elias. Han ska få smaka en ny idag från 5 månader. Risgröt med äpple och mango om jag inte minns fel ! Hoppas att han tycker om det :)
Sen blir det frukost till mig själv, sen ska jag koka lite pärer för vi ska käka stekpärer idag. Går mycket snabbare och steka dom om dom är kokade redan !

Elias sitter i babysittern och kollar på sitt morgonbarnprogram. Han är så nöjd så, vackra underbara skrutt ! :)
Jaja, innan jag somnar sittandes här så ska jag se till att göra iordning allt nu.
Hörs senare.


Helt klart sämst.

Fasiken vad dålig jag är, sitter och skriver att jag ska lägga mig och ändå sitter jag här med snart fyrkantiga ögon. Är det värt det tänker man då, nej det är det ju inte. Jag verkligen älskar att sova, men att ha den här "ensamtiden" när Elias sover är så underbar. Misstolka inte detta nu, jag älskar honom över allt annat men jag behöver tid då jag kan vara jag och bara tänka på mig själv. Även om det bara är ett par timmar så gör det så mycket för mitt psyke. Jag får mer energi och känner mig mycket gladare och piggare som människa.
Det finns bara fördelar tycker jag ! Man är inte mänsklig om man inte behöver egentid. Då är man en robot rätt igenom. Sådeså !

Så nu sitter jag här, skriver, gäspar och tittar på dom förbaskade Hollywoodfruarna som min syster insisterar att kolla på. Sämsta programet ever, visst den där Maria kommer ju med roliga kommentarer ibland men inte så mycket mer än det. Fyfy, hade hellre kollat på CSI !!!!

Haha måste ju bara skriva om häromkvällen, Armageddon gick ju på 5:an. Kollade inte alls men självklart kom jag in till vardagsrummet och satte mig ner i soffan och ser att det är slutet på filmen. Det dröjde inte länge innan jag satt och stortjöt. Så jäkla pinsamt, men det är något med den där filmen som jag inte klarar av. Så nu ska jag hålla mig undan från den filmen hädanefter !

Och nu får det vara nog, nu ska jag stänga av den här dumburken. Blir inte riktigt klok av den !
Sov gott ännu en gång !


♥ Dag 6 – Min dag.

Min dag idag har varit superbra !
Veronica var hit, vi pratade en stund och sen tog vi en promenad och satt ute när Elias sov i vagnen och pratade lite till ! Sen gjorde jag och syster en massa mat. Kul var det, mycket skratt!
Mormor kom över och käkade med oss, vi spelade lite kort och det vart en massa skratt där med !
Kvällen avslutades tidigare än vanligt för att hela högen satt och gäspade !
Ja, det var min dag det. Jag har diskat 3 gånger idag med så nu sitter jag här, ska strax borsta tänderna och sen ska jag lägga mig och sova ! Elias sover sen klockan 8, duktig kille jag har :D


Vardaligt.

Justija, hörde ju att det skulle bli ännu sämre väder idag. Känns ju helt värdelöst, så det blir lite WII Fit imorgon istället för min promenad ! Och snaaaart börjar min favoritserie nummer 1 ! BONES ! Så sjukt bra, älskar den serien plus att han som spelar Agent Booth är så sjukt heeet !

Jaja, nu är det nog dags för att göra kväll, måste på Apoteket imorgon och köpa hem mer Alvedonzuppar. Behövs nu när tänderna börjar krångla ännu en gång på min lilla ängel.
Sov gott !


Bildbomb.













Elias äter helt själv :) ♥






..

♥ Dag 4 – Det här åt jag idag. ( i förrgår )

Det vart potatisgratäng och biffar och grönsaker, jag gjorde gratängen och syster hjälpte mig med biffarna. Gott som tusan vart det och det tyckte resten av familjen med ! Sen gjorde jag ett mästerverk av godispluppar !

 


♥ Dag 5 – Vad är kärlek.

Kärlek för mig är en ofattbar känsla. Det finns dock olika sorters kärlek. Tex den kärleken man känner för sitt barn, obeskrivlig kärlek ! Sen finns det den kärleken man har för sin familj, vänner och tillslut partner.
Och nu, det som jag tycker är riktig kärlek när man vågar vara sig själv i närheten av en person, inte spela någon annan. Tex, är man tillsammans med någon så har personen valt just dig, och är man kär spelar inte utseende, vikt mm någon roll. Utan man är i lag för att det ska vara så, för att parterna älskar varandra för deras personlighet. Jag älskar känslan av att vara kär, pirret i magen. När man är nervös i början. Första kyssen och det känns som om hela bröstet ska explodera av lycka, det vibrerar ända från huvudet ner till tårna. Helt underbart. Dock har jag bara upplevt den känslan 1 gång men jag vet att min själsfrände finns där ute någonstans.

Kärleken för sitt barn, det är en "överdriven" kärlek. Vet inte riktigt hur jag ska förklara det. Men ett exempel, jag skulle kunna offra mitt liv för Elias utan att tveka. Jag kan göra allt för honom. Kan inte förklara det men kärleken är så stark, så stark att jag ibland inte vet vart man ska ta vägen någonstans. Går ej att beskriva men alla föräldrar vet vad jag pratar om :)


Dröm.

Godmorgon, lite tidigare än vanligt men man ska ju inte vara allför bortskämd när det gäller sömn. Plus att jag la Elias 1 timme tidigare igår kväll ! Funkade utmärkt så nu ska jag försöka hålla mig till den tiden !

Nu till saken, jag har drömt om människan igen, denna gång var det värre, åååh denna känsla och dessa blåa jäkla ögon. Fyfyfy elin. Dumma tankar, förstår inte att jag drömmer om honom så många gånger. Haha så stört ! Jag hoppas att det här var den sista drömmen, det sjuka är att dom verkligen är så verkliga, den första stunden när man slår upp ögonen just ! Nej inge mer hoppas jag, ska göra allt som står i min makt. Men han är vacker, inte snygg utan vacker. Svårt svårt.

Elias sitter i babysittern och kollar på Bolibompa, hans personliga favorit. Han är så jäkla söt, vackra pojk ! I hemlighet bara så tycker jag också att det är roligt, dock bara vissa program. Men det är bara för att jag har sjuk humor ;)

Ska gå och handla sen inför middagen som jag och syster ska laga med, tacos blir det. Suuupergott ! Mormor min ska ju komma över med, det blir nog lite kortspel och se fram emot också. CHICAGO !!!!!!! :D

Ska ringa min kära Veronica och se om hon har lust att ses idag på dagen. Var några dagar sen nu och det börjar kännas hehe :)

Nu ska jag röka och sen ska jag klä på mig och Elias, pyjamaspeople !!!! :)


Gammal bild på mig och min minsta kusin Stina :)

Opepp.

Farao vad jag är trött idag. Kändes hemskt jobbigt och stiga upp halv 10. Men men nu är jag uppe, koffeintabletterna är på gång att verka och jag ska klä på mig och Elias. Sitter fortfarande här skitstilig med morgonrocken och håret åt precis alla håll. Är chockad över att Elias inte blir livrädd för mig på mornarna. Ser ärligt talat ut som medusa ( hon med ormar i håret från herkules ).
Ska nog lägga mig i ett bad innan jag klär på oss, fryser så jäkla mycket ! Men något posetivt är ju att snön håller på smälta bort. YEEES ! Är så less på vinter, är så avundsjuk på dom rackarna som har sommar året runt, är bruna och fina och kan ha korta shorts och linne. Här är det ju så illa att man nog skulle ta och införskaffa sig en skoteroverall. Dom är varm iaf !
Ååh, ska nog ta och åka upp till Bergsjö någon gång efter julen och köra lite skoter. Finns nästan inge roligare tycker jag, man känner sig så fri. Fast det gäller ju alla motordrivna fordon ( enligt mig iaf )
Nästa sommar ska jag börja lägga lite tid på körkortet igen. Vill inte leva utan det, visst det går ju om man bor i stockholm då det finns kolletktivtrafikk nästintill dygnet runt, men jag vill ha bil !!! 
Ska ta en intensivkurs på någon skola i dalarna. Tydligen en superbra. Jätte många som sagt det iaf !

Jaja, skrutt ska inte käka förrän om en och en halv timma så jag ska nog bada, sen diska. Kul kul !
Men vi hörs senare, ska skriva 2 sanningar idag efterssom jag missade den igår !

..

Det vart väldigt sent ikväll. Vart en massa kortspel med familjen så vi hörs imorgon istället.
Sov gott alla söta bloggläsare !

Middag.

Nu är jag klar med förberedelserna inför middagen. Så nu står det i kylen och det är bara att kasta in det i ugnen ! Elias ligger och sover just nu och jag slappnar enbart av ! Är slut i fötterna haha !

Har dammsugit och plockat idag med, måste springa ner på ICA sen och lämna in filmen för det har jag inte hunnit än. Men det ska ju vara in klockan 6 så det är ungefär 2 timmar kvar. Ingen stress ;)

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, men det är ju en söndag, en såkallad vilodag. Men det blir nog en utedag för mig och Elias då om vädret tillåter vill säga !
Nu vaknade min lilla skrutt så nu sitter han här med mig och bloggar :D

Justija, mormor kommer ju över på middag ikväll också. Kul kul :)

Skriver senare och berättar hur middagen gick, och hur det smakade.


Snö.

Godmorgon !
Elias och jag har legat och myst i sängen ett tag. Haha han har börjat med något nyss. Det ljusaste illtjut jag någonsin hört ! Så jäkla gulligt ! Just nu sitter han och tjuter och skrattar när han kollar på barnprogram !
Ja ska strax göra iordning frukost till mig och självklart ta ett par koffeinare ! Kan behövas, dock var det mer sömn än vanligt inatt och det är jag superglad för !
Senare idag ska vi ta en promenad, först så ska vi på ICA så jag kan lämna tillbaka filmen och sen ska vi gunga :)
Jaja, nu ska jag ta fram gåstolen åt min lilla skrutt, han älskar verkligen den ! Men han har inte lärt sig att ta sig framåt än, bara bakåt :)
Charmtrollet mammas ♥


Sleep tight.

Nu är det godnatt, filmen var väl okej. Inte super rolig med det fanns många scener jag tyckte var svinrolig !
Ska diska som 2 sista flaskorna och fylla på vällingdosetten och sen blir det sängen ! Man börjar känna av att man blir gammal alltså, förr var det här bara början på party-dygnet och nu när man är nykter så är det som om jag gått och blive pensionär ! Huvva.

