Victoria Secrets.

Nyss kollar klart på Victoria Secret Show och vackrare kvinnor får man leta. Det är perfektion ! Kommer se ut sådär jag sen med så ;)

Var hos mormor tidigare och åt och spelade och hade trevligt. Mycket skratt som vanligt!
Gick hem tidigare för att Elias skulle bada och så, vill inte bryta hans rutiner för dom funkar så himla bra ! Så han badade och åt sen somnade han som en stock min lilla fiseprupp ! Han var verkligen jätte trött haha.
Nu ska jag kolla på tv och bara mysa. Hörs kanske imorgon.


Godnatt?!!

Klockan är mycket men ändå så är jag inte trött, har precis diskat och så har jag nördat Donkey kong med morsan. Man kan inte annat än älska det spelet. Nintendo 4 life ! Haha !
Elias har sovit sen klockan 8, var lite grinig ikväll men jag tror att det kan bero på att han har magknip eller så är det ännu en tandrackare på G.

Pratade med farsan idag också, fick höra en del och jag kunde inte annat än skrattat. Hela situationen är ju patetisk så det bara skriker av det. Men jag står bakom dig pappa och det kommer jag alltid att göra ! Jag älskar dig ! ♥

Snart är det nyårsafton också, blir till att vara hemma och mysa för min del ! Suzanne kanske skulle komma över också så ska vi ha en tv-spels kväll haha ! Men det är najs det med !

Nej men nu ska jag lägga mig framför tv:n i hopp av att det är något bra. Känner inte för att ligga och vrida och vända på mig i sängen. Dessutom väcker jag Elias, sängen knakar nå jävulskt ibland. Men så fort jag får mig en lägenhet så blir det till att köpa en ny. Massa nytt ska det bli, vet redan hur lägenheten ska se ut och vart man ska ha fondväggar osv. Kommer verkligen bli asfint, speciellt Elias rum :') . Där blir det disney-tapeter med musse pigg, kalle anka och resten av gänget. Har redan kollat upp allt och figurerna kommer att vara i naturlig storlek. Kosta vad det kosta vill. Min skrutt ska ha det bästa, och jag gillar disney mer än batman och spider-man haha !

Kanske skriver imorgon, men det får man allt se ! Ska ta bort allt pynt från granen för det ska ut i morgon. Stackaren är sönder massakrerad av lilla fisen, han är då en jäkel på att nå saker och ting nu ! Sov så gott allihopa och ha en bra natt, utan mardrömmar !


Älskar den här bilden med, han har verkligen underbara ögon min ängel :') ♥


Bilder.


Lilla fisen badar i stolen han fick av mormor sin i julklapp.


Världens vackraste pojke !


Min underbara skatt ! <3


Visar vem det är som bestämmer !
(Märket som är där är en blåsa)


<3


Mamma älskar dig underbara pojke <33


Facebook.

Har suttit och tagit bort en hel del från min facebook nu. Blir till att rensa mer senare då ett par personer använder folk till att spionera på det jag skriver. Det är ju bara pinsamt. Tala om att vara besatt av mig. Shame on you..

Pratade med mormor min nyss också, klokare människa får man bannemej leta. Är så skönt och få prata med henne. Hon lyssnar verkligen på det man har och säga och tycker hon att jag har fel i något så säger hon det genast! Du är helt enkelt underbar mormor <3

Elias har fått frukost nu också, ska försöka hålla honom vaken en timma till så att han sover ordentligt istället för dom berömda 5 minuters powernapsen han körde med förut. Det fungerade igår så jag hoppas att det gör det idag också så jag får vila lite med ! Fick ju inte så specifikt många timmar inatt. Och Elias har blivit så himla mysig av sig, han vill pussas hela tiden och ligga och gosa in ansiktet i halsen på mig :') dessutom somnade han i min famn flera gånger igår och det händer inte ofta kan jag säga er ! Men jag passar på att njuta järnet så länge det varar. Man känner sig verkligen älskad när han är på det humöret hehe ! Just nu far han och flänger i sin gåtstol som han verkligen älskar, har fått sprungit och jagat honom flera gånger under det här inlägget för han ger sig på julgranen den rackaren ! Snabb utav bara den är han också, och han tar sig verkligen dit han vill med ! Du är så duktig mammas älskling <3



Jaja, nu blir det till att lägga sig och mysa lite med lilla fisen innan jag ska få honom att sova. Kanske skriver senare det beror helt på hur det ser ut idag !

Vilken natt !

Elias somnade vid 8 som en stock. Mamma och jag pratade i morse och både hon och jag tror att det beror på att jag har möblerat rummet och ställt hans säng vid en annan vägg. Mamma sa att det förmodligen är energin han känner av och jag kan inte annat än hålla med. För det går inte från att totalvägra sin egen säng till att bara älska den helt sådär. Men skönt är det !
Nu till natten, jag somnade vid 9, trodde jag skulle få sova igenom natten. Men nej nej, klockan 20 i 1 passade det tydligen att vakna och sen kunde jag verkligen inte somna om, låg och tänkte och grubblade alldeles för mycket. Men det blir ju oftast så när situationen ser ut som den gör. Iallafall, klockan halv 6 var klockan när jag somnade. Kände mig som en zombie när Elias vaknade klockan halv 9 men nu så känns det bättre. Lite klarare i huvudet om man säger så ! Haha !

