Snart middagsdags!

Har haft en mysig eftermiddag med min kära son.
Har precis diskat klart medans morsan gjorde iordning maten. Just nu står den i ugnen och är klar om 15 min! Det blir hemmagjord lasagne. Gott som fan ska det bli! Och Elias ska få han också ;)

Ikväll blir det spelkväll med morsan, old times. Supermario på Wii. Har inte spelat det på länge så det kommer nog bli skit kul! Iaf för mig då jag är bäst på tv-spel mohahah ;)

Men nu ska jag busa lite med Elias, blev en kort liten update så ni ser att jag lever.
XOXO



Inget bloggande igår.

Det tror jag nog att ni märkte, men jag kände bara inte för det!
Elias hade en av sina sämre dagar och jag med för den delen. Idag vaknade han halv 7. Fick välling och sov till halv 8. Usch  vad jag saknar mina sovmornar till 10-11 hah.

Idag blir det till att göra nada tror jag, eller jo tvätta ska jag göra men det är ju inte direkt så jobbigt. Bara långtråkigt när man ska hänga upp skiten fyfan! Idag är jag verkligen en bitterf**** känner jag, så det är nog bäst att man håller sig hemma då med ;)

Nu ska jag ta och byta blöja på Elias och sen vettefarao.
Puss!

Nattuggla.

Det vart en bra dag även fast jag var trött och grinig.
Jag har en helt underbar son som säkert känner av att mamma är trött och så sover han en timma eller två! Nackdelen är väl att jag inte kan somna på kvällarna när jag sovit på dagen. Men ska kasta mig i säng alldeles strax! Jag hoppas på fint väder imorgon så jag och lillherren kan dra iväg på någonting.

Ska köpa massa frukt imorgon (allt utom banan)* och göra en liten fruktsallad åt Elias. Tror att han skulle gilla det faktiskt, det var systeryster min som kom med förslaget. Hon är då bra klok hon den lilla damen, själv kan jag erkänna att jag nog aldrig skulle komma på något sånt själv.
*Varför jag inte ska köpa banan är för att Elias gör 2:an något så fruktansvärt när han äter det. Igår så vart det 7 stycken illaluktande blöjor att ta hand om. Fyy!

Men idag (utan banan) så har det bara varit 2 stycken. Intressant tycker ni men det här är ju en mammablogg och då ingår ju blöjbyten m.m.
Nej nu tror jag att jag hörde Elias. Han drömmer nog igen.
Uppdaterar imorgon.

Sov så gott :)



Jag just nu!


Fy jääkla %¤#&&"

Vilken satans piss natt, är trött som en jäkla gris idag.
Men tji fick man väl för att man fick en himla underbar sömn natten innan. Nej fyfan, Elias höll igång till halv 6 imorse, sen ville han upp klockan 7. Jag gjorde välling och fick han att somna om till halv 8. Tack gode gud, annars vet jag inte vad jag hade tagit mig till. Det kändes som om jag skulle somna både ståendes & sittandes.
Huuga, så jag hoppas på att Elias sover en liten längre stund sen efter lunch så jag kan få sova med!!

Att vara ensam är verkligen inte lätt ibland, but what doesn't kill you only makes you stronger!
HELL YES IT DOES!

Jag är fan en hundra gånger bättre människa just nu än för några år sedan, även om jag är trött och grinig! Jag är glad att jag fick en sådan chans till att ändra hela mig och min livsstil då jag var väldigt destruktiv i mitt beteende tyvärr. Nej nog om det, ska inte sitta och skriva om en massa hemskt nu inte bara för att man är på dåligt piss humör!

Det blir nog inge barkarby alls idag, tänkte skylla på vädret nu först men det är fanemej för att jag är så trött som jag är. Får dra iväg i helgen istället! Måste hitta en födelsedagspresent åt Elias ju!!!

Nej fyfan, nu ska jag försöka få elias att ligga och gosa med mamma sin en stund!
Puss & Kram! Hoppas ni haft en bättre natt än mig iaf!



Nattläsning.

Filmen var bra, lite sorglig, obehaglig men bra!
Så den rekommenderar jag faktiskt, The last house on the left heter den som sagt. Elias sover fortfarande och jag ska strax sova jag med. Är bara tandborstningen kvar och sen kanske en godnattcigg på det.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva nu så här på kvällskantet, är alldeles vimmelkantig av trötthet haha. Men jag ska försöka hitta skrivanda till imorgon. Och så fort jag får tillbaka telefonen blir det en mycket bättre uppdatering av min kära blogg! Allt för mina läsares skull ;)

Så nu är det läggdags iaf!
Puss & Kram!


