Mammabloggaren Micah.

http://micah.myshowroom.se/upptacktsfard/#comment

Läser hennes blogg ganska så ofta och idag fick jag mig en smärre chock. Tycker så otroligt synd om henne nu och ingen förtjänar detta. Nu är det så att jag bodde på ett behandlingshem "B's ungdomshem" för många år sedan. Mardrömsställe rent ut sagt (kanske ändrats idag men jag är väldigt tveksam). Micah har iaf lagt upp bilder på omgivningen runt stället hon bor på dels en bild på en gul kyrka (det var genom den bilden som jag kände igen mig).

Den kyrkan ligger bara över vägen från helveteshuset. Huset där jag spenderade två år av mitt liv. 2 år av att gråta sig till sömns. Så jag känner igen mig, den saken är det ingen tvekan om. Nu vet jag ju inte om hon bor på behandlingshemmet eller om hon haft turen att hamna hos en sjysst fosterfamilj. Men för hennes skull hoppas jag på nummer 2!





Postat av: En blogg om Kevin

Usch va hemskt för dig!

Micah har nog hamnat hos en fosterfamilj så vitt jag vet (efter det hon har berättat så är det en kvinna och en man som tar hand om henne)



Kram!

2011-08-05 @ 23:10:31
URL: http://tusenniohundraelvadagar.blogg.se/
Postat av: Emma Wahlin

OFTA HON SKA FLYTTA TILL B???? INTE OKEEEEJ MÅ GUDARNA HJÄLPA HENNE

2011-08-06 @ 11:56:58
URL: http://emmawahlin.bloggplatsen.se
Postat av: Emmha

Tror inte hon bor i en fosterfamilj. Nu vet inte jag om B´s ungdomshem står för Börstils ungdomshem. Men jag tippar på att det är där Micah bor eftersom hon har massor av psykosociala problem...

Användarnamn till min blogg är: baraemmha lösen: gjest123

2011-08-08 @ 21:20:03
URL: http://baraemmha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0