Ska snart ta och göra iordning frukost till mig själv, den här morgonen slipper jag sitta i telefon med polisen & polischefen så det är ju skönt. Men rätt ska vara rätt ! Elias sitter just nu i babysittern med gosefilten och gör pruttljud samtidigt som han kikar på bolibompa. Ska ta och aktivera den lilla fisen så fort jag skrivit klart här. Justja, i Januari ska jag beställa biljetter upp till Bergsjö, eller till Gnarp blir det ju eftersom min älskade far bor där nu ! Ska bli roligt, men tänker absolut inte skriva ut när här på bloggen. DOm enda som får reda på det är dom som jag litar på, vilket inte är många nu ska jag säga er !

Och sen i Januari ska jag ta och beställa hem en förstorad tavla på min lilla fis, lägger ut vilket kort jag vill ha nedan ! Jaja, nu ska jag äta något innan jag svimmar av hunger !



Eller kanske den här? Det är så svårt, han är ju så vacker min kille :') <3


Yaaay :)


Nu har tand nummer 2 kommit :)
Så fick det klart för mig varför han sov så dåligt inatt och var supergrinig en sväng idag. För det gör ju ont i den lilla munnen :)

Nu ska iaf jag och morsan ta och spela lite Donkey Kong på WII, super roligt spel !


Fritjoff.


Är bara tvungen till att lägga ut den här bilden på fritjoff när hon busar med Michelle ! Så jäkla klockren ;)


Julbilder :)


Elias i sin tomte-outfit på morgonen :)


Busfisen i mosters gamla gåstol, fungerar utmärkt även efter 17 år :)


Elias & Fritjoff :)


Elias bredvid sitt "lilla" morgonpaket :)


Snörerna var jätte rolig :)


Och självklart ska ju allt till munnen :)


Elias uppepå paketet :)


Gladfisen mammas :)


River och sliter :)


Och allt ska smakas på :)


Busfröet :)


Och här är morgonklappen i alla högsta grad :)


Första åkturen, glad som alltid :)


Världens gladaste kille :)


Något koncentrerad :)


Elias senare på dagen i finkläderna :)


Stilig liten herre :)


Älskar den här bilden på min lilla skatt :) <3


4 generationer :)

Finns en massa bilder på alla andra julklappar Elias fick, men jag såg inte klok ut på dom så dom kommer inte upp här. Men tack så mycket för allt ! Hade en helmysig julafton med mina nära och kära ! Tack så mycket mormor, mamma syster & Elias ! Kunde inte ha önskat mig en bättre jul !
Älskar er <3


Snart Jul :)

Blir inte mycket till uppdatering här över julhelgen, ska umgås med familj och bara mysa järnet ! Kanske kommer upp bilder, får helt enkelt se ! Nu sitter jag och väntar på att min lilla fis ska vakna. Är så tråkigt när han sover, man blir lixom helt lam. Speciellt när man gjort allt som kan göras här hemma. På tal om trollen, nu är han vaken så nu blir det massa myys. Ha en helt underbar jul allihopa !


Kärlek.

Underbara pojke, du är den enda som får mitt hjärta att smälta tusen gånger om. Du är den som får mig att le igenom alla tårar. Du är den som får mig att orka. Du är den som gör mig hel. Människan du har gjort mig till är helt sjukt, innan jag vart gravid hade jag aldrig kunnat tro att jag skulle ändras så drastiskt. Men jag är glad, så glad att du format mig till den människa jag är idag. Jag är lycklig ! Du har gjort mitt liv värt att leva, värt att le åt ! Jag älskar dig Elias, älskar dig som jag aldrig älskat förut ! Jag önskar att det kunde finnas ord, men jag kan inte beskriva. Men utan dig vore jag ingenting och det säger en hel del ! 100615 klockan 18.56 ♥ Oförglömmligt !



Nu sitter jag här med syster, ska snart kasta in mig i duschen och sen sängen. Är slut som bara den, men det blir nog så efter en dag med fullt ös och en hel del frisk luft ! Skönt, fast det var väldigt kallt. Men dom som jobbar på öppna förskolan lät mig och Suzanne köra in vagnarna bakvägen så att dom inte skulle vara kallt. Underbara människor, trivs så bra där. Dom är så lugn & snäll ! Näe, snällare än dom får man nog leta efter !

Jaja, nu ska jag göra det sista innan sängen.
Vill bara säga att, min familj jag älskar er oavsett. Tack för att ni finns för mig !




Anmälan.

Fortsatta påhopp och kränkningar kommer hädanefter att anmälas. Tänker inte tolerera att "vuxna" människor sitter och skriver en massa elakheter om mig, min son och hur jag uppfostrar honom. Tycker det är väldigt barnsligt och jag hoppas människorna som detta handlar om tar åt sig och slutar skriva sådant, speciellt med tanke på att ni inte känner mig..



Annars har det varit en bra dag idag. Varit på öppna förskolan med Suzanne. Hämtade hem mina gipsavtryck och pratade en massa med många skratt. Fick massor av beröm för Elias, dom tycker han är så lugn. Och det är han ju, så det vart jag glad för !
Nu sitter jag hemma, ska snart göra mig något att äta och sen umgås med min familj och försöka tänka på dom elaka kommentarerna, det gör mig ledsen att folk som inte känner mig skriver att jag inte kan uppfostra min son för att jag själv är ett barn. Men svälj och gå vidare som det så fint heter. Kanske skriver senare, beror helt på !



En bild på den som alltid gör mig glad, oavsett situation.
Mamma älskar dig


FU.


Live your life ;)


Godmorgon !!

