...

Vad heter ditt barn? Teddy Elias Petersen
När var du beräknad att föda? 5 Juni 2010
Föddes barnet på utsatt datum, om inte när? Nej, han kom den 15 Juni 2010

Hur stor var barnet vid födseln? 4055 gram & 52 cm
Hur lång tid tog förlossningen? Från första sammandragningen till slut 13 timmar !
Tog du någon smärtlindring? Epidural som höll ca 3 timmar sen lustgas (bästa vän)
Tog ni reda på könet? Ja, kunde inte hålla mig, men jag visste endå att det var en pojke innan jag kollade ! ;)
Hade ni bestämt vad barnet skulle heta? Elias, men jag hade inget tjejnamn. Haha !
Hade du en svår graviditet? Nja, det var väl som en graviditet ska vara !
Kan du tänka dig att skaffa fler barn? Helt klart, men inte än på några år !
Har du fått några bristningar? Överallt & Ingenstans !
Var du nervös inför förlossingen? Klart att man är nervös över att något ska hända, men inte överdrivet !
Hade du några cravings? Päronsplitt !
Hur mycket gick du upp i vikt? Haha ja gud, ca 30 kilo men allt är snart borta ;)
Vem är barnet mest lik? Mig och har varit ända från scratch ! :D
Vad är det bästa med att ha barn? Precis allt !!! ♥
Är ditt barn döpt? Absolut inte, tänker inte stå i kyrkan och säga att jag ska uppfostra min son på kristet vis när jag absolut inte tror på något liknande. Tycker inte man ska ljuga ! :D



Du är mitt allt din vackra skapelse, mamma älskar dig nå extremt mycket ! ♥





Man kan inte annat än älskar denna underbara ängel :) ♥


Fullt upp !

Vart inget inlägg efter städningen, för min mormor kom hit och så for vi alla och storhandlade på Willys ! Sen har det varit fullt upp efter det med, Elias har varit supergrinig och han har fått 2 knölar i övre tandkäken, vampyständerna som dom kallas. Sen så hade han lite feber, men jag gav honom ingen alvedon. Han somnade så gott endå så. Vart inte bättre av att han var uppe 1 timma längre än vad han brukar hellere, glömde ju helt bort att man ställt om klockan så han var verkligen supertrött nu. Somnade som en stock !

Min kusin kom hit idag också, han ska stanna tills på torsdag. Sjukt roligt faktiskt !
Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra än, har iaf kokat morötter och pärer idag. Tog sin lilla tid men man tjänar in ekonomiskt. Ganska mycket faktiskt ! Men det blir en promenad imorgon iaf, det är spikat redan. Ska ta Elias och gunga igen också, han tyckte det var så roligt sist. Men det var så mörkt ute så jag tänkte att det nog blir lite roligare om det är ljust ute !

Lägger upp lite bilder också som syster har tagit idag, jätte fina bilder ! Så jävla roligt med systemkamera, för så bra bild och skärpa som det blir är inte klokt !

Nej nu ska jag kolla på Beck - Flickan i jordkällaren och sen ska jag sova !

Puss & Kram ♥



          

Städ-dag !

Nu ska jag snart börja dammsuga och dammtorka, har kastat in en tvätt i maskinen redan. Så det blir najs ! Finns inget bättre än en ny städad lägenhet och lukten ! Tycker jag iaf ! Haha !

Skriver lite senare efter jag är klar !

Puss & Kram ! ♥



Slut som människa? JA !!!

Fyfaarao, nu är jag trött. Vart helt ändrade planer en gång till. Jag och Suzanne var på väg ner till pendeltåget och så kom vi på att vi skulle åka in till stan istället för Jakobsberg, vilket vi gjorde. Och aldrig med stan med barnvagn en helgdag iaf, folk har nollrespekt. Och så finns det såna där bitterfi**or som inte fått nå på ett bra tag som kommenterar och kollar snett bara för att man röker.
FÖRTUSAN JAG BLÅSER VÄL INTE RÖK NER I VAGNEN HELLERE?!!!!!
+ att avgaserna garanterat är värre än cigarettrök. Nej fyfy, aldrig igen !

Men vi hade roligt iaf, men det känns i fötter och ben efter en heldag på stan. Allra helst när ingenting är barnvagnsanpassat så man måste släpa barnvagnen uppför en hel del trappor. Men muskler är bättre än fett så är ganska nöjd endå, hoppas bara att ja slipper träningsvärk imorgon, har så förbaskat lätt för att få det. Vet inte varför men min kropp kanske är lite otränad? ;)

Såg en jättefin vinteroverall som jag ska köpa till Elias nästa månad, han kommer nog behöva en lite tjockare om det nu ska bli den kallaste vintern på 1000 år. Då räcker det nog inte med en fleeceoverall + åkpåse. Mössa och vantar också självklart !

Glömde kameran hemma också så det vart inga bilder tyvärr, men imorgon ska jag fota och någon dag till veckan så ska Suzanne och jag fota Milo & Elias ! Sjukt roligt faktiskt. Haha Elias är så facinerad av Milo så det är sjukt, idag på något café vi satt vid så satt Suzanne och gav Milo mat och Elias stirrade och pratade som aldrig förr. På hans bebisspråk så självklart !

Men men nu ska jag sätta mig och kolla på en film på 3an, Departed heter den har jag för mig. Somnar säkert i soffan för jag är sjukligt trött nu faktiskt ! Ska nog slå en snabb signal till pappa först.

Puss & Kram ♥

Hej hej !

Vart ändrade planer, åker till jakobsberg med Suzanne istället för Michelle och dom drog in till stan istället.
Så jag tar kvart i 3 tåget, Elias är jätte trött så han somnar nog i vagnen på en gång skulle jag tro !
Jaja, nu ska ja packa ner det sista i skötväskan.
Hörs när jag kommer hem.

Puss & Kram ♥

☆ Goodmoron godmorgon !

Sov morgon till kvqrt i 9, Elias åt lite och sen sov han till 11. Underbara pojk, jag är utvilad och idag blir det förhoppningsvis jakobsberg med syster ! Vädret ser inget vidare ut dock men alla affärer kigger ju inomhus så det gör ju inget heller !
Haha sitter och kollar på något barnprogram om massa bus, så jäkla klockrent !
Tur att man inte har blivit en sur gammal kärring iaf, tycker att man ska vara barnslig i hlea sitt liv, speciellt när man har barn. Dom uppskattar det mycket mer, jag vet av egen erfarenhet för min pappa och mina farbröder har alltid varit så och det har alltid varit roligt. Vi har byggt snöfort, skogskojor & en hel del annat !
Jag kommer ihåg en sak, när jag, syster och mina kusiner och min farbror Janne skulle leka kurra med dunk ( Ni i stockholm kallar det för burken tror jag ). Iaf kommer inte ihåg vem det var som räknade men min farbror lekfull som hanär hoppade rätt ner i ett buskage fullt av brännässlor, hahaha !

Jaja, ska kolla på lite nya tights idag och ett par skor om vi nu far, Michelle är en riktig sjusovare så man brukar oftast inte se skymten av henne förrän mellan 3-5 men hon har ju varit jätte sjuk också, hon är fortfarande jätte hostig men hon har inte haft feber på några dagar nu så det är ju jätte skönt. Hon var till läkaren och han sa att det är någon form av höst-hosta, och den kan man ha i upp till 8 veckor. Men jag och Elias var tydligen immun mot den då vi hade det i augusti /september där ! Jätte skönt så man slipper springa och oroa sig för baciller hela tiden.

