.

Hahahaha!

Allt jag har att skriva idag ;)

XOXO

Sentimentalt.


Så sjukt sentimentalt, älskar fanemej den här "serien" lika mycket än idag! Är och kommer alltid vara Sveriges största fan av Kalle anka! ;)


Är sommaren här för att stanna?!

Har haft en helmysig dag idag kan jag ju tala om för er.
Vi tog en promenad till Willys som sagt, där uppe hittade jag en klänning som jag fick med mig hem, en långklänning i vitt, grönt och svart. Kommer några kassa webcam-bilder under här.









Urdåliga bilder i know, kommer bättre imorgon eller på onsdag! Men men väl inne på Willys så hade dom ett erbjudande som jag sett på teve för ett bra tag sen men aldrig hittat. Köp 4 stycken 1,5 liter coca cola och få 2 jubileumsflaskor på köpet, och cola galen som man är fick man hem det med. Tur man har barnvagn med varukorg haha. Mormor handlade hon med och morsan också för den delen. Varmt och skönt var det ute med och Elias sov hela vägen hem.

På vägen hem så packade mormor upp sina varor hemma hos sig och följde vidare med hem till oss på fika. Vi fyllde upp Elias pool och hanvar väldigt skeptisk från början men när jag hoppade i jag med (kläder på) så vart han super nöjd. Sen kunde jag gå upp och dra på mig torra kläder och han plaskade i poolen en bra stund!

Mormor drog hem efter en stund och vi gick in och jag gjorde iordning käk till mig och Elias. Sen härjade lillkillen loss tills han tillslut slocknade i sängen som en klubbad säl.

Men men, en liten till update till mina älskade läsare.

XOXO
Elin


Sol!

Snabb uppdatering här då jag försöker njuta tillräckligt av det vackra vädret vi har!
Elias har precis käkat gröt, och nu ska vi snart ut i solen igen, ska bara byta blöja på honom och smörja in honom med sol-lotion.

Senare ska vi ta en promenad till Willys, vet egentligen inte varför jag vill men det är skönt att promenera. Handlar säkert hem något också i vanlig ordning. Imorgon eller på torsdag blir det jakobsberg då jag har ett par ärenden och förhoppningsvis skansen på onsdag!
Men men nu har jag skrivit ett par rader.

XOXO
Elin


Nattinlägg.

Sitter här och funderar på allt mellan himmel och jord.
Känner mig trött men ändå inte. Har alltid varit en nattmänniska, men nu fungerar det inte längre efterssom jag har min underbara pojk som inte känner för att sova hela dagarna. Avskyr denna känsla, avskyr att ligge och vrida och vända på sig i sängen i timmar innan man somnar.

Om det ändå kunde vara så att man somnar i samma sekund man lägger huvudet på kudden. Slippa alla tankar, rädslor m.m. Ljudböckerna hjälper ju litegrann men jag vill bara kunna känna mig helt lugn i kroppen när jag ligger i sängen.

En sak jag är rädd för är hur långt en människa är villig att gå för pengar. Hur människor kan skada andra människor utan att blinka. Hur människor begår mord utan att känna skuld. Ren och skär ondska, det gör mig rädd. Att inte våga gå ute ensam på kvällarna för man vet inte vilken sorts människa man kan ha oturen att stöta på.

Det är en hemsk värld vi lever i idag. Våld, krig och massförstörelse allt pga pengar, avundsjuka eller bara ren och skär girighet. Känns hemskt att man föder barn till denna värld men jag har chansen att uppfostra min son till en bra människa. En människa som kan känna kärlek, veta vad som är rätt och fel, att tala sanning. Barnen är våran chans till att göra världen bättre för vi har inte direkt gjort något speciellt bra jobb själva.