Kallt utav bara den idag, känns inge kul att man röker. Det är nog på vintern det är störst chans och kunna sluta efterssom man gruvar sig så förbaskat till att gå ut varje gång. Iallafall jag.
Ska nog pröva något tag framöver, får se hur jag känner mig. Kanske skulle satsa på att bli förkyld igen för då går man ännu mer ogärna ut ! För jag vill kunna styra över cigaretterna och inte tvärtom som det ser ut just nu. Men men, nu ska jag äta frukost. Sen blir det lite träning på bandet. Bort med fläsket ! Hehehehehehehehe :D

Och "T" du kan svara på en blogg, men du kan inte svara privat. Bevisar hur mycket du har i skallen. Lägger ner det här nu för jag tycker du är extremt barnslig på alla sätt som existerar. Vill inte ödsla tid på någon jag ogillar starkt. Någon som aldrig kan ta diskussioner i verkligheten utan alltid bakom en dataskärm. PATETISKT PATETISKT PATETISKT ;)




UPDATE:

Såg att jag fått ett svar från den där Jenny nu igen och jag orkar inte bry mig. Tycker det är barnsligt av hela högen att bete sig på det här viset. Att inte våga träffa mig i rädsla för att du ska bli förbannad. Skulle du klappa till mig då eller? Nej fyfan säger jag bara. Väx upp. Och min "tron" som du så fint kallar det, för att jag själv tycker jag ser bra ut och för att jag vågar stå för den saken betyder det då att jag sitter uppepå ett par höga hästar eller en tron. Skulle inte tippa på det då. Sorry om det sticker dig i ögonen för att jag har det bra, jag har en frisk son, jag själv är frisk. Jag har familj som bryr sig och älskar mig. Jag har vänner som bryr och älskar mig. Jag mår bra, jag är inte fattig, jag har kläder att ta på mig, jag kan äta när jag är hungrig !
Jävla moraltanter..

Nej jenny lilla, skriv inte om mig när du inte känner mig. Ta det personligen isåfall.

Bitterfitt*r?

Postat av: Pippi Piggelin

Mysgroda den där lilla sötisen

Ja man kan ju fråga sig vem som är avis på vem, men de är klart, har man egna problem så är det lättast att klanka ner på andra så man slipper se sina egna!

Jag håller helt med Thomas, man väljer de människor som förtjänar ens vänskap, och det spelar väl ingen roll om man är i släkt eller inte, är folk dumma så kan man välja bort dom självklart, en rätt man har som människa och förälder...

Såg något om feta människor, och det är då inte alltid man väljer det, förutom det är en sån kommentar säkert grundad i egna fobier och troligen till och med ätstörningar eller liknande!

Jo men så en sak till då, tror människan att hon är en gåva till världen eller, jag skulle aldrig i mitt liv sitta och apa mig framför kameran på det där sättet, dessutom med en så urfånig uppsyn så man helt enkelt bara kan skaka på huvudet och flina!

Stå på er fiends, så ses vi starx igen!

JätteKram
Jenny



Såg att jag fått en kommentar på en annan människas blogg. Vart lite irriterad då människan inte känner mig och absolut inte har hört min sida av denna tråkiga situation. Så jag tänkte köra på ett litet bloggsvar.

Jag har absolut inga problem som du verkar påpeka, alla har väl små problem som vilken tröja man ska ha på sig idag osv. Men inget allvarligt. Möjligtvis du som skriver till någon annan om mig som du inte känner? Nej det vara bara riktigt pinsamt.

Håller med dig att man kan välja bort folk man ogillar och som kanske inte har alla cigg i paketet om man säger så. Men som sagt du vet absolut ingenting om denna situation, eller kanske deras version. Men ett fint ordspråk: Alla ljuger.

Och det här om feta människor. Hahaha där måste jag tyvärr dumförklara dig, sitter du verkligen och tror att även fast man rör på sig, äter nyttigt och är hälsosam så är man ändå fet. Man har väl för fan ett val, jag har tagit tag i mitt och gått ner extremt mycket i vikt. Kolla på biggest looser, en människa på 300 pannor, ger sig fan på att klara av det och droppar mer än hälften. Vad är det för skitsnack från din sida att man inte har något val. Nej nej, garanterat är du fet själv och mår bättre av att tro att det absolut inte är ditt eget fel.

Och ja, jag tror att jag är en gåva till världen, alla människor är en gåva till världen och jag anser att man ska tycka bra om sig själv. Men det är förståeligt att det svider i ögonen på mig att jag är snygg efter att ha fått barn, är nog för att du som sagt själv är fet med ett uselt självförtroende.

Så era små bitterfittor. Inge mer att säga, och ja jag har använt svordommar i detta inlägg men det ger jag blanka fan i just nu. Och kära Jenny, jag skulle jätte gärna möta upp dig någon dag och vela höra dig stå för det du skrivit. Eller om du är en av tusentalt som är jävligt uppkäftig när dom sitter bakom en dator.

ÄNTLIGEN !!!!

Nu har den rackaren spruckit upp, eller redan igår kväll men det glömde jag skriva i min lilla uppdatering ! Så jäkla kul, så det ska skrivas in i Elias bok lite senare eller om det blir imorgon. Är helt slut efter en hel dag ute, kallt som attans var det Barkarby. Men jag tror att det är för att det är så öppet där ute, inte mycket till hus som ser till att det blir lä. Men jag fick iaf det sista handlat så nu är jag nöjd. Eller ja Elias kommer att bli nöjd. Ska skicka med morsan pengar på torsdag så ska hon köpa hem en gåstol/hoppgunga i ett. Ett självklart köp enligt mig. Jätte fin är den också ;)

Imorgon blir det nog öppna förskolan med Suzanne. Hämta hem mina avtryck och prata umgås och skratta. Förstår inte människor som helst sitter inne, jag ÄLSKAR att vara social. Prata, skratta och bara vara sig själv ! :D

Men men, det är ju top model final nu så ska skriva klart här innan pausen är slut !
Kanske skriver sen innan jag går och lägger mig, men det är inte helt hundra än om jag säger så ! Är så slut i kroppen så det blir nog bara ett bad och sen direkt i säng ! Yesyes, så om vi inte hörs så säger jag godnatt nu redan ! :)


Godnatt..