Nej ni, nu ska jag ställa mig och koka morötter och pärer ( potatis för dom som inte förstår ) . Och sen ska jag göra iordning lite gröt till min lilla ängel, han ska äta vid 12 ungefär, det brukar gå 3 timmar mellan målen.
Uppdaterar senare om jag hinner annars ikväll efter jakobsberg !

Puss & Kram ! ♥


Obeskrivlig kärlek ! ☆

Godnatt !

Nej, nu ska jag diska och göra det sista innan jag sluter locken. För nu börjar jag bli trött !
Sov så gott !
Puss & Kram ♥


(Syster och jag ♥ )


Fredagsmyyys !

Så, nu är jag hemma igen efter en långpromenad, eller det vart två promenader. Först var jag ute 1 timme med Elias och gick, fotade en massa och så gungade Elias för första gången och det tyckte han var jätte roligt ! Och sen kom jag hem och då vela syster min ner på ICA så jag följde med henne, så det var bara att klä på lillskrutt igen. Men han somnade i vagnen så det var ju bra !
Men jag ska väcka honom om 10 minuter för han ska äta, det blir risgröt med grönsaker. En barnmatsburk från ICA. Men jag ska ställa mig och koka pärer och morötter imorgon istället för jag gjorde aldrig det idag !

Vi skulle ha hyrt film idag också, den nya beckfilmen men jag smartskaftet hade ju självklart glömt mitt leg så det vart inget av det, så man får väl kolla på the bourne någonting på 3an istället ! Syster säger att den är bra så jag får väl lita på hennes ord !

Det skulle egentligen ha blivit hela familjen som fredagsmyser men så vart det inte, men det blir lika mysit med syster och min ängel, fast han brukar oftast sova när vi börjar kolla på film.
Nu säger syster min att vi kan spela lite Chicago senare, blir lite roligare och det är inga pauser så då blir det mycket lättare att hålla sig ifrån cigaretterna. För vi båda har planer på att sluta, jag ska försöka börja ikväll redan så jag håller tummarna för att jag ska kunna klara det. Det är det bästa för både mig och Elias, ekonomiskt och hälsoaktigt !

Men nu ska jag väcka lillskiten, slänger in bilder från promenaden med !

Puss & Kram ♥



           
( Vart två bilder från häromveckan också på syster & Elias med )

Helg !!

Ska strax göra mig och Elias klar för en promenad, tänkte bara skriva några rader först !
Börjar tro att jag är på väg att få huvudvärk, känns i tinningarna lixom. Men hoppas på att lite frisk luft hjälper !
Elias sitter just nu i bumbon och tittar på nå uselt barnprogram, annat var det när man själv var liten, Bilen Brum och Björne finns det inget som slår ! :P

Haha, jag och Elias somnade för en stund sen i sängen också, sov i nästan 1 timma båda 2, hur skönt som helst, jag älskar verkligen att sova på dagen, vet inte varför men jag tycker det är mycket skönare än på kvällen !
Men nu börjar lillskrutt bli grinig, han verkar tycka att barnprogrammet är skit han också.
Skriver kanske ikväll !

Puss & Kram ♥


(Lillskrutt i vecka 18 )

Morrn !

God morgon, trött men glad är jag idag. Trött för att jag hade riktigt stora problem att somna igår, glad för att jag har världens vackraste son och för att det är promenadväder ute :)

Elias sitter just nu i sin bumbo och leker slår och kastar med sina leksaker ! Och jag sitter här, ska snart ta mig något att äta och sen ska jag kasta in en tvätt i maskin och sen ska jag kolla om tvätter från igår är torr. Har bara vit tvätt kvar från mina kläder idag och så har jag en tvätt av Elias. Så jag fick mycket gjort igår endå !
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, en promenad är en självklarhet men efter så vet jag inte. Kanske går förbi mormor och hör om hon vill följa med på en prommis :)

Aha, nu kom jag på det, jag ska koka morötter och pärer till Elias, mer ekonomiskt och bättre än burkmat ! ;)
Sen ska jag ringa min far också, då jag missade hans samtal igår för att jag låg och sov med Elias, haha mamma sa att han vart jätte chockad över att vi låg och sov för jag och Elias var jämt uppe klockan 7 förut och nu är det mellan 9-11 när vi stiger upp ! Så sjukt underbart ! Jag älskar sömn !

Nej nu ska jag minsann ta mig en välförtjänt cigg, har faktiskt trappat ner nå otroligt så en dag inom snar framtid så hoppas jag verkligen att jag kan sluta !


( En gammal bild på fet magen, saknar den inte !!! )

Puss & Kram ♥

Rubrik?

Idag har det verkligen varit fullt upp. Jag har tvättat, Suzanne & Milo kom förbi en sväng. Hon berättade lite saker och fy fan säger jag bara. What goes around allways comes back around. Ni kommer få vad ni förtjänar !
Nog om det !

Vi gick en promenad hon och jag, så när vi endå var ute så gick vi förbi öppna förskolan och hämtade gipsavtrycken ! Jätte fina var dom, ska göra ett par till tänkte jag ! Alltid roligt å ha !
Justja, fick sova ända till klockan 11 idag, han åt vid halv 9 och så somnade vi om i min säng ! Jag har verkligen världens underbaraste, snällaste och vackraste son ! Att just jag haft en sån tur kan jag inte förstå ! Och det finns inga ord för hur mycket jag älskar dig min ängel, det är din förtjänst att jag orkar vakna på morgonen, det är din förtjänst att jag orkar le och vara glad och det är för dig jag kämpar ! Kärleken jag har för dig är så obeskrivlig, skulle kunna skriva en hel serie av böcker om hur mycket jag älskar dig !
 
Jaja, just nu sitter jag och kollar på Criminal Minds, sådan sjukt bra serie & Csi med älskar verkligen alla Kriminal serier, eller jag älskar fan dom flesta serier från USA, How I Met Your Mother, Scrubs, LOST, Greys anatomy, DH Alltså alla ! Amerika kan verkligen det där med att göra Serier som man fastnar för, som aldrig blir riktigt tråkiga ! Deras enda misslyckande är nog Våra Bästa år som har sänts i över 10 år nu. Haha !

Vill bara skriva att jag har en sådan sjukt underbar mamma med, det enda som behövs göra ikväll är att borsta tänderna och kasta sig i säng, för mamma har diskat, kokat vatten och alla andra kvälls-sysslor som jag har !
DU ÄR BÄST MOR MIN ! ♥

Slänger upp ett par bilder från idag med :

 
Milo & Elias                          Milo

Godnatt, puss och kram ♥


Yes !

Känner mig inte alls sjuk längre, så jag hoppas att det bara var någonting jag åt !
Elias har somnat för natten nu, han var verkligen jätte trött nu, men jag tycker det är helt otroligt, för han känner verkligen när han ska somna för natten ! Han är så sjukt jäv*a duktig och jag är så sjukt stolt !
Att just jag skulle få en sådan otrolig son, en sådan lugn och glad son !
Var lite orolig att efterssom att jag rökte som en jag vet inte vad både när jag var gravid och när jag ammade så trodde jag att han skulle få kolik från allra första början. Men jag har haft tur som sagt !

Imorgon så vet jag inte riktigt vad jag ska göra än, ska ringa Suzanne iaf vid 1 så kanske hon har lust och ta en promenad. Och så kanske jag drar förbi öppna förskolan och hämtar upp Elias gipsavtryck. Men det beror helt på hur jag mår imorgon.
Jag har pratat med min pappa och min farmor idag också, och jag sa det till pappa att jag tycker det är helt otroligt vilken bra kontakt vi har även fast vi bor så långt ifrån varandra och inte ses så ofta så pratar vi ändå minst 1 gång om dagen ! Är nog inte många som har det så, vissa prioriterar inte familj enligt mig. Men jag har ju suttit i en liten annorlunda sits än dom flesta ungdomar med. Och det är jag glad för, för under dom åren så har jag lärt mig att visa omtanke, att visa medlidande, att inte ta något för givet och att uppskatta det minsta lilla !
För så mycket som jag gått igenom under dom här 6 åren som gått är inte klokt. Men det tar jag med mig när jag ska uppfostra min son, för jag har levt mitt liv som ung. Jag har gjort det man ska göra och mycket mer när man är ung.