Jag är rädd för tanken på att jorden kommer gå under. Livrädd för att jag inte ska få göra allt jag vill med Elias, att inte få se honom växa upp, gifta sig och få egna barn. Jordens undergång kan ske om 5 minuter, imorgon eller om en miljon år. Själva grejen är bara att alla utsläpp, kärnkraftverk m.m inte bromsar det direkt. Man ska vara rädd om miljön för som sagt är det era barn & barnbarn osv som ska växa upp. Och vi vill ju att dom ska ha det så bra som möjligt, iaf jag.

Ett lite tråkigt inlägg det här men jag känner att jag måste få skriva av mig. För min egen skull, att få lätta på trycket jag har inombords. Det finns säkert människor där ute som känner precis som jag och som vet vad jag menar.
Men nu är det sent och jag måste få mig några timmar innan min älskade vill upp.

XOXO
Elin


Avslutar med en bild på världens vackraste pojk!


Bilder från Elias 1-årsdag!




























Back in the game.

Som dom flesta kanske märkt har jag haft en liten bloggpaus i några dagar.
Ibland känner jag att jag bara vill vara utan några måsten, och jag bloggar ju egentligen för min egen skull så att man har något att se tillbaka på. Har ju såpass dåligt minne att jag inte kan tala om vad jag gjorde förra veckan haha.

Elias ligger iaf och sover nu, somnade som en stock efter att ha härjat hela dagen. Storkillen mammas! Sa till morsan min senast idag att jag är så överväldigad av känslor, kan inte sätta i ord på hur den här lilla varelsen förändrat mitt liv till det posetiva, kunna ta ansvar för någon annan än sig själv. Att aldrig kunna sätta sig själv främst igen, för så känner jag. Allt för min älskade son, du är mitt allt!

Imorgon hoppas jag på bra väder, så man kan få användning av Elias pool. Han har plaskat i den en gång men då hann det väl vara fint i ca 20 minuter. Schizofreni väder är vad det här är, regn sol, regn sen ännu mera sol och i samma visa hela tiden. Usch säger jag bara!!!!!

På onsdag blir det preliminärt skansen med familjen om vädret tillåter! Hoppas det, älskar skansen och jag är het hundra på att Elias också kommer att göra det! Vilken tur man har att det finns här i stockholm. Är ju inte mycket sådant norröver vad jag vet. Vet ju själv, har ju bott där längre än dom flesta ;)






(Lite seriösa bilder från nyss)

Jaja, nej förfanemej nu känner jag för en cigg och lite cola! Sen ska jag kika om det finns något att se på teven, annrs blir det till att pirata lite!

XOXO



 


Nu drar vi.


Bye bye Sverige :)


Fronda - Underbar


Bildbomb 2.

Moster & Elias ♥


Provar mammas gamla gungstol.


Promenad på väg till dagis.


Lite i vagnen vart det med.


Elias leker.


Bygger pussel.


*Ta kort på mig då* ♥


Lek & bus.


Leker med bollen.







Nej nu orkar jag inte mer, får bli fler bilder någon annan dag,
XOXO

Bildbomb 1.

Bus i badet hos morfar.


Ute bus i hudiksvall.


Jag fotade lite.


Lite av Elias badleksaker som farsan köpte åt honom.


Första glassen.


Morgonmys med leksaken han fick av mammas kusin Emilia.


Trött morsa på morgonen.


En skylt jag såg på en av våra många promenader.


Ett par skor med.


En trött liten fis.


Bus med morfar! ♥


Egoboost.


Bild över lillfjärn.


Gosefisen på promenad.


Ännu en bild på lillfjärn.


Minigolfbana utanför pappa.


Ännu en bild.


Trollstigen, lekplats för barnen.


Inuti ett av lekhusen.


Mera mys med morfar ♥


Morgonmys ♥


Drar en posé.


Åker karusell med morfar ♥

Igen ♥

Det var en del av bilderna från våran månad i Hudiksvall.

Kungen :)


Elias dag!

Grattis min underbara ängel på din första födelsedag!
Det har varit ett år fyllt av kärlek och glädje!

Jag älskar dig Teddy Elias Petersen!



100615 ♥ 


Dagens roliga händelse.