Det är väldigt surt här hemma nu..
Så jag ska diska det sista, ta en snabb dusch och kasta mig i säng.
Hörs imorgon, blir inte mycket till uppdatering då jag ska iväg och handla, men lite blir det iallafall.
Sov så gott.


NY DESIGN !






Lite småfix kvar men det tar jag i efterhand.


Rubrik?!

Nu ligger min lilla fis och sover, han totalslocknade efter gröten. Så mysigt när han somnar på en, ligger där och snosar precis som när han var liten. Då kurade han ihop sig som en liten klump, men nu är han så lång så att ihopkurade bebisar får man glömma :)
Tur jag har ordentligt med foton på min lilla skatt, även fast man aldrig kommer att glömma så älskar jag verkligen och sitta och pilla med foton i fotoalbum och så. Hatar verkligen att ha dom på datorn haha !

Snart spricker lillfisens tand upp också, det tar nog 1-2 dagar till. Kanske mer men det är inte långt kvar innan riskornet är framme. Ååh så kul :) .
Imorgon ska mormor ha Elias, jag frågade om hon kunde ta honom så jag får åka och köpa det sista inför julen, mer julklappspapper och snöre. Lappar som man kan skriva namn på och en hel del annat ! Mormor har honom mer än gärna, och Elias älskar sin gammelmormor ! Lyser alltid upp när han ser henne och skrattar när han hör henne i telefonen. Tror det beror på att man träffas så ofta, så att han känner igen röster och ansiktena ordentligt. Kan inte vara roligt när barnen blir rädd för sina familjemedlemmar lixom !

När Elias vaknar ska jag dra igång gåbandet och gå/jogga/springa en stund. Fett vill man inte ha, för mycket fett kan man dö av ! Det är mitt nya ordspråk ! Älskar att vara smal, mycket roligare att köpa kläder med, ska köpa någon fin klänning till jul imorgon också, man vill ju inte sitta i mjukisbyxer och tröja direkt. För vi ska ju ta en massa kort och då vill man ju vara fin. Gör mig alltid iordning om jag ska iväg till typ öppna förskolan eller om jag ska iväg och handla. Inte kul och se ut som ett säckigt lik :O . Men så tycker jag, och man får ju ha egna åsikter :D

Nu ska jag ta och vila lite innan fisepruppen vaknar till liv igen ! :)


Smal ska det vara ;) ( gammal bild men snart ser jag ut sådär igen )


God Morgon :)

Har sovit helt underbart inatt, visst Elias har vaknat några gånger och skrikit rätt ut men det är förståeligt nu när tanden verkligen håller på att spricka igenom ! Gick och la mig strax efter klockan 9 och jag somnade som en stock, och så steg jag och Elias upp vid halv 9 så nästan 12 timmar har jag fått. Wonderfuuuuuuuul ! :D

Nu har jag lagt ner det här, jag vet att det handlar om avundsjuka från din sida för att jag har en son som är snabb utvecklad och att du säkert är avundsjuk för att jag prioriterar familj och släkt istället för vänner. Som sagt blod är tjockare än vatten.. Gillar inte grejer att en bunt 30-40 åriga kärringar sitter och gaddar ihop sig mot en 20 åring. Det är ju bara pinsamt det ! Man början ju undra hur dom har blivit uppfostrade. Haha men men. Shame on you !

Sen Kim vill jag bara säga att det inte är menat mot dig, jag avundas dig ! Jag avundas ditt tålamod och hur du har uppfostrat fina underbara barn ! Vore kul om man någon gång kunde få träffas i framtiden :)

Nu ska jag ta mig en cigg, sen blir det frulle för min del och sen är det Elias tur !
Hörs maybe later ;)


Totally aftonbladet-blick, älskar verkligen den här bilden :) <3

Sömntuta

Nu sover min lilla fis, han har nå jävulskt ont i munnen nu han stackaren :(
Önskar verkligen att jag kunde göra något åt det, det gör så ont i mig att se honom så här. Vilket jäkla påhitt tycker jag, att små bebisar ska behöva få en massa tänder som ska spricka igenom ett tjockt lager av tandkött. Nej fyfan säger jag bara !

Så nu efterssom lilla fisen sover efter en liten promenad utomhus, ja Elias får ju friskluft han. Inte nå ligga och sova på balkongen här inte. Sen får ju jag röra på mig med. Hemskt å vara fet tycker jag. trivs verkligen inte alls med dom här kilona som är kvar. Men jag försöker ju göra något åt saken ja iaf ! För med tjocka föräldrar blir det oftast tjocka barn efterssom föräldrarna inte orkar aktivera barnen. Tycker det är hemskt att man hellre sitter framför tv:n eller datorn. Då ska man inte ens skaffa barn !!! För här hemma är det bolibompa på morgonen då Elias är väldigt morgontrött. Sen efter 20 minuter/en halvtimma är det full fart på min lilla fis. Kanske därför han är så snabb i utveckligen efterssom jag aktiverar honom hela tiden? ;)
Det är väl så med UNGA mammor, har hört från jätte många nu att barn med unga föräldrar är mycket gladare och lugnare. För Elias är då inte rädd att träffa nytt folk, tvärtom han är alltid glad min lilla skatt ! Finns ingen finare pojk, och det som är så roligt är att när Elias ler mot någon han inte känner så ler alltid personen tillbaka ! Vackra pojk !
Kommer bli så roligt till sommaren med, bada, leka och hitta på en massa äventyr. För jag orkar ju ta mig utanför dörren mer än 1 gång i veckan ja ;)

Haha nej nu får det vara nog, tycker det bara är pinsamt hahahaha ! Skäms på dig fultant !