Men men, nu ska jag titta på lite teve och sedan ska jag sova.

    
(Lite bilder på min ängel, världens vackraste barn jag vet ;) )


& Så en bild på mig !

Puss & Kram ♥

Blää !

Det är fan inte sant, jag tror att jag har magsjuka. Men *peppar peppar* så har jag inte kräkts något sen inatt men jag känner att magen fortfarande inte är riktigt "stabil" . Jag hoppas verkligen att det går över !

Tänkte dra en liten story om min förlossning fram tills nu också ! :)
(
Tänk på att jag hade fruktansvärt ont och har lite små minnesluckor)

Det var den 15 Juni och jag vaknade vid 6 på morgonen (standardtid under hela graviditeten). Det var 10 dagar över beräknade förlossningsdatumet. Trodde helt bombsäkert att jag var förstoppad så i ca 2 timmar sprang jag fram och tillbaka från sängen till toaletten för jag hade så ont.
Sen där klockan 8 så började jag ana att jag kanske inte var förstoppad men jag visste inte riktigt än. Var så svårt för jag tyckte att det skulle göra så mycket mer ont om det var min förlossning som var igång. Men jag försökte fortsätta som vanligt. Var ut och rökte några gånger.
Ungefär där efter klockan 8 någon gång vaknade morsan upp och jag satt i sängen och klockade mellan värkarna. Det var 2-4 minuter mellan dom redan då.
Ja sa till morsan att hon nog skulle stanna hemma från jobbet. Hon bad mig klocka värkarna igen och det var fortfarande mellan 2-4 minuter imellan !
Efter ungefär 1 timma så ringde morsan till förlossningen och sa att det var på gång. Dom frågade hur många minuter det var och morsan sa mellan 2-4 men dom tyckte att jag skulle lägga mig i ett varmt bad och ta 2 alvedon vilket jag gjorde. Hjälpte inte ett skit och när jag hade badat klart hade jag så ont att jag knappt kunde klä på mig själv. Men det gick tillslut men under den tiden ringde mamma till förlossningen igen och dom sa att jag kunde komma in. Så mamma ringde till Anna och sa att vi skulle åka in och hon kom som ett skott ! Var inte lång tid innan hon var där fast hon hade en bit att åka. Bilresan var hyfsat okej men det var nu 1-2 minuter mellan värkarna.
Och mitt upp i allt så pickade jag på mamma och tvingade fram "ge mig en påse jag måste spy". Varav alla blir helt stimmiga och Anna svänger av vägen och kör in till sidan. Så fort jag kommer ur bilen så kräks jag en kaskad av det lilla jag fått i mig under morgonen. Vatten och en päronsplitt isglass. Varav mamma och Anna får panik för dom trodde jag var i ett speciellt skede där huvudet ska igenom nå spinustaggar (stavning?!). Mamma ringer Annas syster som är Polis och frågar hur dom ska göra, varav hon säger att mamma ska ringa polisen och be att få fri lejd vilket vi fick. Så Anna kör och vi är framme vid Karolinska vid ca klockan 12 har jag för mig.

Jag fick gå in i ett rum och lägga mig på en säng. Och det kändes som om värkarna började avta och då vart jag lite orolig för så ont som jag hade så ville jag inte bli hemskickad. Det kom in en sköterska och satte fast alla mätare på magen, och allt såg bra ut. Och sen skulle dom undersöka hur mycket öppen jag var. Vart helt säker på att jag skulle vara öppen 2-3 och skulle bli hemskickad. Men icke ! Jag var öppen 6 och jag skulle få komma till ett annat rum. När vi kom in till det rummet fick jag en rock att sätta på mig och nå extremt fula nät-trosor ! Men jag kunde inte bry mig så mycket då för jag hade verkligen riktigt ont då. Vid ungefär klockan 1 övertalade mamma mig till att ta Epiduralen (önskar att jag aldrig gjort det) . Men jag fick sova en liten stund när det börjat verka, så det var jätte skönt för man blir verkligen sjukt utmattad av att springa med hemska smärtor i timtal. Sen så slutade Epiduralen att verka och smärtan kom tillbaka ungefär som man får en fetsmäll i ansiktet av världens Elit-boxare !
Just därför ångrade jag att jag tog epiduralen för hade jag ått igenom smärtan hade jag kunnar klara mig igenom den men efterssom jag gick från noll ont till förbannat ont på en piss-minut så höll jag på att smälla av. Dom kom och undersökte mig och nu var klockan 4 jag var öppen 8-9 cm.
Snart är det över kom det farande genom huvudet mitt medans jag låg och sög utav bara fasiken på lustgasen ! Ca 1 timma senare var ja öppen 10 men hans huvud hade inte sjunkit ner så det var bara att vänta och vända på sig fram och tillbaka och försöka andas igenom smärtan.
Sen är det lite dimmigt, men jag kommer ihåg när krystvärkarna började, eller jag ska väl skriva krystvärken då jag hade en konstant värk utan mellanrum. Och jag krystade inte många gången innan min pojke låg på bröstet. Det gick så fort och jag fick en sån chock, för jag trodde att man skulle krysta i allefall en timma minst men icke. Skulle tippa på att det var mellan 5-10 minuter där imellan. Men måste bara säga att farao vad det gjorde ont när huvudet var påväg ut, det kändes verkligen som min puppa skulle brinna upp. Aldrig varit med om någo liknande smärta, det måste upplevas för den är obeskrivbar. Men är glad att epiduralen släppte som den gjorde så att jag fick känna mitt barn komma ut ur mig. Kanske låter helt sjukt men hade verkligen inte velat haft en smärtfri förlossning. Folk hanterar smärta olika så jag förstår väl dom som tar epiduralen men jag hade inte tagit den om det inte varit för att mamma övertalat mig. ( Var nog för att hon inte tyckte om att se mig ha så ont ).

Iallafall, klockan 18.56 kom min ängel upp på mitt bröst och allt runtomkring mig bara försvann, jag bara låg och tittade. Jag pussade på hans kladdiga ansikte och huvud.  Kommer inte ihåg om jag frågade vad det var för kön. Men en pojke vart det iaf och han väge 4055 gram och var 52 lång. 
Jag fick sy några enstaka stygn där nere men inte så mycket mer.
Det värsta efter förlossningen var nog när dom skulle "hjälpa" livmodern att dra ihop sig genom att trycka på magen. Fyfarao vilken smärta. Det gjorde så ont. Där låg jag med min ängel på mitt bröst och kippade efter luft. Haha måste sett lite roligt ut !

Var bara kvar på bb ett dygn exakt då jag inte trivdes och bara ville hem och anpassa mig efter nya rutiner med mitt underverk ! Och allt gick så bra, på kvällen så rann mjölken till ordentligt, så det tog inte lång tid. Dom på bb sa att det oftast tog mellan 3-5 dagar. Men inte för mig då. Men jag tror att det var för att jag gick över så pass många dagar för jag tror att barnen kräver mer eller jag vet att barnen kräver mer mat ju längre man går över så han sög nog igång det så intensivt ! Men ont gjorde det, var så att man nästan grät då man visste att han ville äta, hade så såriga bröstvårtor men det gick över efter någon vecka. Hade en liten depp efter att vi kommit hem också, tror att det var tredje natten hemma. Hade inte fått sovit mycket alls och jag vart helt slut. Men tack gode gud att jag har en sån underbar mamma för hon hjälpte mig den natten och tog Elias så att jag fick sova ! Var helt underbart men jag vaknade upp flera gånger endå för jag fick för mig att han ramlat ner från min säng, eller att jag lagt mig på honom. Det var verkligen jätte jobbigt i början. Men jag tror att alla mammor är så dom första dagarna när allting är så himla nytt.