Jaja slänger ut en gammal bild som jag tror att Jonas tog när jag deckat i sängen. Old times.
Det är inte den Elin som sitter här och skriver nu, så ina elaka komentarer, eller jag publicerar dom inte ens. Bryr mig ärligt talat inte om vad okända människor tycker utan jag står åtminstonde för den jag är och jag vet att jag är en bra förälder och kommer att vara en bra förälder i framtiden.

Goodgood night.


♥ Dag 3 – Mina föräldrar.

Min pappa är född den 17 oktober 1964. Han heter Krister och han är världens bästa pappa. Han har alltid funnits där för mig och jag är så otroligt glad att vi har den kontakt som vi har. Han var den som stöttade mig igenom alla hemska tider, som alltid sa "Elin lev endast för idag, du kan inte göra något åt igår och du vet inte vad som sker imorgon". Och det är det jag gör nu, jag lever för idag !
Min pappa är en av mina hjältar, en av dom som gjort att jag orkat. Önskar att alla kunde ha en sån underbar pappa som jag har. Han har visat att man kan ändras till det bättre, och jag älskar dig pappa, något så jävulst mycket !

Min mamma är född den 18 April 1974. Hon var bara 16 år när hon fick mig och hon var 19 när min syster kom. Hon är en av dom starkaste människor jag vet, hon har gjort det så bra. Att vara 2 barnsmamma så tidigt, jag som är helt slut nu och då har jag bara 1 barn. Du är min förebild mamma, en människa som klarar av något sådant som att vara 2 barnsmamma vid endast 19 är otrolig. Fasiken, jag önskar att jag var bättre att kunna förklara mig av ord men du ska veta att jag älskar dig med, fruktansvärt mycket. Finns ingen bättre mamma än du !


Vet inte riktigt om det var en direkt beskrivning av mina föräldrar men det spelar ingen roll.
JAG ÄLSKAR ER & JAG ÄR SÅ HIMLA TACKSAM ATT NI BÅDA FINNS I MITT LIV !


Bad update.

Haft riktigt fullt upp idag, var ju till mormor och där tog vi det lugnt och spelade lite super mario på WII. Sen tog jag och Elias en promenad upp på Willys ju, kallt som bara den var det och jag förfrös nog mina örsnibbar. Tog bussen hem iaf. Elias ligger nu och sover, han somnade på stört min lilla fis.
Var ner på Ica en snabbis också och när jag var där så hyrde jag en film. Komissarie Späck, så jag och syster sitter och tittar på den nu men det verkar inte alls bra tyvärr. Så den rekommenderar jag inte alls.
Men lite humor har den iaf, men jag har en väldigt udda humor också, så man ska helst inte lyssna på mig när det gäller sådana saker haha !

Blir lite less också, jag förstår inte att folk verkligen inte har något eget ordförråd så behöver dom inte totalkopiera det mesta av vad jag skriver. Tycker enbart att det är pinsamt och det är uppenbart för resten också. Genomskinligt rättare sagt då, det finns ju datum och tid på allt. Nej nej, shame on you !

Jaja, inga bilder idag. Men ska försöka att komma ihåg å ladda kameran imorgon så ska jag knäppa lite. Om det är fint väder så tänkte jag ta Elias och gunga :) . Min underbart vacka pojke, finns ingen bättre än dig.
Du får mig verkligen att smälta miljoner gånger om, jag vet nu hur det känns att verkligen vara lycklig. Jag vet hur det är att verkligen älska någon. Det är så starkt det bandet vi har, vi delar blod du och jag och kommer alltid att göra det. Jag skulle kunna göra precis allt för att du ska må och ha det bra. Jag skulle offra mig själv för att du skulle få fortsätta ditt liv. Herregud Elias, mamma älskar verkligen dig. Kan inte förklara det bättre än så här och den dagen då du blir så stor att du kanske läser det här så vill jag att du ska veta att Du gör mig hel !

100615 det datumet är så fastetsat i mitt hjärta, kommer alltid att finnas här för dig

Shingalingalingala.

Det är en väldigt trött Elin som sitter här. Det var nog den jobbigaste natten hittills. Men ett par koffeintabletter och jag är som vanligt sen :D
Idag blir det Willys som sagt, ska skriva en lista senare på vad jag ska handla hem för något. Bröd och smör är ett måste iaf !
Ska iväg till mormor senare med mamma också, blir nog någon gång efter 12 då Elias ska äta gröt då. Eller om det blir tidigare, han kan ju lika gärna äta gröt där.
I vanliga fall brukar han ju äta gröt vid 10-11 men idag så orkade jag helt enkelt inte gå upp då utan han fick en flaska istället. Men inte gör det något, mat som mat !
Ska kolla på Willys också om det finns några nya barnmatspureér från 5 månader som han kan pröva. Han är ju en stor kille nu, kan inte riktigt förstå att för lite över 5 månader sen så låg han i min mage. Helt omöjlig tanke då det verkligen känns som om han har funnits i hela mitt liv :)

Jaja, nu ska jag gå ut i köket och göra mig något att äta och sen ska jag ta över morsan på disken. Hennes enda lediga dag den här veckan så då tycker jag att hon ska ta det lugnt efterssom att hon jobbar 6 dagar i rad efter den här dagen.

Uppdaterar senare !


Kväll.

Nu är det snart dags för sängen för min del. Trött som en jag vet inte vad. Är väl koffeinttabletterna som är på väg ur skulle jag tippa på. Måste bara diska först. Känns riktigt jobbigt, tar typ 10 minuter men när man tänker på det så är det som att det skulle vara som ett 12 timmars träningspass.
Usch, dagen jag blir rik ska jag anställa mig en betjänt som sköter allt sånt.

Skulle vara så underbart med en 2 dagars semester från allt, bara få slappna av och få all energi tillbaka. Men som morsan säger, sova kan man göra den dagen man skaffar sig en enrummare med lock.

Sitter nu och kollar på Criminal Minds. Också en sjukt bra serie. Klassas nog som en teve-nörd av er läsare nu haha. Men det är sån egentid man uppskattar, att bara sitta rakr upp och ner.

Var ju till Barkarby med mormor också, gick super bra. Hon hittade en gardinstång och ljus till ljusstakarna. Sen så plockade vi upp morsan och for hem. Stannade på ica, satt kvar i bilen med Elias efterssom hjärtat hade somnat. Så skjutsade hon hem oss, jag gjorde iordning något och äta till Elias, sen till mig själv. Och då ser jag det, en cola. Tackar så innerligt för den mormor, jag älskar dig och vi syns imorgon. Kommer över med mamma på förmiddagen någon gång !

Ska upp på Willys imorgon också, handla blöjor och massa annat !
Men men, nu är det bara att ställa sig i köket och fixa skitsysslorna !

Hörs imorgon.


( Gammal bild från när jag gick fordonslinjen i Hudiksvall )


♥ Dag 2 – Min första kärlek.

Hmm min första kärlek..
Min första riktiga kärlek,  han hette Alexander och första gången jag såg honom (som jag kommer ihåg) var när jag började i Gimo gymnasium. Vi vart inte tillsammans där utan mycket senare. Men han var den snyggaste jag någonsin sett då. Vart helt lamslagen ! Och så fort han sa något eller tittade på mig så var det som om jag höll på att svälja min tunga eller något. Pinsamt !
När jag flyttade upp till Näsviken så addade jag honom på msn och vi pratade. Efter ett tag så bytte vi nummer och gud, jag har aldrig pratat så mycket i telefon som jag gjorde då !
Vi kom överens om att vi skulle träffas så när jag skulle ner till mamma en helg så kom han in till Uppsala och så gick vi på restaurang. Vi träffades så flera gången och så kom han upp till mig en helg. Vi kollade på film och gjorde sånt som ungdomar gör.
Det tog ett tag till och sedan vart han och jag tillsammans. Jag var överlycklig just då, men efter ett tag kom jag på att distansförhållanden inte var för mig. Men vi var tillsammans fram och tillbaka i över 3 år.
Idag är vi vänner men på ett väldigt stramt sätt.



En supergammal bild från när vi var tillsammans ( tog den från bdb )

Ändrade planer.

Ingen promenad och ingen mormor vart det. Utan mormor kommer hit strax efter klockan 3 och så ska vi fara till Jysk i Barkarby istället. Hon skulle kolla efter en gardinstång. Så då frågade jag om vi kunde komma med och hon sa att det kunde vi. Så efter att vi är klar där ska vi hämta upp morsan på jobbet också. Då slipper hon pendla hem i 45 min - 1 timme. Jäkla tid för 10-15 minuter med bil bara. Men så är det väl här nere i stockholm antar jag ;)

Elias har precis somnat i min säng så jag tänkte plocka undan det sista och göra iordning skötväskan och värma vatten och hälla över i en termos ! Så smidigt, fick en liten termos av pappa, så jäkla söt och den håller verkligen värmen hur länge som helst. Tycker att det är en superbra uppfinning faktiskt ! Termosar och plastburkar is the shit !! :D

Kanske vi hinner kika lite inne på leksaksaffären som ligger där också, såg en superbra grej som jag ska köpa till Elias, det finns 3 olika lägen på den så att dom kan ha den när dom ligger på mage, när dom sitter och sen kan man göra om den till en gåstol ! Så den är bara ett måste för min del ;)

Pratade med pappa en snabbis förut också, han talade om lite saker och det finns då folk som inte är värt ett skit ! Den dagen jag vinner en hejdundrans massa pengar ska jag anlita en lönnmördare. Mer säger jag inte, men du kommer att få det du förtjänar din skitstövel ! Nog pratat om det..

Jaja, nu måste jag fixa allting som är kvar. Skriver senare !
Puss & Kram !


Julklappar.

Nu har jag suttit och fixat med julklappar, snart så är allt klart. Tänker absolut inte skriva något mer här då hela familjen läser min blogg haha ;)
Elias ska snart äta och sen ska jag klä på oss ytterkläder och så blir det en liten promenad och sen drar jag nog förbi mormor min ! Ska nog försöka ringa pappa min också, vi pratade bara en snabbis igår och jag har ett pappa-beroende så jag behöver mer än ett par minuter bara !
Haha farsan har ju skaffat sig facebook också, så jäkla klockrent ! :D

Jaja nu ska jag sätta igång med allt, ska plocka undan lite också innan Elias ska äta och sen måste jag röka nu snart. Han inte rökt på hur många timmar som helst så jag sitter här med lite (massor) av abstinensbesvär !!!

Hörs senare, puss och kram !

 


Trött denna morgon.

Fyfarao vad jag sovit dåligt inatt. Är helt slut men har nyss tryckt i mig 2 koffeintabletter så jag hoppas verkligen att dom hjälper ! Trodde inte att det var möjligt att ögonlocken kunde vara så här tunga !