Gammal men gillar'n. Tänk att det var en liten Elias där inne :)

Kväll och filmmys.

Elias har somnat för ca 15 minuter sen så då tänkte jag på att kanske uppdatera lite.
Fick ju ett filmtips av min käre vän Sandra häromdagen så jag tänkte titta på den filmen ikväll nu när Elias ändå somnat. Och om den är allt för hemsk passar jag på nu medans det är ljust ute haha!

Den heter iaf The last house on the left. Vill ni veta vad den handlar om är det bara att googla :)

Idag har vi umgåtts med V hela dagen, mysigt och det hade hänt lite saker så hon fick gråta ut och va arg och hela köret. Hon vet att jag finns här om hon behöver och det är skönt att hon väljer att komma till mig. Vi har ju ioförsig känt varandra sedan vi var runt ett år så! Men vi har ju bott på avstånd så vi har inte setts så ofta som man velat tyvärr. Men nu blir det förhoppningsvis lite oftare.

Det är ju skönt då jag inte känner så många i den här hålan haha. Eller ja, några i min egna ålder! Och dessutom brudar då jag aldrig haft många utav dom, har alltid haft mer killkompisar. Vet ej varför men det är så mycket lugnare och ha killpolers. Inte lika mycket drama som det kan bli med brudar hahahah!

Imorgon kanske det blir barkarby, får se hur vädret ser ut (som vanligt). Undrar om jag skriver så för att jag är lat?
Nej tveksamt, inte är jag brydd heller. Norrlänning som man är ;)

Men nu är det filmdags folket, maybe vi hörs later!



Bra ord.

Med anledning av terrordåden i Norge skriver nu Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson en längre text om sina känslor inför det som skett och hur det hela hanterats i svensk media.

Det är inte särdeles ofta jag blir förbannad, men nu är jag det. Parallellt med chocken och sorgen efter det fasansfulla som drabbat vårt västra grannland har jag under de senaste dagarna utvecklat ett allt större mått av ilska. Jag inbillar mig att det är tillåtet även för någon i min ställning under dessa omständigheter.

Förbannad är jag av flera skäl.

Dels är jag givetvis förbannad på den till synes mycket sjuka människa som utfört dessa dåd. Det finns inte ord för att beskriva den avsky jag känner inför honom och hans handlingar. Så många människors liv som han tagit och så många fler människors liv han raserat. Det är obeskrivligt vidrigt.

Dels är jag förbannad på att det finns debattörer, till och med enstaka partivänner, som inte förstår att hantera den här situationen med största respekt och empati för alla de drabbade. Som politisk företrädare uttrycker man sig inte spontant och ogenomtänkt i svåra situationer. Man söker inte de enkla förklaringarna. Man gör överhuvudtaget inte politik av en sådan här tragedi.

Detta innebär naturligtvis att jag dessutom är förbannad på den pseudodebatt som skapats och ivrigt underblåses av samma krafter som under många år strävat efter att tysta diskussionen om den misslyckade invandrings- och integrationspolitiken. De vädrar nu morgonluft. Helt ogenerat, emellanåt subtilt, skyller de detta vansinnesdåd, utfört av en terrorist och massmördare, på i stort sett alla som fört fram kritik mot ett misslyckat samhällsexperiment. Det är möjligen effektivt. Helt säkert är det både ohederligt och smaklöst.

Det är inte minst orimligt.

Vem som helst kan se att den här terroristen har en politisk agenda, men en seriös bedömare tillstår också att den bygger på ett hopkok av allehanda teorier, åsikter och konspirationer. Det tycks vara så, att agendan konstruerats för att legitimera vad det egentligen handlar om: hat och våld.

Man måste självklart tillåtas kritisera svensk invandringspolitik utan att hållas ansvarig för vad den här massmördaren har gjort. Den som säger något annat har som enda syfte att kväsa en viktig debatt. Det kan jag inte acceptera

Jag kan inte heller acceptera att man försöker hålla mig eller mitt parti ansvarig för den här massmördarens handlingar. Hela det demokratiska samhället – som också vi är en del av – är angripet. Jag, i egenskap av demokrat och folkvald, är angripen och jag är uppriktigt bedrövad över att det finns människor i det här landet som använder en sådan här tragedi för att plocka politiska poäng.