Men iaf, min bröstmjölk tog helt slut efter ungefär en månad. Det var verkligen tomt i mina bröst. Då fick jag en till depp-period och var skitledsen och kände mig sm världens dåligaste mamma för att jag inte ens kunde producera mat åt mitt eget barn. Men tack gode gud för min älskade mamma där med för hon stöttade och sa att sånt händer ibland Elin, det är inte ditt fel ! Men även idag 4 månader senare kan jag känna mig som en dålig mamma för att han får ersättning och inte bröstmjölk. Men han växer och är en glad bebis och den är det som jag bryr mig om. Jag ser att han mår bra och det gör så att jag känner mig som världens bästa mamma ! När han ler så smälter jag inombords och bli alldeles varm. Jag känner mig riktigt lycklig för första gången i hela mitt liv. Det är sånt som spelar roll. Inte hur mycket bröstmjölk man har. Men, jag tycker det är fel av dom som väljer att INTE amma fast dom har mjölk som räcker och blir över. Om det inte beror på någon medicinsk andlening. Då förstår jag men inte annars ! Bröstmjölk är det bästa för barnet. Men kan man inte så ska man inte känna sig dålig utan mjölkersättning fungerar helt utmärkt !

När Elias var 2 veckor började han sova hela nätterna igenom och det vet jag att det beror på att jag har stenhårda rutiner. Har ruckat på tiderna någon enstaka gång men det har inte märkts utan han sov natten igenom dom få gångerna med.
Så här ser det ut i början:
Han vaknade och åt, vi låg och myste ett tag.
Vi tog av pyjamasen och klädde på honom vanliga kläder.
Han åt igen.
Oftast en promenad så att han sov i vagnen !
Åt igen.
Och så vidare. Nu till dom viktigaste rutinerna.
Klockan 20.00 så har han "naken-tid" så då får han ligga och sprattla och ha sig i 30 minuter innan han badar. Han badar mellan 10-20 minuter och sen torkar jag smörjer och klär på honom pyjamasen. Gör iordning mjölkersättning och han äter, rapar några gånger och sen så slocknar han som en klubbad säl. Då är klockan mellan 20.30 - 21.00 . Sen så sov han jämnt till klockan 07.00.

Och så här ser dom ut idag:
Han vaknar oftast vid 08.00 och då får han mjölkersättning.
Lägger honom i min säng efteråt och vi sover oftast 2 timmar till.
Sen så är det av med pyjamasen och på med vanliga kläder.
Sen blir det banangröt med någon fruktpuré till och vatten.
Sen är det mjölkersättning nästa gång han äter.
Efter det är det middagsdags och då får han matpuré och fruktpuré och vatten till dricka.
Sen är det nakentid och bad.
Torka smörja och klä på pyjamas.
Sen mjölkersättning och han somnar fortfarande som en klubbad säl i famnen på en så att det bara är att lägga ner honom i sin säng.
Han sover under dagarna också men jag låter honom sova när han är trött för jag tror inte på att man kan sova samma tid varje dag. Utan jag märker när han börjar bli trött och då är det nappen och hans snuttefilt som gäller och då ligger han och gnuggar snutten mot pannan och bakom örat och så somnar han så gott så.
Vissa dagar är det ju lite svårare att få honom och sova men det är inte ofta.
Har verkligen en exemplarisk bebis. Alla säger att jag haft tur, och jag håller med. Men jag tror att en stor del beror på hur man är själv som person. Stressig mamma, stressig bebis. Lugn mamma, lugn bebis. Det är min filisofi !

Nu vart det ett jätte långt inlägg men det gör nog ingenting. Skriver enbart för min egen skull så struntar ärligt i vad andra tycker.

Hah, puss på er, nu så ska jag ta mig en cigg !


Slut !

Ojojoj vilken dag, har inte gjort så mycket men är helt slut. Var på återbesök hos min BM. Hon tyckte Elias var jätte fin, men det gör nästan alla som träffar honom. Don't blame them, han är så likt mig så ;)
Och han charmar verkligen alla i sin omgivning. Som igår på pendeltåget så var det hur många som helst som log åt mig och honom ! Men han är ju världens vackraste son också !
Imorgon blir det bara en lugn dag skulle jag tippa på, har varit ute och farit 2 dagar i rad nu så det får bli lite vila nu med långpromenader på hemmaplan ! Tycker det är mycket skönare av vetskapen att man är i närheten av sitt hem. Är som en tryggfaktor !


Var ju hos mormor min idag också, köpte en bukett blommor och ett krya på dig kort till na, hon opererades igår stackarn, och hon hade så ont ! Många kramar till dig mormor ♥

Imorgon blir det nog en promenad till öppna förskolan med, ska hämta gipsavtrycket på elias fot & hand. Skulle egentligen gjort det idag men jag orkade helt enkelt inte. Skulle blivit så sent om jag gått dit efter jag kommit från kungsängen.

Men men nu ska jag titta klart på desperate housewifes och ta mig något och äta !
Hörs imorgon.

Puss & Kram !

Glömsk?!!

Hej hej, jätte dålig uppdatering på flera dagar, men jag har verkligen inte haft tid och när jag haft tid har jag tagit tag i andra saker som behövs göras, inte det lättaste att vara ensamstående !
Idag ska jag på återbesök hos barnmorskan. Hade helt glömt bort det så när påminnelsen på telefon startade imorse fick jag panik ! Men jag ska inte vara där förrän klockan kvart över 3 så jag hinner utan att stressa. Ska dra iväg om en liten stund ! Tänkte bara skriva lite snabbt först !

Måste bara skriva om bumbostolen också, det är fan det bästa köp jag gjort någonsin, den är verkligen superbra ! Bebisarna sitter verkligen stabilt och bra ! Huvudsaken är att dom är helt stabil i nacken och så vilket Elias är ( utom när han är trött ) . Men jag rekomenderar den verkligen ! Den ser inte mycket ut för världen men jag kommer aldrig ångra dom pengarna jag lagt på den, köpte till en bricka också !

Lägenhetstittandet gick väl sådär, bovärden var jätte tjurig och otrevlig men lägenheten såg bra ut, den behövde renoveras ganska mycket men det går ju endå. Så jag hoppas väl på att dom andra tackar nej till den och att jag får den ! Men det är väl en chans på hundra skulle jag tippa på. Dom andra som var och tittade på den såg väldigt intresserad ut !

Men nu måste jag dra iväg till pendeltåget !
Puss & Kram !


Oldschool

Sitter just nu och väntar på att klockan ska bli halv 2 ! Ska iväg och kolla på en lägenhet, skit roligt ! Men är ganska så skeptisk till att jag skulle få den då det är 3 stycken före mig som måste tacka nej för att det ska bli min tur. Men man vet aldrig ! Är alltid kul att få ett erbjudande iaf !
Sitter och lyssnar på MTV också, ganska roligt då det kommer en massa låtar från när jag var "liten". typ 10 år tillbaka, är lite sentimentalt ! Haha!