Lite kallt idag men det ska bli en promenad ändå. Inte många kilon kvar nu till min målvikt :D
Talar inte om hur många men den dagen jag är där så är det självklart att jag skriver ut det.

På tal om något annat så tror jag att Elias tänder är på väg nu igen, dreglar grinar och skriker. Inte tandbajs än men det kommer garanterat. Får smörja på lite alvedon ikväll innan han ska sova. Stackars min lilla bebis :(

Jag ska nog till mormor idag och kolla läget också, saknar ju tanten när man inte sett na på ett par dagar ! Hahaha, men nu ska jag klä på mig och Elias och så ska jag göra iordning gröt till honom och sen ska jag trycka i mig någon frukost också. Uppdaterar lite senare, ska försöka lära mig hur man mobilbloggar så jag kan blogga även när jag inte är hemma !

Puss och kram !




Godnatt & Sov gott !

Nu är det läggdags för min del.

Imorgon ska Elias och jag ut och promenera och har en massa annat jag ska göra med !
Så sov så gott allihopa så skriver jag mer imorgon.

Puss Elin !


♥ Dag 1 – Presentera mig själv.



Elin Petersen heter jag och jag föddes
på Hudiksvalls BB
den 26 Augusti 1990. Jag har 3 syskon,
1 syster på 17 år, en lillebror på 4-5 år
och en lillebror på lite över 1 år.
Mellan brorsan har jag aldrig träffat
pga av olika omständigheter.
Vi bodde i en liten byhåla kallad Bergsjö
ända fram tills jag var 6 år, då flyttade
hela familjen till Stockholm.
En liten ort som heter Upplands Bro.
Mamma och pappa gick skilda vägar
efter ett par år. När jag var 13-14 år
flyttade jag upp till pappa tillbaka till
Bergsjö. Då skedde det en hel del och
jag flyttades runt lite här och var.
Nu 3 år senare är jag tillbaka i bro
och jag är en ensamstående 20 årig
mamma till en underbar liten son som
just blivit 5 månader.
Har aldrig varit lyckligare än vad jag är nu.
Det får duga som presentation.

Puss & Kram Elin.


30 Sanningar

Dag 1 – Presentera mig själv.
Dag 2 – Min första kärlek.
Dag 3 – Mina föräldrar.
Dag 4 – Det här åt jag idag.
Dag 5 – Vad är kärlek.
Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.

Såg detta på Marias blogg så jag tänkte pröva på det med :) 

Behandlingshem.

Måste bara få skriva av mig om en sak som jag stör mig nå fruktansvärt på.

Är så less på människor som tror att det är världens grej att bo på behandlingshem. Som går från typiska mammas/pappas änglar till att verkligen göra allt för att blir skickad på hem. För att det är "coolt".
SKÄMS PÅ ER SOM GÖR SÅ !

Det är absolut inte coolt att bo på hem, inte alls, och ljuga ihop att man går på det ena till det andra och att säga att man har alkoholproblem. Vad har ni för livsuppfattning?
Förstår inte, jag skulle mer än gärna spola tillbaka tiden och ändra allt dumt jag gjort, för dom 5 åren var dom värsta i mitt liv. Att ha okända personer som skulle bestämma över en. Måste följa överdrivna regler för att få åka hem på permissioner. Att inte få träffa sin familj så ofta som man vill. Att bli stämplad resten av sitt liv för dom 5 åren då man var ung och dum.
Jag blir så jävla förbannad och vill skaka om dom och tala om vad fa* dom gör, hur allt dom ljugit ihop kommer att finnas på papper tills den dagen man dör.
Om man nu behöver hjälp så finns det så många andra saker man kan göra än att vilja komma iväg på ett behandlingshem. Psykolog, kurator, mediciner om man nu har en depression.
Nej fyfan för er.
Ni som har barn, vad ska ni säga den dagen dom blir äldre och dom frågar, mamma/pappa vart är ni på alla kort när jag var liten? Vad i hela helv*te ska ni svara då?!!!
Är det värt det? Är det värt att få den frågan för att ni ville verka "cool"?
Skulle inte tro det då.
Men är det så ni vill ha det så fine, skyll er själva sen när ni växer ur den omognaden. Och ni kommer få leva med det i resten av erat liv. Behandlingshem är till för såna som verkligen behöver hjälp. Inte såna som fejkar det. Aaaaargh, alltså det finns inga ord för hur mycket avsky jag känner gentemot er papetiska människor.

Nu har jag iaf fått mitt sagt.
Sitt inte där och klaga om några år, tänk då på att det var ni som vela detta för att det var tufft i era ögon. 

Puss Elin.


Coca cola !

Nyss hemkommen från affären med syster. Vi var cola sugna båda 2 så vi begav oss ner dit ! Elias somnade i vagnen. Så kom vi hem och jag var tvungen och väcka honom för han ska ha sin naken-tid och sen ska han bada och göra kväll. Tycker inte om att väcka honom men jag vill inte riskera att ha en jätte pigg bebis inatt heller. För våra rutiner fungerar verkligen superbra !

Ska ställa mig och diska sen när han har somnat och sen ska jag titta på Greys Anatomy !
Nu kollar vi på paradise hotel, måste vara en av dom sämsta serierna ever. Pinsamt beteende, ha sex i teve enbart för att vinna lite pengar. Tycker inte att det handlar om så mycket annat. Usch usch. Hoppas såna serier har gått i stöpet sen när Elias är äldre ;)

Jaja, nu ska jag mysa lite med min nakenfis !

Puss & Kram !


Bild från Google.

Videoinlägg.



Hahahahahaha puss ! ♥

Project runway

Sitter just nu och kollar på project runway. Blir så sjukt galen då vissa klänningar blir så jäkla fin att man bara vill ha dom ( även fast jag inte är någon klännings-typ ). Medans andra blir så sjukt ful men juryn tycker dom är asfin. Då undrar man hur dom verkligen tänker?! Haha !
Elias har somnat i min famn 2 gånger idag, är så sjukt mysig och man bara stirrar ihjäl sig, jag kan verkligen inte sluta. Denna eviga undran över hur jag & erik har kunnat skapat något så vackert, något så oskyldigt. Överväldigande kärlek :')

Idag har vi bara tagit det lugnt min ängel och jag och jag känner hur energin är på väg tillbaka så ska snart kasta in en maskin med Elias kläder i tvättmaskin. Sen ska jag kasta in en med mina. Haha dom kommer jämt i andra hand. Men så är det, man kan inte tänka på sig själv och jag tycker att man aldrig ska sätta någon/någonting före sina barn. Tex ett klädesplagg framför mat/bostad. Enligt mig så förtjänar man inte att vara förälder då, om man inte har råd menar jag. Att man har ca 400 kronor kvar att leva på resten av månaden och istället för blöjor osv köper man en klänning? till sig själv för 299. Egoistiskt enligt mig.
Och jag har sagt att den dagen jag träffar den man som jag vill leva med ska han acceptera Elias, om han inte gör det kan han dra, hur mycket jag än skulle tycka om människan så betyder min son mer. Sådeså ;)

På lördag ska jag laga middag, så då blir det potatisgratäng och köttfärslimpa. Mums säger jag bara ! Så rackarns gott ! Fast min mammas är bannemej bäst ! Men så är det väl alltid, förutom min farmors pannkakor, vet inte hur hon gör men det är verkligen mina favoriter. Och när vi ändå talar om henne så hennes kallops (stavning?) är också riktigt god ! Hemlagat är bäst !!!

Har pratat med mormor idag också, i nästan 40 minuter pratade vi, omöjligt att få tyst på'na. Haha nej nu skojade jag bara. Men det är verkligen superskönt att man har så bra kontakt. För man ska verkligen ta vara på sin familj. Man vet aldrig när dom inte finns där längre. Hemskt och skriva men så är det, det är det enda som är garanterat här i livet. Att man någon gång går bort !

Jaja, nu ska jag kasta in en tvätt i maskinen innan min ängel vaknar.


Bild från Google.

Tänder.

Dålig sömn i 3 nätter nu, jag börjar känna mig riktigt mör. Gick och la mig strax efter klockan 22 igår men det spelade ingen roll. Var tvungen att nästan direkt gå upp och söva lillfis ett x antal gånger !
Jag önskar verkligen att dom små rackarna kan spricka upp någon gång !

Så idag ska jag enbart vara hemma och ta det så lugnt som man kan göra.
Igår var jag och Suzanne på öppna förskolan med, var faktiskt roligt. Var inte så många andra mammor där men det tyckte jag var skönt. Brukar oftast bli väldigt hög volym på allt om man är supermånga och Elias är en sån bebis som vill ha det lugnt och skönt kring sig, likt mamma sin ;)

Ikväll blir det Greys Anatomy, kommer ej ihåg vem som sa det men någon sa iaf att det här skulle vara sista säsongen. Och ja det blir ju skit kul -.- ingen av mina favoritserier kommer ju att finnas kvar så då blir det väl att man får kolla på sånt här skit såsom Ullared, Färjan dom eviga jä*la fruarna som tycks poppa upp i teverutan hela tiden. Och inte att glömma Anna Anka och hennes krakelspektakel röst. Den verkligen skär rätt igenom hjärnhalvorna ibland !! Nej den dagen tv guiden ser ut så kastar jag ut dumburken och bygger mig en dockteater och roar mig själv.

Men nu ska jag bannemej ta mig en cigarett och slappna av i hopp om att Elias kanske sover lite längre än 5-10 minuter.

Puss !


Solig dag.

Fint väder idag och då blir det öpnna förskolan för unga mammor med Suzanne :)
Har precis fått Elias och somna så strax ska jag kasta mig in i duschen och göra mig iordning. Det var väldigt jobbigt för min lilla ängel igår kväll/natt med. Dom där jä*la tänderna. Fyyyy ! Finner inga andra ord för hur mycket jag avskyr det ! Men han verkade vara lite piggare idag också, han åt gröt med men det tog sin lilla tid att få honom att gapa. Så jag hävde fruktpurén på gröten och då gick det bättre !

Pratade med min älskade far igår också, saknar dig så sjukt mycket pappa ! Hoppas vi ses väldigt snart !
Och den här månaden blir det till att handla julklappar och sånt med. Att man jämnt ska göra det i sista minuten. Nästa år ska jag fan börja med julklappar på sommaren redan. Japp låter som en himla bra idé !

Jaja, nu ska jag röka och sen ska jag kasta mig in i duschen medans Elias sover.
Hörs senare, puss & kram !


Frågor.

JAG KOMMER FRÅN: Ursprunglig en från Bergsjö/Hudiksvall

JAG SOVER: Jämnt ytterst, närmast dörren.

