Hahhah fyfan så bra!


Ica.

Ska strax klä på min lille sur kille och dra iväg på affärn.
Hafr ingen riktig fantasi idag gällande mat så vi får se vad jag hittar i affären. Igår åt vi iaf köttfärs och potatisgratäng och det var sjukt gott! Elias åt 2 stoora portioner :D

Ska kolla på någon hårfärg till mig också, vet dock inte än vad jag vill bli, mörkare eller ljusare. Jag har ju nå skit som ligger mittemellan skalorna så att säga.
Jaja, det vart några rader här med, får se om det blir nå mer ikväll.
Håller iaf på med min nya blogg nu, behöver en helt ny då det finns människor som stör sig på vartenda steg jag tar känns det som. Och snäll som jag är så dom slipper ha sina svidande ögon tänker jag göra en sprillans ny och bara ge ut till ett fåtal hihi ;D

Nu ska vi gå.
XOXO

Good morning all.

Vilken natt, trodde på fullaste att den skulle bli hemsk men icke.
Min underbara sov hela natten han, han vaknade ett par gånger men somnade om på en gång. Men ändå är jag trött. Ska verkligen försöka lägga mig tidigt ikväll.
Blir nog en powernap när skrutt ska sova på dagen, dock ska jag ställa larm denna gång utifall han planerar att sova längre.

Just nu sitter min lilla ängel och bygger med sitt duplo, sjukt duktig är han kan jag ju lova! Smart mamma = smart pojke? Helt klart! Jag byggde jätte mycket med lego m.m när jag var liten! Även i äldre dar haha! Tycker det är roligt faktiskt! Lika såna här kappla stavar (tror jag det heter) är också sjukt kul!

Dagens väder suger iaf, regn och piss skit. Hade ju hoppats på sol men har jag tur kommer det väl kanske senare eller någon dag till veckan! Annars får man väl vänta på sommaren hah!

Jaja, det var ju lite om vad som sker idag!
Sen tycker jag det är synd att "vuxna" människor aldrig kan lägga ner, tänker iaf inte lägga någon energi på dom :)
Tji på det hihi!

Have a nice day you all.
XOXO

Dygnsrytm & nytt år.

Nu sover äntligen mitt lilla hjärta!
Hoppas han sover hela natten också, vid 13 idag skulle han sova en timma och jag somnade ju självklart med. Vaknar sedan vid 17. Har aldrig hänt men det kanske beror på att det vart sent igår för vi skulle kika på raketerna!
Elias tyckte verkligen om det, mammas älskling!

Idag har vi iaf hunnit med att webcama med g-momma och mommo! Elias tyckte det var jätte häftigt och se dom på dataskärmen och han både vinkade och gav slängpussar hejvilt! Saknar dom utav bara fan men nu är det inte många dagar kvar tack och lov!

Saknar dessutom farsan nå jävulst men vi ses snart igen!
Lp-spelaren fungerade iaf utmärkt! Bra ljud var det i högtalarna med!

Nu blir det något avsnitt på en ny serie jag fastnat för och sen sängen! Känner mig trött som fan ahah!

XOXO

Gott nytt år!

Gott nytt på er alla underbara människor!
Speciellt min familj och mina sjukt underbara vänner! Jag kunde inte önska mig något bättre!

Och jag vet att 2012 kommer att bli ett toppen år, för mig, min son och min underbara omgivning!
Ni ska veta att jag älskar er, otroligt och jag är fruktansvärt glad över att ni finns och har funnits i mitt liv!

Allt som fattas mig idag är min morfar, men jag känner av honom. Jag vet att han är här med mig och säger "de kommer bli bra gomma" (med dansk brytning). Och jag tror honom! 
Det här kommer att bli mitt bästa år!

Tack alla ni som stöttat mig igenom all skit som hänt, alla ni som lyssnat!
Speciellt du Sandra, har aldrig träffat någon som din, någon som känner en så bra utan att ha känt varandra så länge! Puss på dig och tack för en oförglömlig kväll!

Och till alla som "hatar", jag önskar er ett bra år med. At least until carma's coming for you :)

Sen vill jag avsluta detta inlägg med några rader till en del av famlijen jag saknar som befinner sig på andra sidan jorden (typ, geografi var aldrig mitt starka ämne haha)

Jag saknar er så satans mkt, och jag hoppas ni också hade en underbar nyårsafton! Längtar otroligt tills ni kommer hem! Det gör Elias med kan ja lova! 
Mamma & Mormor jag älskar er <3

RSS 2.0