Jaja, efter att vi kikat på lägenheten ska vi iväg till Barkarby och handla, alltid lika kul att spendera pengar på min ängel ! Sen så är det kul att få komma ut med !
Men måste bara skriva en sak, det är helt sjukt vad lite smink och kläder kan stärka självkänslan ! Känner mig fin nu för en gångs skull ! Det är inte ofta det sker, och allt beror på dessa extra kilon som tar en sådan evighet att få bort ! Men någon gång sker det och den dagen väntar jag intensivt på !

Men nu vaknade min lilla ängel så ska ta och göra honom iordning !
Puss och kram !


Ont !

Fortfarande riktigt usel uppdatering, det ber jag om ursäkt för. Men har fortfarande väldigt ont. Får hoppas på att det är bättre imorgon då jag har flera saker som måste göras !
Nu ska jag fixa det sista inför kvällen.

Puss & Kram !

Oj !

Riktig dålig uppdatering idag, men jag har inte orkat. Har haft såna kramper i magen så det enda jag gjort är att myst med Elias ! Orkar inte sitta här nu heller men tänkte bara skriva lite snabbt och visa att ja lever !

Hörs imorgon!
Puss & Kram !


Jaaaaaa !

Yes yes ! Är det så att det äntligen är min tur?! Kan det vara möjligt, hoppas bannemej på det iaf ! *fetinghåller tummarna*

Idag har det varit en sån bra dag ! Kan inte berätta än men snart förmodligen ! Kan säga att det handlar om mig & Elias iaf !
Imorgon ska jag ringa ett par samtal och sen så blir det förmodligen en promenad med mormor, syster och Elias ! Är så fint och skönt väder, lite kyligt men man fryser ju inte för att man rör på sig !

Sitter just nu och kollar på lyxfällan och jag har aldrig skämts så mycket samtidigt som jag är i chock.
Människan har ingen inkomst för 5 öre utan lever på en massa kreditkort och hon sitter och pratar som om det vore hur normalt som helst ! Nej fy fy, hoppas att dom kan hjälpa människan på fötter igen och att hon får sig en verklighets check ! Hon lever i en fantasibubbla ! Hon söker inte jobb och går ut på stureplanskrogarna 4 dagar i veckan handlar enbart designerkläder och väskor & skor ! Jag undrar verkligen hur hennes föräldrar har uppfostrat henne eller om hela programmet är en bluff?! För sådär kan man bara inte bete sig !
Med noll inkomst så lever hon på utgifter på 35.000 kronor i månaden ! Det är fan inte klokt !
Nej nog pratat om det !

Ska inte köpa hoppgungan längre, fanns bara modeller där dom sitter så konstigt så jag ska köpa en bumbostol med bricka istället ! Dom är mycket bättre också dessutom ! Ska fara till Barkarby på måndag och köpa det !
Blir en grön för jag tycker att den var finast ! Fast kanske ändrar mig då den blåa var väldigt fin den med !
hittade laddaren till systemkameran idag också så ska lägga in några bilder på Elias från idag :)
Han har ju börjat suga på tummen hela tiden, så rackarns gulligt !

Men nu ska jag gå och diska hans flaskor och hans tallrikar och skedar !
Så vi hörs imorgon !

    
(Varför han har en handuk vid nacken är för att han har blivit lite platt i bakhuvudet )

Puss & Kram !

Snott av Samona :)

01. Fullständigt namn: Elin

02. Ålder: 20
03. Vart bor du: Upplands Bro
04. Bor tillsammans med: Min familj
05. Husdjur: 1katt
06. Färg på ditt hus: Jag tror det är rött tegel?
07. När är du född: 26 Augusti

08. Klass: -
09. Vilket år tar/tog du studenten: Har inte tagit studenten

10. Något jobb: Mammaledig
11. När gick du upp i morse: 10.00
12. När ska du sova: Ikväll
13. Duschat idag: Ikväll
14. Kramat någon idag: Min son !

15. Pussat någon idag: Min son !
16. Vad har du ätit idag: Frukost !
17. Dagens klädsel: Mjukiskläder !
18. Dagens smink: Inget

19. Dagens sötnos: Elias

20. Dagens roligaste: Elias skratt

21. Har du många vänner: Har ett antal ja !

22. Hur många har du kysst: Vet ej om jag ska vara ärlig
23. Vem kramade du senast: Elias

24. Vem saknar du: Min morfar

25. Hur många har varit otrogna mot dig: 1
27. Har du pojk-/flickvän: Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast: Pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det: Pappa: Hej idag kom det 2 snöflingor många kramar pappa ( alltid utan punkter )


FAVORIT:

31. Film: Armageddon
32. Låt: Flera stycken
33. Mat: Tacos & Pannkakor

34. Dryck: Cola helt klart !
35. Färg: Grön & Svart

36. Tv-serie: Lost !!!!

37. Stad: Hudiksvall på sommaren !
38. Land: Sverige !!
39. Ämne i skolan: Svenska !
40. Tv program: Greys Anatomy !


SENASTE:
41. Personen du tänkte på: Elias

42. Personen du pussade: Elias

43. Gången du spydde: Ett par veckor sen

44. Gången du grät: Några dagar sen har jag för mig

45. Pizzan du åt: Häromdagen

46. Gången du var i Göteborg: Flera år sedan !

47. Gången du var i Stockholm: Idag
48. Gången du duschade: Igår
49. Gången du sov: I natt
50. Personen som såg dig gråta: Vet ej

51. Svart eller vitt: Svart
52. Hund eller katt: Katt & Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa: Myskväll

54. Tvspel eller datorspel: Tv-spel !
55. Singel eller upptagen: Singel men noll intresse för annat !
56. Pussas eller kramas: Båda
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead: Facebook !
58. Ragga eller bli uppraggad: Spelar ingen större roll
59. Big Brother eller Paradise Hotel: Inget !
60. Har du svart hår eller blondt: Mittimellan

61. Har du blåa ögon eller bruna: Grön/Brun

62. Choklad eller lakrits: Lakrits

63. Göteborg eller Stockholm: Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt: Högerhänt 
65. Coca cola eller fanta: Coca cola 
66. Pizza eller kebab: Pizza
67. Randigt eller prickigt: Randigt
68. Älska eller älskas: Båda
69. Leva eller dö: Leva

 

ANTAL:
70. Personer du älskar: Min familj & Mina vänner !

71. Personer du hatar: Finns 2 stycken !
72. Pojk-/flickvänner du haft: 1 riktig pojkvän !
73. Personer du sovit bredvid, både tjej och kille: Oj det är många !

74. Glassar du ätit på en dag: Närmare 10 stycken skulle jag tro !
75. Nämn en festival du vill på nästa år: Ingen

76. Gånger du haft minnesluckor: Många
77. Gånger du varit hög: Hög på kärlek ett antal gånger !

78. Personer du saknar just nu: Pappa & Morfar
79. Gånger ditt hjärta brustit: Några gånger

 

VEM:
80. Vill du kyssa nu: Ingen
81. Träffade du senast: Min familj

82. Sjöng du senast för: Elias
83. Hade du senast en msn-konversation med: Är aldrig inne på msn
84. Spelade du tvspel med senast: Med mig själv !
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu: Min familj !
86. Vill du kasta en sten i huvudet på: Ingen !

87. Förtjänar att dö: Pedofiler !

88. Är söt: Elias
89. Vill du sova jämte inatt: Ingen, sover bäst själv !

 

VAD:
90. Gör dig glad: Min son

91. Gör dig ledsen: Lögner och skitsnack !

92. Vill du helst göra nu: Äta
93. Önskar du att du slapp göra: Tvätta

94. Vill du ha nu: Inget, har allt jag kan önska mig !

95. Önskar du dig i födelsedagspresent: Inget !