MIN FRITID: Umgås med min ängel, träffar vänner och spenderar tid med min familj.

OM SEX MÅNADER: Är min son 11 månader och jag är fortfarande mammaledig :)

JAG SAMLAR PÅ: Inget alls tror jag.

JAG BLIR GLAD AV: Min son och mina nära och kära.

JAG BLIR FÖRBANNAD PÅ: Folk som lever på skitsnack, och folk som är elak gentemot min familj.

GRÖNA ELLER RÖDA ÄPPLEN: Grön och helst ska dom vara sur med !

VEM RINGER DU NÄR DU ÄR ARG/LEDSEN: Någon som jag vet lyssnar.

GILLAR DU GOLF: Nej absolut inte. Måste vara den tråkigaste "sport" någonsin.

VAD SKULLE DU BEHÖVA NU: Ingenting, har allt jag behöver !

VAD HAR DU NU: Ett röksug som heter duga !

SENASTE FILM DU SÅG: Killers, skitbra film. Tycker att alla skulle se den !

VAD STÖR DU DIG PÅ JUST NU: Ingenting faktiskt. Fokuserar på potetiva saker då negativa gör att man mår dåligt.

VARFÖR: Varför vadå?

VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: Först halv 8 och sen sov vi vidare till klockan 10.

HAR DU ÄTIT FRUKOST IDAG, I SÅ FALL VAD: Två rostmackor och ett glas mjölk

HAR DU SOVIT I DIN EGEN SÄNG INATT: Japp det har jag !

HAR NÅGON ANNAN SOVIT I DIN SÄNG : Elias !

VAD SÅG DU SENAST PÅ TV: CSI

HAR DU STRUMPOR PÅ DIG NU: Japp

HUR SVARAR DU I TELEFON: Aa det är Elin eller Hallå.

VAD LÄNGTAR DU MEST TILL: Den dagen Elias säger mamma <3

VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL: Diska, äta och sova !

VAD SKA DU GÖRA IMORGON: Bara ta det lugnt, har varit nog med dramatik för ett år framöver idag !

VAD SKA DU INTE GÖRA IMORGON: Har inte en aning, tar dagen som den kommer ja !

VAD ÄR DU BÄST PÅ JUST NU: Att vara förälder !

VAD VILL DU BLI NÄR DU BLIR STOR: Äldre?

VAR VILL DU BO NÄR DU BLIR STOR: Spelar ingen roll, huvudsaken att min ängel är med mig !

HÅLLER DU DIG TILL NÅGON SPECIELL KOST: Nej

EXAKT HUR MYCKET GILLAR DU ATT BADA I HAVET: Helt okej

ÄR DET OKEJ ATT GRÅTA: Ja

NÄR GRÄT DU SENAST: Idag, som en galning !

PRATA ELLER VARA TYST: Beror på situationen.

VILKEN ÅRSTID TYCKER DU BÄST OM: Sommar

LADDAR DU HEM MUSIK & FILM FRÅN INTERNET: Inte nu längre

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VANN EN MILJON: Sätta in det på ett konto till Elias.

VAD ÄR DET BÄSTA MED JULAFTON: God mat, umgås med familj och Kalle Anka !

TÄNKER DU MYCKET PÅ DITT UTSEENDE: Nej

ÄR DU SKYLDIG NÅGON PENGAR: Nej

BÄR DU GLASÖGON ELLER LINSER: Glasögon, ända tills jag bröt av dom rackarna.

TYCKER DU DET ÄR VIKTIGT ATT HA MÄRKESKLÄDER: Nej, jag gillar kläder som sitter skönt !

NÄR GÅR DU UPP UR SÄNGEN EN TYPISK HELGMORRON: När Elias vaknar !

PÅ VEM/VAD AVREAGERAR DU DIG OFTAST: Något dött ting, såsom väggar till garderober.

HUR MÅNGA GÅNGER HAR DU FUSKAT PÅ ETT PROV: Några enstaka gånger.

HAR DU PIERCING: Ja

VILKA ÄR DE VIKTIGASTE PERSONERNA I DITT LIV: Min familj !


Kväll.

Nu är det kväll och jag har precis fått Elias att somna. Jäkla tänder säger jag bara. Jag önskar verkligen att jag kunde ta över hans smärta. Det är inte rättvist att ett oskyldigt barn ska ha så ont. Iaf inte min son !
Han fick en alvedon efter badet men det verkar som om den inte hjälper så himla mycket, så jag hoppas verkligen att tänderna spricker upp bara inom några dagar så att det inte håller på i en hel månad som det gör på vissa barn !

Sitter och kollar på CSI också, men gillade inte avsnittet så mycket idag. Så overkligt tycker jag ! Men det kan inte vara lätt och komma på en väldans massa avsnitt efterssom det varit så många säsonger och att avsnitten inte ska vara likadana. Hade nog klarat av ca 2 avsnitt innan jag börjat dra in dinosaurier och hela fadderullan haha !

Ska strax ställa mig och diska och sen tänkte jag göra någon kvällsfika för jag känner att efter idag så är jag värd det ! Tänkte mig oboy och rostmackor, eller kanske te. You never know hur det blir. Kanske slutar med en påse godis och 1.5 liter läsk. Haha nej då så illa blir det nog inte.

Men men to the sysselwork innan min ängel vaknar vilket jag tippar på. Tack gode gud för koffeintabletter säger jag bara ! Superbra uppfinning som verkligen fungerar ! Ett bra tips tycker jag !

Vi hörs imorgon !
Puss & Kram !




Katastrofdag.

Vilken jä*la dag kan jag bara säga.

Det hela började med att jag pratade med mormor i telefon, och helt plötsligt bröts det bara. Tänkte inte så mycket mer utan jag gick och bytte blöja på Elias. Så när jag var klar försökte jag ringa mormor igen, inget svar. Ringde nog över 20 gånger innan jag ringde till morsan och frågade om vi hade en nyckel hem till mormor och så förklarade jag varför jag undrade det. Men vi hade inga nycklar så jag försökte ringa mormor föera gånger igen utan något svar. Nu började jag att få panik och jag stressklädde på Elias för att springa över till mormor. Fort som farao gick det, har aldrig sprungit så snabbt i hela mitt liv och tårarna bara sprutade ur ögonen för jag var säker på att något hemskt hade hänt. Kommer fram helt andfådd kan knappt andas, bankar på vartenda jäkla fönster som finns i lägenheten utan något svar. Jag fick ännu mera panik och började gråta ännu mer. Sprang runt på andra sidan in i porten och plingade på dörren som en besatt idiot. Ingen öppnade, och jag ropade i brevlådan utan något svar. Nu började jag verkligen bli rädd. Jag hörde att teven var på och jag tyckte mig höra rinnande vatten ifrån toaletten och då börjar tankarna rusa runt i huvudet ännu mer.

Försöker ringa på hos grannen för att fråga om jag kunde få låna deras telefon för att ringa mamma. Men ingen öppnade där. Så det slutade med att jag gråtandes och kippandes efter luft ringer 112 och får prata med en kvinna som skickar mig vidare till polisen. Kommer inte ihåg så mycket av samtalet men jag talar iaf om vilken adress det är och vilket portnummer och att hon bor på nedervåningen. Dom säger att polisen ska komma så fort som möjligt och dom frågar om mormor har en säkerhetsdörr, visste inte då men nu vet jag att hon har en.
Polisen kommer efter ca 15 minuter och dom går in och konstaterar att det var en säkerhetsdörr så då går dom till hennes bakgård och säger till mig att dom slår in ett fönster. Strax efter kommer ambulansen utrullandes med en bår och in i porten.

Jag står utanför och hyperventlierar och väntar på att dom ska komma ut och säga att mormor ligger där eller något liknande. Men tillslut så kommer poliserna ut och säger att det inte fanns någon alls i lägenheten och då börjar jag gråta ännu mer, men morsan sa att det var för att förmodligen så släpptes allt från bröstet. Så hade dom ringt glasmästaren för att dom skulle komma med ett nytt fönster och jag skulle stanna kvart och vänta in dom. Det skulle ta 30 minuter så jag tänkte att jag går runt på baksidan för att det är där mormor skulle komma. Så när jag rundar hörnet på huset så ser jag hennes gröna lilla bil köra in och parkera framför hennes staket så jag springer fram och kramar henne och säger "Jag trodde du var död mormor".

Mormor ser superförvånad ut och jag talar om att jag ringt polisen och att dom slagit sönder hennes vardagsrumsfönster och hon ser ännu mer förvånad ut. Snyggpolisen kom ut från lägenheten och kom fram och frågade mormor om det var hon som bodde där och hon svarade "Ja det gör jag" . Då talade han om att det var han som hade slagit sönder rutan. Sen så pratade mormor med dom och gick in i lägenheten och det låg glas ända ut i hallen otroligt nog.
Så vi sopade hon och jag och mamma kom också för hon hade farit från jobbet.
Och det visade sig att mormor bara hade varit och handlat. Men du ska veta att du verkligen är älskad mormor och jag hoppas du är mig tacksam då jag fixade en helt ny fönster-ruta åt dig ;)
Nej skämt åsido, men jag ska fanemej ha en nyckel utifall detta skulle hända igen vilket jag inte hoppas !!!

Så det var en del av min dag, kan ju tala om att det verkligen är tänder påväg på Elias nu också. Han tuggar intensivt på allt och den bara rinner dreggel från munnen hans och han verkar ha ont för han matvägrar och han kan inte suga ordentligt på flaskan heller. Så det blir en alvedon ikväll innan han lägger sig så att han förhoppningsvis sover lite bättre än vad han gjorde inatt ! Just nu ligger gofisen och sover i vagnen efter en helstressig dag !

Men det är verkligen superskönt att det slutade bra och att mormor mår bra och att man kan skratta åt det hela nu. För mormors min när hon fick reda på allt är obetalbar, synd att man inte fick den på bild ;)

Så kom nu ihåg mormor att jag älskar dig så in i norden mycket !
Puss och kram !



Ps. Här är mormor blogg, hon uppdaterar nog med hennes del av berättelsen senare ! :)

Powernap.

Ååh, jag har fått sova 2 timmar bredvid min ängel så nu är all energi tillbaka. Han vaknade upp några gånger men det var bara att vagga honom och så somnade han om igen ! UNDERBARA POJK ! <3
Det vart inte någon gröt för Elias del förut då han matvägrade, både middagen igår och gröten idag. Så jag ringde mormor och frågade och då sa hon att det fömodligen är för att han har ont i munnen. Att han kniper ihop munnen av ren reflex ! Så jag hoppas det, ska prova att ge han gröt nu igen klockan 2 och se om det kanske går lite bättre. *Hoppas hoppas*

Ska nog dra iväg på en promenad efter att han ätit också, tror vi behöver friskluft båda 2, huvudet klarnar upp. Går ej att beskriva, men har man en molande värk i huvudet så försvinner den verkligen efter någon timmes promenad. Helt underbart ! Och just nu har jag en sån huvudvärk.