Polarisering är precis vad denna avskyvärda terrorist vill ha. Låt oss inte ge honom det! Låt oss istället ta vårt ansvar, göra gemensam sak och stå upp för grundläggande demokratiska värden – mot våld och extremism.

Sverigedemokraternas riksdagsblogg

 

Text tagen från: Politiskt inkorrekt.


Changed plans.

Vart lite ändrade planer idag.
Inge barkarby då jag fick ett samtal för en stund sen och en vän kommer förbi på en fika. Det var ett tag sen vi sågs så det ska bli kul! Elias har iaf sovit en liten stund nu på förmiddagen så jag får väl se om han känner för att sova något senare eller om han vill vara vaken tills han ska sova för natten.

Det verkar som om vädret håller på att spricka upp också och det gillas kan ja ju tala om, ska ringa sandra senare när V åkt hem igen och höra om hon har lust att ta en promenad. Var ett tag sen vi sågs också och det är inte okej haha, spec inte när vi bor i samma håla hahaha!

Lillefis sitter just nu här bredvid mig och bläddrar i sina böcker. Det är så roligt att se vad han utvecklas, för cirka en månad sen var han inte intresserad alls av att bläddra själv men nu så! Men det mysigaste både han och jag vet är när vi har lässtund och det är ju kul! Jag fick ett mail av libero? där dom skrev att det är bra för barnet verbalt i utvecklingssyfte. Så det är ju kul att man gjort det sen han var en liten bebis :)

Haha och förut idag så satt Elias och jag och åt mellanmål, så satte jag ner honom på golvet och så skulle jag torka av hans stol och mattan under. Så vänder jag mig om och han är helt borta. Då ropar jag på honom och då hör jag hur han sitter och fnissar någonstans. Och när jag väl hittar honom sitter han i vagnen och försöker knäppa på sig selen. Söta unge, fy vad mamma älskar dig!

Men men, nu är det dags att dra sig tillbaka till verkligheten..
Puss & Kram!


Bild från nyss !

Trött brud.

Somnade klockan 8 igår kväll därav inga uppdateringar som jag lovat.
Känner mig iaf otroligt utvilad idag då jag fick sova 11,5 timmar oavbrutet och det behövdes kan jag lova. Var längesen jag fick mig en hel natts sömn, måste verkligen lära mig att gå i säng i tid om kvällarna. För somnar man runt 2-3 ibland 4 så är det inte många timmar innan min lille herre vill upp och busa järnet.
Självdiciplin Elin, självdiciplin.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på för kul, skulle vilja ta en sväng till Barkarby idag men vädret ser inte så lovande ut. Det vore ju en sak om affärerna låg inomhus som i jakan och kista men det gör dom ju inte där. Plus att det är nog stockholm blåshål där ute så regnet piskar ju nästintill haha. Men som sagt vi får se hur det blir.

Ska försöka uppdatera så gott som det går men när jag är borta är det lite svårt efterssom jag har en lite mindre "modern" telefon nu under tiden min älskling är på lagning. Men men, ni får klara er endå. Även fast vissa verkar helt besatt av min blogg, så många sidvisningar som jag har är helt sjukt hahahah! Men puss på er posetiva läsare där ute. Ni andra gör bäst i att sluta läsa min blogg då det verkar som om mitt liv river er i ögonen och då ni försöker lägga ord i min mun.


Nu när jag ändå är igång så vill jag påpeka att jag aldrig sagt och aldrig kommer säga att våldtäktsoffer inte ska få göra abort, och pga att jag lade upp "Ett ofött barns dagbok" betyder det inte att jag är emot abort. Jag har själv gjort en abort och det skulle väl ändå vara dubbelmoral av mig själv om jag ens hade sådana åsikter?!

Jag tycker att aborter självklart ska finnas som ett alternativ men absolut inte som ett preventiv. För att det är "skönare" utan kondom, eller jag mår dåligt av mina p-piller. Eller jag kan inte få upp den utan kondom. Såna dåliga jävla bortförklaringar! Det finns så otroligt många preventivmedel just för tjejer, och det är bara att gå till ungdomsmottagningen och klargöra alla alternativ.

Nu ska jag busa lite med min bebis innan han ska sova middag.
Puss & Kram!




Borta bra men hemma bäst.

Idag blir det inte så mycket uppdatering då jag inte kommer vara hemma.
Men ska försöka dra ihop några inlägg ikväll när jag är hemma och Elias sover för natten.