Syster jag och mamma sitter på informationsmötet idag.

Vi ställer oss upp för att vi ska kolla på hur dagiset ser ut.
Ett par bakom oss kommer fram och frågar om vi är ifrån Bergsjö.
Jag svarar ja, och då berättar han att dom var från Hudiksvall.

-Efter ett tag började jag fundera på hur dom kunde veta att jag kom just därifrån, sådan stark dialekt har jag ju inte längre.
-Michelle säger att dom kanske läser min blogg eller nåt.

Blir mer och mer "rädd" och tillslut går jag fram till morsan och säger;
Mamma hur fasiken kan dom veta att jag kommer från Bergsjö.

Mamma; Jaa Elin, hur kan dom veta det *klappar mig på ryggen*

Då kommer det fram, jag har på mig en jacka jag fick från pappa där det står Bergsjö IF på.
Varav jag bryter ihop och skrattar som en dåre, syrran faller in i skrattet likaså morsan.

Hoppas vid gudarna att dom inte tror att vi är dum i huvudet eller nåt.



Mushabelly.

Idag har det varit en bra dag iallefall!
Började med en glad fis som log med hela ansiktet. Städat och tvättat har jag gjort även idag. Elias har härjat runt och kastat ut när jag har plockat in haha charmfisen.
Klocka halv 5 drog vi iväg på informationsmöte på dagis, HELT UNDERBART DAGIS ÄR DET KAN JA JU TALA OM!
Så himla fina lokaler, högt till tak och stora fönster så det blir fint ljus i rummen. Ååh är så himla glad att jag valde det!

Elias var helnöjd han med, sprang runt och skulle kika på allt, han vart lite småsur när vi skulle gå hem så jag är ite orolig alls längre för hur det ska bli sen när han väl börjar!
Inskolningen dom har kallas för 3-dagars inskolning och då är man med hela dagarna och är med barnet. Man ska inte hålla sig i bakgrunden och biträdande chefen sa att det är en bra metod och att den fungerar bättre än 2-3 veckors inskolningen. Ja det har ju med barnen att göra med men jag är så nöjd så iaf!

Imorgon är det ju Elias dag, så om cirka 18 timmar blir han precis 1 år. Har slagit in alla presenter idag, och så har jag handlat ballonger och sånt som man brukar ha. Så tårtorna gör jag imorgon bitti. Ska bli så sjukt kul, och blir en massa bilder med. Vart en massa bilder från dagiset idag också som jag ska föra över till datorn. Blir en jäkla bildbomb då kan ja ju tala om haha. Måste skicka på framkallning också då kameran är full snart och det är ca 2000 bilder haha. Måste köpa mer fotoalbum!!!!

Farfar kom hit idag också, han hade med sig min gungstol som jag fick av mormor och morfar när jag var 1 år. Det står mitt namn på den så mormor ska skriva dit Elias också för att från och med imorgon är det hans :')
Bild på den kommer någon dag framöver också! Tillsammans med resten.

Vart jäkla irriterad nu ikväll också på tal om ingenting. Idag började ju nya säsongen av SYTYCD och tro på fan att tele2 självklart INTE ska fungera då. Så jag missade det. Hoppas att det går på repris innan lördag för då drar vi ju :D. SKA BLI SÅ SJUKT ROLIGT!

Tänkte packa det mesta imorgon så man inte behöver stressa, är ju ändå en hel del som ska med. Måste hämta resesängen också, får fixa det någon dag.

Jaja, nu vart det en liten uppdatering idag också.
Hoppas alla haft en lika bra dag som mig.

XOXO


UPDATE: Glömde ju helt att förklara rubriken, det är så att Elias för några månader sen fick ett gosedjur som heter mushabelly, och jag såg nu att det finns i hur många modeller som helst och jag ska ha allihopa innan jag är nöjd. Dom är så himla fin och Elias är helt galen i sin kan ja lova.
Bilden nedanför är på den som Elias har!