Jaja, nu ska jag iaf lägga mig bredvid Elias och busa lite, sen ska jag försöka att lägga honom på mage så att han kan träna på att åla sig framåt och inte bara snurra runt :)

Puss & Kram !



PS. Skitsnön är helt borta nu. YES !

Morgon.

Fyfarao, inatt har det inte alls varit mycket sömn. Elias har vaknar hur många gånger i timmen som helst och jag är så sjukt slut nu ! Så det blir inte mycket till uppdatering idag för jag ska försöka sova så mycket som det går för annars kommer jag att kollapsa !

Får se om jag orkar med en promenad, men jag tvivlar stenhårt på det.
Elias sitter just nu i babysittern och kollar på nå barnprogram. Ska göra iordning gröt åt honom om en stund. Sen när han somnar ska jag lägga mig i ett bad och slappna av litegranna, kan behövas !
Jaja, nu ska jag ta och klä på oss, vi båda sitter fortfarande i pyjamas haha !





Vi hörs kanske senare, puss !

<3



Idag är det 5 månader sedan du kom min ängel, och det har varit dom 5 bästa månaderna i mitt liv. Finns verkligen inte ord till att förklara den kärlek jag känner för dig. Du lyser verkligen upp allt. Ditt leende får mig att smälta tusen gånger om ! Elias du är verkligen allt för mig, jag vore helt enkelt ingenting utan dig och jag är så stolt över att just jag får vara din mamma ! JAG ÄLSKAR DIG MASSOR !

Sanningar.

10 frågor om sex och kärlek

Är du singel ? -
Ja
Haft något seriöst förhållande förut ? - Ja
Haft sex ? - Ja
Varit gravid ? - Ja
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej
Kärlek eller sex ? - Båda
Har du varit riktigt kär i någon ? - Japp, Alexander.
Finns det någon för dig just nu ? - Det vet jag inte.
Hur många gånger har du haft sex ? - Visste inte att man höll räkningen på sånt.


10 frågor om dig själv

Fullständiga namn ? -
Elin Lovisa Madelene Petersen
När fyller du år ? - Den 26 Augusti.
Några utsmyckningar på din kropp, isf vad ? - Ett flertal piercingar & en tatuering.
Vad har du på dig just nu ? - Mjukis byxor & en tröja
Vilken årstid är bäst ? - Sommar, helt klart !
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig ? - När min son ligger bredvid mig och myser.
Vad tycker du mest om hos dig själv ? - Mina ögonfransar & ögon
Vad är du bra på ? - Att göra illa mig, speciellt stortån & att ta hand om min son.
Vem älskar du mest på denna jord ? - Teddy Elias Petersen
Sover du hellre själv än tillsammans med någon ? - Beror på hur jag känner just då.


10 frågor om dina vänner

Vem är din allra bästa vän ? -
Camilla & Veronica
Vem vet allt om dig ? - Alexander
Vem är den roligaste av dina vänner ? - Eddie
Vem är snyggast av dina vänner ? - Eddie
Vem är mest partyprisse ? - Alla är nog lika
Vem är den du helst har filmkväll med ? - Spelar ingen roll
Vem av dina vänner är mest "evil" ? - Ingen ? Umgås ej med elaka personer.
Vem röker av dina vänner ? - Nästan alla
Du ska träffa en kille/tjej du tycker om, vem tar du med? - Ingen, träffar nog snubben själv ! 


10 frågor om din familj

Vem står dig närmast ? -
Min familj
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar ? - Bättre än dom flesta !
Vem är farligast i din familj ? - Ingen
Vem ser roligast ut i din familj ? - Ingen
Har ni några djur ? - En katt
Vem är coolast ? - Jag
Vem har du mest gemensamt med ? - Med alla 
Vem står för underhållningen ? -
Jag, resten har väldigt dålig humor förutom syster  
Vem sover du oftast med ? -
Min son
Roligaste kvällen med familjemedlem ? - Finns måånga


10 frågor om idag

Vad har du gjort ? -
Myst, promenerat och tagit det lugnt
Har du varit glad idag ? - Ja
Har du varit ledsen idag ? - Ja
Har du gjort något bra idag ? - Ja
Har du slagit någon idag ? - Nej
Vad ska du göra nu ? - Strax lägga mig och sova
Har du gjort något dåligt idag ? - Nej
Vad har du ätit idag ? - Frukost & Middag + lite onyttigt
Har du duschat idag ? - Nej jag ska nu snart
Är du trött ? - Ja


Dålig dag.

Har varit superirriterad nästan hela dagen. Men nu så är det mycket bättre. Kanske beror på hormonerna efter p-staven.

Hade sjukaaaste drömmen med, kan dock inte skriva ut den här då jag inte har en aning om vilka som läser med det handlade iaf om en av dom snyggaste karlar jag vet. Här i sverige, in real life. Kändisarna är så photoshoppade. Ibland när man vaknar upp ur drömmen och dom allra första sekunderna då man tror att det var verklighet, så var det idag. Haha och så blir man så sjukt besviken när det bara var en ynka dröm.
Inte för att drömmen kommer att bli verklighet, kan jag bara se mig i skyarna efter, dessutom var jag bara 15? sist jag träffade människan. Jaja.

Imorgon har ja ingen aning om vad jag och Elias ska hitta på, beror helt på vädret. Men en promenad ska jag unna oss iaf. Spelar ingen roll om det regnar, finns ju regnskydd till vagn och paraply till sig själv. Tycker att det är patetiskt och skylla på att man sitter hemma för att det småregnar. Nej skäms på er som gör så. Då kan man inte klaga på att man är "fet" om man inte gör någonting åt saken. Jag försöker iaf ;)
Inte för att jag är fet utan för att jag vill bli av med dom sista gravidkilona och kunna köpa mig en riktigt snygg party outfit och sen blir det en kväll men Veronica har vi bestämt. Men det blir någon gång efter årsskiftet. Tycker att Elias är lite för liten ännu !

Sen blir jag så jä*la less på facebook, så fort jag loggar in så blir jag utkastad. Piss-sida. Ändå har jag facebook-abstinens. Blir som sagt väldigt lätt beroende av saker haha !

Tror nog att jag tar en sväng förbi mormor om det är lugnt för henne vill säga !

Nu ska jag fortsätta kolla på Beck.

Puss !


Videoblogg.



Haha jag vet att jag låter som en kille och att jag läspar något extremt, men det är min första så.

Puss !

Bloggtorka.

Har verkligen varit i en svacka dom här senaste dagarna. Folk verkar inte förstå men att vara förälder är riktigt jobbigt ibland. Fruktansvärt jobbigt psykist och fysiskt sett. Och ännu mer blir det då jag har ändrat hela min personlighet på en väldigt kort tid.

Personen jag var innan jag var gravid skäms jag verkligen för idag, jag var en elak människa som enbart tänkte på sig själv. Jag hade många många problem och allt vart 100 gånger värre då min morfar gick bort. Min morfar var min hjälte, den som alltid fanns där. Och vi fick en sådan bra kontakt den sista tiden. Ända tills det hände en massa, jag hade ingen kontakt med morfar 1-2 månader innan han gick bort. Jag hade ingen kontakt med någon i min familj den perioden. Hemskaste stunden i mitt liv. Och alkoholkonsumtionen bara ökade, skolan sket sig. Allt vart helt enkelt åt helv*te !

Det finns så mycket jag ångrar, fast jag vill nog inte ändra något då allt som skett har gjort mig till den jag är idag. En tjej med väldigt mycket i bagaget, saker jag kan ta med när jag ska uppfostra min son. När folk tittar på mig så kan dom aldrig se på mig vad jag gått igenom. Det är fruktansvärt skönt, för i dagens samhälle spelar det tyvärr ingen roll om man ändrat på sig eller inte. Man blir lika stämplad ändå. Nu får ju ganska många reda på hur en liten del av mitt liv sett ut. Men vare sig dom ser det eller inte bryr jag mig inte. För jag vet att dom som tycker om mig som person inte bryr sig om hur jag var förr. 

Lite saker som jag tycker:

- Jag avskyr folk som skryter om att dom bor på behandlingshem eller vill hamna på hem för att dom tycker att den är "status" SKÄMS PÅ ER ! DET ÄR INTE ETT DUGG COOLT ! VÄX UPP !
- Jag avskyr folk som tycker att deras liv är hemsk för att mamma eller pappa vägrar köpa den där jackan för 5000.
- Jag avskyr folk som snackar en sådan massa skit om saker dom inte har en aning om. Tex mig, jag tror minsann att jag vet bäst om vad jag gjort i mitt liv.
- Jag avskyr folk som mobbar.
- Jag avskyr folk som har nollrespekt för andra.
- Jag tycker det är hemskt när folk inte ställer sig upp för pensionärer på bussar, tåg mm. Gör jämt så ont i mig när jag ser det. (ställer mig jämt upp själv)
- Jag har en extrem fobi för clowner, jag blir nästintill självmordsbenägen och gråter mig halvt ihjäl när jag ser en på tv, eller i verkligheten. Kan heller inte somna på nätterna då jag är helt 100 på att det ska stå en utanför fönstret.
- Jag har en väldigt nära och bra kontakt med min familj
- Jag har bara haft 1 riktig pojkvän, blir nästan aldrig kär.
- Jag har bara 5 riktiga tjejkompisar men jag har riktigt många killkompisar.
- Jag är en riktigt tråkig människa när det gäller mat, har supersvårt för att pröva nya saker.
- Jag bara älskar lakrits !
- Jag är en riktig sucker för Amerikanska serier.
- Jag har riktigt lätt för att bli "beroende" av saker. Tex torky. Får panik när det inte finns hemma.
- Min favoritartist är Eminem
- Jag tycker att min pappa är en av dom starkaste människorna på denna jord, han har gått igenom så mycket och han har vänt allt till det posetiva. Inte många som skulle klara av det.
- Får jag någon gång en "du har bara 1 år kvar att leva diagnos" skulle jag råna en bank & sätta in pengarna på ett konto utomlands till Elias & så skulle jag slå ihjäl några personen och sen skulle jag åka flygplan över Bermudatriangeln och se om man verkligen försvinner.

Nu ska jag göra iordning badvattnet till Elias.
Puss och kram !