Har iaf haft en toppemorgon med lite funderingar över hur personer är funtade, sätter ord i munnen på en. Blir ett inlägg om det ikväll iaf. Nu ska vi dra iväg.

Puss!




Tänder.

Glömde lägga upp den här för några dagar sen då Elias fått ännu en tand :)



Kvällsinlägg.

Idag har det varit en riktig toppendag!
Hyfsat väder, glad son, telefon på lagning och en underbar familj och underbara vänner! Tänk så lyckligt lottad man är! Imorgon har jag inte riktigt bestämt vad jag ska hitta på. Ska iaf ringa Sandra och fråga om hon och hennes sötnos har lust med en promenad! Underbar tjej kan jag lova!
Och snart blir hennes gokille ett helt år med, ska leta reda på en riktigt bra födelsedagspresent åt honom :)

Har inte så mycket mer att skriva ikväll, ska försöka på en bättre uppdatering imorgon :)
Puss Elin!





Första sminkningen på över 2 månader, snygg. HELLYES!!!!

Dagens roliga ;)

Anonym om Dagens roligaste.:
Men det är 10 st sockerbitar i ett russinpaket.
IP:


Anonym om Kommentar.:
Var bara en rolig tanke. Hittade en sida här om dagen med information om socker som man inte hade en aning om, och så trillade jag in på denna blogg och råkade just då läsa om russin. Jag gav också mina barn russin i den åldern för de tycker ju om sådant där de får tugga lite. 

IP:

Mariah om Svar på tal.:
Jag kan säga dej det Elin, Det är inte jag som kommentarat för jag har varit bortrest och har annat för mej än att lägga dumma kommentarer. 

Så tycker du ska ta reda på fakta innan du kastar skit på mig.
Denna kommentar är inte godkänd. IP:

Tänk vad kul att dessa kommentarer kommer från samma människa haha. Och mig veterligen har du bara ett barn! Haha så ikväll stod detta för dagens asgarv ;)

Home again.

Nu är jag hemma igen efter en heldag ute.
Kvavt, sol och regn har det varit men riktigt skönt. Först var jag till kungsängen på banken och ordnade lite saker där och sen drog vi vidare till Barkarby. Lämnade äntligen in min telefon på lagning så om 2-3 veckor är den hemma och fungerande igen. Längtar verkligen! Haha HTC is the shit kan ja ju lova!

Var in på toys'r'us och letade en specifik leksak men jag hade bara 25 minuter på mig så jag hann inte kolla så noga. Men jag ska tillbaka i veckan eller nästa och kika i lugn och ro.

Ikväll blir det bara mys här hemma, förhoppningsvis kommer det nå bra på teven eller så får jag hitta på något annat. Men nu har min ängel ätit klart så nu ska jag ta honom. Uppdarerar lite senare ikväll.

Puss Elin.



Svar på tal.

Anonym om Ett ofött barns dagbok.:
Usch så okänslig man kan vara att ens vilja sprida detta vidare i sin blogg... Respektlöst för dem kvinnor/tjejer som faktiskt har gått igenom detta svåra och jobbiga beslut som en abort är. Och det är väl ändå ett personligt val som kan ha sina olika anledningar.

Denna kommentar är inte godkänd. IP: Lägger ej upp ipp-nr.



Vilken idiot du är, jag har själv gjort en abort i unga dagar och jag klarar av att läsa detta. Och varför jag lade upp denna på min blogg är för att det kändes i hjärtat när jag läste vad som står. Och det här är min blogg så passar det inte så stick.
Och att man är så löjlig att inte kunna stå för vem man är visar bara på hur mogen man är som person ;)

Kollade din ip-adress med och det visar sig att du bor i norrköping. Undra vem det kan vara.



Good freaking morning ;)

En underbar sovmorgon kan ja ju tala om!!!
Elias vaknade vid halv 8 fick en flaska välling och somnade om till halv 9. Då var vi uppe en timme och sen var han supertrött igen så då somnade vi om tills nu! Eller ja för ca 25 minuter sen, halv 12 steg vi upp igen. Najs najs, idag ska jag till banken i kungsängen och sen ska jag vidare till barkarby och kika lite.

Får se om jag finner tiden men jag måste på IKEA. Måste ha skåpsspärrar!!!! Haha!

Jaja, nu ska jag ta och skala en banan åt min älskade som precis ätit upp sitt mellan mål bestående av smörgås och ett glas mjölk. Måste bara skriva att det är sjukt fint väder idag också wiiihooooOO!

Puss Elin.


Film.