Hörs senare, jag vet att ni älskar mig :D


Tänder & Lakrits

Snart så kommer dom rackarna upp. En har inte mycket kvar, lite lite av tandköttet som är kvar men det spricker snart igenom :D Ååååh, elias börjar bli en stor kille nu ! Mammas ängel !
Ska bli så sjukt roligt, och så ska man ju skriva in i hans bok också :') . Ska ta och framkalla lite fler bilder och häva in i den sen också, vet inte riktigt om det får plats men jag får nog ta och göra lite egna sidor till boken haha !
Nu är det bara 6 dagar kavr till julafton också, man kan inte annat än längta nu när Elias finns. Ska bli så roligt ! Myyyyyyys !

Pratade med min pappa tidigare idag också, han berättade att Kevin ( min lillebror ) är helt tokig i saltlakrits. Så kul, för det har bara varit pappa och jag som varit helt begajstrade i det tidigare, men nu hänkar ju brorsan på tråden också och det gillas starkt ! :)
Saknar dom båda 2 så sjukt mycket, men jag hoppas på att vi ses snart, väldigt snart. Funderar på att fara upp dit efter jul någon gång ! Göra byn lite osäker, den har nog saknat mig ;)
Men får se hur jag gör, inget är bestämt än ! Det är mycket roligare om pappa och bror kommer ner hit istället, det finns så mycket mer roligare saker att göra här nere ! Mycket mer för småbarn också :).

Jaja, nu ska jag ta mig till ett toalettbesök och sen ska jag röka innan min lilla fis vaknar.
Hörs senare ;)


Världens vackraste kille, som snart kryper ;) <3

Ont.

God morgon Sverige ! Trött som in i norden och har nå jävulskt ont i foten. Vet inte vad det är, tror inte något är brutet men det kan vara en spricka. Det är ingen omöjlighet. Jaja, får se om det är bättre annars får jag ta mig en trask till vårdcentralen. Jaja nog pratat om det.

Elias sitter nu i babysittern som vanligt på morgonen, han verkligen älskar att sitta där med sin gosefilt som hans gammelmormor köpt åt honom. Gullfisen :)
Idag blir det bara lugnt här hemma skulle jag tro, får se hur dagen artar sig !
Nu blir det iaf till att sätta mig bredvid skruttefis och mysa.

Hörs kanske sen :)


En bild på världens vackraste kille, mamma älskar dig :)


Sova?

Ja det börjar kanske bli dags för det nu, ska bara kika klart på filmen som går på kanal 5 just nu. Ransome heter den. Faktiskt jävligt bra, är alltid skeptisk när det gäller "gamla" filmer haha ! Vi var hos min mormor idag också, hon bjöd på middag och gott utav bara fasiken var det ! Tack så mycket för det mormor ! Vi spelade lite kort också och man fick sig ett och ett annat gott skratt. Kan inte annat med ett par tok-kärringar som vi alla är ;)

Ja, snäll som min mor är med så har hon diskat och gjort alla mina kvälls-sysslor. Hon är verkligen underbar min mamma ! Jag älskar dig ! ♥

Nu blir det sängen iaf, sov gott allihopa och vi kanske hörs imorgon. Beror på hur natten blir, får nog vakna och stoppa in nappen några gånger men det är då inge problem, han äter inte på nätterna utan han får i sig allt han behöver på dagarna och det tycker jag är bra faktiskt. Spelar dessutom ingen roll vilken tid man lägger honom på kvällen. Han är duktig min kille, men när han var jätteförkyld så åt han på natten 2 gånger. Men det var ju bara för att han åt hälften av det han brukade på dagarna så det är ju förståeligt. Är man sjuk så är man !
Men hellre nappen flera gånger än mat ! Men det är ju inte alla som har en sån duktig kille som jag ;)


Duktiga killen ;)

   
   

 Min underbara ängel, nu sitter han helt själv i långa långa stunder. Finns ingen
duktigare än dig Elias. Mamma är så stolt som man kan vara !
Känns så sjukt roligt, snart går du väl :')
Mamma älskar dig underbara ängel ♥


Bildbomb på Elias :)






















Avundsjuk?!

Kunde inte skriva igår kväll då det var något fel på blogg.se men nu så gick det så jag drar en 2 dagars berättelse :)
Tanden har inte spruckit upp än men snart så, ååh det är så gulligt :')
Men vissa människor verkar ju vara avundsjuk efterssom min son är snabbare i utvecklingen än deras, även fast Elias är ett par månader yngre. Men dom verkar inte ha förstått att alla barn är olika ;)
Kan bara skratta åt dom ja, känns bra att kunna säga att jag är bra mycket mer mogen än en 30-40 åring eller hur gammal dom nu är ! Skriver ut en massa som är menat mot mig. Fast inga namn nämns ju. Men vem skulle det annars vara lixom. Pinsamt säger jag bara ;)

På tisdag ska jag och Suzanne på öppna förskolan och hämta hem våra gipsavtryck. Kul kul, hoppas att dom vart bra, men det tror jag nog :)
Nu ska jag iaf sätta mig mec min älskade mor och fortsätta spela kort.
Ett par visa ord: Blod är tjockare än vatten !

( bilder kommer senare )


Can't help it !