Sådär såg jag ut för flera fleeera år sen. Haha !

Hej hej bloggen !

Riktigt usel uppdatering nu, men igår var en hemsk dag. Elias gallskrek i 5-6 timmar + en till när jag försökte lägga honom för natten. Så det slutade med att jag gav honom en alvedon fast han inte hade feber. Och det hjälpte så då somnade han ! Jag var så slut som människa och jag grät för det gör så ont i mig när han skriker så som han gjorde.

Idag har vi varit på BVC och så har han tagit 5 månaders vaccinet ! Han är så superduktig min ängel. Han satt upp på vågen med när vi vägde honom. Han hade inte gått upp så mycket men nu väger han iaf 8725 gram och är 68,5 lång ! Min stora pojk !

Nu ska jag sätta mig och vara social med morsan och mormor !
Puss och kram !


Finns det någon vackrare är Elias? Skulle inte tro det va ;)

Bra dag !

Today's gonna be a good day !
Fick reda på att faderskapstestet är klart idag och att det är Erik som är pappan. Känns verkligen bra då jag är less på det eviga skitsnacket som gått runt att det är något pundarhuvud som skulle vara pappa till min son. Never säger jag bara ! Har sagt från början att jag vet precis hur allt ligger till och nu visar det sig att jag hade rätt hela tiden. Haha så in your face ;)

Nog snackat om den, hoppas bara att Erik tar sitt ansvar nu. Vet ju inte hur han är som person men jag hoppas på att han är en mogen människa och inte en partyprisse. Inte för att det är något fel på såna det är bara att ja lagt den tiden bakom mig sen jag blev förälder och jag hoppas han gör samma.

Jaja, idag ska jag tvätta, diska och dammsuga här hemma. Sen klockan 7 ska jag träffa Veronica och prata lite. Sen ikväll blir det nog att bara ta det lugnt. Imorgon blir det filmkväll och mys med familjen ! På lördag skulle mormor ta med oss alla till Barkarby så att vi skulle få köpa julklappar i förskott. Gullig hon är hon min mormor. Bästa man kan ha ! Synd bara att det finns som som inte uppskattar sin familj. Men det är ju deras förlust !

Nu ska jag sätta igång med alla sysslor. Uppdaterar senare !
Puss & Kram !


Elias bara ett par minuter gammal ♥


Dålig uppdatering..

Fast jag sa tvärtom, men det har varit en massa idag med matlagning. Dick vart det inte tip top men det var min andra gång som jag lagade "riktig" mat så man kan inte förvänta sig det bästa varje gång. Man lär sig av sina misstag och nästa gång vet jag att man inte ska följa recept pedantiskt !

Pratade med Suzanne idag också, hon ska ju ha namngivningsfest för Milo och vi är ju bjuden, så jag ringe och frågade om det var något speciellt dom behövde. Men det var det inte så jag ska komma på någon riktigt bra present till lillkillen. Tänker dock inte skriva ut det här då jag vet att hon kikar in ibland. Haha ;)

Nu sitter jag och tittar på den nya serien Nikita som går på 5an, verkar inte så värst intressant.
Så jag ska nog pallra mig ut i köket och göra det sista inför kvällen !

Puss & Kram !


Barnvagnsmuffen jag pratade om, så himla skön. Tycker alla borde skaffa en !


Elias hand och fotavtryck som jag gjorde på öppna förskolan.


Världens vackraste pojke ! ♥


Världens vackraste pojke ♥


Världens vackraste pojke ♥


Världens vackraste pojke ♥



Och så 2 bilder på den vita skiten som insisterar på att fortsätta falla från skyn.
Med dom orden säger jag godnatt och hörs imorgon ! ♥

Snö..

Igår snöade det utav bara hälsningland här. Blåste och hade sig och jag vart självklart irriterad. Vill inte ha vinter, så nu siktar jag på att vinna en herrans massa pengar så att jag kan flytta till ett varmare land ! Jag är så less på vinter efter alla man upplevt i Bergsjö, 1-2 m snö och -20 -30 grader. Det är såna stunder man enbart vill gå och självdö. Nej fy, nog pratar om det.

Idag ska jag laga middag åt familjen, Mormor kommer också :) . Det blir fiskgratäng med potatis. Svingott ska det bli, hoppas jag. Det är andra gången i mitt liv nu som jag lagar något "stort". Inte makaroner och korv som är min standard middag haha ! Men om det misslyckas med fiskgratängen så kör jag nog på makaroner och korv som reserv ;)

Ska snart göra iordning gröt åt Elias, efter det blir det frukost till mig själv ! Sen diskar jag och sen ska jag ner på ICA och handla ingredienserna till maten.

Uppdaterar lite senare..

Puss & Kram


Kväll !

Sitter och kollar på den underbara serien desperate housewifes ! Så mycket intriger :D
Har följt serien sen säsong ett och den är en av mina stora favoriter, efter lost självklart ! Dom som skriver manusen till filmerna måste verkligen ha en extrem fantasi, jag själv skulle inte ens kunna komma på ett avsnitt. Men vissa är väl genier antar jag, haha !



Efter det så blir det till att göra sig iordning för sängen. Är trött som farao !
Elias har varit jätteglad idag, inge gnällig alls, bara när han har varit trött & när han är hungrig. Så det är superskönt. Mammas lilla troll <3

Men men nu ska jag fortsätta med mitt, uppdaterar lite bättre imorgon.
Puss & Kram !

Dusch !

Ska alldeles strax hoppa in i en dusch, ska nog ta den sista disken först ! Matlagningen gick bra, mormor och mamma gjorde det mesta och det vart mat för över 2 veckor så det lönar sig ju extremt ekonomiskt ! Det tog ungefär 1½ timme och få klart alltihopa och nu står allt utam 4 burkar i frysen !

Klockan 6 ska vi dra över till mormor och äta mat, hon har gjort rotmos och fläsklägg, men jag äter inte rotmos så hon skulle göra makaroner åt mig och syster ! Gullmormor min ! :)

Elias sitter i babaysittern och kollar på barnprogram, och idag när han åt mat i flaskan så höll han den helt själv under hela tiden ! Förut har det bara varit korta stunder. Han är så jä*la duktig min lilla ängel ! Stor börjar han bli med, får lite smått ångest när han utvecklas så snabbt !

Men nu måste jag göra mig iordning.
Skriver senare, puss och kram !

 

Bild 1: En liten del av burkarna, morötter och potatis.
Bild 2: Är broccolin som kokar.

Morron !

Har nog världens snällaste och bästa mamma ! Imorse när Elias vaknade, han ligger alltid och pratar och skrattar först och då sover jag fortfarande ända fram tills han skriker. Iaf mamma var in och hämtade honom så att jag fick sova utan att vakna, hur skönt som helst. Ibland är det verkligen superskönt och bli bortskämd på ett sådant vis :D

Idag ska vi äta middag hos mormor också, kul !
Sen till något hemskare, vaknade upp glad, sen såg jag att det snöade och då var man inte så glad längre. Åååh ta mig till något varmare land !!!

Men nu ska jag ta och klä på Elias och göra iordning gröt !

Skriver senare, puss & kram !


CSI

Har precis kollat klart på Top Model, ännu en serie jag älskar. Amerika kan verkligen det där med bra TV måste jag säga. Nu sitter jag och väntar på att CSI ska börja, är väldigt trött så jag lägger mig nog efter det programmet.

Såg att det tydligen är värsta snövarningen också, det känns ju jätte roligt. Vill inte ha någon vinter, klarar mig så bra utan det ! Vill ta bort hela den årstiden och bara ha Vår Sommar och Höst. Det vore hur sjukt bra som helst ! Slippa den eviga kylan som håller i sig i nästan 6 månader, nej fysatan ! Ska nog göra som björnarna och lägga mig i ide.

Nej nu är det nog med data sittande för idag, blir en dag imorgon med nya uppdateringar !
Så sov så gott hela högen så hörs vi imorgon !

Puss & Kram



Bild från Google .


Stoolt !!!

Elias vände sig just från rygg till mage, han har varit så nära i flera veckor nu och idag gjorde han det !! Är världens stoltaste mamma just nu iallafall ! UNDERBARA ÄNGEL !!! ♥

Snart är det dags för naken-time för min lilla kille, sen bad och sen ska han sova. Och ikväll blir det CSI :D . Sen efter det blir det nog sängen för mig, sitter och kollar på Vänner just nu, helt underbar serie det med ! Så typiskt min humor !

Men jaja, ville bara skriva ut hur sjukt duktig min vackra son är, så nu ska jag tillbaka till mitt. Skriver ikväll innan jag lägger mig !

Puss & Kram ♥




Tips !

Få massor av fler besökare här
30 garanterade och ju fler bloggar du tittar på ju fler besökare får du !
Hur bra som helst !

Puss


Home sweet home !

Hemma igen efter en väldigt lång promenad med mormor min ! Över två timmar var vi iväg, var ju på willys också, handlade pärer, broccoli, palsternacka och morötter så nu ska här göras barnmatspure !!! Men det blir imorgon, mormor kommer förbi och hjälper mig då jag inte är så speciellt duktig när det gäller köksarbete. ( därför ska jag gifta mig med en kock, eller iaf någon som kan laga mat ordentligt haha ) .

Nu ska jag snart ställa mig ocjh laga mat som inte är svårt, makaroner och korv. Elias har precis ätit, morotspuré och hans favorit päronpuré. Köpte en till sån burk på Willys då den bara finns där. Men snart är ju killen 5 månader och då finns det lite mer fruktpureér att välja emellan så det är ju bra ! Ska nog börja med välling då också, han blir inte riktigt mätt på mjölkersättningen längre och då äter han full flaska, 265 ml ! Mammas stora kille, växer så det knakar. Nästa fredag ska vi på BVC och då ska han ta 5 månaders vaccinet ! Så ska vi väga och mäta också och jag är lika nyfiken varje gång då han är lite extrem om man säger så. Är långt över kurvan än "vanliga" bebisar :D

Nej men nu ska jag försöka få lillen att somna en stund, mat = trött !

Pusspuss ♥



Finished.

Nu har Elias fått gröt och päronpuré i hans lilla mage. Ska snart lägga honom för han blir oftast jätte trött efter maten. Men bara den fasta maten, äter han mjölkersättning är han vaken minst 1 timma.
När han har somnat ska jag ställa mig och diska, fast jag ska nog göra frukost till mig själv först.
Sen ska jag förmodligen ta en promenad upp på Willys och handla lite, ICA här i bro har ju absolut ingenting när det gäller bebisar & barn. Sådant dåligt sortiment !
Ska handla hem mjölk också, det får jag inte glömma.