96. Längtar du till: Sommar !!!!

97. Tycker du om dina betyg: Jodå !
98. Ångrar du i ditt liv: Inget, hade jag inte gjort vissa saker hade mitt liv nog inte sett ut som idag så jag är så nöjd jag kan vara ! 
99. Är det bästa som hänt dig: Elias !

100. Hur mycket är klockan: 15.25


God Morgon !

Vart en lite sovmorgon idag med ! Klockan 10 vaknade han och det är fan helt underbart ! Var länge sen jag var så utvilad ! Så känner mig som en supermamma andra dagen i rad nu ! Helt sjukt bra !

Idag blir det en liten promenad, ska betala räkningar senare tänkte jag göra med ! Vuxenpoints till mig !
Sen så vet jag inte, jo jag ska koka pärer och morötter och mosa ner och frysa in ! Tjänar in så fruktansvärt på att göra så ! Allra helst när man är ensamstående och lever på minsta möjliga !

Men nu ska jag försöka få fingrarna mina ur stjärten och kasta in en maskin tvätt ! Börjar med Elias kläder då jag tycker det är viktigare än mina kläder ! Haha !

Puss & Kram ♥

Usch !

Hej hej bloggen !
Var på Willys idag ju med min mormor och självklart Elias ! Nästan 3 timmar var vi där. Helt sjukt vad tiden går fort där uppe. Det är samma visa varje gång. Men handlade hem en massa iaf och jag fick en Vinterjacka av min mormor och vantar till ! Tack mormor du är bäst ! ♥

Hämtade ut ett paket åt Elias idag också, massa leksaker och böcker ! Kul kul, får se imorgon om han uppskattar det. Han är inte så mycket för saker som jag tycker är skitrolig, hans "nöje" är typ en pinne med ett snöre medans mitt är saker som låter. Men det kommer garanterat med tiden då man ljuger om batterierna till leksakerna för att man är så less på ljudet ! Haha ! Men man kan inte annat än längta, låg och tänkte igår att den dagen min ängel säger mamma till mig så kommer jag nog inse på riktigt. Jag kommer dessutom gråta tills tårarna tar slut. Jag är verkligen lycklig, och för varje dag blir det bara bättre och bättre !

Min ängel har iaf somnat för inatt, som en stock, har varit väldigt mycket för honom idag. Vi har knappt varit hemma 2 dagar i rad nu. Så det tar nog på honom lika mycket som det tar på mig. Kommer slockna som en dåre ikväll jag med. Och idag slipper jag diska flaskor för det gjorde jag mycket tidigare idag ! Så det är bara dusch och tandborstning som gäller ! Ska försöka komma i säng innan 12 för en gångs skull, men det är så mycket och göra på kvällarna när han har somnat, plocka undan leksaker, plocka undan allt annat man slitit fram under dagen, koka vatten, diska flaskor, diska annat, sen alla mina egna sysslor som duscha och sånt. Så det här med egentid är något man bara kan fetglömma ! Men jag är glad endå ! Som sagt, har aldrig varit så lycklig som jag är nu !

Sen så tycker jag att alla ensamma mammor där ute ska ha en sån stor eloge, för jag tycker att det helt klart är dom starkaste människorna som existerar på denna jord ! För det är det tuffaste "jobb" man kan ha ! Så ett stort + till dom !

Sen självklart något negativt, det är människor som är såna copycats, som aldrig kan komma på egna saker utan måste härma andra, tycker det är fruktansvärt lamt. Kan inte ha mycket till fantasi om man säger så ;) . Och får inte glömma dessa Mytomaner som är det värsta jag vet, och jag har fått höra en hel del ska jag säga. Och nej nej,  en fetsmäll på käften förtjänar vissa ! Hade gärna delat ut dom själv men jag sysslar inte med sådana fasoner längre.

Men den absolut värsta jag vet är nog den skelögda kaninkäften & inte till att glömma fiskpuppan ! Dom människorna hyser jag rent hat till ! Och ni kommer en vacker dag att få det ni förtjänar ;)

Jaja, nu ska jag sänga mig in i duschen, sen blir det sängen på direkten ! Sov gott !



Puss & Kram ♥


Willys

Ska till willys nu och handla hem massor. Uppdaterar senare när jag är hemma igen ! Har ej hittat kameraladdaren ännu, men jag ska leta reda på den ikväll ! Måste bara skriva att min ängel somnade halv 9 igår kväll, vaknade vid 8 fick mat och sen somnade han brevid mig och vi sov till 11 ! Helt underbar ! Mamma älskar dig hjärtat, jag vore ingenting utan dig ! ♥

Puss & Kram !


Ojojoj

Inte mycket till uppdatering, men jag har knappt varit hemma idag. Kan dra dagen lite snabbt, jag var ner på BVC med Elias, han väger nu 8400 gram och är 66.5 centimeter lång. Efter det så var vi hemma en stund sen så drog jag iväg på ungmamma grupp med Suzanne och hennes son. Väl där kunde man göra gipsavtryck osv så det gjorde vi får se om det vart bra nästa vecka :) . Annars köper jag hem från morsans jobb. Ska köpa hem någon bra färg också för i Elias "mitt första år" bok så ska det vara ett avtryck på ena foten och ena handen !
Jaja, nu ska jag göra det sista inför läggdags. Diska duscha borsta tänderna !


(Elias på väg upp till underbara Hudiksvall/Bergsjö för att hälsa på morfar och morbror m.fl)

Godnatt och sov gott, puss & kram Elin !


Läggdags?!

Skapligt trött man är nu, har redan diskat så det är bara att kasta sig i duschen och sen sängen ! Har varit en väldigt jobbig dag, men det gör ingenting för att det händer inte ofta ! Jag har världens underbaraste, världens snällaste och världens vackraste son ! Ingen kan vara lyckligare än vad jag är !

Just nu sitter jag iaf och kollar på CSI. Ska kolla klart på det sen så ska jag förbereda mig för sängen !
Imorgon ska jag och Suzanne på ungmamma grupp, ska bli roligt ! Hörde att man kunde göra gipsgrejs, alltså barnens hand och fotavtryck ! Ska pröva och se om jag blir nöjd annars köper jag egen, morsan sa idag att det fanns på hennes jobb. Och på onsdag ska jag köpa en hoppgunga åt min ängel och hoppas att han kan använda den ett tag iaf. Det var tydligen högst 12 kilo och sist jag vägde Elias vägde han 8.5 så han växer ininorden snabbt mitt lilla troll ! ;)

Ska nog köpa en sån där stol/pall grej som heter bambino eller något liknande ! För han är snart helt stabil i nacke och rygg. Han kan sitta själv ett litet tag och sen far han ner åt någon sida eller framåt, aldrig bakåt ^^ . Han är så duktig !
Nej nu är CSI slut så nu blir det duschen innan jag somnar här i soffan ! Ha en underbar kväll !



Puss & Kram Elin !

Sweet Child of mine

Jag har världens underbaraste son skulle jag tro, han är gnällig, väldigt gnällig nu för tiden men han är fortfarande lika glad och skrattig ! Så fort han avfyrar ett leende så smälter jag och känner mig riktigt lycklig för första gången i hela mitt liv. Är så glad för att han finns i mitt liv, är så glad att han är en del av mig. Han har gjort mitt gråa trista liv till ett underbart strålande liv. Älskar dig och kommer alltid att göra det min ängel !

Nu snart ska jag klä på honom overallen och så ska vi ta en promenad tänkte jag, barn mår bra av frisk luft och jag med ;) . Kan tyvärr inte lägga in nå bra bilder då batteriet till systemkameran är urladdat och jag har inte en aning om var laddaren är ! Men kanske slänger in lite mobilbilder senare.