Trööött som in i norden, fick lägga Elias bredvid mig inatt efterssom han inte ville somna om. Och i min säng somnade han men han är så likt mig när han sover. Så han har sparkat, dragit i hår och rivits. Så man känner sig ganska så mör ! Men så är det ju att vara småbarnsmamma ;).
Elias sitter och kollar på barnprogram at the moment. Ska snart ta och klä på honom kläder, mig själv med för den delen ! Idag blir det bara till att vara hemma och mysa järnet, ogillar vädret rejält idag. Blåst och snö -.-

Jaja, kanske skriver något senare, lite bilder kommer det upp sen iaf !


BVC

Var på bvc med Elias på 6 månaders kontroll idag, han vägde 9500 gram och var 71 lång :) Han är bra mycket större än en vanlig 8 månaders bebis ;)
Nu sitter jag och facebook nördar, ska ta mig en kvällsmacka snart tror jag. Får se vart orken tar mig :)
Jaja, snabb uppdatering, men orkar inte sitta och skriva nå jätte inlägg idag hah ! Så godnatt !


FRITJOFF IS BACK !

Jaaaaaaaa, nu kan jag äntligen få sluta oroa mig så fruktansvärt. Kan inte ens förklara hur måna tankar som surrat omkring i mitt lilla huvud. Tex, har hon blivit överkörd? Finns det någon idiot som ätit upp henne? (vissa människor äter ju hundar så varför inte katter lixom?) Har hon fått en massa snö över sig och kvävts. Nej fy, ska köpa ett nytt halsband nu med en kapsel där man lägger i en lapp med namn och nummer !

Nu ska jag strax kasta mig i säng, Elias är fortfarande dålig och så är det tänder på det. Att dom jävlarna bara vägrar spricka upp någon gång ! Jaja, snabbt inlägg men så får det vara :) Godnatt !


Bortsprungen !



Är det någon som sett denna lilla katt så snälla hör av er till mig på [email protected] !
Svart halsband med guldlöv som ni ser på bilden, har dock ingen namnbricka så det är därför jag skriver här ! Hona, ca 1.5 år och MIN katt. Nåde om någon har tagit henne ifrån mig. Man tar inte in katter med halsband ! Så får jag reda på något så jäklaranamma !

...

Blir ingen uppdatering idag. Hela familjen är jätte förkyld så vi hörs när jag är frisk igen !


Så här är jag just nu..


Sjuk !!

Elias är jätte sjuk, men han är glad ! Han fick en alvedon vid klockan 3 då han hade 38.nånting. Ca 2-3 timmar senare var han kokhet och jag tempade honom då hade han 39.3 så då gav jag honom en alvedon till. Jag hoppas verkligen att det blir bättre för när jag la min kind emot hans panna brände jag mig. Inte så att man är tvungen och kyla ner men han var så varm. Nu är han lite bättre så jag tror att alvedonen hjälpte lite iaf. Han har fortfarande jobbigt att andas, han måste ha nappen när han ska somna. Men när han har nappen kan han ju inte andas igenom näsan. Jag känner mig så dålig som mamma, jag kan inte göra någonting alls !!! Fan jag önskar att jag kunde ta över hans förkylning. Jag vill inte se honom så här. Hans ögon ser så utmattad ut, alldeles glansiga. Och han kollar på mig som att "mamma varför gör du ingenting för att jag ska må bättre". Nej fyfan, detta önskar jag inga föräldrar. Man måste verkligen vara stark för att klara av något sånt här, jag vill bara grina hela tiden när jag ser honom må så dåligt. Ögonen säger allt.
Plus att jag inte mår bra heller, min hals tar kol på mig, mitt huvud smådunkar och näsan är täppt. Det är en jäkla hemsk ond cirkel jag hamnat i nu. Skitbaciller.

Sitter här just nu och lyssnar på Elias som ligger och pratar i sängen, hoppas på att han vill somna om men jag tror inte det. Jag har iaf ställt in mig på en sömnlös natt. Då känns det inte lika jobbigt när man blir väckt var 5:e minut ! Men fan jag önskar att jag hade varit rik, då hade jag anställt en nanny såna här kvällar/nätter. Inte alla, absolut inte men när man verkligen känner sig helt utmattad. Jag har ju ingen partner som kan hjälpa mig, och jag vill inte be min mamma så ofta heller då det inte är hon som har skaffat barn utan jag ! Man får ju stå sitt kast som det så snällt heter. Men det gör jag mer än gärna då Elias är solen i mitt liv, vore ingenting utan den vackra pojken :')

Hyrde en film idag också, Cops Out med Bruce Willis ! Så jääkla bra. Skrattade sjukt mycket. Till filmen vart det grillchips och cola ! Namnam som man säger till Elias ! Köpte chips enbart för att det kliar så mycket i halsen och då vill jag ha något som liksom "kliar" åt en efterssom man inte direkt kan köra ner fingrarna och klia själv ;)

Jaja, nu ska jag gå och försöka få Elias att somna om, och sen tänkte jag diska hans flaskor m.m !
Kanske hörs senare..


Min vackra pojke bara några dagar gammal <3

Bolibompa.

Sitter här nu, tänkte dra en snabb uppdatering. Elias sitter och kollar på bolibompa just nu. Inatt har det gått bra, han har inte vaknat många gånger alls ! Sköönt kan jag lova, det behövdes verkligen !

Ska försöka hinna på öppna förskolan idag också och hämta hem gipsavtrycken, men väntar tills syster kommer hem för jag ska fråga henne om hon kan ta Elias under den stunden. Tror inte att det ska vara nå problem, det går så snabbt så ! För jag vill verkligen inte gå ut med Elias mer än när jag verkligen måste när han är så förkyld som han är. Tycker inte det är nå vidare snällt. Jag skulle bli ursinnig om någon tvingade ut mig när jag hade feber och var förkyld. Nej nej, tänker jag inte tvinga honom till.