Asfint väder är det idag med så det blir nog skönt med en långpromenad, fast idag åker nog vantarna på då jag höll på att förfrysa dom igår ! Eller så drar jag bara på barnvagnsmuffen. Den är verkligen supervarm. Den ser inte så mycket ut för världen tycker jag, men morsan kom hem med en sån till mig och så prövade jag den bara för ett par veckor sen tror jag och den är verkligen super bra ! Så den rekomenderar ja till alla mammor där ute, vet inte riktigt hur mycket den kostar med det är lätt värt det om man inte gillar vantar osv.

Nej nu ska jag lägga Elias innan han blir jätte sur.
Uppdaterar förmodligen mer senare !


Elias när han var nykläckt ;) ♥


Godmorgon !!

Snabb uppdatering, Elias ska äta nu snart, så jag måste skynda mig att göra iordning gröt m.m, stress stress stress. Haha nej då, han är relativt lugn faktiskt, skönt som tusan !
Skriver sen ! Puss ♥




Natti natt !

Nu blir det sängen snart, ska väl lägga mig i soffan och kika lite på Beckfilmen, hade ju sett den men jag kan kolla ändå. Haha.

Uppdaterar mer imorgon.

Sov gott ♥


( En lite glad/gnällig bebis )

:)

Vad har du för TV-kanaler?
Oj, ja det är standard kanalerna + några till !

Har du åkt moped någon gång?
Japp, vem har inte det?

Har du busringt någon gång?
Nej jag tror faktiskt inte det, kanske när jag var yngre men inget som jag minns.

Har du fått felparkeringsböter?
Nej

Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm?
Nej det har jag inte, men innan jag dör ska jag !

Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Oj, vet inte hur långt det är men Bulgarien?

Vilken är din favorit bland tecknade serier?
Family guy helt klart ! Störtskön humor !

Kan du alla orden i nationalsången?
Ja om jag sjunger så ;)

Badkar eller duschkabin?
Båda, på vintern ska det vara badkar och på sommaren dusch :)

Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?

Levande begravd. Suverän film !

Chips eller popcorn?
Båda !

Vilken färg på läppstift använder du?
Använder inte det så ofta, men rött har jag haft någon gång ibland !

Apelsin- eller äppeljuice?
Apelsin !

Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
Morsan & Mormor

Favoritchoklad?
Marabou/Daim

När röstade du senast?
I år.

När åt du en hemodlad tomat sist?
I somras

Har du vunnit en prispokal någon gång?
Inte en pokal, men många medaljer ;)

Klarar du att tanka själv?
Haha det var nog den roligaste fråga jag fått, kan man inte tanka ska man inte ha körkort tycker jag ;)

Har du beställt något från exempelvis TV-shop?
Nej, är snabb som farao och byta kanal när det kommer ! ( Är extremt lättövertalad )

Pepsi eller Coca Cola?
COCA COLA !

Vad var det senaste du handlade?
Cola

Har du kräkts offentligt?
Japp

Tror du på kärlek vid första ögonblicket?
Nej, tror inte man kan älska utan att känna personen ordentligt!

Har du ringt något betalnummer?
Förstår nog inte den frågan riktigt..

Kan man vara vän med sitt ex?
Beror på vilket sätt man separerar på !

När besökte du ett sjukhus senast?
När jag var med Elias på KS för han hade eksem på kinderna av värmen !

Hade du mycket hår som liten bebis?
Jajjemän ;)

Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Inget

Vad har du i din väska?
Använder inte handväska längre, men i skötväskan har jag extra ombyte till Elias, blöjor, tvättservetter, leksaker till Elias, termos med vatten, vällingdosett, nappflaskor, cigg, nycklar & lite mer :)

Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Brukar oftast dansa omkring i badrummet när jag borstar tänderna, haha ;)

Vad är du tacksam för idag?
Att jag har en underbar familj ♥



1. Hur gammal är du om fem år? 25, gammelkärring ;)

2. Vem var den sista du träffade? Morsan

3. Hur lång är du? 167 tror jag att jag är, var länge sen jag mätte mig nu.

4. Vilken var den senaste film du sett? Beck - Levande Begravd

5. Vem ringde du senast? Pappa ♥

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Det minns jag inte, tror att det var till syster?

7. Var är dagens planer? Just nu är det kväll och imorgon tar jag dagen som den kommer !

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Ringa helt klart !

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda

10. När såg du senast din mamma? Nu :)

11. Vilken ögonfärg har du? Brun & Grön

12. När vaknade du idag? Först halv 8 sen sov jag & Elias vidare till halv 11 :) 

13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat? Tror inte det.

14. Vilken är din favoritplats? Där Elias, familj & vänner är ♥

15. Vilken plats föredrar du minst? Bland folk jag ogillar !

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag har verkligen ingen aning, men jag kan garantera att jag är lycklig tillsammans med min son ♥

17. Vad skrämde dig som barn? Clowner

18. Vem fick dig att skratta senast? Morsan !

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej !

20. Har du stationär eller bärbar dator? Bärbar

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Med, en stor T-shirt & boxertrosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3

23. Hur många landskap har du bott i? Oj, jag har tappat räkningen vid det här laget !

24. Har du någon gång spytt på fyllan? Inte av alkohol inte, maten måste varit dålig ;)

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor !

26. Är du social? I början kan jag vara lite blyg, men jag är fruktansvärt social, älskar att prata och skratta !

27. Vilken är din favoritglass? Päronsplitt & GB-Sandwich

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Sätta in hälften på ett sparkonto till Elias och sen hade jag nog kollat på något hus uppåt i Sverige ! 

29. Tycker du om Kinamat? Det är väl gott men ingen favorit !

30. Tycker du om kaffe? Nej

31. Vad dricker du till frukost? Mjölk eller Juice

32. Sover du på någon särskild sida? Beror på humör :)

33. Kan du spela poker? Jajjemän

34. Tycker du om att mysa? Jadå, gör väl ändå alla ?! 

35. Är du en beroendemänniska? Vet inte riktigt vad som menas med denna fråga.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp, min kusin !

37. Vill du ha barn? Har redan en son, men skulle jättegärna ha en till längre fram i livet !

38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska & lite Spanska

39. Har du någonsin åkt ambulans? Ja

40. Föredrar du havet eller en pool? Pool, vill helst se botten. Är as-skraj för alger !

41. Vad spenderar du helst pengar på? Elias ♥

42. Äger du dyra smycken? Ja

43. Har du någon gång testat narkotika? Har man varit ung så har man. Det är mitt svar.

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Middagsmat

45. Vem är den roligaste människan du känner? Eddie & min Syster

46. Välj ett ärr på din kropp? Alla på benen, påminner om min överenergiska och vilda barndom.

47. Vad har du för ringsignal? En av mina favoritlåtar

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Ja det har jag !

49. Flirtar du mycket? Nej jag flörtar nästan aldrig, men folk missuppfattar tydligen att vara social och glad med flörtig !

50. Vart togs din profilbild för din blogg? På furuvik tror ja !

51. Kan du byta olja på bilen? Haha, japp det kan jag. Hade varit väldigt pinsamt om jag inte kunnat det då jag gått fordon i gymnasiet !

52. Har du fått fortkörningsböter? Nej

53. Vilken var den senaste bok du läste? Minns ärligt talat inte

54. Läser du dagstidningen? Aftonbladet & Expressen på internet !

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej

56. Dansar du i bilen? Det har hänt ett par gånger ja ;)

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? The voice

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett telefonnummer

59. När var du i kyrkan senast? Flera flera år sedan.


Snart slut på helgen !

Men det ör inte så speciellt mycket, jag har ju Lördag hela veckan haha !
Veronica kom vid 14.00 så åt Elias och så gick vi ut, promenerade en stund och sen så tog vi en cigg med Robban och pratade och skrattade en lång stund. Så det var roligt.
Elias det charmtrollet var röd om nästippen när vi kom hem, men han frös inte så jag tror inte att det gör så mycket?!
Det finns ju någon grad-gräns, så när det är för kallt så ska man inte gå ut med bebisarna för att det är farligt för dom. Men jag vet inte riktigt vilken grad-gräns det är. Men det ska jag ta reda på. Usch, måste verkligen vara jobbigt och föda på vintern, har tur jag som födde i början på sommaren !

Ikväll kommer det en Beck film på 4an som jag ska titta på, Gamen hette den och den verkar asbra. Kände inte igen den så jag hoppas att jag inte sett den tidigare, tycker det är mycket bättre och kolla på en film man inte sett förut, inte om det är en komedi för då kan jag kolla på samma rulle flera gånger om dagen :P !

Elias har somnat nu också, men han vaknar upp och gnyr ca varannan minut så man får gå dit och stoppa i nappen, pussa på pannan och säga sov gott ! Attans vad jag älskar dig unge !!!!! <3

Jaja, nu ska jag plocka undan lite leksaker och så. Skriver innan jag lägger mig !

Puss !


( Är det bara jag som skrattar nå oerhört när jag ser den här?! )

..

Frukosten avklarad, nu ska jag försöka få min lilla suris till son att somna. Har är riktigt övertrött.

En liten video på min lilla skrutt när han är glad ! :)



Puss !

Frukost !

Godmorgon hela högen !
Nyss vaknade jag och Elias, älskar verkligen våra sovmornar ! Ska snart göra iordning gröt till honom och efter att han har ätit ska jag göra frukost åt mig ! Äggröra & grönsaker får se om jag tar en smörgås till också !
Efter det ska jag diska, sen tar jag nog ett träningspass på WII fit, sen en dusch ;) . Klockan 2 kommer Veronica och då ska vi ta en promenad. Och vädret är superfint så det blir garanterat en skön promenad. Och tack vare världens bästa mormor har man en varm och skön jacka så man slipper frysa.

Morsan är och jobbar idag stackaren, tycker synd om henne. Men hon är ledig på tisdag så det är ju skönt ! Men nu folket är det dags att börja med allt ! Skriver lite senare.

Puss !


Back in the game !

Så nu är jag tillbaka efter några dagars bloggpaus. Skönt har det varit, har inte fått så mycket gjort men såna dagar gillas. Då man bara tar vara på stunden och njuter för fulla muggar av det underbara liv man har ! Är så ofattbart lycklig, vill så gärna beskriva hur mycket men det går inte. Finns inga ord som kan förklara !