Puss & Kram !

Trött..

Tänkte skriva lite granna men nu så vaknade min ängel så skriver lite senare istället :)



Puss och kram !

Grattis !

Lika fint väder idag med, vart dock ingen långpromenad igår utan en liten en. Men det funkar, Elias somnade så gott i vagnen och sov en bra stund efter att vi kommit hem !

Var och hyrde film igår också, det är en maskin med touch om ni förstår vad jag menar, man skriver in sitt personnummer och så får man filmen i kassan. Iaf så såg jag en film som jag velat se väldigt länge och vart överlycklig, knappade in mitt personnummer och went straight to the kassa. Jag men då fanns inte skiten registrerad tydligen, var nån ny jävla brud där. Ja då fick jag väl göra om det då tänkte jag så jag ställde mig i kö till fanskapsmaskinen igen, hamnade bakom 15 ungar som var och en skulle kolla på maskinen men INGEN av dom hyrde något, så var det äntligen min tur och komma fram och tröck på en gång på filmen, "ALLA EXEMPLAR UTHYRD" %&/&¤&#"/#" Vart så sjukt förbannad, så jag kollade efter någon annan då för det gick inget bra alls på teven, såg en jag trodde var bra, men icke, var en av dom sämsta filmerna jag sett. Pisskväll rent utsagt.

Men tur man har familjen så vi hade väldigt roligt endå ! 

Idag fyller världens bästa Pappa år också ! hela 46 år blir han ! Önskade att jag kunnat varit där och gett han en födelsedagskram och prssent men jag skickar på onsdag till han och kramen kan vi ta när vi ses.
Och min lilla kusin fyller hela 3 år idag också, kommer ihåg när hon kröp runt, och när hon tog sina första steg och massor. Och nu springer hon & pratar som aldrig förr. Tiden går alldeles för fort !

Idag ska vi på middag hos mormor, det blir gott som fan. fiskgratäng typ och pärer skulle jag tippa på att det blir till. Ska ta med mig kortleken också så kan vi spela lite chicago ! Asroligt, lärde mig det spelet för flera flera år sedan när jag bodde uppe i Sollefteå ! Och det är jag glad för, är ett riktigt bra tidsfördriv och man har roligt på köpet !

Nu ska jag iaf ta mig något att äta ! Skriver kanske ikväll.



Puss & kram Elin

Gomorron Sverige !

Vart en lite tidigare morgon idag, lillfisen vela ha mat vid halv 8 istället för  halv 9 som han brukar. Men inte gör det nå är så glad att jag får sova endå ! Asfint väder är det idag också så får se om jag orkar köra på en långpromenad ! Elias är fortfarande väldigt gnällig men ja har inte känt nå större bulor i tandköttet än vanligt men det kanske är på gång endå ! Hoppas på det iaf så att det inte är nån annanstans han har ont !

Har iaf fått lillskiten min att somna nu och jag sitter här och sen kollar jag på tv emellanåt, någon kanal med bara barnprogram. Det är faktiskt roligt då ibland så kommer det barnprogram från när jag var liten ! Tycker jag är lite sentimentalt ! Haha ;)

Ska pröva ringa far min om en stund också, är väldigt föräldrakär då det har varit flera perioder i mitt liv då jag varit helt utan både morsan och farsan så jag tar vara på tiderna med dom så mycket som möjligt ! Tycker att man ska vara mån om den familj man har, men alla delar dock inte samma uppfattning som mig. Men dom är antagligen dum i huvudet eller nå sånt !

På onsdag ska jag förmodligen käka på restaurang med Suzanne på hennes gamla jobb, ska ringa henne någon dag framöver och kika läget över hur det blir ! Ska iaf köpa en hoppgunga till min ängel och ett par vinterskor till mig. Ska kolla på en vinterjacka med ! För syster berättade för mig att det skulle bli den kallaste vintern på 1000 år och då läre man ha något ordentligt att klä sig i ! Den jag har nu är jättevarm också iförsäg men den är kort, vill ha en som går nedanför stjärten :P

Men nu ska jag iaf gå och ta mig en cigg och sen ringa farsan innan lillskrutten vaknar, han sover inte så långa stunder som sagt !

  

Puss & Kram <3

Yes :D

Äntligen, haha jag är fanimej bäst ! Det tog lite över en vecka men nu så !

Elias ligger och sover nu, han har varit jätte gnölig i flera dagar nu så jag tror att det är tänderna som är på gång. Men jag kollade om han hade feber men icke, det kanske kommer när det precis är på väg att spricka upp. Har ärligt talat ingen aning om det här, men jag ska köpa hem flytande alvedon som man kan smörja på tandköttet senare när han har jätte ont ! Mitt lilla hjärta, det gör så ont i mig när jag inte kan göra något åt hans smärta. Känner mig så handlingsförlamad och otillräcklig !

Sitter och småtittar på criminal minds också, finns ju absolut ingenting och se på tv:n idag. Så jävla typiskt, men ska försöka lägga mig tidigt idag. Är lite småtrött, sover väldigt dåligt på nätterna, det beror inte på Elias för han sover som en stock, men jag ligger och vrider och vänder på mig i timtal innan jag somnar in. Så sjukt störande då jag behöver min sömn för annars blir jag en hemsk bitterfit** !

Ska ta och diska snart också, elias flaskor och tallrikar och sånt ! Är så less på detta eviga diskande nu, när jag får en lägenhet ska jag spara ihop till en förbaskad diskmaskin ! Lite lat kan man faktiskt få vara också, är väldigt aktiv annars ! Inte mycket ta det lugnt alls då min lilla skrutt inte sover så mycket på dagarna, men jag tar hellre det än vakna nätter. För det är helt underbart att han sover så bra, mellan 10-12 timmar per natt sen han var ca 2-3 veckor. Så jag har haft en fruktansvärd tur kan man säga. *peppar peppar*

Imorgon blir det kanske en långpromenad om vädret tillåter, har sett på facebook att det snöar lite här och var, jag hoppas verkligen att vi slipper skiten i år. En av anledningarna till att jag flyttade ner till Stockholm var för att slippa dom "Norrländska vintrarna". -20 till -30 grader och ibland över 1-2 meter snö. Nej fyfarao det är inget jag längtar tillbaka till ! Men sommaren i Hudiksvall finns det nog inget som slår, så underbart vackert och mysigt ! Nästa sommar ska jag och min ängel nog fara upp dit och stanna lite längre än 4 dagar ! Då är han ju lite äldre också vilket är jätte skönt ! För efterssom jag inte har den förbannade lappen än så måste man ta tåg då jag vägrar buss i 4-5 timmar ! För det första är det knappt nå utrymme på tågen för barnvagnar, extremt svårt och få upp barnvagnen för den lilla fast branta trappen dom har. Tur mor min var med mig sist så hon kunde hjälpa mig, för det var då ingen annan som erbjöd sig. Folk är inte riktigt uppfostrad här nere.

Tex om man åker buss så är det en självklarhet att man ställer sig upp för att en äldre människa ska få sitta, likadant med gravida. Men inte här nere, så total nollrespekt för folk. Allra helst om man åkeer pendeltåg med barnvagn, även fast man står längst fram och tänker gå ut först så är det folk som nästintill klättrar över vagnen istället för att låta vagnen gå av först. Tycker att sånt ska komma per automatik men det handlar väl om uppfostran och respekt och vissa har inte det.

Aja, nog med klagomål. Ska kika lite till på teve sen ska jag diska och sen kastar jag mig nog i säng !

Puss & Kram ! ♥

...