Nu ska jag iaf ta och göra mig lite frukost, Elias ska äta om 45 minuter han med.
Hörs kanske senare !


Kattfan som löper ännu en gång. Hon verkar inte riktigt hundra om man säger så..

Sov gott !

Nu blir det snart sängen för min del, har diskat och gjort alla kvällssysslor. Bara att borsta tänderna och sen är jag klar. Väntar dock på syster, hon badar för tillfället och då tänkte jag att jag kan väl skriva några ord. Tänkte kolla lite på criminal minds också. Hörs kanske imorgon !


Äntligen !

Nu så sover förhoppningsvis min lilla skrutt. Hoppas han sover lite mer än 10 minuter, behöver verkligen få tagga ner och han behöver bli frisk. Och sömn är det som gäller då, ju mer man vilar och sover ju snabbare blir man frisk. Iaf så är det så för mig när det gäller förkylning !
Just nu är det Glee på tv, gillar den serien med ! ( Vilken nyhet ) Jag har nog aldrig kollat så här mycket på tv som jag gjort under dom här senaste dagarna, jag kan tillochmed alla introsånger på bolibompa programmen.

Imorgon ska jag försöka ta mig till öppna förskolan och hämta gipsavtrycken som jag gjorde sist, ska kolla om morsan kan ha Elias under tiden. Det är ju bara framochtillbaka snabbt så jag tror inte att det är nå större problem ! Hon är snäll min mamma :)

Jaja, nu ska jag plocka undan lite och se om jag hinner vila en sväng innan Elias vaknar !


Så himla fin på den här bilden, älskar hur färgen på badbaljan vart också :)

Design.

Tjeena.
Sitter här nu igen, Elias sover och har sovit en liten stund ! Jag håller på och pillar på en ny bloggdesign. Attans vad det tar tid och lära sig alla koder och sånt. Men det går, jag blir bättre och bättre för varje dag. Man vill ju inte att bloggen sin ska se ut som s*it direkt ! Hehe ;)

Men det blir nog bra, den blir mycket mer svart/grå den andra designen för jag känner att rosa inte direkt är min färg haha ! Elias har fått gröt från 6 månader idag. Han tyckte den var god tror jag, han gapade som aldrig förr iaf ! Finns inga ord att beskriva hur duktig han är min lilla fis, och snart kryper han med :')
Det går ju lite väl för fort, och snart är det jul också ! Ååh ska bli så kul, hatar den annars men nu så är det ju Elias första och att få se honom öppna en massa klappar och kolla Kalle Anka gör ju att det blir lite roligare.
Ska fara och handla lite mer juklappar nästa vecka tror jag, får se hur det går med förkylningen våran.
På lördag ska vi ju på Milos namngivningsfest också, ska bli roligt ! Får se om man stannar länge efterssom Elias är så sjuk. Men en stund kan man ju vara där !
Nu ska jag ta mig en cigarett och sen ska jag lägga mig och vila som små gröna en stund !


Haha satt och kollade på den här och jag kan verkligen inte förstå att det är Elias som rör sig där inne :)


Morrn.

Vart en jobbig natt inatt. Elias har stora problem att andas den stackaren ! Så kan han inte sova utan nappen heller och när han har nappen så kan han inte andas igenom näsan. Nej fy jag hoppas verkligen att det här släpper snart ! Tycker så jääkla synd om honom !!
Idag ska vi bara ta det lugnt och mysa han & jag. Det är så det ska vara när man är förkyld !
Just nu sitter lillfisen i gåstolen och far runt som ett vilddjur ! Man märker då inte på hans sätt att han är sjuk ;)

Ska ta och göra mig lite frukost nu, Elias ska inte äta förrän om 1 timme. Nej nu ska jag sätta fart, måste få lite mat i magen innan jag tuppar av ! 


Dagens.

DAGENS LÅT: Rihanna - What's my name
DAGENS KLÄDSEL: Mjukisoutfit
DAGENS DUSCH: Yess
DAGENS FRISYR: Uppsatt i en slarvig toffs.
DAGENS MAT: Omelett.
DAGENS HÄNDELSE: När Elias grabbade tag i tomtens skägg och satt med en näve hår i handen :)
DAGENS PLANER: Inga speciella har jag haft.
DAGENS VILL HA: Glass ! ( Ska köpa det imorgon )
DAGENS SAKNAD: Min far !
DAGENS DROG: Nikotin !
DAGENS TRÅKIGASTE: Träningsvärk.
DAGENS KÖP: Citronvatten & Cola.
DAGENS GODIS: Inget.
DAGENS HUMÖR: Glad !
DAGENS SJUKA: Förkylning.
DAGENS KOMPLIMANG: Linda sa att jag var vacker och söt !
DAGENS SKRATT: Många många !
DAGENS BILRESA: Ingen.
DAGENS GRÅT: Elias, när han vaknade och hade haft en mardröm !
DAGENS DRYCK: Cola & Vatten.
DAGENS LÄNGTAN: Pappa !
DAGENS SPAN: Ingen/Inget
DAGENS KÄNDISSPAN: Ingen
DAGENS TELEFONSAMTAL: Trygg Hansa
DAGENS PERSONER: Min underbara familj <3


;)