Nu sitter jag här nyduschad och dann och ska dra på en rulle alldeles strax.
Ikväll blir det en film som heter Trust. Kommer säkert att grina ett par hundra gånger då den har en hemsk handling!
Lite om filmen:

Will och Lynn Cameron har alltid känt sig säkra i sitt hem. När deras 14-åriga dotter Annie träffar en ny vän på internet, den 16-åriga Charlie, tänkte inte Will och Lynn något speciellt. Men när Annie och Charlie bestämmer sig för att träffas, kommer de kommande 24 timmarna att förändra hela deras familj. Charlie är egentligen en 40 år seriepedofil och när Annies våldtäkt uppdagas blir Will besatt av att hitta den som gjort det. Samtidigt lämnas Lynn ensam att försöka hålla ihop familjen.



Kanske uppdaterar efter filmen annars hörs vi imorgon! 
Puss Elin!

Middag.

Nu har vi precis käkat middag jag och Elias!
Elias fick potatis, sås och korv (självklart hemlagat) och jag käkade spagetti med köttbullar!
Elias åt riktigt bra och han börjar bli grym nu på att äta själv, hamnar knappt någonting på golvet och då äter han ändå med sked! Storkillen!

Jag tror faktiskt att jag sullar mer än vad han gör hahaha! En promenad vart det också i regnet. Men det var skönt ute så man frös inte så det gjorde inte så mycket att man vart lite blöt. Sen så finns det ju regnskydd så Elias satt i det torra han och njöt för fullo!

Nu ska jag strax lägga mig en stund framför teven innan det är dags att bada min älskade.
Puss!



Pissväder.

Detta är fanemej en typisk svensk sommar.
Grått mulet och kallt. Blåser gör det också. Vart är solen någonstans?! KOM TILLBAKA!!!

Elias sitter just nu och äter mellanmål, smörgås och banan. Det gillas stark från hans sida, och det är bra för min. Banan är ju nyttigt. All frukt är ju nyttig. Han älskar vattenmelon men det får han mindre sällan då jag knappt klarar av lukten! Men inte lider han av det inte!

Idag ska vi ta en promenad tänkte jag, även fast vädret är skit. Men frisk luft och motion är ett måste. Känner mig otroligt rastlös även fast jag och Elias härjat runt om ett par dårar. Ibland kan man nog tro att jag bara är hans syster för inte har jag då sett många morsor som härjar på som jag själv. Kanske har med min ålder att göra också, eller så handlar det om lathet.
Elias är nog glad över att ha en ung och pigg och barnslig morsa som mig hahahah!

Ska även ta en promenad och möta morsan efter jobbet idag. Då blir hon glad ska ni se hah.
En annan rolig sak är ju att far min kommer ner snart, han har semester för första gången på 3 år och så har han hela augusti. Hoppas vi får fint väder också, vi tänkte dra ut på fjäderholmarna hela högen! Myyys :')

Men men, nu ska jag tvätta av min kladdbebis och sen ska jag ta mig en cigg.
Puss!






Bilder från nyss, ursäkta mina flaskor hahaha ;)


Snart läggdags.

Ska alldeles strax borsta tänderna och kasta mig i sängen.
Filmen var toppen, en typisk Elin film. Så den rekommenderar jag, fast tänk på att jag har en väldigt udda smak hahah ;)

Imorgon klockan 12 är det en tyst minut för människorna som vart brutalt mördade i Norge. Självklart ska jag vara med på det, ljus ska tändas. Jag lider verkligen med familjerna, tanken att bli fråntagen sina barn på ett sådant hemskt sätt. Nej fy, ögonen tåras bara vid tanken.

Jag hoppas verkligen att man får reda på vad som försigått i den här Anders huvud, varför han gick på barn och ungdomar och kallt mördade dom utan att ens blinka. Jag hoppas att han blir åtalad för varje människa han mördade så att han aldrig får se ljuset utifrån fängelset nå mer. Helst ska han sitta i en isoleringscell.
Han förtjänar att må dåligt och torteras av tystnaden i en isoleringscell efter vad han gjort.

Jag är en person som är för dödsstraff men den här människan kan man inte ens kalla en människa, för någon som honom är inte mänsklig och därför ska han lida varenda minut i resten av hans liv, med noll kontakt med omvärlden.

Nej usch, nog pratat om det.

Nu ska jag ta en cigg och sen ska jag sova.
Puss Elin!


Söndag.