Bild från Google.


Skitdag.

Dagen började bra, med en glad liten fis och en pigg morsa.
Dock gick det bara utför, grät som en jävla dåre på morgonen då det hände en sak. Men efter några samtal hade jag lugnat ner mig. Började diska och småplocka lite här och var. Hipp som happ ser jag Elias som sitter bredvid mig på golvet ha min telefon i handen och slår den mot en av hans leksaker så hela displayen sprack. Så det får bli en impulsresa till elgiganten imorgon. Läre ju ha en telefon på Åland.
Men men sånt är ju livet när man har småbarn, iallafall dom som kan röra på sig ;)

Ja på tal om röra på sig, min lilla herre går inte längre. Han springer haha, charmtroll! Ska försöka få med det på film när telefon är lagad!

Imorgon blir det iaf bak här hemma, vart inte av idag pga av min usla dag. Sen ska jag köpa hem allt till tårtorna m.m. Ska dessutom be morsan skriva en lapp om hur man gör kaffe. Dricker ju inte sådant skräp ja e haha!

Sen efter det så är det onsdag vilket innebär ELIAS 1-årsdag!!!!!!!!!!!!!!!!
Mammas lille kille börjar bli stor!

Jaja, en liten update blev det då men jag har så mycket annat för mig nu så att det blir inte så mycket uppdatering. Blir bättre när sommaren är över!
XOXO


No time to blog?

Fan jag har helt enkelt blivit usel på att uppdatera här.
Men ni får helt enkelt ha överseende med detta mina älskade läsare. Jag har helt enkelt fullt upp men min älskade son. Plus att vi mest är utomhus när vi har sånt här väder, man är verkligen tvungen att ta vara på det för sommaren är garanterat över i slutet av juli.

Imorgon (eller rättare sagt idag) blir det till att tvätta, picknick om jag finner tiden och en massa massa myyyyys!På måndag ska jag på informationsmöte på Elias dagis. Ska bli kul att få höra och se hur dom arbetar där. Men jag är inte nervös alls då jag bara hört bra saker därifrån! På tisdag ska vi på BVC och Elias ska tasin 1 års spruta. Gruvar mig som fan då det bara blir han och jag denna gång, Men det ska gå bra, får ta och överkomma min rädsla. Måste ju finnas som ett stöd till min son, istället för att han ska se en kallsvettandes och livrädd mamma. Hahha vilken syn säg!

Sen på onsdag är den Elias stora dag, heeeeeelt sjuuuuukt! Ett år vafan, är det någon jäkel där ute som har tryckt på spola fram knappen så stäng gääärna av det!!! Nej skämt åsido, men nu är det snart bara 5 år kvar tills han börjar i skolan. 5 år är ju ingenting!

Nej nog skrivet om det innnan jag sitter här och bölar som den lipsill man är. På torsdag inväntar jag förhoppningsvis glada nyheter (hoppas jag). Skriver inte vad det handlar om här utan jag håller det för mig själv tills vidare.
På lördag så ska vi till Åland Elias och jag, ska bli sjukt roligt. En liten stuga vid vattnet ska vi bo i, hoppas bara att det inte är så mycket huggisar där. Båten går klockan kvart i 8 på morgonen så de blir en jäkla tidig morgon för mig och Elias då. Men det är värt de, Elias kommer att ha så himla roligt!
Sen kommer vi hem igen den 23 då man gärna vill vara hemma på midsommar.

Ja nu vet ni iaf lite om hur kommande dagar ser ut. Nu ska jag ta mig en cigg och sen bums i säng.
XOXO


Bild från nyss ;)


Sommarvärme ♥


Onsdag, tror jag?!

Har lixom noll koll på dagarna haha.
Lördag hela veckan för mig. Idag så har jag iaf städat en hel del, köket vart helt klart och resten halvt. Men fortsätter imorgon om det är dåligt väder. Annars ska vi hitta på något Elias och jag. Kanske blir att fara till jakobsberg men det beror helt på hur orken ligger till.