Smeknamn: Har ett sånt tråkigt namn så det finns inget smeknamn ^^
Födelsedag: 26 Augusti
Bor: Bro
Arbete: Mammaledig, nästan klar utbildad bilmekaniker. 

FAVORIT…

Färg:
 Grön & Svart 
Plats: Där min ängel är.
Drog: Min ängel !
Fordon: Ford Mustang 1967
Film: Armagedon, Rise of the Evil och Underworld filmerna !
Djur: Katt & Hund
Affär: H&M
Serie: Lost & How I met you mother
Café: Räknas Subway?
Skor: Adidas helt klart !
Person: Världens vackraste son !

BRUKAR DU…

Titta på dig själv i spegeln: 
Ja 
Gnälla: Sometimes ^^
Skrika: När jag gör illa mig ja !  
Sova: Japp, har en underbar son som sover nätterna igenom !
Drömma mardrömmar: Det händer !
Drömma sexdrömmar: Nja, inte ofta !
Försöka vara annorlunda: Nej !
Klä dig i svart: Ja
Ha sex: Nej, inte längre, har ingen lust ! 
Hata folk: Finns några stycken !
Lita på folk: Har ett fåtal jag kan prata med allt om, och dom litar ja på till 100%

NÄR…

Åt du senast:
 Imorse ! 
Läste du en bok senast: Någon månad sen tror jag !
Var du på konsert senast: Det var några år sen de ja !
Köpte du något senast: Igår, onyttigt !
Kysste du någon senast: Ett tag sen det å !
Svor du senast: Nyss, slog i tån i listfan !
Sjöng du senast: Idag, när hjärtat skulle sova !
Klagade du senast: Igår tror jag !
Är det sommar: När vattnet är badvänligt !
Duscha du senast: Igår !

VEM…

Saknar du:
Min far !
Rörde dig sist: Elias !
Kysste dig sist: Erik
Gjorde dig riktigt glad senast: Min underbara ängel ! 
Fick du sms från senast: Eddie !
Ogillar du: Fiskpuppan, skelögda bruden och en hel drös till !

HAR DU…

För många vänner:
Nej !
Tvångstankar: Ibland
Någon annan psykisk sjukdom: Inte vad jag vet !
Färgat håret: För många gånger !
Brutit några ben: Ett antal !
Några piercings: 7 stycken men har bara stav i tungan just nu
Några tattueringar: Japp, blir en till inom snar framtid !
Egen dator: Ja
Gjort bort dig rejält: Flera flera gånger, men har hört att man ska bjuda på sig själv ;)
Bra självförtroende: Hyfsat
Kysst någon: Ja
Haft sex: Ja
Köpt kondomer: Ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: Min ängel, min mor & min far 
Varit kär: Ja
Blivit kär i någon på nätet: Nej
Dumpat någon: Ja
Blivit dumpad: Ja
Velat vara otrogen: Ja 

HUR….

Går du:
Rakt fram
Fördriver du tiden: Plockar, diskar tar hand om min ängel. typiskt småbarnsföräldersliv !
Mycket pengar har du:  Så jag och min ängel klarar oss
Tjänar du pengar: Mammaledig ;)
Ofta diskar du: Varje dag
Tvättar du: Någon gång i veckan
Ofta städar du: Plockar lite varje dag men storstäd är ibland !
Ofta träffar du din familj: Halva familjen varje dag, andra halvan allt för sällan :(
Mycket äter du: Så jag blir mätt !

ÄR DU..

Förstående:
Beror helt på situationen
Öppensinnad: Nja ibland
Arrogant: Nej nej
Osäker: Ibland
Blyg: Ibland
Smart: Enligt mig själv så ;)
Sentimental: Ibland
Pratglad: Helt klart !
Kär: Nej


4 Månader :)

Dagen startade helt underbart, min ängel väckte mig av skratt och gurglande, solen sken och det var väldigt fint väder ! Kunde inte ha varit en bättre morgon ! Och idag blir Elias hela 4 månader, tiden bara springer iväg. Ibland önskar man att man kunde bromsa in den för hur mycket man än njuter av tiden så går det alldeles för fort !

Igår var vi ju till min faster, det var hur trevligt som helst ! Var ett bra tag sen man såg henne, men så känns det inte för så fort man ses så pratar man konstant och skrattar och det känns som man träffat varandra hur ofta som helst ! Hon fick träffa Elias för första gången också, och han tyckte att det var roligt, för han är inne i en sån här skrämselperiod då han blir rädd för nästan allt men han grät inte en enda gång ! :)

Nu ligger han i babygymet och skrattar, ska snart lägga honom då han börjar bli väldigt trött lillkillen ! Han åt gröt för en stund sen och det är första gången han fick i sig en hel "smakportion" men det är väldigt mycket för att vara en smakportion tycker jag, så fick han banan till och vatten och efter fick han saft för 4 månaders bebisar ! Han har ätit annat än bara mjölkersättning i 2 veckor snart och hans mage fungerar alldeles utmärkt så jag behöver inte höra nå nedvärderande om att man ska vänta för det är så olika från barn till barn !

Ikväll blir det fredagsmys för Elias och mig, hoppas att det kommer någon bra film på tv, för det finns inte en enda bra på ica ( enda stället jag vet att man kan hyra på ) . Annars får jag väl dra igång en gammal jag har, stora favoriten är nog Armagedon, gråter utav bara fan i slutet varje gång. Haha ! ;)

Nej nu ska jag lägga min ängel, slänger in några bilder från när han åt gröt nyss också :)

   
(klicka på bilderna så blir dom större)

Puss och kram Elin&Elias ♥


Ny start :)

Så, nu ska jag försöka börja om på den här bloggen igen. Har fixat en desigt jag är nöjd med och då känns det lite mer peppande när man tycker att sin egen blogg är fin lixom.
Idag har jag varit ner på vårdcentralen med Elias, skulle kolla hans rygg då han drar sig åt ett håll så att han ser ut som en banan. Men den var så rak så, sen kollade läkaren hans navel och han har "navelbråck" så att den är utåt istället för inåt. Men det kan fixas till sen när han blir äldre, om han vill själv då. Jag bryr mig inte så mycket då jag älskar honom oavsett hur han ser ut.
Han är mitt eget kött och blod och det skulle vara konstigt om jag inte gjorde det. Då skulle man skicka in mig på psyket, för älskar man inte sina barn är det något fel på människan tycker jag !

Imorgon ska jag fara och hälsa på min faster, det ska bli jätte roligt, jag mamma och Elias ska dit. Var länge sen man träffade henne, och hon har inte träffat Elias än så det ska bli kul !

Sen så tror jag att min katt Fritjoff är på smällen, hon fick gå ut en kväll när hon löpte för att hon skrek så förbannat att hon väckte Elias flera gånger ! Då satte hon garanterat på en fräs för hon har blivit så annorlunda sen den kvällen. Hon är mycket gosigare och vill ligga och mysa mest hela tiden ! Det är jätte skönt att hon blivit normal igen men vill för guds skull inte ha några kattungar i denna 3:a men min syster och mamma. Nej nej hemska tanke !

Och ja, jag bor hemma hos min mamma, men jag söker lägenhet som en dåre. men det är väldigt svårt att få en lägenhet snabbt här nere i stockholm ! Det är inte i centrala stockholm utan jag bor i en liten ort strax utanför som heter Upplands Bro ! Jättelugnt och fint ställe !

Nu ska jag iaf ta en godnatt cigg och borsta tänderna och sen kasta mig i säng !

Sovgott, puss och kram Elin&Elias <3


Slänger in några bilder på min ängel också !

  


Du är det vackraste denna jord någonsin skådat ! Mamma älskar dig ♥


RSS 2.0