Idag har det varit full fart på min vackra son kan ja ju tala om.
Herregud vad spring det är i hans små ben, förstår verkligen inte vart energin kommer ifrån haha. Tycker att det är både roligt och jobbigt på samma gång, roligt för att han kan springa runt på dagis i augusti och leka med dom andra barnen, och jobbigt för att jag vill ju att han ska vara min lilla bebis ett bra tag till.

För nu är han en helt egen person, med egna viljor. Han kan skratta och prata hejvilt men känner ha för det kan han skälla och bli skit förbannad på en halv sekund. Haha likt mamma sin där kanske! Men jag försöker njuta av den här sista månaden så gott det går innan han börjar på dagis. Jag vet att han kommer att ha det bra och roligt där men jag tänker på mig själv.

Jag kommer att vara som ett vrak dom timmar han är borta från mig så jag hoppas verkligen att jag får ett jobb eller att komvux har det inriktningen jag vill gå. Träna ska jag börja med iaf, ska bli skönt! Få bort dom här sista envisa kilona man sitter på. Går nog fort ska ni se, självklart blir det före och efterbilder när jag är nöjd!

Lite om Elias då, idag så lärde han sig att klättra över spjälorna på sängen, så det blir att ta bort ena sidan på hans spjälsäng och sen ska jag kika på en växa säng i samma märke. Älskar färgen!
Just nu ligger ängeln och sover som en stock, han fick ligga och babbla i några minuter och helt plötsligt var det knäpptyst. Chockad som jag vart då han haft stora problem att somna utan att jag har suttit bredvid var ju tvungen att gå in och kika. Och mycket riktigt så sov han, så jag fortsätter på det här och hoppas att det håller i sig.

Men jag förstår ju honom också, är ju inte så lätt när vi faktiskt sover i samma rum och har gjort det sen han var nyfödd. Vi bor ju lite trångt här hemma, men förmodligen så ändras det inom en ganska så snar framtid. Hoppas  jag, Elias och jag behöver få skapa våran helt egna vardag, även fast vi båda trivs som fisken i vattnet hos min mor och syster så är det för allas bästa!

Jaja, nu ska jag dra igång en film, har för mig att den heter red riding hood. Får hoppas att den är bra.
Hoppas alla haft en bra dag så hörs vi!
Puss!


Sötnosarna :')


Norge.

Vilken hemsk eftermiddag/kväll det var igår.
Jag gick in på min favorit tidning politisktinkorrekt och ser att en bomb smällt i Oslo. En stund senare uppdateras det med att det är någon dåre som härjar på Utøya. Skjuter hejvilt omkring sig och jag satt helt förstummad.

Gick in på flashback forum och följer andras tankar och får uppdatering av vad som sker på det viset. Det är så hemskt detta som skett och det gör verkligen ont i mig. Alla tankar till familj och anhöriga!
Sen nu så har dom konstaterat att det är 85 ungdomar som dött på Utøya.
DET ÄR SÅ SINNESSJUKT SOM DET KAN BLI!!!!!!!

Läste på flashback att en vän till en av tjejerna på Utøya hade fått ett sms där det stod, "ring inte, jag gömmer mig". Bara den meningen ger mig en stor klump i halsen. Vilken rädsla, att hoppas att ens andetag inte hörs. Man blundar och hoppas på det bästa. Sen att flera hade kastat sig ner i vattnet och simmat och att kulorna hade vinat ovanför deras huvuden. Nej fyfan.

Och denna värld sätter man barn till. Skulle inte förvåna mig om det är Sveriges tur snart.
Kärlek till alla i Norge och ni finns i mina tankar


Ett ofött barns dagbok.

Satt och läste på hannas blogg och såg den här, var bara tvungen att kopiera och lägga ut den jag med.



5 Oktober:
I dag började mitt liv. Mina föräldrar vet ännu inte om det, men jag finns redan till. Och jag kommer att bli en flicka. Jag skall ha ljust hår och blå ögon. Nästan allting är bestämt i alla fall, till och med att jag skall tycka om blommor.

19 Oktober: En del säger att jag ännu inte är någon verklig person, att det bara är min mor som finns till. Men jag är en verklig person, precis som även en liten brödsmula med rätta är bröd. Min mor finns till. Och jag finns till.

23 Oktober: Min mun har just börjat öppnas. Tänk bara, om ett år eller så kommer jag att kunna skratta och senare tala. Jag vet vad mitt första ord kommer att vara: MAMMA.