Har egentligen inget speciellt att skriva idag utan det blir bara en lite update över hur det sett ut dag.
Hoppas alla haft en ra dag trots regn en stund.

XOXO


Vi just nu.


Kväller.

Sitter här nu, ska strax göra iordning mig för sängen.
Gäsp efter gäsp efter gäsp. Ser ut som en fågelholk då jag knappt hinner stänga käften innan jag gäspar igen haha. Elias sover fortfarande för er som undrar. Han är så duktig så! Har laddat ner lite nya spel på mobilen nu också, är en sucker på mobilspel hahaha.

Imorgon blir det bara lugnt, kanske drar iväg till jakan. Måste på bokhandeln och ordna en sak. Hoppas på fint väder också. Gärna lite friskare också istället för att det ska vara kvavt som det varit idag.
Blir väl åska inatt.

Nej fyfan vilket tråkigt inlägg men jag uppdaterar ju iaf, man måste ju stimulera sina läsare ;)

XOXO

8 dagar kvar.

Elias har nu somnat och jag sitter här medans jag väntar på att maten är klar.
Blir sen middag för mig idag men har egentligen ingen betydelse. Jag kan inte äta samma tider varje dag. Äter lite smått när jag gör iordning Elias mat. Gör alltid lite extra om det skulle bli så att jag vill käka också. Men inte idag för då åt han fisk och det gillar ju inte jag.

Idag har vi mest varit hemma, var ut på en liten promenad så vi skulle få lite frisk luft. Sen så har vi suttit på baksidan en hel del idag också. Elias har krattat med sin lilla kratta. Måste bara köpa en sandlåda nu så att han kan använda sina hinkar och spadar. Vill inte ha honom i dom allmäna sandlådorna då dom är kattlådor. Bara massa kattpiss/skit. Nej nej sånt klarar han sig utan.
Lägger hellre pengarna på egen sand och egen sandlåda med lock.

Har varit ganska lugnt med solandet idag också, låg och pressade en stund men ingen lång. Elias vaknade och då är det inte lätt att försöka slappna av. Annat vore det ju om barnen bara satt still men så är det inte med honom kan ja lova. Varenda vaken minut så är det full fart haha! Överallt och ingenstans. Men det är så det ska vara ju!

Han har fortfarande inte fått tillbaka sin matlust. Han äter ju men inte med samma glädje. Det är första gången nu som han visar att han inte vill ha mer mat annars har ha bara gapat och velat haft mer. På ett sätt är det ju skönt att veta att det faktiskt finns ett slut på hans mage också men jag blir ju lite orolig endå. Men så länge han dricker vatten så är det lugnt. Och det gör han, i mängder haha!

Har äntligen lärt mig min nya telefon nu också, det tog fan över en vecka men nu sitter skillsen haha. Har en sån där touch-telefon nu som jag aldrig skulle ha. Men jag fick den i tidig födelsedagspresent så d tackar man ju inte nej eller?! ;)

En HTC Wildfire S tror jag att det heter, snygg är det och i vitt!

Jaja, intressant information men så blir det ibland.
Ska nu ta mig lite mat och lägga mig framför teven så kanske vi hörs mer ikväll eller imorgon om jag har någon större ork.

XOXO


Får bli en snyggbild på vagnen mindå jag inte fört över dom nya från kameran än.


Mys hemma dag.

Idag tänker jag inte göra så mycket.
Ska bara ta det lugnt med min ängel. Ska strax ställa mig och diska men det är inte direkt jobbigt haha. Tar ju ungefär 10 minuter och det kan man ju ändå undvara ;)

Elias ligger just nu och sover. Stackaren värmen tar verkligen på honom. Mig med känner jag. Är alldeles seg i kropp och själ. Less på vissa jävla idioter med. Håll käften bara. Svårare än så kan det inte vara.
Men men, ren och skär avundsjuka läre det ju vara. Finner ingen annan anledning.
OCH NEJ THOMAS/CAMILLA DET ÄR INTE ER JA MENAR..
Nog om de packet.