Igår hade familjen en spel/film kväll, sjukt roligt var det och vi kollade på den senaste beckfilmen Levande Begravd. Faktiskt en av de bästa bland Beck filmerna, och förövrigt har jag en liten gubb-crush på Persbrandt, så ser du det här lämna tanten du har och gift dig med mig ! Haha !
Sen spelade vi chicago men jag var så trött så jag avbröt mitt i spelet och gick och la mig, så socialt i know ;)

Idag har jag varit ner till Centrum och lämnat tillbaka filmen från igår, handlat blöjor & mat till Elias, sen drog vi vidare till mormor som förövrigt bjöd på den godaste maten jag ätit på länge ! Vet inte vad det hette men det var kött & pärer, grönsaker och baugetter ! Suveränt gott ! Sen var vi där en stund och sen skulle mormor och morsan ner och umgås lite så jag drog hem med syster och hjälpte henne med den sista touchen på hennes halloween outfit. Sjukt fin vart hon men lite väl "sexigt" kanske. Känns sjukt då jag fortfarande ser henne som min lilla 10 åriga syster, är ganska ofattbart att hon blir 18 nästa år. ( Då ska jag bjuda henne på fallskärmshoppning ) .

Elias har varit extremt gnällig idag, vet inte varför och jag känner inga fler "bulor" i tandköttet på honom. Men det kanske ligger och moler. Tycker synd om min ängel iaf ! Tur är det väl att man inte kommer ihåg det sen när man blir äldre, tror det är så iallefall för mig. Men jag har inte alls mycket minne från när jag var liten, första riktiga var jag nog 6 år ! Men det finns massa foton så det är ju kul :D

Justja, vägde mig idag när jag var hos mormor, ( vi har ju ingen våg här hemma ) och jag hade tappat ytterligare 2 kilo, så snart så är jag där jag vill vara viktmässigt ! :)

Lägger upp lite bilder som syster min har knäppt också, asfina är dom !

Puss & Kram !


Mitt hjärta !


Mitt hjärta !


Stiligaste bilden på Elias & sin Gammel-mormor  !


Elias & Mormor !


Bild på min extremt vackra syster ! ( Och ja vi är helsystrar )


Här är hennes outfit !


Hahahaha nu kommer hon att döda mig när hon ser att jag lagt upp den här bilden. Så hörs vi inte imorgon så vet ni vad som hänt ! HAHAHAHAH !

Puss & Godnatt !

Ork?!

Tar en bloggpaus ett par dagar nu. Har helt enkelt ingen ork. Kan möjligtvis skriva något ibland men inte flera gånger om dagen. Högst 3 dagar tar jag en paus !

Puss & Kram !


..

Fruktansvärt dålig uppdatering idag men jag har inte alls haft tid att sitta vid datorn idag.
Var ju och pratade om p-stav hos någon tant ja Jakobsberg idag och fick en tid imorgon bitti då jag ska sätta in den. Så det är sjukt najs, den hämmar tydligen ägglossningen och ingen ägglossning betyder ingen mens ! :D

Var på hm idag också, köpte en skjort-body och ett par skor till Elias, as fina ! Lägger upp bilder på dom imorgon för nu orkar jag inte ! Ska snart lägga mig, ska bara kolla klart på DH och sen Cougar Town !

Nej usch, jag har inte en aning om vad jag ska skriva med !
Så jag gör det imorgon.

Puss & Kram !


<3



Det är helt otroligt vad du gör mig lycklig min ängel.
Mamma älskar dig så fruktansvärt mycket ! <3


God Morgon !

Idag är det Jakobsberg som gäller för min del. Jag tänkte ta kvart över 1 tåget så att jag är där en stund innan utifall jag skulle gå vilse ( som är min specialité ) .
Har sovit utan mardrömmar inatt så det är jag tacksam för. Är hyfsat utvilad ! Ska snart börja göra mig iordning så att man slipper stressa senare !
Men jag skriver några rader när jag kommer hem igen !

Puss & Kram !


Helt slut !

Nu är jag riktigt trött, jag har en extrem nackspärr och jag fryser om fötterna.
Ska bara diska en flaska och sen ska jag häva påslakan och örngott på mitt täcke och mina kuddar.
Elias har varit super grinig idag men jag tippar på att det är små tandsingarna.

Imorgon ska jag till Jakobsberg på nå samtal angående p-stav. Så mamma skulle ta Elias dom timmar jag är borta. Så det är skönt faktiskt. Ska vara där klockan 2 men jag tänkte åka lite tidigare för jag är inte riktigt hundra på vilket hus det är. Men jag ska nog hitta !

I övermorgon så ska min syster ta min kusin och fara på äventyrsbadet "Sydpolen" . Skulle ha velat följa med men känner mig inte så pepp på att fara så långt med Elias nu när han är så grinig. Så vi kör på hemmaplan han och jag. Mysigt mysigt :)
Nej nu håller jag verkligen på att somna här, så ska göra iordning allt.
Skriver imorgon.

Puss & Kram !


Elias när han låg i magen :)


Världens vackraste !

Elias från idag !


Shajsess !

Haha har sovit en liten stund bredvid min ängel ! Var skönt men nu har jag en fruktansvärd nackspärr.
Man ligger ju och spänner sig som in i norden.
Ska snart göra iordning mat åt Elias, blir moror&potatis puré som jag kokade igår. Sen får han päronpuré till.
Gott gott får jag hoppas ! Har inte blivit någon promenad idag heller men jag ska ta en imorgon, är så mörkt ute nu och jag gillar inte att vara ute då. Är väl så när man bor i Stockholm antar jag.
Såna saker gör att man verkligen saknar Bergsjö, där kan man sova utan att låsa dörren. Man kan ha nycklarna i bilen utan att den blir stulen och man behöver aldrig känna sig otrygg om man inte är extremparanoid då !

Nej nu blir det en cigarett och sen ska jag göra mat som sagt !
Skriver kanske sen om jag inte somnar.
Puss & Kram ♥


(Bjur på en bild på fetmagen 5 veckor & 10 dagar innan förlossning )


:)

133 tonårsfrågor.
 
 
- Fyra frågor om förhållanden
Är du singel? - Japp
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? - Nej
Hur många har du varit kär i? - 1
Är du kär just nu? - Nej du tack !

- Tio frågor om dig själv
Namn? - Elin Petersen
När fyller du år? - 26 Augusti
Några piercingar? - Ganska många ja !
Vad har du på dig just nu? - Mjukiskläder självfallet !
Vilken årstid är bäst? - Sommaren !
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Olika, huvudsaken att min ängel är där ♥ 
Vad tycker du mest om hos dig själv? - Mina ögonfransar, långa och fina ;)
Vem älskar du mest på denna jorden? - Elias ! ♥
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Ensam, om det inte är Elias då ♥ 

- 4 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? - 2 styckern tror jag !
Vem är den roligaste av dina vänner? - Det måste vara Eddie :)
Vem är snyggast av dina vänner? - Eddie där med :D
Vem är mest partyprisse? - Alexander då !

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? - Alla ! ♥

Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Självklart !
Vem är farligast i din familj? - Jag
Vem ser roligast ut i din familj? - Hahaha !
Vem är coolast? - Jag !
vem sover du oftast med? - Elias ♥
Roligaste kvällen med familjen? - Finns många !

 
10 frågor om idag
Vad har du gjort? - Vaknat och myst med Elias !
Vad ska du göra nu? - Strax göra iordning gröt åt Elias
Har du gjort något dåligt idag? - Nej, jag gör aldrig dåliga saker längre ;)
Vad har du ätit idag? - Inget ännu
Har du duschat idag? - Ska göra det efter att Elias ätit
Är du trött nu? - Nej nej !
Vad händer idag? - Promenad
Går du i skolan? - Nej
Har du varit i skolan idag? - Nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? - Underbart bra
Har du piercat dig? - Japp
Är du hungrig nu? - Nej
Vad är klockan nu just nu? - 10.36
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? - Facebook & Blogg.se

TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Haha en tant från upplands bro kommun !
Vem ringde du senast? - Pappa
Vem sms:a till dig senast? - Linda
Vem  sms:a du till senast? - Mamma

-FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din mamma? - Idag
Hur länge sen var det du träffa din farsa? - För längesen :(

- ÖVRIGT
Gillar du punk? - Nej
Har du sminkat dig idag? - Nej

MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Nej
Vilket är ditt favoritband/artist? - Eminem
Vad gillar du för musik? - Lite olika

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? - Japp
Har du fler än 3 jeans? - Japp
Har du fler än 5 tröjor? - Japp

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ibland
Använder du wax? - Nej
Använder du ögonskugga? - Ibland
Använder du kajal? - Ibland
Använder du hårspray? - Ibland
Använder du volymspray? - Ibland
Använder du mousse? - Ibland
Använder du deodorant? - Ja
Använder du parfym? - Ibland
Använder du läppglans/läppstift? - Nej
Använder du brunkräm? - Nej
Använder du rouge? - Ibland
Uppsatt hår eller hängande? - Uppsatt
Plattar/lockar du håret varje dag? - Nej

- KÄRLEK
Är du kär just nu? - Nej tack
Har du kysst någon idag? - Nej
När kysste du någon senast? - Var ett tag sen
Är du romantisk? - Haha nej, är nog den minst romantiska på denna jord !
Vill du vara singel eller ha ett förhållande?- Singel
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Nej
Vem sov du senast bredvid? - Elias ♥
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig som vän? - Jag har nog ärligt aldrig hört det ;)
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej

Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Elias namn ska jag tatuera men ingen annans !
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Bra personlighet + hyfsat utseende

Godmorgon !!

Har alla sovit gott? Det har inte jag, har drömt en sån sjuk mardröm så det är inte klokt !
Drömde att jag var tillbaka på Börstil och jag hade med Elias med mig där. Jag hamnade i bråk med någon som bodde där och då skulle dom ta Elias ifrån mig ! Så jävla hemskt, vaknade upp gråtfärdig och kallsvettig och trodde det var sant tills jag såg min ängel bredvid mig ! Nej jag hoppas verkligen såna drömmar håller sig ifrån mig nu ! Och dom som skulle ta Elias var dom 2 snällaste ( och snyggaste ) personalerna som jobbade där när jag bodde där, huvva aldrig mer säger jag bara !

Idag blir det som sagt en promenad, fast det är astrist väder men friskluft är ju bra och motion ännu bättre, ska ringa Veronica och höra om hon är hemma och om har lust och följa med :) .
Var längesen jag träffade henne nu, tycker det är astråkigt då vi har känt varandra sen barnsben, tror vi var mellan 3-5 år ! Så det är ganska många år !

Nu ska jag strax göra iordning lite gröt åt min ängel och sen ska jag kasta mig in i en dusch !

Puss & Kram ! ♥


( Vart en lite mörk bild men man ser iaf hur jä*la vacker son jag har :) )


RSS 2.0