25 Oktober: Idag började mitt hjärta slå av sig självt. Från och med nu kommer det att slå jämnt under resten av mitt liv utan att någonsin stanna för att vila!

2 November: Jag växer en bit varje dag. Mina armar och ben börjar ta form. Men jag måste ännu vänta länge innan dessa små ben kommer att bära mig till min mors armar och innan dessa små armar kommer att plocka blommor och omfamna min far.

12 November: Små fingrar börjar bildas på mina händer. Konstigt att de är så små! Med den kommer jag att kunna smeka min mors hår.

20 November: Det var inte förrän i dag som mamma fick reda på av en läkare att jag lever här under hennes hjärta. O, hur lycklig hon måste vara! Är du lycklig mamma?

25 November: Mamma och pappa funderar nog på vad jag skall heta. Men de vet inte ens att jag är en liten flicka. Jag skulle vilja heta Anna. Jag håller redan på att bli så stor.

19 December: Mitt hår växer ut. Det är mjukt och ljust och glänsande. Jag undrar hurdant hår mamma har?

13 December: Jag har just fått min synförmåga, Det är mörkt runt om kring mig. När mamma 
för mig ut i världen, kommer den att vara full av solsken och blommor. Men vad jag önskar mer än någonting annat är att få se min mamma. 
Hur ser du ut, mamma?

24 December: Jag undrar om mamma hör det svaga ljudet från mitt hjärta? En del barn är lite sjuka när de föds. Men mitt hjärta är starkt och friskt. Det slår så jämnt: dunk, dunk, dunk - dunk. Du kommer att få en frisk liten dotter, mamma!

28 December: I dag dödade min mor mig.

Uppdatera sidan.

Om man inte ser den nya bloggdesignen tryck då på f5! 
Kommentera gärna om ni ser några missar då jag är helt förblindad haha!
Puss Elin!

Nya designen här!

Så, nu har jag bytt till min nya design.
Är jäkligt nöjd nu faktiskt, är lite småfix kvar som alltid men det är inget som syns haha! (hoppas jag).
Så nu ska det bli bättre med bloggandet. Blir nog lite mera skriv nu när jag trivs med bloggen också. Gjorde den dessutom bredare så man kan ha lite större bilder. Blir snyggare så tycker ja. Kan visa med ett prov härunder sen.

Nu ska jag iaf lägga mig framför teven en stund innan det blir sängen för mig. Känns i ögonen att man stirrat lite väl på data skärmen nu. Men så blir det ju lätt när det är tusentals koder som ska skrivas haha.
Hoppas ni haft en bra dag och kom gärna med kommentarer om vad ni tycker.

Puss Elin.


Ny design.

Tjena alla ni där ute som läser min blogg.
Nu är det så att jag håller på med en ny design till min blogg för jag har lessnat på denna, så tills att den är klar så blir det tyvärr ingen uppdatering. Hoppas ni har lite förståelse.

Jag vet att ni älskar mig och jag älskar er!
Puss Elin!


Sorry.

Hej mina älskade läsare!!!
Det blir en uppdatering imorgon istället efterssom nu är det så sent och jag har spenderat kvällen med familjen!

Hoppas alla haft en riktigt najs dag/kväll!
Puss Elin.

Video.


Epic fail.

Haha det märktes direkt att personen i fråga tog åt sig på direkten.
Synd bara att alla inte kan ha samma fantasi som jag mohahahha ;)


NYHET!


Dagens outfit.







(Varning för lortig spegel hahahaha)


Update.

Idag har Elias & jag varit på umg tillsammans med Sandra och hennes Elias.
Umg står då för ung mamma grupp. Var faktiskt roligt. Elias och Elias busade runt och vi satt och pratade. Vi var där i ett par timmar och sen så tog vi en promenad. Pratade massor, gillar Sandra stark faktiskt! Det känns som om jag känt henne i hela mitt liv vissa gånger vi pratar och det är bra tycker jag.
En riktigt bra vän och en underbar mamma!!!

Imorgon vet jag inte än vad vi ska hitta på, får helt enkelt se hur det blir. Allt har ju egentligen med hur vädret ser ut. Ska åka till kista någon dag iaf och kolla om det finns några stövlar där borta. Jag hittade ett par jätte söta på internet men jag vågar inte beställa dom utifall dom inte skulle sitta bra på Elias. Då är det bättre med att köpa i affär så man kan prova dom på en gång! Mammas knubbis! ♥

Jaja, nu ska jag starta ett gossip girl avsnitt och mysa ner mig!
Hoppas dom flesta haft en lika bra dag som mig!