Nu ska jag sätta mig ute i solen och bränna lite på brännan. En cigg och coca på det med. Kan inte bli bättre. Får se hur länge jag får sitta innan min kära son vaknar.

Ha en sjukt bra dag.


Nationaldagen!

En underbar dag med superfint väder.
Elias har stortrivts idag kan jag ju tala om. Vi var hos mormor en stund och sedan knatade vi alla ner till centrum då det skulle vara någon sorts uppvisning. Det var dans och en massa sång! Gubbröra speladebland annat och mormor sjöng på som en dåre haha!

Underbart helt enkelt! Solat har det gjorts för min del också, dock har jag bränt mig men vafan gör det ;)

Sitter i en dag ungefär och sen blir man brun!
Och snart är det lillfisens 1 års dag. Kan inte förstå att det gått så snabbt! Är helt ofattbart egentligen. Men så känner nog dom flesta föräldrar och jag blev varnad om att jag verkigen skulle ta vara på tiden men jag tänkte då att men snälla. Det är ju ett helt år. Men det året har bara flygit iväg och nu går och pratar min lille skruttefis.

Jaja, nu ska jag ta mig en cigg och slappna av lite och sen ska jag sova.

XOXO


Ledsen flicka ;(


Osminkad och rufs hår men ja gillart ;D


Kommentar.

Anonym om Dagens roligaste.:
Men det är 10 st sockerbitar i ett russinpaket.

Mitt svar: Idiot. Det är socker i allt. Det är socker i grönsaker och frukt med. Ska jag kanske avskärma min son från all mat som existerar bara för att han inte ska få äta något med socker.
Skit i andra och sköt dig själv.

Och du kära norrköpingsbo, du ska nog inte yttra dig om någonting gumman lilla!

Dagens roligaste.

- Jag: Mamma jag har kommit på varför Elias skiter så förbannat. Det är för russinen.

-
Mamma:
Ja, russin är ju torkade plommon så det är ju inte så konstigt.

-
Jag
: Jaha.

-
Mamma:
Ja, visste du inte det haha!

-
Jag:
Nej jag trodde att det var torkade vindruvor ja.

Mamma skrattar och jag googlar, det visar sig att jag hade rätt så än en gång.
Skrattar bäst som skrattar sist!


(jag från nyss, och ja jag har klippt lugg)


YEEEEEEEEEEEES!



Grattis till vinsten! Det kunde inte ha varit en mer värdig och genuin person som vunnit!


Sommaren är äntligen här!

3 dagar av njutning, och en massa massa soooooooooool!
Elias njuter han också men man märker att han blir lite tröttare snabbare och att hans matlust inte är lika stor. Men annars är det fullt ös medvedslös på min lilla herre! Igår lärde han sig att ställa sig upp utan att hålla i sig i något! Storkillen mammas!

Jag har dessutom solat så att jag fått solbränna efter solglasögonen. Är så sjukt snygg just nu så det finns inte! Hädanefter ska jag inte ha på mig dom när jag är ute!!!! Kan inte se ut som någon jäkla panda resten av sommaren inte. Nej nej, sen har jag dessutom gått ner 5 kilo med! Så nu är det inte många kilo kvar!

Måste gratta alla mina danskar som har nationaldag idag med! GO DANMARK!
Är jäkligt glad att jag är dansk medborgare då jag fan inte kommer bo kvar i detta sverige länge till!

Idag har Elias och jag spenderat halva dagen med Sandra och hennes sötnos! (Tryck på hennes namn för att komma till bloggen). Mys pys har det varit och det är så sjukt roligt och se barnen tillsammans, gruvar mig nästan inte alls för att Elias ska börja på dagis då han är så himla snäll! Men inte än på ett tag! I slutet på augusti sätter det igång!

Nej men nu är det dags för att vara social.
XOXO


RSS 2.0