Elias har somnat, förhoppningsvis för natten. Han var jätte trött nu och så hade han 38 i feber så han fick en alvedon och lite välling ! Usch, jag hoppas verkligen att han blir frisk snart. Gör så ont i mig att se honom så förkyld !
Satt och funderade idag med, ska nog börja söka på 4or och 5or. Så resten av min familj, som jag inte sagt upp kontakten med och behandlat illa har ett eget sovrum när dom kommer och hälsar på ! För blod är tjockare än vatten ;)
Och idag sa Elias Nationalencyklopedin. Nu är mamma stolt kan jag lova !!!!!! Finns ingen duktigare pojk än min :D
hur många snart 6 månadersbebisar kan säga det lixom. Inte nå mamamamam och bababababa. Här kör vi på stort ! Haha nej skämt åsido ;)

Sitter just nu och kollar på CSI på kanal 9.. Ska strax starta upp en Bones avsnitt på datorn och kika på. Älskar den serien !!! Eller jag är ju ganska hooked på dom flesta serierna som existerar. Jag har tillochmed fastnat för förhäxad. Pinsamt i know :P

Var ner på apoteket förut idag också, skulle kolla om dom hade Vick, men tydligen fick inte barn under 2 år använda det. Typiskt för jag vet ju att det fungerar ! Har ju använt det i så många år tillbaka nu, och vid förkylningar gör det underverk !
Så var jag in på ICA och handlade, lite citronvatten och Cola.
Jaja, nu ska jag mysa mig ner i soffan alldeles ensam och kolla på Bones.


Här får ni en skitsnygg bild på mig, och ja. Jag vet att ni vill va som mig men det går inte ;)

.

Hej hej hemskt mycket hej.

Lite snabbt om mitt liv just nu, Tänder, förkylning, grinig bebis, trött mamma !
Inge rolig period vi är i nu. Därför skriver jag inte så mycket. Men ska försöka hinna så mycket som möjligt.
Elias har somnat nu, hoppas han ligger en liten stund. Men det brukar vara jobbigt då han är så täppt i näsan så han brukar vakna efter 5-10 minuter bara. Vill inte använda sugen för mycket heller då han blir så himla ledsen.

Nu sa jag lägga mig i soffan och titta lite på tv.


.

Weuhuhu, sitter just nu här samtidigt som jag kollar på Criminal Minds. Är ett asbra program denna gång faktiskt !
Imorgon blir det kul för då kommer världens bästa pappa och lillebror ner och hälsar på. Dom ska vara här nere hela helgen och jag kan inte vara gladare än jag är nu :) . Vi kanske ska gå och bada på lördag också, måste bara införskaffa mig badbyxor åt Elias. Roligt roligt !
Imorgon blir det mera städning här hemma, har en hel del kvar.
Justja, var och hämtade ett försenat paket från H&M också, ett par raggsockor och en tröja till Elias, dom skulle egentligen ha kommit tillsammans med allt det andra för längesen, men huvudsaken att det kommer alls !

Måste bara slriva ut också att jag är en ensamstående mamma och det är jobbigt. Jag har absolut ingen som hjälper mig med Elias nu på nätterna och inte på dagarna. Förstår inte hur jag orkar och jag har en sån respekt för alla ensamma mammor där ute. Det måste helt klart vara dom starkaste människorna på denna jord ! Jag ser upp till alla er. Att man klarar det på helt egen hand ! Thumbs up !!!

Nu ska jag kolla klart på Criminal Minds och sen diska sen blir det sängen !
Sov så gott alla ni där ute !


Det handlar om att bjuda på sig själv ;)




Kärlek.



Mamma älskar dig Elias, fast hon är som en Zombie ;) <3


Fan.

Fyyfaaaan säger jag bara. Nu har jag absolut ingen ork kvar. Endast 3 timmar på hela natten har jag fått, och om man räknar med alla dom andra dagarna så är det inte så mycket det heller. Känner i hela kroppen nu hur trött jag är. Mina ögonlock är tunga som cementblock, jag har nå jävulskt ont i bröstet. Mina leder gör ont dom med. Kan knappt använda den stackars lilla hjärnan jag har, jag glömmer saker konstant hela tiden.
JAG ORKAR SNART INTE MER !!!

Och nu vet jag att det finns dessa bitterf***** som säger; det är du som skaffat barn. Du får ju ta den smällen. Och ja jag vet. Jag vet att det var mitt beslut att behålla Elias och det är inget jag ångrar och jag kommer aldrig göra det heller men jag behöver en förbannad paus innan jag helt ärligt går in i väggen och blir helt apatisk. Det är inget jag vill, jag vill må bra, vara glad och känna att jag har lite ork åtminstonde.

Jag var så slut inatt, grät som en dåre medans jag försökte söva Elias. Vid klockan 3 gav jag upp och gjorde en flaska och så fick han äta. Fast det är emot mina principer, barn ska inte behöva äta på natten. Men då somnade han en stund och jag fick gå upp emellanåt och stoppa in nappen. Sen vaknade han till ordentligt klockan 7 och jag fick göra en flaska till. Sen somnade han om en liten stund bredvid mig men jag kunde inte somna då han sparkas rivs och ja allt gör han i sömnen.
Jag har fortfarande den där nackspärren också, vilket gör det så lätt att hitta en bekväm sovställning. NOT !!!!
Faaaaan jag är så slut. Jag ska försöka sova så mycket som möjligt idag men Elias sover aldrig några långa stunder på dagen. Han har bara mellan 15-20 minuters sovstunder och det hinner inte jag somna på. Men jag hoppas att det finns någon där uppe som hjälper mig med den saken, om det nu skulle vara att dom slänger en kastrull i huvudet på mig. För sova måste jag göra, känner inte igen mig själv.
Mina ögon är alldeles röd, mina ögon ser insjunken ut. Jag har en hunchback för jag har verkligen ingen ork till att ens sträcka på mig ordentligt.

Vi kanske hörs.


RSS 2.0