Avslutar med att säga att "Du kan inte komma på något eget eller?! HAHAHAHAHHAAHAH" ;)














Tänder.


Kväll/Natt.

Hej älskade läsare!
Nu ska jag verkligen försöka få till en lite bättre uppdatering, blir jäkligt långtråkigt när man inte får något att läsa, speciellt när jag ser hur många gånger ni går in och kollar om dagen haha.

Idag har vi haft en mysdag, Elias var på lite gnäll-humör på morgonen men det släppte ganska fort. I samma veva upptäcker ja att den lilla busungen har fått en till tand, en kindtand i överkäken så nu har han 9 stycken och 2 till som inte har långt kvar innan dom spricker igenom. Men dom sitter i underkäken dom.

Vart en promenad till Willys på eftermiddagen med morsan och mormor. Det var också mys! Vi strosade runt ett bra tag och jag kom hem med kakor till Elias, vanilj och smultron. God som fan kan ja lova då jag var tvungen till att prova! Haha. Sen vart det en vaxduk med dödskallar på som jag ska klippa till och göra till en matta att ha under Elias matstol. Blir lite enklare för mamma att städa upp då när Elias kastar mat åt höger och vänster haha!

Imorgon blir det lugnt, ska ringa ett par samtal på förmiddagen och sen så blir det nog mys på gården om det är fint väder vill säga. Inte för att Elias bryr sig men regnar det ute vill ja helst ha han inne eller i vagnen då jag inte hittat ett par guummistövlar som passar honom. Antingen finns det inte i hans storlek eller så är dom för smal i vaden. Efterssom Elias är lite knubbig om sina småvader haha.

Men men, det är bara att leta vidare. Behöver ju till dagis då man är ute och leker ganska mycket. Oavsett väder!

Jaja, nu ska jag iaf försöka tvinga mig in i systers rum och joina henne framför project runway!


Fin bild på en underbar son och en superstolt gammelmormor :)


Me heart Elias!

Ja, ett tag sen jag skrev som vanligt men jag har tagit vara pådet vackra vädret vi har! Helt underbart. Förstår inte männisor som gillar vintern när man kan ha det så här! Så sjukt najs på sommaren då man ser massa folk som är solbrun, tycker det är fult som fan med superbleka människor. Vissa är ju verkligen så blek att dom ser sjuk ut ju. Men alla har väl olika smak. Men min personliga är att brunt är fräscht! YES! Pratat med farsan idag också, saknar gubben men snart ses vi ju igen! Sen så ska vi upp på hudikmarknaden med. Tycker den är lite smålam då det mest är en massa fylla men man kanske stöter på lite roligt folk. Och sen bara ÄLSKAR jag deras godisstånd haha! Gottegrisen själv! Ja det ska bli roligt faktiskt! :) Idag har vi mest spenderat dagen på tomten och badat och busat. Elias har en sån sjuk energi och jag förstår verkligen inte vart han finner den någonstans. Kanske ska byta matkost till samma som honom hahah ;) Skämt åsido, men lasagnen och spagetti och köttfärssåsen tycker jag är sinnessjukt god. Kommer ihåg i bergsjö när jag bodde hos frugan och hon for och köpte det åt mig! MISS YOU! Men nu ska jag ta och ringa henne ja! Hoppas alla haft en lika bra dag som mig ;)

Skriftlig update.

Har inte bloggat så mycket dom senaste dagarna.
Som ni kanske märkt. Men det har helt enkelt varit allt för varmt!! Men inte klagar jag inte.

Idag har det iaf varit svalt och skönt ute, inge sol heller! Så vi har haft en riktig mysdag här.
Pratat med min fru idag också, fick höra lite som gör mig störd som fan. Att människor inte är ordentligt funtade! Men men vissa får helt enkelt lära sig den hårda vägen. Karma is a bitch ;)

Sen så bär jag även på en liten hemlighet, watch your fingers säger ja bara mohahahah!
Nog om det.
UPDATE: Vill bara påpeka att jag verkligen inte är gravid haha!


Imorgon hoppas jag på fint väder så att man kan hitta på nå roligt ute, dra iväg och bada någonstans!
Men men har inte så mycket mer och skriva nu.

/Elin


Bildbomb.











































Lite bilder för några dagar.
Sandras sötnos Elias är också med och deras blogg hittar ni här ---> LÄÄÄÄNK


Kärlek.


Jag och min nysnaggade lillfis just nu :)


RSS 2.0