Härliga söndag.

Vilken härlig dag det har varit!
Elias & Jag har varit ute nästintill hela dagen och busat runt i flera olika lekparker haha! Tror nästan att jag uppskattar rutschkanor och gungor lite mer än Elias, iaf dom större haha! Men det har varit mysigt, och skrutt läre somna ganska omgående ikväll! Han sov en halvtimma i vagnen när vi var ute också.
Nu är vi inne och jag ska strax göra iordning middag, sen blir det bus innan badet och välling + en saga innan sängern. Så ser resten utav våran kväll med!

Morsan ligger och kollar på teve och syrran sover nog än. Hihi morsan har verkligen humor hon måste jag säga hahah! Vilka skämt hon kan dra ibland :D. Och syrran ska jag rådfråga om en möjligen ny frisyr jag vill skaffa! Men jag vill ha hennes råd först då hon är redans ärlig, lite för ärlig ibland hahah! Så jag hoppas hon vaknar innan jag somnar :P

Sen är det lite snack om en förmodad utomlandsresa för mig och Elias i början av december, ska ringa ambassaden om pass osv då vi inte är svensk ahhahah! Massa massa att göra, ska även till arbetsförmedlingen imorgon och boka in ett möte som jag missade.

Ja, det var väl typ det! Pratat med farsan har jag gjort också som varje dag hah, sen träffade jag älsklings Sandra och vi tog en liten prommis när hon kom hem från stan! Lika mys som alltid, underbara människa! Puss pårej!!!

Nu är det dags för middag!
XOXO


Gammelbild med kort hår :)

Godnatt!

Vilken skit-dag!

Nog med det, nu äre sängdags för mig! 
XOXO

Buzzador.

Jag är med på en sida som heter buzzador.com och nu har jag fått chansen att prova 2 produkter från Natusan serien. En natusan bedtime bath och natusan bedtime oil. Har använt dessa produkter tidigare och dom är helt underbar! Brukar även ha i lite olja när jag själv badar då jag tycker att man blir så mjuk i huden!

I paketet fick jag dessutom rabattkuponger som jag får dela ut så om det är någon som vill ha är det bara att lägga en kommentar (publicerar dom inte) eller skicka ett mail på [email protected]!

Det är bara att lämna adresserna om ni bor längre bort så kan jag skicka kupongerna till er, om ni väljer att köpa produkterna så pröva att använta dom under 7 dagar och skicka sen vad ni själva tycker om produkten.

Det är 15 kronors rabatt vid köp av 2 produkter.


Lånade en bild från google men det är dessa jag använder.
Superbra!!

Fyfan nu äre kallt.

Ja, den jävla hösten är här för att stanna nu tyvärr.
Hoppas bara jag slipper den förbaskade snön, kan åka upp till norrland för att Elias ska få åka pulka. Här kan det mer än gärna vara torrt på asfalten! Men det är väl för att jag varit med om ett par riktigt hemska vintrar ;).
Huvva säger ja bara, tacka fan att ja bor i stockholm! *Tummen upp*

Men jag funderar dessutom på om jag ska bojkotta Sverige i framtiden, är bra jävla sugen på usa, det är ju dessutom där alla snyggingar finns. 10 poängarna syftar jag då på! Har inte sett en enda här i Sverige. Mest 7-8:or ahahha! Nu låter jag som någon gud vet vad men det finns nog ett ex antal som håller med mig! ;)

Imorgon blir jag hemma med Elias då han hade feber nu ikväll lillefisen! Så vi har en riktig mysdag framför oss! Men vi ska ut ändå, frisk luft vettni! Fast det beror ju ioförsig på hur hög febern är. Men efter en alvedon går det nog!
Såäre ;)

Och idag har jag åkt bil med Sandra som förövrigt är helgrym som förare! Puss pårej gumman!
Sen var vi i kungsängen och kikade, och sen drog hon vidare till kallhäll och jag hemåt då jobbsökandet fortsatte intensivt! Fyfan säger jag bara. Ögonen var ganska slut efter så mycket läsande!
Och nu är det bara mys, Elias sover och jag ska strax joina morsan i tv-rummet! 
XOXO


Bjur på en bild på mig och min kära Milla som jag förövrigt saknar ihjäl mig efter!
Blek som fan och svarthårig var jag också, men snygg ändå ;)
Puss på det.

Om-möblerad?!!

Ja, man kan av rubriken tro att det är mitt huvud jag pratar om men icke ;)
Har möblerat i sovrummet igen, först prövade jag en, men jag ångrade mig så jag möblerade på ett annat vis och nu är ja nöjd. Ett tag till iaf hahah! Elias får mer yta och det är ju huvudsaken för mig så!
Tvättar gör jag också, maskinen är snart klar så då ska jag hänga och sen är det nog tid att hämta lillkillen på dagis!
Imorse fick ja knappt mig en kram innan han skulle iväg till rutschkanan, som han förövrigt kan åka i helt själv nu :D.
Tidigare har han lagt sig ner på magen med rumpan neråt och åkt men nu sitter han upp som den stora kille han är! Vilket jag upptäckte när vi var ute i lekparken med Sandra och hennes Elias :).

Allt går så fort i Elias utveckling sedan han började på dagis, får nästan lite panik!
Som tex igår när vi busade han och jag så sa han "Lia botta" och satte händerna för ansiktet och då förstod jag att han sa Elias är borta! Hur superduktig kan en liten kille vara lixom?!
Han är helt enkelt bäst! :)

Nej, nu ska jag fan hoppa in i en dusch innan jag hänger tvätten, kanske unnar mig ett snabbt bad också ;)
XOXO



Förkyld & jävlig!

Japp, ni läste rätt!
Förkyld ännu en gång, förbannade dagisbakterier! Men hellre jag än Elias, han är frisk än så länge *peppar peppar*! Men denna förkylning är den värsta hittills! 39 graders feber är ingen höjdare, har varit som en zombie hela dagen även nu! Hoppas jag är bättre till imorgon!

Nu blir det iaf sängen!
XOXO

Underbar och älskad?

Haha ja jag undrar ja om det är normalt att vara så besatt av mig!
Har haft bloggen öppen knappt 12 timmar utan att tala om det för någon och sidvisningarna har flygit upp och människorna med för den delen! Love it ;)

Jag har iaf bara bloggen öppen på prov, håller dessutom på och fixar med en alldeles ny på en annan plattform som jag får se om jag byter till i framtiden, den är lite mer komplicerad så jag får se hur det går!
Elias sover just nu (vore konstigt om han inte gjorde det då klockan snart är 00.00) och jag snart lägga mig med! Väntar bara på att badrummet ska bli ledigt!

Imorgon är det dagis för Elias och arbetsförmedlingen för lilla jag! Japp jobbet blev jag utan men vad gör det, är fortfarande hyfsat attraktiv ute på marknaden och får samtal ganska ofta, men det handlar ju om tider och ibland är det bara halvtid och så.

Men snart dyker det rätta upp, det känner jag på mig! :)

Yesyes, bye bye everybody! Slutar inlägget med en snygging!



RSS 2.0