31 Mars 2010

Vart inget bloggande igår för jag vart så trött. Var iväg på försäkrinskassan och skickade iväg dom sista papprerna, så nu slipper man tänka på det. Sen så var jag in på jakobsbergs "köpcentrum" och letade efter en snuttefilt till skrutten men det fanns bara massa med hello kitty och jag känner att det kanske är lite väl mycket och ha till en pojk !

Och inatt så har jag hittat den perfekta sovställningen, längesen jag sov så tungt tror jag !
Idag ska jag inte göra så speciellt mycket, mest ta det lugnt för ska upp tidigt imorgon och motionssimma. Ska bli sjukt skönt !
Och idag är det bara 66 dagar kvar till bf, tiden bara flyger fram :)

Elin


( sen så vill jag bara säga att jag tycker du är patetisk och ful din skelögda fan )

29 Mars 2010

Idag så har jag varit hos min barnmorska, hon mätte och lyssnade och allt såg prima ut ! Magen växer precis som den ska, ligger på mitten kurvan. Mitt järnvärde var desutom också jätte bra, så tabletterna fungerar verkligen ! Sen så sa hon att jag skulle vila så mycket som möjligt för att jag har känt mit febrig och allmänt trött.
Nu ska jag strax kasta in en tvätt, diska och om jag orkar så ska jag dammsuga, men de är inte säkert att jag gör det sistnämnda. Ryggen tar kål på mig redan !
Justija, igår gick jag in i vecka 31 (30+0) Så nu är det bara 9 veckor kvar !
Så jag bjuder på en bild, och ni kan ju bortse från mina bristningar är ni snäll !
♥ Elin

26 Mars 2010

Ja, då har man gjort som resten av svenska folket. Äntligen skaffat sig en blogg.
Får väl se hur länge jag håller mig till att skriva här !

Lite om min dag då, idag har jag och syster skottat ute på gården. Vi fick bort väldigt mycket snö faktiskt ! Sen så Har jag varit ner på centrum, handlade en hudlotion på apoteket, den ska tydligen vara jätte bra mot bristningar. Så jag får hoppas att den fungerar ! Sen så var jag in på ica och handlade lite fredagsmys självklart. Och så kom min älskade mor hem med ett badkarsskötbord, grön/svart jätte fint ! Ska dock köpa ett riktigt skötbort nästa månad troligtvis.

Nu ska jag nog lägga mig i soffan med lite surgodisar och fanta och kolla vidare på filmen !♥ Elin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0